Moslimhoogleraar Mosul komt op voor christenen, maar betaalt met zijn leven

Screenshot_4

“Islamitische Staat”, de nieuwe machthebbers in Mosul

Een islamitische hoogleraar, verbonden aan de Universiteit van Mosul, heeft zijn verzet tegen de verdrijving van christenen uit de Irakese stad zondag met de dood moeten bekopen.

”Breaking news”, kopte de Chaldeeuwse –christelijke– nieuwssite ankawa.com maandag. „Onze bronnen in Mosul berichtten ons dat de militanten van ISIS (sinds kort eigenlijk: IS; red.) dr. Mahmoud Al-Asali, gespecialiseerd in recht en hoogleraar aan de Universiteit van Mosul, hebben vermoord. Aanleiding was zijn verzet tegen het plunderen en verbranden door deze militanten van eigendommen en bezittingen van christenen in Mosul.”

Lees verder>>>
(h/t Gerard)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, kalifaat, koran, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, sharia, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

6 reacties op Moslimhoogleraar Mosul komt op voor christenen, maar betaalt met zijn leven

 1. Roger Catrysse zegt:

  Dat is het lot van een gematigde islamiet maar veel gematigde islamieten bestaan niet dus moeten zij niet vrezen voor hun leven

  Like

 2. meneertje zegt:

  IS moordt er niet alleen op los, het vernietigt ook totaal zonder enige zin alle cultuurschatten die het tegenkomt.
  Het is alsof hun vernietigers niet alleen willen bewijzen dat zij menselijke monsters zijn, maar ook dat zij alle andere menselijke monsters in monsterlijkheid kunnen overtreffen.

  Als Pechtold (en anderen) zijn zin krijgt straks ook Nederland.

  Like

  • Driek zegt:

   Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf:
   De Islamitische Staat, eerder bekend als ISIS, heeft alle vrouwen tussen de 11 en 46 in en rond de Iraakse stad Mosul bevolen om zich te laten besnijden. Dat beweert Jacqueline Badcock, een mensenrechtencontroleur van de Verenigde Naties die in het Iraakse Irbil is gestationeerd. De fatwa van de Islamitische Staat treft mogelijk 4 miljoen vrouwen, aldus Badcock. ,,Dit is een nieuwe ontwikkeling voor Irak, zeker in deze regio, en is een grote bron van zorg die geadresseerd moet worden.” Volgens de VN-medewerker is dit niet de wil van het Iraakse volk. Onlangs werd bekend dat in Nederland zo’n 30.000 vrouwen genitaal verminkt zijn.

   En nog altijd zijn er mensen die blijven roepen dat ze “niet allemaal zo zijn en dat er ook goeie tussen zitten”. Ongelooflijk, bij mijn huisarts, in de wachtkamer zaten een paar hoofddoeken, en ik maakte daar een opmerking over, tegen mijn huisarts, en die zei, ja, het is echt niet te geloven, die arts zei: ZE ZIJN NIET ALLEMAAL ZO.

   En dat is toch iemand met een behoorlijke ontwikkeling.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Er zullen de afgelopen 1400 jaar honderden wellicht duizenden moslims geweest zijn die nastreefden een vreedzame co-existentie op te bouwen met anders gelovigen. Deze pogingen tot vreedzaam samenleven zou de islamitische wereld geen windeieren gelegd hebben als ze gelukt waren. Helaas heeft de ideologie van de haat en de dood anders beslist. Al die moslims die hun nek hebben uitgestoken voor vrede hebben maar een kort leven gehad. Dat was vroeger zo en dat is vandaag niet anders. De islam is monolithisch, wreed en zal inherent altijd aangestuurd worden door radicalen. Waarom dat zo is? Omdat Mohammed hun profeet ook radicaal, wreed en gewetenloos was. De islam begrijpen is niet zo moeilijk als men ons wil doen geloven. Ga altijd terug naar haar basis. Dit is slechts een half A4tje gevuld met: Goddelijke plicht tot segregatie, Goddelijke opdracht tot gewelddadige verovering en onderwerping, Goddelijke plicht na verovering over de gehele wereld de sharia in te voeren. Wat U ziet in de islamitische wereld is wat U krijgt bij niet stoppen islamisering. Is dat zo lastig te begrijpen? Elke afspraak voor vrede met moslims is per definitie altijd tijdelijk en duurt slechts zolang totdat ze weer op krachten gekomen zijn voor hun volgende Jihad.

  Like

 4. Charles Martel zegt:

  Er zal slechts vrede zijn in het MO indien de godsdienst van de vrede is afgeschaft. Laten we hier beginnen, voor we zelf aan de beurt zijn. Noorwegen verwacht een aanslag, van islamitische Breivikjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s