Oostenrijk: Moslimmeute bestormt voetbalveld

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Een oefenwedstrijd tussen de Franse club OSC Lille en de Israëlische vereniging Maccabi Haifa in het Oostenrijkse Salzburg werd in de 85e minuut afgebroken. Een groep pro-Palestijnse agressors bestormde het veld met Palestijnse vlaggen en viel de spelers van Maccabi Haifa aan. Idan Vered en Dekel Keinan werden zwaar aangevallen door de islamitische meute en het team werd met voorwerpen bekogeld.

Onbegrijpelijk hoe ongegeneerd deze terreur-sympathisanten hun haat de vrije loop laten. Aan welke kant de wil tot vrede staat, komt ook hier aan het licht – de Israëli´s hebben er geen problemen mee dat er ook moslims in hun team spelen. Maar moslims vallen een voetbalwedstrijd aan, alleen omdat het om een Israëlische club gaat.

Helaas week men ook in dit geval weer voor het geweld in plaats van voor het Israëlische team tot aan het einde van de wedstrijd voor veiligheid te zorgen. Hoe vaker er op deze vorm van geweld gereageerd wordt met terugtrekking, des te meer ruimte zal het nemen en des te gevaarlijker zal de situatie worden.

Video:

 

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", antisemitisme, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims, Racisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oostenrijk: Moslimmeute bestormt voetbalveld

 1. dutchess43 zegt:

  Wie gaat aan dergelijke toestanden nou voor eens en altijd een einde maken?
  We lezen het, slaan het als herinnering op, en wachten vervolgens af…..
  Waarom stond er geen knokploeg klaar om deze aanhangers van het vredelievend geloof eens klink af te straffen? Deze aanval had men toch kunnen verwachten?

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  SCHOP DAT MOSLIMTUIG NU EINDELIJK EENS EUROPA UIT!

  Like

  • koddebeier zegt:

   Dat wordt de hoogste tijd !!! Desnoods met geweld !!
   Echter van de slappe hap uit Den Haag en Brussel hebben niets te verwachten !

   Like

 3. Monalisa zegt:

  meteen het land uitgooien.

  Like

 4. Wans Horst zegt:

  Zie hier wederom de zwakte van moslims: ze kunnen alleen met een grote groep 1 speler aanvallen… In het filmpje hierboven week de camera trouwens geheel in politiek correcte traditie van het epicentrum van de moslimagressie. De Frans/Algerijnse ‘supporters’ gooien slechts olie op het vuur van de door Hamas veroorzaakte situatie door de islam letterlijk te nemen, maar de wereld moet tot het inzicht komen dat dit hoort bij iedere min of meer mannelijke genetisch minderwaardige aanhanger van de islam; allemaal zijn zij potentiële voetbalhooligans die met de roedel een enkeling proberen te overmeesteren, althans bepaald de richting van hun neus hoe letterlijk zij deze ideologie van verkrachting nemen.

  Het Westen heeft onder het mom van tolerantie miljoenen tikkende tijdbommen binnengehaald en geen regeringsbeleid dat het tij kan doen keren als ze dat zouden willen, wat niet het geval is. Volgens mij zijn alle Kamerleden net zoals Arnoud van Doorn in de macht van oliesjeiks die te veel macht hebben.

  Tegelijk is dat ook de uitleg waarom de Amerikaanse uitvinder van de motor die water als brandstof gebruikt is vermoord door vergiftiging (zie: http://www.ninefornews.nl/de-auto-op-water-uit-de-jaren-1990-video/ ).

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Wans Horst: 10.00. uur. De laatste zin beste Wans Horst: “Tegelijk is dat ook de uitleg waarom de Amerikaanse uitvinder van de motor die water als brandstof gebruikt is vermoord”. Dat kwam natuurlijk de smeerlappen van Kon. Olie, Shell, Elf, BP, en nog wat van die oliebedrijven natuurlijk niet uit. En het ergste Wans Horst is nog, doordat WE vast zitten aan de OLIE, zitten we OPGESCHEEPT met de NAZI ISLAM! Bedankt smerig politiek TUIG die dit heeft veroorzaakt! Maar niet heus!

   Like

  • Harry zegt:

   Valt me ook steeds op dat ze als ze alleen zijn, niet zoveel praatjes hebben .
   Onlangs moest ik met een flinke bestelwagen een inrit in rijden , achteruit en omdat het nogal smal was allemaal moest ik een paar keer steken . Maar ik ben ook geen tobbert in het verkeer , integendeel . ( Vroeger nog geraced met motorfietsen en een Lotus ) .
   Een BMW moest stoppen omdat ik dwars over de weg stond , maar die kwam er pas aan toen ik al lang bezig was met mijn manouvre . Zag die geïrriteerde kop van die marokkaan al achter het stuur en ondanks dat ik echt niet zat te schutteren moest ie toch zonodig gaan zitten claxoneren .
   Hij was alleen en ik sprong uit de bus om hem van repliek te dienen . Hij draaide echter snel om het busje heen en scheurde volgas weg .
   Als ze met z’n vieren waren geweest had het vast anders uitgepakt .
   Dat zie je ook bij hun acties , acht man met geweren gaan één of enkele ongewapende burgers te lijf , zo werken ze !
   Het zijn geen moedigen , eigenlijk hebben ze last van een mengelmoes van lafheid en waanzin .
   Maar wél gevaarlijk , die combinatie !
   Het is niet veel anders dan hondsdolheid .
   Alleen moeten díe arme stakkers er aan geloven .
   Waarom kunnen die moslims los blijven lopen ?

   Like

 5. Cathja zegt:

  Schandalig, hoe er hier is omgegaan met dat moslimtuig! Ze verdienen een gummiknuppel in hun nekken, en daarna een stadionverbod voor lange tijd! Maar zo te zien lieten ze dat tuig hun gram halen, zonder direct in te grijpen.
  O, wat haat ik die duivels! Altijd hetzelfde liedje: geweld, geweld, geweld!!
  Die rotzakken hebben dit in hun genen zitten, maar wat valt er ook te verwachten van inteelt?

  Opnieuw een zichtbaar en hoorbaar bewijs van wie hier de barbaren zijn.

  Like

 6. Er komt een moment . . . . . . . . .

  Like

  • koddebeier zegt:

   Laat dat aub. niet te lang wegblijven !

   Like

  • Nico Omen zegt:

   ….en dat is niet ver meer!

   Like

  • Harry zegt:

   Ik help het U hopen, heer Pennings , maar mijn gevoel zegt dat de bevolking steeds laffer wordt .
   Er moet wel iets heel verschrikkelijks gebeuren wil men in actie komen .
   En dan nog kruipt 95% liever weg, ben ik bang .
   De mensen zijn murw door de linkse indoctrinatie .
   Ze komen nog wél massaal in actie tegen een pedofiel , ( is prima ) , maar die is lang niet zo gevaarlijk , fysiek dan .

   Een paar weken geleden , toen ik met de hond liep , stond een grote vitale vent van een jaar of veertig nogal nadrukkelijk ergens naar te kijken in de verte .
   Hij riep me toe dat er een marokkaan aan alle deuren van geparkeerde auto’s voelde of ze wel op slot zaten .
   Ik er op af .
   Haalde het sujet in en vroeg hem wat ie aan het uitvreten was , ” niks” natuurlijk .
   “Jawel jij zat aan alle auto’s ” .
   “Jij bent ziek in je hoofd ” vertrouwde ie me toe , sprong op zijn fiets en ik kon hem helaas niet meer inhalen . ( 65 Jaar en een hartinfarct halen de grootste gang er wel uit ) .
   Auto gehaald en zoeken , helaas niet meer gevonden .
   Weet je wat die grote vent me de volgende dag zei ?
   Goh , dat je dat durft , ik ben niet zo moedig hoor !
   Wie o wie gaat ons helpen ?
   De politie vast niet .
   Het leger stelt ook niks meer voor .
   De burgers zijn te laf .
   Wat er over blijft is slechts een enkele gek , zei de gek .
   Het wordt nog lastig !

   Like

 7. Theodoor zegt:

  Let op.
  Verwacht niets van de politie en politici, ga daar maar van uit en zorg dat je altijd iets bij je hebt om jezelf GOED te beschermen tegen de gangsters.

  De gangsters voelen zich steeds sterker en gaan dus voor meer gevaar zorgen.

  Helaas het is niet anders.

  Like

 8. gert-jan zegt:

  tuig tuig moslim tuig niks positiefs leveren aan een samenleving alleen uitvreten hier handje ophouden voor uitkering en dromen van sharia verkrachten van vrouwen en joden en daarna christenen en ongewlovigen vermoorden , ze zijn inferieur

  Like

 9. Yvonne van Cleef zegt:

  Ze opereren steeds meer openlijk en die stomme politici in heel Europa,wensen het nog steeds niet te erkennen!Ik eis[zal ik ook eens iets eisen;wat zij mogen mag ik ook!]een moslimvrij,moskeevrij Europa;van baby,s tot en met oudjes:eruit!

  Like

 10. Eline. zegt:

  @Nico Omen,ik help het u vurig hopen.

  Like

 11. Hans zegt:

  Enige overlevingskans voor Europeanen is dit islamitische kanker gezwel met wortel en tak uitroeien, in ieder geval in Europa ……

  Like

 12. helletocht zegt:

  Wen svp aan de nieuwe realiteit mensen. Zo zijn de slagerstroepen van Adolf ook begonnen. Er is geen weg meer terug. De fascistische non-cultuur zal ons intimideren, provoceren, slagen toebrengen en vernietigen. Dit is pas het begin! Nu weten de Nederlanders en Europeanen ook wat de linkse maakbaarheidscultuur heeft gebracht. In 732 versloeg de Karolingische hofmeier Karel Martel de islamieten bij Poitiers. Hij wist beter, en had nog niet van de PVDA gehoord. Daarna waren er nog meer dapperen die de islam terugdrongen. De hedendaagse lafaards assimileren, pamperen, faciliteren, gedogen, zij worden echter opgevreten, wij ook!!!! ( Ik snap echt niet waarom iemand in Turkije op vakantie kan gaan, of iets kan kopen in een islamzaak)

  Like

 13. Willie zegt:

  ZO !! doe je dat

  Like

 14. ron zegt:

  Moslims mogen alles uitvreten tegen anders denkenden, maar racistisch is het nooit. Opvallend.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s