Palestijnen roepen vandaag een “Dag van de Wraak” uit

Screenshot_1(Vertaling: E.J. Bron)

In Jeruzalem is het tot zware onlusten tussen Palestijnse demonstranten en de Israëlische politie gekomen. Ongeveer 10.000 demonstranten veroordeelden de militaire actie van Israël in de Gazastrook. Ze bekogelden de politie met stenen en Molotovcocktails, die eveneens beschoten werd. Voor het schieten namen de Al Aqsa Martelarenbrigades de verantwoordelijkheid op zich. Resultaat: twee dode Palestijnen, 150 gewonde demonstranten en 27 gewonde politieagenten.

De Palestijnen hebben deze vrijdag uitgeroepen tot de “Dag van de Wraak” en in meerdere steden grote demonstraties tegen “het zionistische bezetterregime” aangekondigd. De Hamas-terreurbeweging heeft opgeroepen tot een Intifada, een Palestijnse opstand, in Judea en Samaria. De Israëlische politie verwacht daarom vandaag nog meer confrontaties met geweldplegers.

Hamas gaat ondertussen door met de beschieting van Israël. Vanochtend vroeg werden er meerdere raketten op Ashkelon en op Tel Aviv afgevuurd, die door het Israëlische raketafweersysteem “Iron Dome” onschadelijk gemaakt konden worden. De Israëlische strijdkrachten vielen in de Gazastrook opnieuw raketinstallaties en terreurtunnels aan. Bij een luchtaanval in Rafah werd de woordvoerder van de terreurbeweging “Islamitische Jihad”, Salah Ahmed Hassanein, gedood.

De Amerikaanse minister van buitenlandse Zaken, John Kerry, heeft een nieuw voorstel voor een wapenstilstand voorgelegd. Volgens dit voorstel dient er een meerdere weken durende wapenstilstand te komen. In deze periode kunnen de Israëlische troepen in Gaza blijven en de terreurtunnels vernietigen, maar geen andere activiteiten ontplooien. Op de lange termijn streeft Kerry er naar de Gazastrook te demilitariseren en een einde te maken aan de Israëlische blokkade van de kuststrook.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Gazastrook, Hamas, IDF, Intifada, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

17 reacties op Palestijnen roepen vandaag een “Dag van de Wraak” uit

 1. aquarius4422 zegt:

  Kerry is een luchtfietser zonder veel begrip van de realiteit.

  Like

 2. wouteenhoorn zegt:

  Volgens dat burgemeestertje is er wettelijk niets aan de hand. Ja, natuurlijk niet want anders moet je Van Agt en enkele politici, zoals een ,linkse’ van Bommel die meededen aan een optocht waarin Hams, hamas enz werd geschreeuwd ook vervolgen en dat kan natuurlijk niet. Wat een pokkenland toch.

  Like

 3. Jean zegt:

  Wanneer wordt gvd de westerse wereld nu eens wakker en wordt begonnen met heel dat moslimgespuis af te voeren naar Afrika?
  Veel ruimte, steeds wakker en er moet niet gewerkt worden, ze kunnen er ongestoord met hun gat in de lucht liggen en de vrouwen zijn gelukkig dat een blanke ze niet kan zien.
  Wij zullen hier dan in het westen heel gelukkig zijn en ons veel veiliger voelen of is dat nu juist de bedoeling dat tegen te werken van RAMPuin en bende lafaards?

  Like

 4. johannes zegt:

  die rotzooi van de Heilige berg af sodemieteren (rots koepel),en dat zooitje vandalen dat er vrijdags zo nodig heen moet er achteraan,zou al een stuk meer rust geven.

  Like

 5. DonnaDolce zegt:

  Ik word een beetje “Palestina” moe….wraak!!!….. wordt tijd voor iets anders…..

  Like

 6. Thomasson zegt:

  Voor de Palestijnen is iedere dag een dag van de Wraak. Wat kan zo’n psychopathische volk doen zonder mensen afslachten?

  Like

 7. Cathja zegt:

  Kerry met zijn plannen moet zich er buiten houden. Israël weet zeer goed wat hen te doen staat, want ze hebben al veel te lang raketten moeten incasseren. De maat is vol nu. De terreurtunnels moeten worden vernietigd, Hamas-kopstukken uitgeschakeld, en als de beschietingen uit Gaza richting Israël stoppen, pas dán kan er een bestand mogelijk zijn.

  Like

 8. janfreak zegt:

  Mensen die met Molotov cocktails gooien zijn gewoon potentiële moordenaars en die mogen ze van mij meteen liquideren, zonder vorm van proces.

  Like

 9. Trucker zegt:

  Euh roepen vandaag tot “de dag van de wraak” uit, wat moet ik me daar bij voorstellen bij de fucking islamiet is het alle dagen geweld en wraak.
  Is het nu om gaza is het morgen voor cartoons en overmorgen om een verboden kopvod.
  Opruimen en geen meedogen Bibi en heb je het platgewalst kom naar eurabia om het verder te zetten want ik ken geen enkel regeringsleider die durft opstaan tegen de islam(iet)… ach ja mijnheer Poetin maar dat is voor velen een “stalin”, “massamoordenaar”, “psychopaat “, “in een kapitalistich jasje” …enz.
  Hij laat niet over zich laat lopen en weet eveneens dat de Joods Christelijke beschaving moet behouden blijven.
  Velen geven daar waarschijnlijk niet om gezien hun onozele argumenten tegen iemand die bewezen heeft in staat is de islamterreur aan te pakken.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Jaren lang schiet dat vuile tuig raketten af op Israel, gefinancierd door het westen en eindelijk krijgen ze de rekening gepresenteerd en nu willen ze wraak ??
  Voor mijn part maken de Israëlisch een maanlandschap van Gaza, het schuim verdient niet beter.

  Like

 11. De “Israeli Solution” van Caroline Glick zou wel een onontkoombaar kunnen worden:
  http://carolineglick.com/glick-wrote-the-alternative-jewish-presss-review-of-the-israeli-solution/

  THE PLAN Glick’s option is a one-state plan. It is one in which the so-called Green Line, the 1949 Armistice Line, is dissolved, and the laws of Israel extend throughout Judea and Samaria.
  Arabs living in those areas would immediately become permanent residents of Israel, with the option of applying for Israeli citizenship. They would have the right to live wherever they choose, work wherever they choose, and they would have the right to elect their local governments.

  The Israeli military government currently operating in the territories would be dissolved, as would the Palestinian Authority and its security forces. Eligibility for citizenship would be decided by a government ministry, with certain eligibility standards such as membership in terrorist groups or history of incitement as disqualifiers.

  But even those for whom citizenship will not be extended can remain as permanent residents.
  When this reporter queried Glick on whether people who have belonged to terrorist groups should really be allowed to remain in Israel, Glick stares back with a steady gaze. “Why not? This is where they live.”

  The unstated part of that sentence is, “we have criminals living in Israel now, we have terrorists who live in Israel now, did you really think we don’t?”

  Perhaps to allay the look of doubt on her interlocutor’s face, Glick expounds a bit. “So long as Israel enforces the laws we have, without embarrassment, and without exceptions, we will be able to handle problems as they arise.”

  Like

 12. Jan zegt:

  Wat de ‘staakt het vuren’ inhoudt

  Like

 13. breget zegt:

  Dat roept de islamiet al 511.000 keer na de geboorte van hun profeet daarom zijn het gedrochten zonder ook maar iets te hebben ontwikkeld dan enkelt haat die zo smerig is dat het je de adem beneemt.

  Like

 14. cat zegt:

  We moeten stoppen te denken dat een moslim gelijk is aan ons waardesysteen en denkvermogen. Dat zijn ze niet, door Islam, zijn ze braindeath en/dus niet voor rede vatbaar. Discusieren en depatteren is voor een moslim:een teken van zwakte. Ze probeer het wel, door ons te mimeken…maar houden het niet vol. Door systematisch “inbreeding”, incest, lijden ze vaak aan multitude aan geesteziektes. Kent u 1 moslim, die het verschil heeft gemaakt? Of een bijdrage heeftgeleverd aan de menselijke soort?? Terwijl de moslims zichzelf massal opblazen, werkt een Jood aan de volgende Nobelprijs. Ergste soort zijn de blanke Neder moslims, proleten. Wat ging toch mis met hun?? T8jd om zwart/wit te denken. Soms is het hard nodig.

  Like

 15. Wans Horst zegt:

  Zie hier wederom een inmenging vanuit Amerika, een failliet land dat nu eigendom is van de Chinezen, maar waar de Arabier ook overname na overname doet. Het enige dat de Amerikanen ooit hebben gehad is een grote scheur en deze modus operandi blijkt, nu ze daar aan de overkant van de plas feitelijk een Derde Wereldland geworden zijn, nog een beetje door te sudderen. Amerika kan in hun optiek alleen uit deze crisis komen door een oorlog te beginnen, dus hebben zij er belang bij om overal ter wereld brandhaarden te laten ontstaan. Omdat alle blanke Amerikanen hun oorsprong hebben in Europa, proberen zij feitelijk hun moeder te vermoorden om er zelf beter uit te komen. Bij Amerikanen moet alles groter en meer, gelijk hun BMI.

  Bovendien is de inmenging vanuit Amerika bedoeld om Israel dichter bij z’n eigen uitroeiing te brengen, daar Hamas zich niet aan regeltjes gaat houden terwijl Israel erop zal worden afgerekend door de internationale gemeenschap middels door de islamitische landen geïnfiltreerde VN en allerlei overige genootschappen die de mening delen het stemvee te mogen en moeten hoeden, ook dat zijn linkse hobby’s dames en heren, besef dat goed. Het moslimplan om Joden de zee in te drijven wordt niet meer vanuit Amerika tegengehouden gezien de langzame transformatie van Republikeinen in Democraten, een abusievelijke benaming voor irreëel denkenden, gelijk alle socialistische partijen. Mensen die zichzelf sociaal opstellen in het leven, zouden juist niet op een socialistische partij moeten stemmen, daar deze doorgaans asociaal bezig zijn.

  Democratie kan alleen zijn oorspronkelijke doel dienen als burgers niet behandeld worden als stemvee. In plaats daarvan zou de overheid, gelijk een werknemer, moeten uitvoeren wat degene die zijn loon betaald, het volk, van hem wenst.

  Like

 16. Wans Horst zegt:

  Voor Palestijnen is het iedere dag al een dag om wraak te nemen op iets, terwijl ze alleen boos zouden moeten zijn op zichzelf en hun intolerante ideologie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s