Johnny Quid is een antisemiet

Screenshot_2

(Door: Martien Pennings)

De morele porno van Johnny Quid: oorlogsgeile Joden”. Onder die titel schreef ik eerder over deze van geëxalteerde “christen” naar “postmoderne” poseur geëvolueerde cynicus. Ik citeerde Quid in mijn stuk en wie dat citaat leest, zal constateren dat in Quids nieuwste stuk een bijna identieke passage zit:

“Gaza, Israël, het is weer een ouderwetse clusterfuck waarbij honderden burgers worden afgeslacht. En grote luchtvaartmaatschappijen worden weggejaagd uit Israël door Palestijnse bommen. Maar dat is minder erg. Welkom in het midden-oosten, het afvoerputje waar uiteindelijk alle vormen van onschuld in verdwijnen. Israël slacht Palestijnen af alsof het plofkalkoenen zijn vlak voor kerst. En Hamas zet weer haar eigen burgers in om Israëlische raketten terug te koppen, tussen het mikken van knalvuurwerk op de Iron Dome door. Niet geheel succesvol, overigens. Uiteraard stopt dit allemaal als Israël stopt met vechten. Israël stopt met vechten als de Palestijnen stoppen met vechten. En de Palestijnen stoppen met vechten als Israël stopt met vechten (en ze zeggenschap over Jeruzalem krijgen). Und so weiter. Die lui krijgen het niet eens voor elkaar om een beetje volwassen twee uur lang een wapenstilstand uit te zitten. Kleuters with guns, allemaal. Tot die tijd: propaganda.”

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme. Bookmark de permalink .

21 reacties op Johnny Quid is een antisemiet

 1. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Pennings, ik ben het volledig met U eens. Israël vecht om te OVERLEVEN, de moslims, de Palestijnen, en hun geestverwanten om Israël te vernietigen en alle Joden te vermoorden! Dat is een evident verschil.

  Like

 2. lucky bee zegt:

  De Anglicaanse kerk is geen Christelijke kerk; ze volgen niet de wil van God maar de wil van koning /en Koninginnen van Engeland.In gevoerd door Hendrik de VIII.Toen hij Anna Boleyn wil gaan trouwen.en van zijn vrouw de dochter van Isabella van Castillie scheiden wilde.

  Like

 3. Jean zegt:

  Als ik zo een haatbaard zie schreeuwen, spreken kunnen ze niet, dan is het net of je een open rioolput open ziet staan. Alleen maar rotzooi en stank komt eruit. O wat zou ik graag daar een dikke prop indrukken en afplakken met tape. Wat een vuiligheid.

  Like

 4. Paardestaart zegt:

  Dit is me uit het hart gegrepen meneer Pennings – met Kwit is sowieso niet te praten over een aantal zaken, maar dit keer is de nijd tegen Israel en hem wel erg opzichtig naar de lippen gestegen. Akelig hoe het sixties modernisme toch bijna altijd z’n taaie, rottende resten achterlaat, ook bij degenen die menen zich losgemaakt te hebben. ’t Is zeker troostend om de ouwe pronkstukken van je intellectuwele erfgoed maar gewoon te laten zitten waar ze trouwens toch al haast niet los te wrikken waren..
  Kwit ging altijd al voor de bijl zodra het over sex of geloof gaat; en als het tegelijk kan gaat ‘ie helemaal plankgas, maar zijn eigenaardige vrijblijvendheid ten aanzien van ‘ het middenoosten’ heeft dus wel degelijk de bekende giftige lading voor de joden in het vooronder. Religieus sektarisme – of dat nou seculier of kerks was – leidt bijna altijd de bekende connotaties cq de joden, sex en geloof, en meestal is de brainwash met zijn emotionele automatismen niet ongedaan te maken.
  Komt bij dat het mannetje een misselijke vuilbekkende gifkikker is natuurlijk – om de dingen nog wat erger te maken.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Wat ondergetekende altijd zegt: Een linkse gereformeerde! Dat zijn de gevaarlijkste!

   Webmaster

   Like

   • BertG. zegt:

    En nee, ik zit niet verkeerd. En ik ben niet terug gekeerd, maar dit moest even.
    Sluit je grote vriend lucky bee hierbij niet uit. Dat is net zo’n misselijke vuilbekkende gifkikker.
    Alleen hij verpakt het wat beter. Hij vervloekt jullie allemaal tot in de dood.
    Alleen hebben jullie dit nog niet door. Misschien komt dat ooit nog eens.

    Like

   • BertG. zegt:

    Het zou me niet eens verbazen als het 1 van de drijvende krachten is hier achter.
    Voor geld zwicht iedereen. En doe de groeten aan ‘m.

    DONEREN
    Sympathisanten van de website “E.J. Bron” kunnen doneren via een bankoverschrijving.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG. 18.02u: Die snap ik ook niet helemaal. Maar never mind, Bert, Ik ben allang blij, wat van je te lezen! Surprise!
    Jij houdt het om de haverklap voor gezien, maar toch verlies je het hier niet uit het oog, wel?
    Joh, laat Lucky bee vervloeken wat hij wil! Dat worden dan wel heel verdwaasde vloeken, die halverwege in de lucht blijven hangen! (LOL!)
    Ik sta hier een paar dagen ook op een zacht pitje, omdat ik aan iets nieuws werk. Maar hoop het gauw af te hebben. misschien wil je het wel lezen als het zover is; zou leuk zijn!

    Like

   • Republikein zegt:

    Wat een stromingen zijn er toch, keuzes genoeg, maar niet bij geboorte.
    Ik ben van christelijk gereformeerde afkomst maar heb het afgezworen bij het ontwaken!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @E.J. Bron: E.J., ik blikte opeens door: BertG. is van mening, dat jij van Lucky bee veel te veel door de vingers ziet en nu denkt hij dat dat is, doordat Lucky bee misschien veel geld doneert aan de site.
    Tja, als je dat wilt ontzenuwen is dat verder aan jou. Maar ik vind het wel spijtig, dat BertG. die indruk krijgt.
    Zelf snap ik wel waar het aan ligt: Het is de grens; Lucky bee overschrijdt nooit de grens van het directe, het direct-op-de-man-spelen. Bij de normen die jij hanteert, kun je op die manier iemand moeilijk in de ban doen. Je hebt gelijk, vind ik, alleen zie je nu wat een last iemand als Bert er van heeft.
    Dat is Bert z’n probleem, zul je zeggen. Tja, daar zit dan ook weer iets in……
    Moeilijk, heel moeilijk….,

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Luckybee heeft geen cent aan de site gedoneerd. Laat dat even héél duidelijk zijn!!!!

    Webmaster

    Like

   • Harry zegt:

    Ik word ook een beetje moe van die man . Net alsof er zo’n steekmug door je slaapkamer rondzoemt , iedere keer komt ie langs , steekt of treitert en als je het licht aan doet is het kreng nergens te vinden .
    Lig je weer op een oor , komt ie weer .
    Godver de godver !
    Hij doet z’n naam wel eer aan .
    En dan dat onverbeterlijke geleur met die Bijbelteksten; wij komen toch ook niet met slogans uit de Donald Duck spoken ?

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 10.27: Schoot me nog even gauw te binnen, dus vooruit dan maar; het is frappant genoeg: Als ik je nou toch vertel, dat Martien Pennings hem een jaar geleden of zo om die reden met een vliegenmepper te lijf wou….!
    Letterlijk! Zoek maar het artikel “Thierry Baudet is al een gearriveerd ventje geworden” en ga meteen naar de reacties, dan lees je het zelf.
    Rót gelachen heb ik me er om!
    Tja, je bent een fortuinlijke bij, bromvlieg, mug of whatever, of je bent het niet!

    Like

 5. Thomasson zegt:

  Johnny Quaid is een gast zonder schrijftalent, die probeert humoristisch te zijn;, zonder gevoel voor humor te hebben. Zijn totale gebrek aan humor en gebrek aan schrijftalent camoufleert hij met smerige uitdrukkingen, vieze woorden, afgezaagde Amerikaanse schuttingstaal (die hij van de TV had geleerd) zoals Fuck enz. Dat allemaal klinkt erg banaal en nietszeggend. Iedere Hagenees uit de vroegere Schildersbuurt en iedere echte Amsterdammer kunnen het veel beter. Ze hebben ook veel meer natuurlijke gevoel voor humor. Uit zijn stuk is ook overduidelijk te maken, dat deze gozer, waarschijnlijk, probeert de aandacht te trekken van organisaties die bezig zijn met het promoten van de islamisatie van Europa; of hij is al een nieuwkomer op hun ”payroll’. Door te schrijven over “Oorlogsgeile Joden” verwacht deze beroeps Anti-Jood paar losse ‘Quaids’ op zijn vers geopende genummerde bankrekening. Die zijn meer dan welkom. Men kan hem geen antisemiet noemen omdat hij vangt, of probeert te vangen zijn bijverdiensten van ‘Oorlogsgeile Semieten’. Johnny Quaid is net als Veronica : “Hij is Jong en Hij wil Wat”. Als “Journalist” verwacht hij ‘slapend rijk te worden’. Motivatie: als EP-leden, politiek-correcte politici, mediamensen en intellectuelen dat kunnen, waarom hij niet? Het zou hem waarschijnlijk ook lukken; al heeft hij veel minder schrijftalent en duidelijk minder intellect dan de “professionele linksen” van de ‘Pravda media’. Voor de moslims maakt het niet uit …Al komt het nieuwe aanstormend jong talent uit de vuilnisbak.

  Like

 6. johannes zegt:

  ook met zo’n rot kop rond lopen zou verboden moeten worden,moet ik getverderrie weer naar de plee om te gaan kotsen

  Like

 7. Daiyu-ninja zegt:

  Jean zegt:
  23 juli 2014 om 13:20

  O wat zou ik graag daar een dikke prop indrukken en afplakken met tape……………………….

  Vergeet niet de neus mee af te plakken.(smile)

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Dit viel mij toentertijd, toen ik voor het allereerst ‘Geen Stijl’ bezocht, al direct op.
  Deze walchelijke linkse haatmoslim-lover ging als een wilde te keer ging tegen Wilders en de Joden.
  Geen Stijl speelt een uiterst dubieuze rol. Heel handig schuttingtaal combineren met een aantal bij het grote publiek aansprekende onderwerpjes zoals weggebruikers die fout zijn of ambassadepersoneel dat zich misdraagt, maar als het werkelijk op politieke keuzes neerkomt laten zij hun ware gezicht zien.
  Ze gokken er nog steeds op dat de gemiddelde Nederlander niets te maken wil hebben met idioten die ze de waarheid onder hun verloederde neuzen houdt!
  Nee ik had Geen Stijl na enkele minuten al door en ben er ook na 2 foute reacties al uit geflikkerd wat ik ten zeerste op prijs stel!!!

  Like

 9. Tempelier. zegt:

  Wie Kwittie serieus neemt, moet even in de spiegel kijken en even naar zichzelf lachen. Wat die kwal eruit braakt is alleen bedoeld om tegenstellingen bij de reacties te bewerkstelligen, zo kun je zogenaamd laten zien dat je meerzijdig bent .

  Like

 10. Jan zegt:

  ‘Die lui krijgen het niet eens voor elkaar om een beetje volwassen twee uur lang een wapenstilstand uit te zitten.’

  Een ‘wapenstilstand’ met terroristen? Hoe simpel van eest moet je zijn om dit te denken?

  Like

 11. Jan zegt:

  Het ‘knalvuurwerk’ van Hamas:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s