De CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement klaagt over “geïmporteerd antisemitisme”

Screenshot_3

(Door: Felizitas Küble – Vertaling: E.J. Bron)

In verband met demonstraties tegen de Israëlische militaire actie in de Gazastrook kwam het de afgelopen dagen in meerdere Duitse steden tot antisemitische uitlatingen en geweld van de kant van de deelnemers aan de demonstraties. Hierover zegt de woordvoerder Binnenlandse Zaken van de CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement, Stephan Mayer:

“Wie in ons land van het demonstratierecht gebruikmaakt, mag geen antisemitische leuzen schreeuwen onder de dekmantel van dit fundamentele recht. Dit geldt juist ook voor die deelnemers aan demonstraties die zelf in ons land bescherming tegen vervolging en nood in hun thuislanden zoeken.

Wat er nu bij enkele demonstraties is voorgevallen, heeft niets meer te maken met kritiek op de Israëlische politiek, maar is puur religieus gemotiveerde haat. De zorgwekkende beelden laten zien dat hier massaal een grens werd overschreden. Het is aan de autoriteiten om iedere overtreding tegen onze rechtsorde onverbiddelijk te bestraffen en andere demonstraties desnoods te verbieden.

Gebeurtenissen zoals deze kunnen en zullen we in Duitsland niet accepteren. In ons land is geen plaats voor antisemitisme – ook niet als het geïmporteerd wordt.”

Bron:
http://charismatismus.wordpress.com
Auteur: Felizitas Küble

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Appeasement, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op De CDU/CSU-fractie in het Duitse parlement klaagt over “geïmporteerd antisemitisme”

 1. Marc Bouwman zegt:

  Daar kunnen Opstelten en Van Aartsen nog een puntje aan zuigen.

  Like

 2. catharina zegt:

  Best, maar islamitische “medemensen” zuigen en zeuren als verwende kinderen en zoeken nu eenmaal altijd de grenzen op. Dit om zoveel mogelijk de kufar te irriteren en het levensplezier te vergallen. Wanneer leggen we dat christelijke dogma dat de mens moet kunnen lijden om “goed”te zijn eindelijk eens af??? Het is nodig om nu als vredelievend mens, als jood, als boeddhist, als hindoe, als christen, als soefi te laten zien dat de grenzen en de eigen grenzen bereikt zijn. Tot hier en niet verder anders ogehoepeld naar het kalifaat in Irak.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Hulde voor deze stellingname CDU/CSU. Nu nog daadwerkelijk optreden tegen deze Islam volgers!

  Like

 4. Trucker zegt:

  Openbare KRomroep BRT deredactiebe…

  lees dit eerst voor te besluiten naar pelgie af te reizen om een arts te bezoeken…

  Ik zal maar dringend een arts nodig hebben en bij één van 120 SCHOFTEN terchtkomen die antisemeit blijken te zijn…nooit te oud om te leren heb ik al tot schade en schande ondervonden in het leven.
  Wacht op de lijst met namen en geef ze eveneens door op Bron’s blog

  Moeite om het woord Gazacaust niet te gebruiken” Auteur: Joppe Matyn
  Belga
  “Moeite om het woord Gazacaust niet te gebruiken” Auteur: Joppe Matyn
  vr 25/07/2014 – 11:35 Joppe Matyn 120 Vlaamse artsen hebben een oproep gedaan aan de Belgische politici om sancties uit te vaardigen tegen Israël. Dat schrijft de krant De Standaard. De artsen zeggen dat het land zich schuldig maakt aan oorlogsmisdaden in de Gazastrook. “Ik heb moeite moeten doen om het woord Gazacaust niet te gebruiken”, stelt viroloog Marc Van Ranst, die de oproep ook heeft ondertekend.

  Like

  • windwens zegt:

   Hier komt toch maar weer een staaltje van het vlaamse stupide volk naar boven. Wat is er toch in dat zotte België aan de hand, ze lijken daar steeds meer ontregeld te geraken van de werkelijkheid. Volgens mij moeten in België de artsen van de methadon en morfine potten afblijven, dan wel moeten ze massaal zelf aan de anti-psychotica.

   Like

   • Igor zegt:

    Ze krijgen nu in ieder geval een Vlaamse nationalist (NVA) als minister president. Ben benieuwd, maar eigenlijk weet ik het al, het blijven dezelfde moslim dhimmies als bij ons, ook in NL (niet ik) dachten ze dat de VVD keihard zou optreden.
    In plaats daarvan vertoeven we nu in het rode/islamitische kalifaat.

    Like

 5. Dat zijn de woorden.
  (Die in Nederland nog ontbreken.)
  Maar nu de daden nog.
  Ik vrees het ergste.

  Like

 6. Jean zegt:

  Zeggen is een maar ook toepassen is twee, ik wacht in heel Europa op 2.
  Voor de duidelijkheid, ik ben het voor 1.000% eens met Israël, het siert de Israelitische politiekers dat het zijn eigen volk verdedigd, deden dat de lafaards in Europa ook maar eens en al die islam smeerlapperij eruit dan zouden ze hier ook gewaardeerd worden.

  Like

 7. Lucie zegt:

  En dan moet je die lafbekken hier zien,om te kotsen zijn onze volksvertegenwoordigers,Geert Wilders uitgezonderd.
  Hij is de enige die voor de fatsoenlijke burgers opkomt,HIJ ALLEEN !!

  Like

  • Met in het bijzonder; dat hij zijn sociale leven, vrijheid en privacy heeft opgeofferd! Die man verdiend een lintje, en dat als enige in de politiek, die dat verdient! De rest zijn domme koeien, die met iedereen meelopen en over zich heen laten lopen.

   Like

 8. Jan zegt:

  Das hat man nun davon, wenn man andauernd pennt.

  Like

 9. Jaantje zegt:

  En zo is het ook geïmporteerde haat is erg gevaarlijk het heeft namelijk een boemerang effect…

  Like

 10. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv voor JUDAS v AARSten n 50 op 1 GROEPSDATE gewenst met zn hamasvrinden neem liever HIER n vrbld aan http://wp.me/p1O7aM-hqA

  Like

 11. Nico zegt:

  Ik hoop dat deze woorden ook tot daden zullen leiden en niet zoals in Frankrijk alleen loze woorden en beloftes zullen blijven.

  Like

 12. Fred zegt:

  Loze en nietszeggende woorden.
  Antisemitisme is al lang en breed geïmporteerd en heeft zich al heel diep genesteld in “onze” samenleving.
  En wat we zien is maar een zwakke afspiegeling daarvan.
  En het zal alleen maar erger en erger worden als we het niet keihard aanpakken en met wortel en tak uitroeien.
  Maar daar zijn dan wel echte kerels voor nodig en niet zulke ijdele slapjanussen als van Aartsen.

  Like

 13. Clara Klein zegt:

  moge Felizitas Küble geen roepende in de woestijn blijken! Verder helemaal eens met Jean!

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Eindelijk na jaren durf een deel van Duitse politiek stelling te nemen.

  Like

 15. E.J. Bron zegt:

  ONVERSNEDEN ANTISEMITISME! (artsen nota bene!):

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20140724_01190544

  Hieronder de volledige namenlijst van de artsen:

  Marc Van Ranst (KU Leuven), Selwa Othman (huisarts), Hanne Bosselaers (huisarts), Daan Van Brusselen (KU Leuven), Wouter Arrazola de Oñate (BELTA ­ VRGT), Dirk Van Duppen (GVHV), Louis Ide (Jan Palfijn Gent), Nemery Benoît (KU Leuven), Dirk Avonts (UGent), Geert Leroux­Roels (UGent), Pierre Van Damme (UA), Steven Callens (UZ Gent), Petra De Sutter (UZ Gent), Patrick Van der Stuyft (ITG, UGent), Paul Van Royen (decaan geneeskunde UA), Jan De Maeseneer (UGent)
  Mede namens tientallen andere medici:
  Aisha Abraham, Heleen Aerts, Myriam Ajaji, Zainab Amajoud, Guy Armand, Geert Asman, Touriya Atar­ houch, Nele Augustyns, Hassania Bakkali, Aurélie Bigaré, Marc Biot, Sofie Blancke, Katrien Bombeke, Inger Brandt, Kim Camps, Ufuk Caydasi, Fabian Col­ le, Luis Carlos Silva Corten, Myriam Cramm, Kristien Daenen, Hans De Beenhouwer, Thomas De Been­houwer, Bert De Belder, Dagmar Deboeck, Wim De Ceukelaire, Johan De Clerck, Steven Declerq, Saskia Deceunick, Chantal De Goignies, Jeroen Dekervel, Lieve De Lille, Tine Demeulenaere, Hakki Demirkapu, Guy De Mûelenaere, Chris Deprédomme, Hanne Desmet, Brecht De Tavernier, Katrien De Troeyer, Marie­-Laure De Vleeschauwer, Pol De Vos, Toenga De Vos, Katrien De Vusser, Caroline De Weer, Anja De Weggheleire, Barbara Dhooghe, Glenn Dhooghe, Marion Dietrich, Dries Dieusart, Elisabeth Dirickx, Natalie Eggermont, Esmael El­Abdellati, Ellen Faes, Louis Ferrant, Ria Follet, Johan Frans, Bala Gezim, Carl Gillebert, Evelyne Gobert, Wouter Goovaerts, Guido Groenen, Jan Gryffroy, Malika Ichichi, Patrick Haazen, Kristin Hendrickx, Joke Herto­ gen, Pieter­Jan Honoré, Sigrid Huyghe, Brecht Ingelbeen, An Jacobs, Celine Jacobs, Bart Jans­ sens, Wim Laffut, Ann Lemmens, Evy Lenaerts, Erik Loosen, Nathalie Lorent, Kaur Manpree, Corinne Maes, Goedele Malfroid, Peter Meeus, Freddy Merckx, Sofie Merckx, Peter Misotten, Alessandra Moonens, Rudy Natens, Jolijn Neels, Rik Nieuwenhuizen, Marie­Christine Payen, Paul Peeters, Ahmad Rawaha, Roy Remmen, Michel Roland, Steven Ronsmans, Christine Rouneau, Egmont Ruelens, Myriam Scholtès, Karl Segers, Lieve Seuntjens, Moene Seuntjens, Werner Soors, Maurice Sterckx, Yoshimi Sumio, Sarah Swannet, Rudi Teulingkx, Tom Teulingkx, Sofie Torfs, Aurore Torsin, Cristophe Van Berckelaer, Jonathan Van Bergen, Karel Van Bever, Lore Van Bruwaene, Cecile van de Konijnenburg, Elisabeth Vandendriessche, Bart Van den Eynden, Debby Vandenheede, Sigi Van den Wijngaert, Hilke Van De Putte, Servaas Van Eeckhoudt, Lowie Vanfle­ teren, Natasja Van Gasse, Johan Vangeneugden, Christiane Van Ghyseghem, Guido Van Ham, Toon Vanhemelryck, Katrien Van Hoorick, David Vanneste, Caroline Van Noten, Erik Vanobbergen, Rita Vanobberghen, David Van Osta, Catherine Van Overloop, Frank Van Steenkiste, Kristien Van Vaerenbergh, Brecht Verbrugghe, Jorien Vercruyssen, Charlotte Verduyn, Jos Vermylen, Joan Vlayen, Iris Vrijhof, An Wauters, Lut Wirix

  Comment geplaatst namens Trucker!!

  Webmaster

  Like

 16. Igor zegt:

  HOE GROTER DE GEEST, DES TE GROTER HET BEEST.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s