Wanneer worden er wel grenzen overschreden voor Jozias de Flapdrol?

Screenshot_28

(Door: Carel Brendel)

De Haagse burgemeester Jozias van Aartsen kan toch moeilijk verrast zijn door de uitbarsting van Jodenhaat, die gisteravond in zijn stad werd getolereerd door zijn politiekorps. Hetzelfde groepje jihadfans manifesteerde zich al twee keer eerder. Jozias de Flapdrol stelde geen grenzen aan de gemaskerde extremisten en vond ook gisteravond dat er geen grenzen werden overschreden.

Op 20 december 2013 hielden Haagse jihadfans voor de Marokkaanse ambassade een manifestatie ter ondersteuning van “moslimgevangenen”. Het protest werd onder meer georganiseerd door de groep “Onze Gedetineerden”. Een van de deelnemers zette een filmpje op YouTube, dat werd gespot door journalist Harald Doornbos.

Lees verder>>>
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, Islamofilie, lafheid, landverraad, Nederland, Overheid, politici, VVD. Bookmark de permalink .

17 reacties op Wanneer worden er wel grenzen overschreden voor Jozias de Flapdrol?

 1. Cathja zegt:

  Voor deze Flapdrol worden pas grenzen overschreden als hem of zijn geliefden persoonlijk iets wordt aangedaan, of als zijn huis doelwit wordt van deze extremisten. Dan is het over en uit met zijn tolerantie, en laat hij dat tuig oppakken.
  Dán pas….!

  Like

 2. janfreak zegt:

  Als ik me gemaskerd op straat begeef word ik onmiddellijk gearresteerd. Waarom deze klootzakken dan niet? Is de politie zo bang voor dit tuig?

  Like

  • peterselie1 zegt:

   “Is de politie zo bang voor dit tuig” Nee de politie is niet banger als gewoonlijk mijn inziens, men moet het eigenlijk vanuit het perspectief zien, welke de leidinggevenden van deze agenten hen geïnstrueerd hebben. En wie is de baas over het Haagse politie korps, ja wel deze VVD kwal als excuus voor burgemeester.

   Like

 3. bigljohn zegt:

  Hadden we al een Moslim gezinde politie, justitie, politiek en media, komen er daar ook nog eens de Moslim gezinde burgemeesters bij. Van Aartsen verdient het om voor een tribunaal te komen als landverrader. Wie nu nog weet hoe hij Nederland (ongewapend) kan redden van de Sharia mag het zeggen. De Jodenvervolgingen zijn weer terug van weg geweest, en je bent voortaan staatsgevaarlijk als je kritiek hebt op de Moslims. Wie weet leest en registreert de BVD dit soort berichten ook al. Sommigen onder ons worden misschien al extra in de gaten gehouden tot het moment van aanhouding door de politie. Geert Wilders is al eens de pineut geweest. Maar wie ze werkelijk in de gaten moeten houden, krijgen vrij spel. Kregen van de burocraten carte blanche om Nederland te laten veranderen tot een Sharia Hel. Nederland is hard op weg om een Moslim kalifaat te worden. Net zoals verschillende Arabische landen ooit Christelijk waren, en nadien nooit meer, omdat de Islam daar al zeer lange tijd niet meer weg te branden is. Er is echt geen weg meer terug, of er moet door burgers gewapend verzet geboden worden.

  Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogden reageerde:
  Sinterklaas!! Dat is pas erg!

  Like

 5. Monalisa zegt:

  En dit kan allemaal in Nederland, en de politie is massaal op vakantie.

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Helemaal geen grenzen hij heeft zelf gezegd dat de Schilderswijk een Kalifaat is?

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Carel Brendel altijd ++. Zouden meer journalisten eens moeten doen: om zich heen kijken en dan pas stukjes schrijven.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  De lafaard van Aartsen-dat Arschloch- is een wegkijker eerste klas. Potverdomme 70 jaar na de Tweede Wereldoorlog wordt weer de HITLERGROET gebracht. De VVD laat zich steeds meer kennen als een anti-semitische bende!

  Like

 9. johannes zegt:

  ik doe een krampachtige poging om het netjes te zeggen ,ik mag die man niet zo,maar zou hem wel graag een chineesje aanbieden

  Like

 10. Snoebel zegt:

  Goed stuk van Brendel. Vraag mij af of hij nog steeds vindt dat Wilders/PVV xenofoob en racistisch is. Het gelijk van Wilders zal hij, als zijnde links/progressief (proest!), wel nooit durven toegeven. Nee, Brendel wenst niet geassocieerd te worden met islamofoben!
  Ook Bart Schut, die op DDS verslag doet van de ISSIS-demonstratie, is zeer verontwaardigd over de jodenhatende en verslaggevers bedreigende moslimmeute echter ook hij meent met zijn linksverwrongen geest nog even een sneer naar de “racistische” PVVers te moeten maken.
  Ja heren, wegkijken lukt niet meer maar toegeven dat Wilders gelijk heeft met zijn jarenlange waarschuwingen voor het islamitische vullis, ja, dat is “een brug te ver”, toch?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Snoebel: 17.29. uur, op 25/7. Zo is het Snoebel! Dhr. Wilders heeft volkomen gelijk, maar dat zal de politieke kliek, van “links tot rechts”, NIET TOEGEVEN!

   Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  Als je een echte kerel bent, van Aartsen, dan hou je de eer aan jezelf en treed je af! Maar dat zal wel niet, met zo’n rubberen ruggegraat, net als onze MP. Bah, wat is de VVD verworden tot een anti vaderlandse partij, net als de PvdA,CDA,D66. Maar ja, waar je mee omgaat, daar word je mee besmet!

  Like

 12. Jan zegt:

  ‘Jozias de Krachtdadige ontpopt zich als Jozias de Wezel, Jozias de Flapdrol, Jozias de Wegkijker, Jozias de Slappeling, Jozias de Nuttige Idioot.’

  Van Aartsen gaf te kennen zich niet in de betiteling te herkennen.

  Like

 13. Snoebel zegt:

  Jozias is lid van de partij die de motie Halsema/Dibi heeft aangenomen waarin de regering werd opgedragen niets te ondernemen tegen de islamisering van Nederland. Alle partijen, behalve PVV en SGP, hebben voor die motie gestemd. Dus…. Jozias’ voert gewoon dat beleid uit. Politici die lid zijn van die pro-islamisering partijen maar nu verontwaardigd reageren op de gevolgen van islamisering zijn dus hypocrieten.

  Like

  • peterselie1 zegt:

   nr 36
   Motie van het lid Halsema cs
   Voorgesteld 27 oktober 2010
   De Kamer,
   gehoord de beraadslaging,
   overwegende, dat iedereen in ons land gelijkwaardig wordt behandeld;
   overwegende, dat diegenen die van elders naar Nederland zijn gekomen, alsmede hun kinderen en kindskinderen, een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze samenleving, mits zij zich daarvoor inzetten en daartoe ook ruimhartig de kans krijgen;
   overwegende, dat maatregelen, en in het bijzonder die maatregelen die asiel, immigratie, gezinsmigratie, inburgering en diversiteitbeleid betreffen, gericht zijn op het uitbannen van misbruik en misstanden en niet mogen leiden tot ongelijkwaardige behandeling van mensen;
   verzoekt de regering in woord en daad uit te dragen dat het tegengaan van islamisering geen doelstelling van beleid is,
   en gaat over tot de orde van de dag.

   Halsema
   Cohen
   Pechtold
   Roemer

   https://zoek.officielebekendmakingen.nl/kst-32417-36.html

   Like

 14. Avidia zegt:

  Hij is gewoon een verrader, in de oorlog wisten ze wel raad met dit soort mensen heb ik vernomen. Wat is de mentaliteit van de mensen veranderd als je het vergelijkt hoe onze mensen in de oorlog terug vochten, heb ik vernomen van mijn ouders. Mijn ouders verstopte met angst voor eigen leven ik weet niet hoeveel joden onder de vloer, heb ik al eens vermeld. Ik wilde dat ik het had meegemaakt, zou dapper meewerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s