Recht is krom

Screenshot_9

(Door: Wans Horst)

Zodat gevestigde partijen geen gezichtsverlies zullen hoeven lijden of dat men niet hoeft toe te geven dat ze de wereld toegestaan hebben om een verdorven plek te worden heeft men de islam oneindig toegang gegeven tot het westen, in de hoop dat meer islamitische vermenging met het westen de islam zal uitroeien, hoe naïef ook… Er zullen best oliebelangen in het spel zijn, maar je laat geen enkele agressor toe tot jouw land en als ze wel in jouw land zijn dan gooi je ze eruit, eventueel na de-naturalisatie. Nee, nu krijgt D66 het misschien voor het zeggen… Ik voorspel bureaucratische puinhopen die ons land slechts nog verder in de stront doen zakken.

Onder het mom van religieuze vrijheid van vreemden hebben zij ons morele kompas kunnen overnemen en stukje bij beetje pogen zij onze perceptie van rechtvaardigheid te veranderen, omdat de aansluiting bij de sharia wel een erg grote overstap wordt, in ieder geval te langzaam voor de zelfbenoemde ‘intelligenten’ onder ons, de kaste die alle bestuurlijke touwtjes in handen heeft.

De gevestigde orde die de islam decennia heeft gefaciliteerd (en nog) uit een naïef winstbejag zoals we dat nog steeds dagelijks zien bij onvervreemdbare VVD’ers en PvdA’ers, partijen die een grote mond hebben dat het eerlijker moet, maar voor wie en wat houdt dat in? Op een gegeven moment krijgt ook deze zelfbenoemde elite de keuze tussen bekeren of de dood, maar men hoopt dat punt uit te stellen tot na het eigen overlijden. Pappen en nathouden, evenals de boel een beetje bij elkaar houden, dienen het doel de socialist een prettig bestaan te gunnen in de puinhopen die zij zelf hebben veroorzaakt. De islam heeft een pesthekel aan discriminatie moet je weten. Voor wie gaat u morgen nog naar uw werk?

We hebben in Nederland al veel te veel rechten. Een werkgever kan simpelweg niet laten zien aan een werknemer die zich bovengemiddeld of op een bijzondere wijze inspant dat hij hem meer waardeert dan een medewerker die zich minder hard inspant en dat komt omdat alle cadeautjes voor medewerkers ‘rechten’ zijn geworden. Er zit geen enkele ruimte meer in om medemenselijkheid te tonen. De samenleving is verhard door de regeltjesfetisjisten en men geeft Wilders er de schuld van, omdat hij een vrij helder wereldbeeld presenteert en dat kunnen we niet hebben hoor, van die wakkere burgers.

Dit is de reden dat lagelonenlanden zoveel aandacht hebben gekregen van producenten die uit ons land productie weghaalden, ook Nederlandse bedrijven.

Door deze  grote hoeveelheid ‘rechten’ meent de regering ons ook veel plichten toe te mogen wijzen, wat ook weer vaststaat in een wetboek. Heel Nederland zit aan banden, er is geen enkele ruimte meer voor diversiteit. Nee, diversiteit is hier enkel als je verschillende nationaliteiten naar jouw land haalt… Een overgereguleerd land zoals Nederland brengt zombies voort, want iedere creativiteit is de facto verboden, voorgeschreven creativiteit is geen creativiteit. Mensen die nog wat willen maken van hun leven mogen hun geluk elders beproeven, in Nederland hebben we echt nog last van een sociaal kastensysteem, uitzonderingen bevestigen slechts de regel.

Apple poogt nu de leveranciers in China te bewegen om de arbeidsomstandigheden voor hun werknemers te verbeteren en die plannen zien er veelbelovend uit. Apple gaat hoogstpersoonlijk controleren dat werknemers volgens de richtlijnen behandeld worden die Apple hanteert. Het gelul over werkomstandigheden is natuurlijk politiek correcte onzin bedoeld om het volk bezig te houden met hun superieure onderbuikgevoel.

Joden zien dit alles uiteraard al eeuwen aankomen en pogen daarvoor te waarschuwen. Het volk van Israël dwarsboomt daarmee de leugens van het Westen en dat kan zomaar niet. Zie daar de reden van de oneindige Jodenhaat die zich van onder andere Frans Timmermans meester gemaakt heeft, maar over de meeste socialisten en niet-Joden redelijk wat te zeggen heeft. En daarvoor staat zo’n oneindig stuk onbenul als een Van Baalen gebroederlijk naast Verhofstadt met z’n vuistjes in de lucht het Oekraïense volk in de meest duidelijke oorlogstaal op te hitsen?

apa·thie (de; v)
1. psychische ongevoeligheid; onverschilligheid, lusteloosheid
(bron: vandale.nl)

Net komt het nieuws dat de volledige Kamer misschien teruggeroepen kan worden van reces om een mogelijke politiemissie in Oost-Oekraïne te bespreken. Obama wil Poetin gewoon een hak zetten, omdat hij het niet kan verkroppen dat Poetin de islam, en dus ook zijn broeders, geen ongelimiteerde toegang wenst te verschaffen tot alle rijkdommen van Rusland. Sterker nog, in eigen land staat Obama niet sterk, het leger heeft geen zin meer om z’n nek uit te steken voor deze moslim. Echter op een JFK’tje hoeven we ook niet te rekenen, aangezien de organisatie die daarvoor verantwoordelijk was nu geleidt word door een islamiet.

Apathisch is ook de regering in Kiev. Zij gebruikte onder andere vlucht MH-17 als menselijk schild en beging daarmee een oorlogsmisdaad. Om deze reden legt het Westen als een kip zonder kop de schuld bij Poetin, zodat de mensen weinig tijd hebben voor alternatieve verklaringen.

De reden dat Kiev de burgervluchten gebruikte als menselijk schild, vandaar dat de EU feitelijk de handelingen van Hamas goedkeurt, is dat ze separatisten niet het voordeel willen gunnen om vrij op militaire vliegtuigen te schieten.

Apathisch is ook de New York Times, die zonder twijfel de plannetjes van Obama zonder al te veel vragen publiceert, door Geert Wilders op de korrel te nemen en daar politieke munt uit pogen te slaan, terwijl het artikel over MH-17 zou moeten gaan. Men gaat over lijken en men denkt dat het normaal is, omdat men gelooft dat zij de wereld mogen ‘besturen’ en zichzelf een soort heldenstatus toedichten.

Obama is de socialistische dictator met de EU met lapzwansen als Van Baalen en Verhofstad als stroman en onthoud dat alles met elkaar verweven is!

Door:
Wans Horst
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Recht is krom

 1. jans zegt:

  Recht is krom, dat zei mijn opa vroegah ook al.

  Like

  • bigljohn zegt:

   Mijn (overleden) vader zei altijd; Een rechtbank is net een draaibank. Je gaat er naar toe om je recht te halen, maar moet meestal toezien dat het de onrechtmatige is die het recht aan zijn zijde weet te vinden !

   Like

 2. Rick zegt:

  Over hoe verschrikkelijk DOM die booslims zijn:
  http://www.vkmag.com/magazine/berafenis_islamitische_terrorist_heeft_explosief_einde
  Geweldig filmpje 😉

  Like

 3. Driek zegt:

  Mooi artikel, meneer Wans Horst. Duidelijke taal, compliment.
  ik lees zojuist op de site van de Telegraaf, want er is een anti-Israël betoging gehouden in Den Haag:
  De ene na de andere antisemitische uitspraken werden tijdens de betoging gedaan, waarbij de demonstranten met ISIS-vlaggen stonden te zwaaien. Een groot deel van de demonstranten had zijn gezicht bedekt. „Dat doen wij omdat we bang zijn volgende week te worden opgepakt”, aldus een van de betogers. Kleine kinderen kregen een vlag in handen gedrukt en riepen Allah Akbar.

  Dit grenst aan het ongelooflijke, en dat kan echt allemaal, en de politie stond erbij en deed niks. Ik geef het op!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Driek: 00.17. uur. Driek de Politie is door het RODE TUIG omgeturnd in een slap stelletje belastinggaarders. Ze controleren wel met een laser-gun, het liefst in een gewone auto, of achter een boom- of niet een goedwillende zombie – Nederlander 5 km te hard doet rijden, dat dan weer wel. Is wel zo veilig voor öom agent”. Maar het aanpakken van MOSLIMTUIG, daar hebben we NIEMAND meer voor, ook het LEGER niet, dat compleet is afgezakt naar het niveau van het “gebroken geweertje”. De laatste 45 jaar hebben PvdA,CDA,VVD,en uiteraard D66, NEDERLAND naar de kloten geholpen!

   Like

  • Harry zegt:

   Dat laatste is toch zeker spreekwoordelijk , Driek ? ” Ik geef het op ” .
   Want dat is nou net de bedoeling van de twee hoofdsoorten tuig , dat moet je dus precies NIET doen !
   Kom op , we vechten door !

   Like

 4. peterselie1 zegt:

  Goed verwoord Wans!

  Like

 5. Harry zegt:

  Goed verhaal W. H. !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s