FOTOSHOPPER: “Een stad om trots op te zijn…”

Screenshot_2

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Jan)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

31 reacties op FOTOSHOPPER: “Een stad om trots op te zijn…”

 1. Marc Bouwman zegt:

  In ieder geval weet ik nu welke producten ik vooral moet kopen: alles met 729!

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik meen gehoord te hebben dat Israelische producten in NL-winkels (bepaalde ), worden geboycott.
   Als ,t even kan kopen we die hier in Fr wel/

   Like

   • Flip (Den Haag) zegt:

    Friesland? Dat hoort nog steeds bij NL, of heb je daar ook al Pro-Fryske separatisten? 🙂

    Like

 2. Monalisa zegt:

  Den Haag daar ben ik niet trots OP. Oja wie woon daar!!!!

  Like

  • Flip (Den Haag) zegt:

   Ik o.a. … helaas. Ben die demo’s een beetje zat. Als ze een beetje realiteit besef zouden hebben, dan zouden ze een ‘anti-Hamas’ demo organiseren. ’t Is allemaal heel simpel; zij geen aanvallen meer op Israël, betekent geen Palestijnse burger slachtoffers meer. Als er onophoudelijk bommen op je land worden gegooid, dan schakel je die bommengooiers toch uit? En als die terroristen zich verschuilen in scholen, kerken en ziekenhuizen, dan is dat jammer. Collateral-damage heet zoiets. Bovendien verschansen de terroristen zich tussen de kinderen, dus wie is hier de wrede?

   Like

 3. Jean zegt:

  Moet die huichelaar op de foto geen boerka aandoen? Die rotkop niet zien geeft anders rust.
  Ik snap nket dat zo een lafaard zo maar vrij mag rondlopen, ophangen aan die ketting wat hij el om zijn nek heeft.

  Like

 4. dutchess43 zegt:

  Iedereen met een klein beetje common sence, zou zich diep moeten schamen voor steden als Den Haag, maar ook Amsterdam, die hard op weg zijn de hoofdsteden te worden van het kalifaat Nederland.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Deze man is niet geschikt om een burgemeester van zo’n problematisch stad te zijn. Het is niet voor niets dat de uittocht van autochtone Nederlanders aanhoudt. De blijvers – vooral in de wijken met veel sociale woningen – zijn mensen die niet in staat zijn ergens anders heen te gaan; maar met plezier wonen ze daar niet. Het is jammer, het was vroeger hele leuke stad.

  Like

  • Jean zegt:

   Daar kom rommel mee, zeker weten want de overgrote meerderheid heeft het wel gehad met al dat allochtonengespuis dat steeds meer parasiteert op onze kosten en daarbij een steeds grotere bek opzet.
   De eerste die nog kabaal maakt dadelijk met zijn kruis nemen en het land uitflikkeren enz. het zal snel gedaan zijn met dat straattuig, uiteraard moen die haatketen/mosslketen gesloopt worden want komt toch maar enkel vuiligheid uit.

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Moet ik aannemen dat dit het ontwerp is voor de toekomstige stadszegel van de stad waarin het Vredespaleis staat?

  Jozias de Laffe als smaakmaker voor de rest van de gekozen politici,
  OP DIE VAN DE PVV NA.

  Sorry voor de kapitale letters, maar minder, minder, minder is toch een bijzonder nuttig signaal gebleken.

  Like

 7. meneertje zegt:

  Heeft Van Aartsen zich al laten besnijden of denkt hij er nog over na?

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Goede vraag meneertje!
   Nóg belangrijker is de vraag of z’n echtgenote al besneden is.

   Like

   • meneertje zegt:

    @Tistochwat,
    Een uitstekende aanvulling, want ik realiseerde mij later dat mijn vraag theoretisch twee mogelijke interpretaties mogelijk maakt, omdat de joden nu eenmaal ook hun jongensbaby’s besnijden.
    Iedereen zal hebben begrepen dat ik de moslims bedoelde, maar uw aanvulling haalt alle eventuele dubbelzinnigheid definitief weg. Waarvoor dank.

    Like

  • Harry zegt:

   Dergelijke laffe rotstralen gun je toch een besnijdenis net onder z’n kin , hopelijk beseft ie dan nog heel even wat ie ons aandoet .
   Met wat voor een allejezus zooitje landverraders hebben ze ons toch opgezadeld , Meneertje !
   Dat zijn dan zogenaamd “onze eigen mensen” .
   Ze zijn net zo erg als “die anderen” .

   Like

   • meneertje zegt:

    @Harry,
    “Een besnijdenis onder de kin.”
    Dat lijkt mij een uitstekend idee.
    Ook helemaal in de stijl van de islam die het immers als een grote prestatie beschouwt het hoofd van iemand af te snijden.

    Like

  • Sjaak zegt:

   SNIP SNAP SNIEDEL AB !

   Like

 8. Roger Catrysse zegt:

  Een fijne collaborerende Nederlandse burgemeester met zijn islamitische vrienden

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ R.C. 14.10. uur. Net als in de Tweede Wereldoorlog, tijdens de bezetting, is deze kwal in feite een echte LANDVERRADER/NSB er!

   Like

 9. johannes zegt:

  altijd als ik die stink lul z’n smoel zie moet ik schijten,wat een driedubbel over gehaalde,dwars uit de kut gescheurde smerige slijmende, land verpester is dat.

  Like

 10. peterselie1 zegt:

  Nog iets om heel erg trots op te zijn.

  Marina Poetin gevlucht en nu Maxima ?

  Dat is weer smullen voor de vaderlandse media. Marina Poetin is ‘gevlucht’ uit haar € 2.5 miljoen kostende Voorburgse Penthouse, schrijft de politiek inmiddels ook correcte Post on Line en u ziet weer een typerend staaltje van de Nederlandse kinnesinne. Dat de dochter van Poetin ons land heeft verlaten, wij zouden het ook doen, want met een stel opgehitste Nederlanders geconfronteerd te worden, met als voorlopig hoogte punt de opmerking van de Hilversumse burgemeester Pieter Broertjes ( oud redacteur van de Volkskrant ) , die op Radio 1 wist te vertellen dat als ultieme persoonlijke sanctie tegen Poetin zijn dochter Maria ons land moeten worden uitgezet.

  Niet alleen geeft dit een duidelijk beeld van het geestelijk niveau van een voormalig Nederlands journalist die als je verder niets kunt het zelfs tot burgemeester weet te schoppen, het laat zien hoe gemakkelijk Nederlanders in hun schapengedrag zich elke kant uit laten jagen.

  En in plaats dat Broertjes gewoon zegt ik ben een domme sukkel, hetgeen een stukje waarheidsvinding zou betekenen, twittert hij nog het volgende ‘opmerking over dochter Poetin was niet verstandig. deze kwam voort uit een gevoel van onmacht dat vele mensen zullen herkennen. ‘ Nee , Broertjes , dat herkennen wij niet. Wat wij wel herkennen, is dat u met dit soort opmerkingen nauwelijks capabel genoemd mag worden voor uw huidige functie.

  Het moet een zegen zijn voor de mannen en vrouwen die ons land denken te besturen. Je maakt een kardinale fout en gelukkig is daar dan de nieuwe virtuele Haarlemmer Olie, de Tweet, waarmee je meent de verbale scheten te kunnen maskeren met een onaangenaam LINKS luchtje.

  Wat zijn wij momenteel weer gevaarlijk flink.

  Oekraïne binnenkort vast in de handen van de Nederlandse Commando troepen. De Marechaussee regelt het verkeer en speurt de daders van deze tragische gebeurtenis op. Veel steden in ons land dopen een plein of straat om in het Frans Timmermans Plantsoen waar wat ons betreft een openbare hondentoilet van gemaakt mag worden, onder het motto poep zoekt poep.

  Nog dapperder zijn die mensen die spontaan hun gasleverancier belden en verzochten geen Russisch gas meer te willen ontvangen. Gelijk doen, gelijk die kraan dicht en dan eens zien hoe lang het duurt tot deze uiting van flinkheid afgelopen is.

  Maar de MSM blazen krachtig hun deuntje mee, waarbij het verontrustend is dat ook al alternatieve informatiebronnen als de bovengenoemde Post on Line de typische vaderlandse kift eigenschap over gaat nemen.

  Maar wat doen wij nu, als het verhaal opeens heel anders in elkaar blijkt te zitten ? Als bij voorbeeld zou blijken dat vlucht MH17 ten einde kwam door b.v. een raket van een Oekraïense straaljager ? Wat gaan wij dan doen ?

  Mensen, ondanks een begrijpelijk boosheid en verdriet, laat u niet meesleuren in wat inmiddels is uitgedijd tot een geweldig media spektakel , het is immers komkommertijd. Probeer eens te lezen of te zien wat met name de buitenlandse media met kilometers meer diepgang dan de traditionele vaderlandse roeptoeters hierover melden.

  En, als wij he ons nog goed kunnen herinneren, hoe meelevend was Nederland niet met Maxima ? Nee, zij kon er niets aan doen dat haar vader deel uitmaakte van een regime dat mensen gewoon uit vliegtuigen liet gooien. Maar de dochter van Poetin moet maar vluchten……..een dubbele, verachterlijke moraal.

  Het zal wel te veel moeite zijn om eens gewoon helder na te denken ! >>>

  http://www.geennieuws.com/2014/07/marina-poetin-gevlucht-en-nu-maxima/

  Like

  • Flip (Den Haag) zegt:

   Nee, we laten Nederlandse ISIS strijders die vandaag nog hoofden afhakken volgende week terugkomen zodat ze hun VMBO opleiding kunnen voortzetten en zicht houden op een baantje bij de linkse overheid, maar een dochter van een president die een beleid voert waar je het eens of mee oneens kan zijn, moet worden verbannen? Heel erg raar landje is dit en twijfel enorm aan de intellectuele eigenschappen van de burgemeester van Hilversum. Wat een idioot en NSB’er die Broertjes.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 14.31. uur. Zover is dit land al afgezakt, Peter. Ik vind dat onze bevolking opgestookt door de RODE HONDEN, totaal de weg is kwijt geraakt. Schande, ik heb mijn vertrouwen in Nederland op een laag pitje gezet!

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  van Aartsen, is een smerige LANDVERRADER, deze man is nog erger dan Adriaan Mussert ook is geweest. Maar zo kennen we deze RODE vuilak weer.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   Ja Tom de totale reguliere politiek is zo links als een draaideur, waar de burgers voor kiezen zijn de verschillende partij ideologieën die hen het meest aanspreken. Daardoor regeert de VVD arm in arm met de PvdA. Dus je hebt helemaal gelijk mijns inziens dat van Aartsen, een smerige LANDVERRADER en een RODE rat is, die voor 3 generaties vooruit zijn zakken heeft gevuld.

   Like

 12. aquarius4422 zegt:

  Als zelfs een keurige blogger als Carel Brendel hem de bijnaam ‘flapdrol’ toekent dan moet van Aartsen toch wel erg fout zijn.

  Like

 13. realist zegt:

  perfecte foto om na de clash in de geschiedenisboeken te plaatsen bij figuren als hitler,stalin,mao,……

  Like

 14. OphEUffen zegt:

  Het is dat burgemeesters worden benoemd in dit verdoemde land. Anders zou je denken dat een hoge dosis aan lafheid een belangrijk criterium is om deze vacture te mogen vervullen. En dit soort lui worden geacht het goede voorbeeld te geven. Waar heeft Nederland dit aan vediend?

  Like

 15. OphEUffen zegt:

  Prima fotofuck trouwens. Al mis ik de preventief weggevoerde GS journaliste (heldin!) op de achtergrond. Jozias kan trots zijn op zoveel daadkracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s