Terroristische propaganda

Screenshot_5

(Door: Pierre Rehov – Vrije vertaling: Bolo)

Kindermoord om goodwill. Voor terroristen is de dood van onschuldige kinderen absoluut niet relevant. In een samenleving die martelaarschap ophemelt tot het ultieme teken van succes wordt de dood van onschuldige kinderen soms gezien als een zegen voor de onderlinge public relations strijd.

Bij elke actie is de intentie van het grootste belang dat er nooit een morele gelijkwaardigheid afgespiegeld mag worden tussen het opzettelijk doden van burgers en een vergeldingsactie die op tragische wijze leidt tot slachtoffers onder deze burgerbevolking. Er is echter een klein verschil. In het Midden-Oosten (met uitzondering van Israël) worden verslaggevers bedreigd. Hun keuze wordt eenvoudig gemaakt; ofwel het promoten van het Palestijnse standpunt of stoppen met werken op de Westelijke Jordaanoever. Houd het oog van de camera vuil of verlies je baan. Deze “show” mag zo natuurlijk niet langer meer doorgaan.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Gazastrook, Hamas, Terrorisme. Bookmark de permalink .

4 reacties op Terroristische propaganda

 1. catharina zegt:

  “Wiens brood men eet, diens woord men spreekt” usw. Zie mw Hoogstraten van het NOS, hoewel die steeds benauwder gaat kijken vaan haar eigen reportages…..Vroeger probéérden journalisten ten minste nog om zoveel mogelijk neutrale journalistiek te bedrijven, ook al is dat moeilijk. Maar tegenwoordig smijten ze alles zo maar op de kwelbuis.Alles voor de kijkcijfers, weet u wel.Niemand wil de waarheid weten…..die is zo eng….

  Like

 2. Trucker zegt:

  Dit gaza toont de media never ever :

  Dit is Canada :

  Fraude dus volgende video hoort in het rijtje.
  Feit blijft dat dit het soort is dat de media “vluchtelingen” heet, ik hoor daar éne roepen ‘money money money’ dus die zal op de loop zijn voor de fiscus in noord afrika…

  Like

 3. Pingback: Terroristische propaganda | vanhetgoor

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s