Bedankbrief van Hamas aan de media

Screenshot_36

(Door: Noah Beck – Vertaling: vederso)

Beste leden van de mainstream media,

U bent geweldig geweest! Iedereen weet dat we niet te winnen oorlogen met Israël beginnen, omdat de echte overwinning plaatsvindt als u voorspelbaar elke keer onze kant kiest. En u heeft zo onze strategie ondersteund en we willen ons erkentelijk tonen voor uw behulpzaamheid. In het bijzonder danken wij u voor:

– Dat u zich zo veel meer op ons lijden heeft gericht dan op dat van iemand anders. Nigerianen moeten in veel grotere aantallen sterven voordat u er kennis van neemt, dus zijn we blij dat u zo veel meer waarde aan ons leven hecht.

– Het minimaliseren van uw berichtgeving, indien aanwezig, van onze aanvallen die tot een militaire reactie van Israël hebben geleid en in het algemeen van het verstrekken van zo weinig context dat buitenstaanders denken dat Israëli’s gewoon Palestijnen voor de lol doden. We zijn hiervoor vooral de Franse media dankbaar. Hun valse berichtgevingen van het conflict zijn zo eenzijdig dat ze moslims in heel Frankrijk aanzetten tot het aanvallen van Joden en synagogen en dat wordt in ons antisemitisch wereldbeeld zeer op prijs gesteld (hoewel helaas dergelijke aanvallen iedereen eraan herinneren waarom Joden een staat moeten hebben).

– Het benadrukken van het aantal burgerdoden zonder uit te leggen dat (1) onze rapporten van de slachtoffers overhaast zijn opgesteld en het aantal overdreven is en (2) dat we deze aantallen totaal maximaliseren door het gebruik van de Palestijnen om onze wapens te beschermen en hen aansporen om in het gebied te blijven waarvan de IDF – in hun vervelende inspanning om onze burgerslachtoffers te minimaliseren – de inwoners van Gaza waarschuwt te evacueren.

– Nooit het feit noemt dat als we miljoenen Israëli´s konden doden, we dat zouden doen (​​ons Handvest vraagt immers om de vernietiging van Israël). Net zoals de kapers van 9/11 er het beste van maakten, maar ze hadden graag veel meer Amerikanen gedood (bijvoorbeeld met behulp van massavernietigingswapens). Ook wij zouden graag veel meer Israëli’s vermoorden. Inderdaad hebben we bij verschillende gelegenheden met opzet gericht op de kernreactor van Israël, met dit doel in het achterhoofd. Gelukkig bracht u nooit de genocidale intentie achter onze aanvallen onder de aandacht wanneer u van Israël de “onevenredige” reactie vermeldde.

– Nooit heeft u ons Jihadisten genoemd, hoewel we christenen (zoals ISIS, die juist in Mosul christenen dwong zich te bekeren tot de islam) vervolgen. De gedwongen bekering, het uitzetten, of de moord op christenen en andere religieuze minderheden door radicale islamieten gebeurt al meer dan 1400 jaar, ijverig gedocumenteerd in het boek Crucified Again. Gelukkig ontbreekt dat in uw berichtgeving over ons conflict met Israël.

– Door het bagatelliseren van hoe slecht we zijn voor de inwoners van Gaza, door bijvoorbeeld niet te berichten over onze aanval op die Israëlische energiecentrale die elektriciteit levert aan 70.000 inwoners van Gaza. Gelukkig heeft u ook genegeerd hoe de Israëli’s – in hun stomme vertoning van goodwill – hun werknemers aan de gevaren van onze raketten hebben blootgesteld zodat ze de spanning op het elektriciteitsnet naar Gaza zouden kunnen herstellen.

– Door weinig te berichten over onze corruptie, oneerlijke rijkdom of grote uitgaven voor tunnels om Israël aan te vallen, terwijl de gewone Palestijnen steeds armer werden.

– Hoe u de ogen sloot toen – om Palestijnse doden te maximaliseren – we onze raketten in een door UNWRA gerunde school opsloegen en hoe, toen UNWRA dat ontdekte, ze gewoon onze raketten weer aan ons overdroeg.

– Aan Arabieren voorbij ziet die de moed hebben om ons te bekritiseren – zoals Dr. Tawfik Hamid, een radicale islamiet die een hervormer werd en die het Palestijnse lijden volledig ons verwijt.

– Het negeren van de humanitaire dwaasheid van Israëli’s bij het verstrekken van medische hulp aan diezelfde terroristen die hen probeerden te doden.

– Door niet de enorme terughoudendheid van Israël te erkennen. Hadden we tegen het Syrische Assad-regime moeten vechten, zou inmiddels Gaza met de grond gelijk zijn gemaakt  – verwoest door bommen in olievaten, gifgas en andere aanvallen die veel meer dan lukraak dan de gerichte aanvallen van Israël zijn. En natuurlijk, als Syrië ons zou doden, dan zou het u bijna niet kunnen schelen. Maar gelukkig, we hebben te maken met Israël – dat land dat iedereen zo graag wil haten – dus kunnen we hier rekenen op uw behulpzame berichtgeving.

– Door het weglaten van hoe Israël ervoor koos om tientallen IDF-soldaten op te offeren toen ze onze tunnels en wapens in dichtbevolkte gebieden zoals Shejaiya vernietigden, omdat met luchtaanvallen (die geen soldaten risico laten lopen) vele  duizenden Palestijnen zouden zijn gedood. Uw vriendelijk weglaten van deze cruciale feiten herinnert ons er aan hoe u in 2002 geweldig verslag heeft gedaan van Jenin, toen u (weer) Israël niet hebt geprezen voor de humane maar dure beslissing om grondtroepen in plaats van luchtaanvallen te gebruiken, u zeer behulpzaam en valselijk Israël beschuldigde van een bloedbad tijdens een andere IDF-operatie om Palestijnse terreuraanslagen op Israëlische burgers te stoppen.

– Dat u uw Engelstalige lezers niet hebt verteld wat we openlijk zeggen in het Arabisch: dat we een wapenstilstand gewoon zien als een kans om ons opnieuw te bewapenen voor onze volgende oorlog tegen Israël (zoals onze woordvoerder, Musheer Al Masri, onlangs op tv verklaarde).

– Door niet te onderstrepen dat Israël niets kan doen om vrede met ons te sluiten (immers, Israëli´s beëindigden hun bezetting van Gaza in 2005 en we zijn hen sindsdien aan het beschieten). Het werkt een beetje op de zenuwen dat Israël zijn grenscontroles gebruikt om ons vermogen om te herbewapenen en het herbouwen van grensoverschrijdende aanvalstunnels te beperken, maar – met uw hulp – zal misschien het volgende staakt-het-vuren de blokkade van Israël wegnemen, zodat we gemakkelijker onze wapens kunnen aanvullen en onze tunnels voor onze volgende aanval kunnen herstellen. En ja, we zijn in verlegenheid gebracht dat onze Arabische mede-moslims in Egypte er ook voor hebben gekozen de grens te sluiten vanwege de problemen die we hebben veroorzaakt.

– Dat u de lezer er niet aan herinnert, wanneer u potentiële wapenstilstandsregelingen meldt, dat wereldmachten niet meer in staat zijn om te zorgen voor een gedemilitariseerd Gaza dan ze in staat waren Hezbollah in Zuid-Libanon te ontwapenen.

Serieus, u bent GEWELDIG geweest. Gelieve zo door te gaan!

Liefs,
Hamas

P.S.: Veel dank ook aan de talloze demonstranten rond de wereld die uw voorbeeld volgen, ons aanmoedigen en ons bestaansrecht geven!

Bron:
www.frontpagemag.com
Auteur: Noah Beck

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Dhimmitude, Gazastrook, Hamas, hersenspoeling, Hypocrisie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Midden-Oosten, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Westen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Bedankbrief van Hamas aan de media

 1. Th.M. van Baarle zegt:

  Dit verhaal is OVERDUIDELIJK.
  Dit is niet een bedankje voor de steun maar veel meer een openlijke bekentenis dat HAMAS de meest criminele bende is die je je kunt bedenken.
  Het is te hopen dat Israël doorpakt en dit gespuis van de aardbodem wegvaagt.
  Wat een krompraat. Het is ongelooflijk dat men dergelijke onzin bij elkaar krijgt.

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Geweldig goede ‘bedankbrief’, die een fraai overzicht geeft van de bijna ontelbare kwalijke islamzaken die er plaats vonden en vinden ten aanzien van Israël. Zou verplicht leesvoer moeten zijn voor alle politici in den lande en elders, met name ook voor die welke de dank voorál toekomt.
  In feite is het om te janken dat wij opgescheept zitten met zoveel meervoudig gehandicapten onder de politici. Blind, doof, hersenbeschadigd, het kan niet op met de ellende.

  Like

  • Igor zegt:

   Blind en doof ben ik met je eens Frans, maar hersenbeschadiging is godsonmogelijk, omdat ze de hersens hebben van een amoebe (1 cellig)

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Amoeben hebben niet eens hersens, dus je hebt waarschijnlijk nog meer gelijk dan je denkt, Igor.
    Er bestaat een soort dat hersenen vreet als ze (in zwemwater) in je neus terecht komen. Dat betekent dan honger lijden voor de diertjes, als dat bij bedoelde politici gebeurt.

    Like

   • Joost Visser zegt:

    Igor en Frans. Het is nog erger. ´Het is maar hoe je ´hersens´ definieert. Een amoebe reageert op prikkels uit de omgeving en heeft dus in een bepaalde definitie ´hersens´. Politici reageren niet, behalve als het hun portemonneau betreft.

    Like

 3. Moos zegt:

  Ik heb jullie niet gesteund smerige Hamas bende !

  Like

 4. OphEUffen zegt:

  Ik vermoed dat het cynisch is bedoeld. Ergo, niet geschreven door Hamas maar juist door iemand die sterk tegen Hamas ageert.

  Like

  • janfreak zegt:

   Mijn idee. Zijn trouwens trotse strijders op de foto, durven hun mombakkes niet eens te laten zien.

   Like

  • Harry zegt:

   Lijkt me ook , OphEUffen !
   Feit is in ieder geval dat als alle hamas leden verslagen en uitgedund , opgesloten en afgeschoten zijn en er komt eindelijk een eind aan de gevechten , dat ze dat nóg als een overwinning van hun kant uit zullen leggen als er nog een paar het overleven .
   Al zijn er nog twaalf over , ze zullen zingen en dansen voor de overwinning .
   Ze zijn zelfs niet in staat te begrijpen dat ze verslagen zijn .

   Daarom Israël , dóórgaan tot ze helemaal óp zijn !

   Like

  • tjonge zegt:

   u gaat door voor de koelkast 🙂

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nonsens, natuurlijk. Maar de Heren hebben gelijk:
    Op mij maakte deze “Open Brief” ook meteen al geen serieuze indruk.
    Eerder cynisch, inderdaad; ironisch…..
    Zou de ware herkomst nog boven tafel komen?

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Zuiver cynisch bedoelde brief!! Ik dacht dat dit toch wel duidelijk was. Valt me een beetje tegen. Ik had het niveau van de reageerders gemiddeld toch iets hoger ingeschat!! 😉 😆

    Like

   • Monalisa zegt:

    u gaat door voor de koelkast 🙂 wie zegt dat ook alweer onze bobzelf.

    Like

  • Cathja zegt:

   Ik had er ook moeite mee om dit als serieus bericht van Hamas te zien!

   Like

 5. Clara Klein zegt:

  heer Bron, dit was volkomen duidelijk en erg prettig cynisch!

  Like

 6. Piet zegt:

  Perfecte samenvatting van de gebeurtenissen van de afgelopen tijd.
  Ik woon gelukkig niet in europa, maar ik zie met lede ogen aan hoe dit continent langzaam naar de afgrond gaat!
  De mensen zullen eerst meer moeten lijden voor het roer omgaat, maar dan is het misschien te laat,
  Dus ik blijf maar waar ik nu zit, veraf en geen islam!!

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Een pracht van een brief en zo duidelijk. 🙂

  Like

 8. Jan zegt:

  ‘This is an Offensive War’: An Inside Look at the Campaign to Take Down Hamas

  The demilitarization of Hamas is the only solution in the Israel Hamas conflict. This is the clear message here in Israel. This conflict is different than previous conflicts. “It will be ceasefire after ceasefire if you don’t demilitarize Hamas” said retired IDF General Gideon Avidor. “Hamas is not fighting to protect its people, but only to terrorize and kill Israeli’s, as long as they continue to fight against us, we must fight back.”

  http://www.breitbart.com/Big-Peace/2014/07/26/This-is-an-Offensive-War-An-Inside-Look-at-the-Campaign-to-Take-Down-Hamas

  Daarom kon Kerry opdonderen, temeer omdat hij zichzelf uitnodigde in Israël om Hamas te redden.

  Like

 9. Jan zegt:

  Ingang van tunnel verborgen in badkamer van huis in Gaza

  Like

 10. Jan zegt:

  Hamas Killed 160 Palestinian Children to Build Terror Tunnels

  The Institute for Palestine Studies published a detailed report on Gaza’s Tunnel Phenomenon in the summer of 2012. It reported that tunnel construction in Gaza has resulted in a large number of child deaths.
  “At least 160 children have been killed in the tunnels, according to Hamas officials”
  The author, Nicolas Pelham, explains that Hamas uses child laborers to build their terror tunnels because, “much as in Victorian coal mines, they are prized for their nimble bodies”.
  http://www.tabletmag.com/scroll/180400/hamas-killed-160-palestinian-children-to-build-terror-tunnels#undefined

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s