Hamas moet vernietigd worden

Screenshot_7

Terroristen van Hamas

(Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

In Israël is men meer dan tevreden met de oproep van de ministers van Buitenlandse Zaken van de EU-landen. Voor het eerst hebben alle ministers van Buitenlandse Zaken in een dramatisch statement alle terreurorganisaties in de Gazastrook ertoe opgeroepen hun wapens neer te leggen en hebben ze Hamas heftig bekritiseerd burgers te misbruiken als menselijke schilden. Bovendien geven ze Israël volledige rugdekking wat betreft zelfverdediging, echter rekening houdend met de Palestijnse bevolking. Israëlische veiligheidsdeskundigen benadrukten in de media dat Europa langzaam wakker wordt en begrijpt hoe gevaarlijk de radicale islam en zijn terreur voor Europa is.

“Uit mijn bronnen van verschillende geheime diensten in Europa blijkt dat Europese veiligheidsapparaten in paniek zijn”, zei de erkende Israëlische islam- en Midden-Oostendeskundige Dr. Guy Bechor tegen “Israel Heute”. “Ze begrijpen dat na Israël Europa aan de beurt is. Moslims met een Europees staatsburgerschap keren na hun gevechten aan de zijde van de Al Qaida-terroristen naar uit Syrië terug. Ze bedreigen Europa en daarvan zijn de geheime diensten zich terdege bewust.” De regeringen in het Westen, althans de meesten, begrijpen eveneens dat Hamas haar eigen bevolking als menselijke schilden gebruikt, waarover Israël al jaren klaagt. Het Westen begint te begrijpen dat Hamas en de radicale islam de reden van alle kwaad zijn.

Israël is op dit moment niet van plan om te stoppen met de operatie “Protective Edge”, de radicale Hamas-regering wijst trouwens sowieso alle voorstellen tot een staakt het vuren van de hand. Het is gewoon ongelooflijk welke geest van eenheid er in het Israëlische volk heerst. Of ze nu religieus of seculier zijn, oud of jong, links of rechts, het volk is het erover eens dat dit een rechtvaardige oorlog is. De grote meerderheid van de Israëlische bevolking staat achter deze operatie en omarmt de Israëlische soldaten aan het front. Men begrijpt dat Hamas en alle andere terreurbewegingen vernietigd moeten worden, anders is er geen rust mogelijk voor het volk Israël.

Wanneer er in het buitenland andere, wellicht zelfs joodse of Israëlische stemmen te horen zijn die de operatie tegen Gaza veroordelen, dan zijn deze stemmen een absolute minderheid aan de rand van de Israëlische bevolking. Het is hun recht, zij vertegenwoordigen echter niet het volk in deze noodsituatie.

Bron:
www.israelheute.com
Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa, Hamas, Islam, Israël, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Hamas moet vernietigd worden

 1. Cathja zegt:

  Als deze geluiden op waarheid berusten, dan gloort er een klein beetje hoop! Eindelijk lijkt men te gaan beseffen welk een groot gevaar ons bedreigt. En dan bedoel ik in Europa.
  Israël verdient ons aller respect, de bevolking onze steun en gebeden! Israël moet nu doorgaan en Hamas van de kaart vegen. Inderdaad, anders zal er geen vrede komen in Israël.

  Shalom!

  Like

 2. john zegt:

  Na de ministers van buitenlandse zaken, nu de media nog !!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  De idioten die overal aan de macht zijn, komen er wél heel erg laat achter…

  Wij hebben dit islam-gevaar allang zien aankomen.
  Als de islam niet onmiddellijk uit dit land wordt verwijderd, is het te laat.
  Als de ‘elitaire Gutmensch’ die barbaarse koppensnellers met hun ‘vreedzame religie’ nóg langer blijft knuffelen, worden we nl. gewoon overmeesterd, geplunderd en bezet door dat volk -met alle rampzalige gevolgen vandien- en is er helemaal niets meer tegen te doen!!!
  Nadat Nederland verlost is van de dure islam-hobby van de linksen, komt er misschien ooit weer wat belastinggeld beschikbaar voor de bejaarden en andere Nederlanders die recht hebben op diverse voorzieningen die ze nota bene zelf betalen!

  Maar dat laatste zal wel een droom blijven…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja, het is voor veel dingen misschien al wel wat laat, om niet te zeggen: te laat……Maar laten we toch blij zijn dat ze eindelijk nog eens wakker worden!
   A propos, hoe is het nu met je ouders? Zitten ze wat beter daar, in het noorden des lands?

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 23 juli 2014 om 19:28

    Tja, het is een mooi nieuw tehuis maar ook hier weer ‘the same old song’: te weinig ‘handen aan het bed’. Lang wachten op hulp na een belletje, slechts 50 minuten schoonmaakwerkzaamheden per week, de wc ruikt vaak vreselijk vies naar urine, afhankelijk van vrijwilligers voor een ‘extraatje’ naast de allernoodzakelijkste hulp, enz.
    Nee, het is niet bepaald de luxe van Bea met haar legertje personeel in haar romantische kasteeltje.

    Maar al met al denk ik dat ze hier beter zitten dan in hun vorige verzorgingstehuis; de nieuwe huisarts is véél deskundiger en meer alert.

    Like

 4. DonnaDolce zegt:

  Het is jammer dat het met geweld moet gaan, maar inderdaad, Cathja, hopelijk komt daar eens een keer vrede.

  Like

 5. realist zegt:

  de egyptische al-sisi en netanyahu hebben het al getoond hoe men met terroristen moet afrekenen,nu nog wachten tot het doordringt bij de politiek correcte lafaards in europa want dit is de enige methode om de wereld een betere plaats te maken.

  Like

 6. Jean zegt:

  Dat zeggen en schrijven wij al jaren maar ja om politiekers wakker te maen moeten er eerst honderden doden vallen die zij dan weer gebruiken om er persoonlijk gewin uit te halen, zo zijn politiekers want mensen met normen en waarden, met een gewetenen met persoonlijk respect gaan niet in de politiek, politiek is een baantje voor lafaards en verraders en zo behandelen we dergelijk tuig dan ook net zoals moslims, het laagste van het laagste onder de mensheid.

  Like

 7. meneertje zegt:

  Zouden Europese leiders dan toch nog tot bezinning komen?
  Dan zou er redding mogelijk zijn. Europa is – als het eendrachtig is op dit gebied – nu nog in staat het islamgevaar af te wenden, mits het tot drastische maatregelen bereid is (Geen moslims meer toelaten en een groot deel van de reeds aanwezige moslims er uit gooien. Ja, u ook, Fatima Elatik.)

  Ik moet het nog zien…

  Want als die leiders inderdaad eindelijk erkennen welk enorm gevaar de islamisering voor Europa betekent (namelijk op den duur totale vernietiging van de Europese cultuur en uiteraard massamoord op autochtone Europeanen), dan zouden zij impliciet toegeven dat zij zelf in de eerste plaats de schuldigen zijn die het probleem hebben veroorzaakt.

  En ik moet nog zien dat die onderpresteerders met hun geweldige ego’s dat kunnen opbrengen.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Welke Joden acht de auteur dan in staat om deze operatie te veroordelen?
  Nou ja, Ari Shavit c.s. misschien……..

  Like

 9. janfreak zegt:

  Ben het er volkomen mee eens, een groepering die genocide op een volk wil plegen dient zelf zo snel mogelijk totaal vernietigd te worden. Hoop dan ook dat het IDF daar in slaagt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s