Ik denk dat de Hoge Commissaris voor Mensenrechten op de maan woont

Screenshot_6

(Door: Aviel Schneider – Vertaling: E.J. Bron)

Opnieuw dient Israël beschuldigd te worden van een oorlogsmisdaad in de Gazastrook: “De VN is in het bezit van duidelijke aanwijzingen, volgens welke het Israëlische leger in de Gazastrook oorlogsmisdaden pleegt”, zei de Hoge Commissaris voor Mensenrechten van de VN, Navi Pillay, in Genève. Ze klaagde erover dat Israël geen onderscheid maakt tussen Hamas-terroristen en Palestijnse burgers. Tot slot veroordeelde ze de raketbeschieting op Israël, om daarmee een beetje consideratie met Israël te tonen. Het klopt, in de eerste 17 oorlogsdagen zijn er meer dan 700 Palestijnen om het leven gekomen, waaronder ook kinderen en onschuldige mensen. Uit onze bronnen blijkt dat de meerderheid echter terroristen waren. Ook werden er meer dan 4000 Palestijnse gewonden geteld.

Dat is absolute waanzin. Of de VN-mensenrechtenraad is blind of hij is heel iets anders dan een lichaam dat zich werkelijk met mensenrechten bezighoudt. In Syrië woedt al meer dan drie jaar een bloedige burgeroorlog, waarin volgens buitenlandse bronnen de afgelopen 2 jaar 200.000 mensen de dood vonden. In Syrië hebben 4.762 mensen per maand hun leven verloren. Een dagelijks aantal dodelijke slachtoffers van 158 mensen. Dat zouden in 17 dagen tijd 2.686 doden zijn, viermaal zoveel als de afgelopen 17 dagen in de Gazastrook. Wat onderneemt de VN-mensenrechtenraad tegen Syrië of de andere Arabische landen? De VN-mensenrechtenraad heeft dienaangaande zelfs niet eens een vergadering in Genève bijeengeroepen. De ISIS-terroristen in Noord-Irak rukken op. Duizenden christenen zijn in juli uit de stad Mosul gevlucht. Hen werd een ultimatum gesteld: Mosul verlaten of bekeren tot de islam. Op hun huizen werd  de letter N in het Arabisch voor Nassra (christen) geschreven. Wat heeft de Hoge Commissaris voor Mensenrechten Navi Pillay daar tegen ondernomen? Sinds de oprichting van de Israëlische staat in 1948 werden in alle oorlogen en opstanden tegen Israël aan beide kanten, de Israëlische en de Arabische, tussen de 75.000 en 85.000 doden geteld – afhankelijk van de bron. Hallo, dat is een derde deel van het aantal doden in Syrië in een periode van 66 jaar!

De VN is impotent en om dit te begrijpen hoeft men geen professor te zijn. Van de 192 VN-lidstaten zijn er 57 islamitisch. Daarom maakt Israël nooit kans om als enige Jodenstaat een meerderheid in een democratische stemming in de VN-vergadering te krijgen. Wie bepaalt dus de mensenrechtenwaarde in de wereld, de |Arabische landen, die voor de VN-mensenrechtenraad een voorbeeld zijn? En wat de VN besluit wordt door de publieke opinie in de wereld als juist beschouwd. Want per slot van rekening wordt de VN als officieel vredeslichaam opgevat, dat zich inzet voor vrede en gerechtigheid op aarde.

Het maakt niet uit wat Israël doet om meer sympathie van de publieke opinie te verkrijgen, Israël zal altijd de slechte zijn. Niet Syrië, niet Irak (ISIS), niet Libië, niet Hamas en andere radicaalislamitische landen plegen oorlogsmisdaden, alleen Israël. De enige staat die zich sinds zijn oprichting moet verdedigen tegen de Arabische landen. Daarover zei gisteravond de Israëlische minister van Justitie, Tzipi Livni: “De VN-mensenrechtenraad kan m´n rug op!”

Er zijn meerdere redenen voor de fatale opstelling van de VN. Ten eerste heeft de VN-mensenrechtenraad gewoon nog niet begrepen dat haat tegen Israël zijn mensenrechtenwaarde bepaalt en niet het welzijn van de mensen. Ten tweede zijn het Westen, het zogenaamde christelijke Avondland, de VN en de EU bang voor de islam, niet echter voor Israël. Men ziet hoe de moslims vandaag in de grote steden van Europa ongestoord tegen Israël demonstreren en “Dood de Joden!” schreeuwen. Ik heb de jongste demonstratie in Parijs tegen het Israëlische grondoffensief in het begin verwisseld met een gewelddadige demonstratie in de Gazastrook. Europa, welkom bij de club.

Bron:
www.israelheute.com
Auteur: Aviel Schneider

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Israël-vijandigheid, Rotzakken, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

24 reacties op Ik denk dat de Hoge Commissaris voor Mensenrechten op de maan woont

 1. Jan zegt:

  Over oorlogsmisdaden gesproken. Hamas lanceert raketten vanuit woonwijk

  Like

 2. meneertje zegt:

  Ik begrijp niet goed dat dit zwaar overbevolkte lapje grond van 360 vierkante kilometer niet al lang tot in alle hoeken is veroverd door Israël.
  De tegenstand van Hamas moet veel sterker zijn dan ik ooit zou hebben verwacht.

  Als Israël Gaza eenmaal helemaal in handen heeft, vallen er geen slachtoffers meer en kunnen die opgezweepte demonstraties van woestelingen stoppen. Of ze dat dan ook doen, is weer iets anders…

  Like

 3. rotsus zegt:

  Even een hele korte reactie op deze topic. Zou deze marionet al op de maan wonen is hij niet van menselijke afkomst wat dat zou hij niet overleven, althans niet lang. Daarbij is wat er in het midden oosten gebeurt allemaal een spel en geloof me, het is geen mooi spel.
  Israël heeft het volste recht om zich te verdedigen en ik vind ze nog erg “netjes’ voor zover ik dit woord mag gebruiken in samenhang met een oorlog welke in geen enkel geval “netjes” is maar toch.
  Het is een heel smerig en vies spel waar wederom achter de VERRE schermen de familie de Rothschild het heft strak in handen heeft maar niemand die het ziet.
  Het hele systeem moet omver. Zie mijn reactie bij het topic dat er weer bijna 13 miljard euro naar Griekenland moet!!!!!!
  Meer woorden wil ik er niet aan vuil maken.
  Ik sta niet achter welke oorlog dan ook met uitzondering van die welke ikzelf aan het voeren ben en ook zal blijven voeren en welke NOG zonder wapens is waarbij ik tevens de opmerking wil plaatsen dat ik ook zal hopen dat DIT zo zal blijven waarvan ik niet zo overtuigd meer ben.
  Zijn wij dan met ruim 98% niet in staat om iets meer dan 1% van het tuig omver te stoten!!!???
  En kom me nou niet met uitspraken van:
  “Ja maar ik ben te oud” of “ik heb een baan en het gaat mij goed en heb niets te klagen” of “we zijn toch vrij om te doen en laten wat we willen” of andere BULLSHIT want zonder uitzondering weerleg ik dat met links en de rechterhand op mijn rug.
  Kon het even niet laten om te reageren hoewel ik mijn handen vol werk heb met andere hele belangrijke zaken n.a.v. mijn opmerking in de reactie onder de miljardensteun voor Griekenland.

  Maar ben dan nu ook echt weg.

  Fijne dag verder,
  Rotsus

  Like

 4. Jean zegt:

  Wat is dat toch steeds voor een gelul over hoge di of hoge dat?
  Bij dergelijk tuig bestaat niets wat hoog mag genoemd worden omdat et steeds over laag gespuis gaat, het enige wat wel ven toepassing is is de benaming ‘omhoog gevallen nietsnut’ en bye the way, een vreemdeling heeft mij niets te komen vertellen hoe ik om moet gaan met vreemd gespuis en zeker niet met moordenaarstuig zoals alles wat met die islamsmeerlapperij te maken heeft, uitroeien die rotzooi t/m de laatste kankercel.

  Like

 5. Harry zegt:

  Er is helemaal geen verschil tussen een terrorist en een palestijn .
  Het zijn gewoon synoniemen .
  Als een terrorist doodvalt en hij laat z’n geweer los dan telt ie als burger .
  Stomme idioten .
  En in Amerika en hier zijn de goedgelovigen net zo achterlijk .
  Als je alle redelijke palestijnen op een hoop gooit , dan heb je aan een kruiwagen genoeg om ze in EEN keer af te voeren .
  De rest zijn terroristen of aanstaande terroristen .

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Ach de VERENIGDE NAZIES, wie neemt deze VERRADERSBENDE nog serieus!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Ik onderschrijf de reactie van de Israëlische minister van Justitie Tzipi Livni van harte: “De VN-mensenrechtenraad kan m’n rug op!”.

  Heerlijk heldere taal!

  Like

  • Jean zegt:

   Cathja,
   Die smerige ballast van parasieten mag zelfs niet op mijn rug, dt hele VN circus is een pot nat, profitariaat via lullen en zakken vullen, mij interesseert het geen flikker, de rioolputdksel openen en de troep erin dumpen.
   Nooit of te nimmer zal ik rekening houden met vreemdelingen hun gezever ik hou zelfs geen rekening met zeveraars van eigen bodem zoals die onnozelaar E.T. en zijn troep parasieten.
   Laat ze maar lullen wij moeten er enkel voor zorgen dat ze niet meer kunnen vullen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Nee, ik wil ze ook niet op mijn rug hebben, maar ik houd er wel van als mensen in duidelijke taal zeggen: BARST! Deze man zei het nog netjes!

    Like

 8. Thomasson zegt:

  Heeft dit apencircus genaamd ‘Hoge Commissaris voor Mensenrechten’ van de VN ook een klacht ingediend tegen Hamas die dag in dag uit Israël bestookt met raketten en riskeert het leven van burgers, vrouwen, en kinderen? Nee. Zij zijn de “Brothers in Arms” van de VIP’s uit Gaza. De hele zooi Derde Wereld gasten die in deze ‘Commissie van Mensenrechten’ zitten? zijn afkomstig uit landen waar het vertrappen van mensen en ze uitmoorden de normaalste zaak van de wereld.
  Ik denk dat het zeer verstandig zal zijn indien westerse landen deze verrotte orgaan genaamd VN verlaten en een eigen organisatie oprichten. De VN kost westerse landen klauwen met geld, die in de berenput van de Derde Wereld verdwijnt. Deze Derde Wereldstinkers hebben nog een hoge noot op hun zang. De Apenheul in Apeldoorn kost misschien ook geld, maar daar kan men nog tenminste van de diertjes genieten.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Thomasson: 13.09. uur. U heeft volkomen gelijk, Thomasson. Ik heb hier gisteren en in het verleden op gewezen, in verband met de voorganger van de Verenigde Nazies, de Volkerenbond. Die was net zo LAF en achterbaks als de VN nu, het bewijs is de SPAANSE BURGEROORLOG, waar een LAFFE VOLKENBOND wegkeek, toen Nazi Duitsland en het Italië van Mussolini, generaal Franco ondersteunden met wapens en het Condor Legioen. En dat heeft verder niets van doen met mijn mening over het Franco – Regime. Alleen objectief gezien bleek toen al dat bepaalde belangen altijd voorgaan. En bij de LAFFE VUILE VN zijn dat de BELANGEN van de ISLAM!

   Like

 9. fleckie zegt:

  ‘Israels Nieuwsbrief v.CIDI, dec.2012;;”ABBAS’ gang naar de VN, GEEN STAP RICHTING VREDE’………..OP 29 NOVEMBER KREEG PRESIDENT MAHMOUD ABBAS ZIJN FELBEGEERDE OPWAARDERING VAN PALESTINA TOT ‘NON’MEMBER-STATE’ BIJ DE algemene vergadering v.d.VERENIGDE NATIES. DAARMEE IS H.VREDESPROCES is 2 STAPPEN achteruit. Abbas KOOS DE 29E NIET VOOR NIETS. OP DIE DAG IS HET PRECIES 65 JAAR GELEDEN DAT HET DOOR DE PALESTIJNEN AFGEWEZEN delingsplan TEN BEHOEVE VAN EEN JOODSE EN EEN PALESTIJNSE STAAT door de Ver.naties WERD AANGENOMEN. :PALESTINA’ is vanaf nu net als het vaticaan,volgens de VN een non-member-state. Maar de VN bewees het vredesproces geen dienst en daarnaast schiep het een opvallend precedent. Abbas presenteerde zichzelf in New York als de grote leider v.h.palestijnse volk. Maar het is de aartsvijand HAMAS,die na de laatste confrontatie met Israel aan prestige onder de palestijnnen heeft GEWONNEN.Dat was ook precies waar het HAMAS om te doen was. HAMAS heeft Abbas vrijwel geheel “KALTGESTELLT’,want meer dan ooit was duidelijk dat Abbas niet voor alle palestijnen kon spreken. Hoewel het de afgelopen weken leek alsof Abbas toenadering zocht tot zijn gezworen vijanden,berustte zijn gang naar de VERENIGDE NATIES om daar zowel de West Bank,Oost Jerusalem als GAZA de statusverhoging op te eisen,op drijfzand. Iedereen weet immers dat hij over twee v.d.drie gebieden geen enkele macht heeft, Daar komt bij dat hij in oktober op zijn eigen West Bank tijdens de gemeenteraadsverkiezingen een gevoelige nederlaag heeft geleden…………….WAT IS EEN STAAT…………….Met deze opwaardering gaat de VN ook op een onverantwoorde manier voorbij aan de criteria voor de definitie van een staat. De CONVENTIE van MONTEVIDEO in 1933 stelde die criteria vast. Wil een staat als zodanig erkend worden,dan moet er sprake zijn van een duidelijk omlijnd territorium,een permanente bevolking,een regering en de mogelijkheid om contacten te onderhouden met andere staten. Voor de EUROPESE UNIE vormde de definitie bijvoorbeeld de basis voor de opdeling van JOEGOSLAVIE(Badinter Arbitration Committee,1991). Het mogen duidelijk zijn dat de palestijnse Autoriteit aan tenminste twee v.d.vier criteria NIET voldoet. Er is geen sprake van een eenduidige regering of een duidelijk omlijnd territorium……………Voor de meerderheid vd.V-staten bleek dat echter geen enkel probleem. Daarmee verwezen ze MONTEVIDEO naar de prullenbak en gingen ze voorbij aan de implicaties voor de toekomst. Vanaf nu kan iedere groepering die een staat wil oprichten maar niet aan criteria voldoet, ook recht van spreken krijgen. Deze situatie zal afhangen van willekeur:een MEERDERHEID van STEMMEN in de VN….
  ……………OSLOAKKOORDEN …OVERBOORD………………..En dan het belangrijkste punt:de VN gaat VOORBIJ aan het feit dat Abbas met de statusophoging de OSLOAKKOORDEN OVERBOORD HEEFT GEGOOID.Tijdens OSLO ll (1995) is afgesproken dat ‘GEEN van de partijen enige verandering zal brengen in de status v.d.WEST BANK, of de GAZASTROOK.
  IN afwachting v.d.uitkomst van de onderhandelingen rond een permanente status”
  Of het wenselijk is of niet,de reactie v.ISRAEL was duidelijk:bebouwing v.h.zogenoemde El-gebied.Mocht dat voornemen daadwerkelijk navolging vinden,dan is de vrede verder weg dan ooit.(Zie ook het commentaar v.Ronny Naftaniel).Toch is dat de enige kans op een vredesregeling tussen Israel en in ieder geval de West Bank een teruggang van beide partijen,ook Israel,naar de onderhandelingstafel. De Osloakkoorden zijn het enige Palestijns_Israelisch akkoord waarop het vredesproces nog kan berusten. NETANYAHU, een gewiekst politicus,heeft Abbas een maand geleden nog opnieuw uitgenodigd. INgaan op die uitnodiging is Abbas’ enige en misschien wel laatste optie, De opwaardering van ‘PALESTINA’tot ‘non-member-state’ is daarbij irrelevant.
  ################################################################################

  Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik heb het al eerder geschreven:de VN:mensenrechten zijn er alleen voor moslims;niet-moslims vallen daar niet onder want dat zijn geen mensen in hun ogen!Volgens hen zijn wij maar uitschot!

  Like

  • Cathja zegt:

   Daarom hoeft Israël zich ook niks aan te trekken van datgene waarvoor zij worden veroordeeld.
   Nethanyahu trekt zijn eigen plan, en ik zie hem er niet voor aan dat hij zich ook maar iets aantrekt van de veroordeling door de VN.
   Er zitten veel teveel moslims in de VN-raad, en allemaal hebben ze maar één doel: de vernietiging van Israël. Ook om die reden is de VN al niet meer neutraal, want moslims zullen zich nooit en te nimmer neutraal opstellen tegenover Joden.
   Maar het gaat hier over Israël hè, dan gebruik je een andere meetlat!

   Like

   • Jean zegt:

    Cathja,
    Om dat wereldprobleem op te lossen is er maar een doelstelling uitvoeren tot een goed eind nl, die islambarbaren opruimen wereldwijd, zolang dat niet gebeurd is zal er geen vrede en veiligheid bestaan op deze aardbodem.
    Met opruimen bedoel ik niet vermoorden maar samen drijven in de grote zandbank Afrika genaamd. Dat het moordenaarstuig wel opgeruimd moet worden is de logica zelve, moordenaars onder eigen volk krijgen ook geen vrijheid althans toch de meerderheid…

    Like

 11. jitskesez zegt:

  Je zit gewoon te wachten op de volgende VN resolutie: Het is alleen verkeerd als Israel het doet.

  Like

  • Jean zegt:

   Ik zit echt niet te wachten op nog meer gelul van die totaal waardeloze en overbodige bende leeglopers in dat VN circus.
   Dat Afrikaners zich bemoeien met Afrika, Aziërs met Azië, Amerikanen met Amerika en Europeanen met Europa.
   Wat Europa betreft is elk land in Europa bekwaam genoeg om zichzelf te sturen, wie dat niet kan moet maar de gevolgen dragen wij moeten niet opdraain voor corrupte regimes. Zijn wij het net eens met het tuig dan moeten we ze maar wegsturen en leveren ze wanbeleid ze veroordelen voor hun gepleegd wanbeleid, onschendbaarheid wordt voor niemand gehandhaafd.

   Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogden reageerde:
  Zie ook het commentaar voor een link naar een artikel waar aangetoond wordt dat de Palestijnen de slachtoffercijfers schromelijk overdrijven.

  Like

 13. realist zegt:

  misschien kan zij naar het conflict afreizen om het even voor te tonen hoe men volgens haar terroristen moet bestrijden zonder de “mensenrechten” te overtreden.

  Like

 14. Thomasson zegt:

  @Cathja
  Israël kan zich niet permitteren te luisteren naar wat de Derde Wereldratten in deze “Mensenrechtencommissie” hebben te zeggen. Doet ze dat wel, dan is zij heel snel wat de Duitsers noemen “Erledigt”. Inderdaad in de VN zitten te veel moslim- en andere Derde Wereldlanden. Zij ambiëren niet enkel de vernietiging van Israël, maar ook de vernietiging van alle christelijke blanke landen van de wereld. Al wordt vanuit het westen zo veel geld voor ontwikkelingssamenwerking gedoneerd. Dezelfde krachten die achter de islamisering van Europa zitten, zijn ook actief in de VN. Nog erger is dat deze elementen worden gesteund door de linkse “Gutmenschen” die nog steeds denken dat de Derde Wereld is puur en het westen decadent en is belast met de schuld voor het Kolonialisme. Daarom is het beter dat het westen verdwijnt. Blanke westerse landen kunnen beter doen om afstand te nemen van deze globale vuilnisbak. Het kost een berg en het brengt niets!. Behalve schade dan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Absurd bericht van een absurde, zo niet krankzinnige organisatie, de VN:

  Verenigde Nazi’s waarschuwen landen die ongeboren leven in bescherming nemen dat zij mensenrechten schenden omdat zij het doden van baby’s niet toestaan
  http://thinkprogress.org/health/2014/07/25/3464116/united-nations-abortion-human-rights/

  Like

 16. Jan zegt:

  Navi Pillay heeft medelijden met Hamas. Wil dat de VS Hamas Iron Dome geschut levert omdat Israël in het voordeel is

  UN Condemns Israel’s Latest War Crime: Not Sharing Iron Dome with Hamas
  The UN’s top human rights official again condemned Israel for its military actions to stop Hamas rocket attacks against Israeli civilians, accusing the Jewish state of “deliberately defying International Law… in a way that may constitute war crimes.”

  Navi Pillay told reporters following yet another “emergency” meeting of the Geneva-based UN Human Rights Council that Israel was not doing enough to protect civilians. “There is a strong possibility,” said the known Israel critic, “that international law has been violated, in a manner that could amount to war crimes.”

  Among the UN’s long bill of particulars against the beleaguered Jewish state comes the almost unbelievable accusation that Israel’s refusal to share its Iron Dome ballistic missile defense shield with the “governing authority” of Gaza – i.e. Hamas, the terror group created to pursue the extermination of the Jewish state and now waging a terrorist war against it – constitutes a war crime against the civilians of Gaza.

  The UN chairwoman criticized the U.S. for helping fund Israel’s Iron Dome system which has saved countless Israeli and Palestinian lives. “No such protection has been provided to Gazans against the shelling,” she said.
  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/31/UN-Condemns-Israel-s-Latest-War-Crime-Not-Sharing-Iron-Dome-with-Hamas#

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s