Konstanz wordt boerkini-stad!

Screenshot_20

(Door: Verena B. – Vertaling: E.J. Bron)

In Konstanz vieren de Mohammedaanse radicale islamieten opnieuw een succes: was daar tot nu toe het baden door islamitische vrouwen in de shariaconforme boerkini verboden, nu besloot de stad in vooruitsnellende gehoorzaamheid de boerkini als “algemeen gebruikelijke zwemkleding” toe te staan. Daarmee reageerde de stad ijlings op de dreiging van een volledig geïntegreerde Turkse vrouw, die in april had aangekondigd aangiofte te doen tegen de stad, omdat zij in de zomer van 2013 niet met haar boerkini in een overdekt zwembad mocht zwemmen. De (nog) Duitse stad had destijds als argument gebruikt dat boerkini´s volgens de badregels niet toegestaan waren. Tot nu toe werd er echter nog geen aangifte gedaan, aldus een woordvoerder.

Onderzoek in andere steden had aangetoond dat de omgang met boerkini´s heel verschillend was, stond er in een mededeling van de stad. “Het werd duidelijk dat er in veel gemeenten grote onzekerheid wat betreft dit onderwerp heerst.” Daarop had de stad islamitische burgers, vertegenwoordigers van de gemeenteraad en het bestuur evenals wetenschappers van het cluster “Culturele beginselen van integratie” aan de universiteit Konstanz uitgenodigd voor een gesprek.

Deskundigen hadden daarbij benadrukt dat het dragen van de boerkini in openbare zwembaden als individuele en moderne vorm van het zich eigen maken van culturele invloed en religie kan worden opgevat. Dit argument gaf bij de stad de doorslag, zei een woordvoerder. Verdergaande eisen naar een scheiding van mannelijke en vrouwelijke badgasten en het badpersoneel zijn echter niet uitvoerbaar.

De “Südkurier” bericht:

De badmode in de stedelijke zwembaden zal weldra met een facet worden uitgebreid: in het vervolg mag men daar ook in de zogenaamde boerkini, die bijna het hele lichaam bedekt, het water in. Dat heeft de gemeenteraad gisteren met grote meerderheid besloten. Van de 38 stemmen waren er maar vier tegen en drie blanco. Daarmee sloot de gemeenteraad zich aan bij het voorstel van het stadsbestuur, dat deze beslissing ook begrepen wilde hebben als teken van respect voor het culturele en religieuze zelfbegrip van de islamitische medeburgers…

Holger Reile (Linkse Lijst Konstanz), blijkbaar een vrouwenvijand geheel in de zin van de democratische vredesreligie, verwelkomde de opheffing van het verbod als “belangrijk signaal tegenover andersdenkenden en anders gelovigen. Wie met het oog op deze beslissing spreekt van een verdere islamisering van Konstanz bouwt horrorscenario´s op om paniek te zaaien.”

Het SPD-gemeenteraadslid Zahide Sarikas was echter duidelijk tegen de opheffing van het verbod. “Dat is de verkeerde tolerantie”, zei ze. Daarmee is zij voor meneer Reile vast en zeker een rechts raciste. Dat zou nog wel eens voor problemen in de gemeenteraad kunnen gaan zorgen, want racisten hebben daar niets te zoeken.

In het Bristol-Hotel in Bonn is het zwemmen in het zwarte sharia-oogspleet-gewaad in het eigen zwembad van het hotel – tot schrik van de Duitse gasten – al lang cultuurgevoelige traditie. Per slot van rekening dienen de buitenlandse gasten zich lekker te voelen bij ons! Voortdurende reparatiewerkzaamheden vanwege verstopping van de afvoer door de draden van de salafistische gewaden neemt men dan toch graag op de koop toe!

Screenshot_21

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Verena B.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Duitsland, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

28 reacties op Konstanz wordt boerkini-stad!

 1. Tom Hendrix zegt:

  Met de dag groeit mijn WEERZIN tegen de VOLKSVERRADERS in heel Europa, die ONS deze ONAANGEPASTEN door “de strot”, hebben geduwd! En maar toegeven aan het MONSTER ISLAM. Ik ga over mijn nek, over dat hele LINKS-en GOEDMENSVOLK wat maar blijft toegeven aan de MOSLIMS!

  Like

  • Driek zegt:

   Beste meneer Hendrix, we blijven toegeven, in het zwembad, hier in Amstelveen, heb ik die krengen al gezien, dus daar ga ik niet meer naartoe, ik wil met dat soort lieden niet in hetzelfde water zwemmen, trouwens ze kunnen niet zwemmen, het is gewoon voor dat tyfusvolk weer een stapje verder. Ze blijven volhouden, tot dat de wereld volkomen onleefbaar is. En weer vraag ik mij af, als ik dit lees, wat toch de beweegredenen zijn van die bewindslieden, om die narigheid toe te laten, want ze maken het dagelijks leven van de burger met de dag onplezieriger, ik kan er nog steeds niet bij. Om mezelf niet te ergeren en op te winden, en om mijn bloeddruk niet te laten stijgen, zet ik straks geen poot meer buiten de deur, alleen nog om boodschappen te doen.

   Like

   • Cathja zegt:

    En als de meerderheid van de vrouwen in een boerkini te water gaat, ga je vroeg of laat beleven dat de ‘dames’ zich storen aan vrouwen die ‘bijna naakt’ te water gaan! Daarover gaan ze dan weer klagen en eisen aparte zwemuren voor moslima’s, óf er wordt verboden met bikini’s aan te zwemmen! Die krengen krijgen overal hun zin in, totdat er van onze eigen gewoonten en gebruiken nul komma nul meer over is! Hadden we net zo goed zelf in Marokko of Turkije kunnen gaan wonen.
    Het ergste vind ik dat vreemdelingen hier de dienst gaan uitmaken! Zouden wij eens moeten proberen in hun landen van herkomst! Ik vraag me toch steeds vaker af wat ze hier eigenlijk te zoeken hebben, behalve een zalig leventje op kosten van de werkenden. Wat ik ze van harte gun is een schop onder hun luie reet, van mijn part richting Mekka.
    Ik ben die lui meer dan spuugzat!!!
    Het beste voorbeeld geeft Australië, met zijn nieuwe president. Die heeft de immigranten klip en klaar duidelijk gemaakt, dat Australië een Joods-christelijk land is, en eist dat de nieuwkomers zich aanpassen aan het land waar ze uit eigen vrije wil naar toe zijn gekomen. Bent u dat niet van plan, dan heeft u één recht, en dat is het recht op terugkeer.
    Dit is de enige en juiste aanpak!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ Driek: 22.16. uur, op 22.16. uur. Zo herkenbaar beste meneer Driek. Ik moet al bloeddrukverlagers slikken, en door dat Islamvolk, moet ik steeds meer doorademen. Ik krijg het “Spaans benauwd”, door die gasten. En weet U wat het ergste is, deze ellende met de moslims houdt gewoon niet meer op. Dankzij onze politici zitten wij met ze opgescheept. De enige die nog voor ons opkomt- Dhr. Wilders en zijn PVV- moet iedere dag zwaar bewaakt door het leven gaan. Nederland is niet meer een fijn land om te leven!

    Like

 2. Sjaak zegt:

  En aansluitend onder de sonnenbank !

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  In feite betalen WIJ de vorstelijke inkomens van de ‘bewindslieden’ met ons belasting geld.
  Wat krijgen wij er voor terug?
  Een ons opgedrongen islam en eu, GEEN veiligheid, steeds minder voorzieningen en een steeds zwaardere belastingdruk om de politieke plezier-plannetjes van de heersers te (blijven) bekostigen!

  Daar heeft ons ‘koningshuis’ overigens ook al geen last van, van lappenpoppen in hun zwembad!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Waar heeft ons ‘koningshuis’ wel last van? Godverdomd luizenleventje ten koste van de belastingbetalers!
   Alles van ze zou geconfisqueerd moeten worden, alles!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Ben ik eigenlijk de enige, die vindt, dat die boerkini-trut op die foto’s een zéér zelfgenoegzame, onuitstaanbare uitdrukking op haar islamitische rotsmoel heeft?
  Zo van: “Dit terrein hebben we gewonnen en we gaan nog meer winnen; wacht maar af, jullie…..?”
  Wat zijn de Duitsers soms toch een sukkels, hoe graag ik ze ook mag!

  Like

  • Geheel met u eens Theresa! U bent echt niet de enige in deze. Er zijn vast veel meer mensen die dit vinden. Echter het gros durft zich niet tegen de islamisering uit te spreken. Het enige wat ze durven is PVV stemmen en verder zie of hoor je ze niet. Jawel, achter het toetsenbord dan durven ze wel. Maar met zn allen de straat op omdat we het zat zijn nee.. niks nada niënte, nichts..

   Shalom

   Like

  • Driek zegt:

   Nou, mevrouw Theresa, dat is toevallig één gedachte, want toen ik die kop zag van dat mens in het zwembad, dacht ik:

   MOET JE DIE TRIOMFANTELIJKE ROT KOP ZIEN VAN DAT WIJF.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Volgens mij is het een bekeerde Duitse. Vaak zijn de bekeerde westerse vrouwen nog erger dan de originelen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Dat is een feit. Maar in dit geval geloof ik toch van niet:
    Ze heeft een typisch arabische krengentronie, passend bij de krabbenmand-mentaliteit.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Ze krijgen allemaal hetzelfde uiterlijk. Ik zie het (helaas) aan mijn nichtje. Mooie meid met twintig, kandidate miss Nederland, tien jaar later zie ik in deze foto haar. Ik heb enige ervaringen die ik het liefst zou misen.

    Like

  • fleckie zegt:

   ‘Zelfgenoegzaam’,ziet ze er zelfs uit. Eigenlijk is het zelfs onhygienisch,vies zelfs, (zodoende worden hun kleren ook nog automatisch”gewassen?”. (Bah),walgelijk!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Wat een blamage!

  Like

 6. windwens zegt:

  Het is te hopen dat de kleding zo zwaar wordt dat ze ook gelijk verzuipen. Gelukkig wordt het schoolzwemmen al niet meer vergoed.

  Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  Het is net als je voeten wassen met je sokken aan, dat werkt ook niet.

  Like

 8. Igor zegt:

  Gore viezerikken die moslim pinquins

  Like

 9. Avidia zegt:

  Als ik een zwembad moet zwemmen waar die wijven in zwemmen, nam ik een volgende keer een scherpe naald mee, pik ze allemaal in hun dikke kont, de z.g. steek onder water!!!!

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogden reageerde:
  I just threw up a litte in my mouth.

  When will we wake up and BAN all outward forms of Islam here. These people are dangerously insane.

  Like

 11. ron soeverein mens zegt:

  In zwitserland hebben ze dit ook geprobeerd, maar zijn de rechtbank uitgestuurd door de zwitserse rechter. Die stelde keihard u leeft hier in Zwitserland en wij hebben een Christelijke westerse cultuur en als u zich niet wilt aanpassen dan heeft u hier niets te zoeken. Ons land gaat zich niet voor uw eisen aanpassen. Hadden ze overal maar zulke rechters.

  Like

 12. alidas1 zegt:

  Ze moeten er zoveel chloor ingooien dat ze de moord stikken die doordrammers

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Gewoon om gedroogde Piranha’s vragen in de dierenwinkel. Bij contact met water komen ze weer tot leven. Werkt afdoende! Wel even vooraf de badmeester waarschuwen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, en die badmeester steekt er dan weer een stokje voor!
    Toch, als die moslima’s nou eens ècht separate zwemuurtjes zouden weten af te dwingen, zou het nog geen slecht idee zijn .
    Maar dan zonder waarschuwing vooraf. En een infiltrante in Boerkini zou die beestjes moeten loslaten -en natuurlijk daarop direct er tussenuit knijpen……
    Nog niet gemakkelijk, maar het idee is niet slecht!

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Ja Therea! Leuk hè. Humor is zó broodnodig in bittere tijden. Denk maar aan de Joodse gein. Goed gevonden van die infiltrante in Boerkini!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s