Het antisemitische NOS-journaal gebruikt zijn verzwijgmacht om Jodenhaat te bevorderen

Screenshot_1

Dionne Stax lijkt een lief blond prutske dat van haar eigen gezond niet weet. Maar op haar presenteerstoeltje bij het NON-journaal is ze terecht gekomen op grond van diepgang en intellect. Het kan dus niet anders of ze komt er een keer achter dat, iedere keer als het over Israël gaat, ze gemanipuleerde Jodenhaatrotzooi zit te presenteren.

(Door: Martien Pennings)

In december 2013 heb ik een stuk geschreven onder de titel “De mainstream-media en hun verzwijgmacht: de casus van de New York Times en de Holocaust”, waarin de fatale rol duidelijk wordt die het verzwijgen door de NYT van de Holocaust heeft gespeeld. Nou ja: verzwijgen is niet helemaal het goede woord: er stonden in de periode 1940 – 1945 soms kleine berichtjes zonder kop erboven op pagina nummer zoveel over massamoorden in Polen, maar je kwam er vaak niet achter dat het om Joden ging. De krant berichtte zelfs over de opstand in het getto van Warschau zonder te melden dat het een Joodse last-ditch-fight betrof. De eigenaar van de krant de aristocratische Jood Arthur Hays Sulzberger vond die Europese Joden maar vulgair en hij wilde niet dat de NYT bekend zou komen te staan als een Jodenkrant.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, NOS, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Het antisemitische NOS-journaal gebruikt zijn verzwijgmacht om Jodenhaat te bevorderen

 1. koddebeier zegt:

  We zouden met een handtekeningenactie van de regering moeten eisen dat de NOS en andere media gezuiverd wordt van antisemieten.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En wederom geheel met je eens, Martien. Het is een grote schande, dat ons belastinggeld wordt gebruikt om terroristen te ondersteunen.

  Like

 3. Jan zegt:

  ‘En daarmee zou het Palestijnse dodental op ruim 700 zijn gekomen.’

  Caught In The Act! Gaza Health Ministry Inflating Number of Gazans Killed
  http://www.israellycool.com/2014/07/24/caught-in-the-act-gaza-health-ministry-inflating-number-of-gazans-killed/

  Like

 4. helletocht zegt:

  De islam is de nieuwe religie voor linksland. Ze zullen alles doen om hem te promoten, en niets nalaten om zijn tegenstanders zwart te maken. Als ik genuanceerd aangeef dat ik tegen de huidige asielpolitiek ben, en tegen de invloed van de islam in ons land, ben ik een racist en onverdraagzaam. In mijn studententijd werd ik ook geconfronteerd met een niet te onderschatten aantal linksmannen. Hun heiligen waren Fidel, Che, Ho, Mao, en hoe de moordende commies ook mochten heten. Ook toen verzette ik me hiertegen, en ook toen was je een rechtse smeerlap. De linksmannen van toen zijn de linksmannen die in de decennia daarna de nieuwe religie islam ontdekt hebben, om daarmee hun bestaansrecht veilig te stellen. Je krijgt in ons land toch alleen maar een overheidsbaan als je eerst een links politiekcorrectheids examen hebt afgelegd. Ik heb niks met links en ook niets met rechts, en nog minder met door religie gedomineerde walgelijke cuturen. De overheid moet er zijn voor de burger die zich goed gedraagt. Is dat zo? Nee onze overheid is er voor de gelukszoekers, asielzoekers, vuilspugende imams, extreme moslims, graaiers, multinationals, banken, foute bestuurders etc., echter niet voor ons. Zo bekijk ik ook de figuurtjes van de Staatsomroep. Zij verkondigen voor heel veel geld het politek- correcte evangelie, en weten niet eens meer dat ze Oost-Duitsers geworden zijn. De phonies zijn helemaal de weg kwijt. Hopelijk komt er een andere tijd, maar ik vrees dat die niet in ons voordeel zal zijn.

  Like

 5. Jan zegt:

  Tot de dag van vandaag is de NYT een antisemitisch vod, volledig beheerd door marxisten en die niet onder stoelen of banken steken dat zij iedereen haten die hun mening niet deelt

  Last night on Twitter, Josh Barro, the openly gay, neo-conservative political editor for Business Insider, MSNBC regular, columnist for Bloomberg and New York Times reporter went on a tirade against “anti-LGBT” people, calling on the public to shame them, and stamp out their views “ruthlessly.”
  http://newsbusters.org/blogs/kristine-marsh/2014/07/24/obama-favorite-nyt-reporter-josh-barro-we-need-stamp-anti-lgbt-attit?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

  Like

 6. topsporter zegt:

  Ik waardeer jouw inzet Martien.

  Like

 7. Jan zegt:

  Hamas slaat letterlijk burgers hun huizen in zodat zij gedood worden

  Like

 8. Jan zegt:

  Zo loopt ook het dodental op:

  Hamas murders 25 Palestinians, blames Israel
  Used cease-fire to execute suspected collaborators during ‘humanitarian’ truce

  The sources, close to both Hamas and the Islamic Jihad groups, told WND that most of the extra-judicial killings of suspected collaborators took place during a brief “humanitarian” cease-fire four days ago.
  The so-called collaborators were accused of leading Israeli troops to smuggling tunnels and providing intelligence on Hamas’ infrastructure inside Gazan cities.

  The sources said Hamas publicly blamed the killings of the Palestinian suspects on Israel, claiming the civilians were murdered Sunday during an Israel Defense Forces “massacre” in the Shujaiyeh neighborhood of the Gaza Strip.
  The sources further said the civilian suspects murdered by Hamas were publicly celebrated by Hamas as martyrs killed by the Jewish state.
  http://www.wnd.com/2014/07/hamas-used-cease-fire-to-execute-suspected-collaborators/

  Like

 9. Jan zegt:

  Ambassadeur Ron Dermer laat geen spaan heel van CNN en veegt de vloer aan met ‘omroepster’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s