De Gaza-demo die helemaal niet over Gaza ging

Screenshot_29

(Door: Frank Verhoef)

Den Haag was altijd de stad van vrede en recht. Nu is het de stad van de jihad en Jodenhaat.

De Gaza-demonstratie op de Hoefkade in de Haagse Schilderswijk liep gisteren compleet uit de hand. Het was geen Gaza-demonstratie maar een anti-Joodse pro-ISIS-demonstratie. Er werd eindeloos vaak geroepen dat de “vuile Joden uit de riolen” dood moesten (zowel in het Arabisch als in het Nederlands; het ging vaker over “de Joden” dan over Gaza), er werd gezwaaid met jihad-, kalifaat- én ISIS-vlaggen (door volwassenen en kleine kinderen), en een groepje journalisten werd lastiggevallen door tientallen omstanders. Omdat we foto’s maakten van de demonstratie. Ja, echt.

Lees verder>>>
(h/t Katan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jodenhaat, Moslims, Nederland. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Gaza-demo die helemaal niet over Gaza ging

 1. DonnaDolce zegt:

  Je zou je als Nederlander toch dood moeten schamen als je hierin mee loopt…

  Like

 2. de 13de imam zegt:

  Nederland moet vooral goed opletten op hoe Israël momenteel in Gaza opereert. Er komt een moment dat Nederland zijn eigen Gazastroken (die in oa Slotervaart en de Schilderswijk) uit moet gaan mesten en we kunnen nu dus alvast bij onze Israëlische vrienden in de leer. Wie denkt dat we met dit islamitisch geteisem vredig samen kunnen leven is een landverrader of een dwaas. Dit moet met grof geweld eindigen.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Bart Schut, Dirk-Jan van Baar, Frank Verhoef, Michael van der Galien en Tim Engelbart deze journaille en gevierde draaikonten kan ik niet uitstaan. Het zijn broodschrijvers en waaien en buigen met de heersende politieke wind mee. Maar geheel onverwachts duikt er een artikel op
  van hun hand welke zelfverloochening weer logenstraft door een realistische weergave van de gebeurtenis in Den Haag.

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Ik werd de laatste tijd al niet zo vrolijk van dit soort berichtgeving, maar ik begin nu echt bang te worden. Als er nu niet adequaat opgetreden gaat worden, ga ik mijn eigen maatregelen treffen! Ik kan er blijkbaar niet langer vanuit gaan dat de Nederlandse staat mij en mijn belangen beschermt.

  Zelf heb ik ook het nodige mee mogen maken met zo’n fijne soort als buur en ben er zelfs door verhuist en nu dit? Het moet ophouden nu!

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogden reageerde:
  The only good thing about this is, the more Islamics here show their true faces, the more civilized Europeans will react with horror. It wakes people up to the threat under their noses, like nothing else.

  Like

 6. Ach, weet je wat het is? Deze burgemeester wil z’n luxe leventje in Den Haag ook niet kwijt is en doodsbenauwd dat er straks een aanslag op hem wordt gepleegd. Hij blijft zich dus politiek correct gedragen. HIj moet ook aan z’n eigen hachie denken. Geef de beste man eens ongelijk.
  Lees ook eens wat ze hier op EIW actueel overschrijven:

  http://www.openbaring.org/actueel.html

  Like

  • Theodoor zegt:

   Dit is geen politiek correct handelen, maar dit is heulen met de vijand uit lafheid omdat de zwarte toekomst er versneld aankomt.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Theodoor zegt:
    25 juli 2014 om 14:18

    Dit is geen politiek correct handelen, maar dit is heulen met de vijand uit lafheid omdat de zwarte toekomst er versneld aankomt.

    Helemaal mee eens, zo denk ik er ook over.
    Hij handelde uit lafheid.
    Er zijn geen grenzen overschreden, zegt die lamzak!!!!!
    Als G.Wilders minder minder zegt, dan staan de politici en co te schreeuwen dat dit niet kan.

    Maar roepen dat de Joden dood moeten, dat mag.
    BAH!!!

    Like

  • paulzwueste zegt:

   slavernij2013. Hier zal rotzak van Aartsen nog héél véél problemen mee krijgen!
   Deze handelswijze heeft trouwens helemaal niets meer met “politiek-correct” te maken. Als u wat slimmer zou zijn… zou u dat weten. De levens van mensen werden hier daadwerkelijk bedreigt. Burgemeester van Aartsen had vooruit voldoende informatie ontvangen om op zeer goede gronden voldoende politiebescherming met ME etc. te voorzien. Elke beginnende advocaat haalt hier een primeur mee! Begrijpt u dit goed?!
   Ik verwacht het niet, gezien uw ontstellend “naïef?” commentaar.

   Like

 7. catharina zegt:

  De Gazaficatie van Den Haag verloopt volgens schema: vanmiddag weer “gezellig met moslims” in Transvaal. Jozipaljas is vast al op weekend of loopt ie mee?

  Like

 8. johannes zegt:

  zie vooral ook die zielige wijven die beweend moeten worden om dat ze besneden worden,nou wat mij betreft de helezooi dicht naaien .en zonder gejank.

  Like

  • johannes zegt:

   een arabisch sprekende politie man heeft vast gesteld dat er niets grensoverschrijdends ,
   aan de orde is geweest,t’zal wel een arabisch prekende lul ge weest zijn.
   en zo’n lul heeft dan invloed op de mening van het totaal verklote nederland ,
   nou ja, ik hoop van harte dat ik weer vele gevoelige zieltjes vertrapt heb u weet wel de prinsen en princessen van de islam.het verdomde volk bij uitstek.
   ik hoop dat er no velen voorgoed hun rot smoelen gaan houden in gaza.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s