Duitsland: 5.900 Lampedusa-jongeren in 2013

Screenshot_2

De Duitse Bureaus voor Jeugdzorg lieten weten dat zij in het jaar 2013 in totaal 6.584 minderjarige asielzoekers onder hun hoede moesten nemen, waarvan 5.900 mannelijke alleen reizende asielzoekers “op de drempel naar de volwassen leeftijd”. 89% van de asielzoekers onder de 18 jaar is mannelijk en 69% tussen de 16 en 17 jaar oud. 40% van de minderjarigen, die onze grenzen infiltreren, geeft aan dat hun ouders het niet aankunnen. Andere redenen die genoemd worden zijn gedwongen huwelijken of rekrutering als kindsoldaat. Het totaal aantal van de door de Bureaus voor Jeugdzorg te verzorgen minderjarigen bedraagt 42.123. De belangrijkste landen van herkomst zijn Afghanistan, Somalië, Syrië, Eritrea en Egypte.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Immigratie, Islamisering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Duitsland: 5.900 Lampedusa-jongeren in 2013

 1. dutchess43 zegt:

  Als ouders het niet aankunnen om kinderen groot te brengen, moeten zij geen kinderen geboren laten worden.
  Hebben ze in die landen nooit van gezinsplanning gehoord?
  Wat moet je met die jongeren? niet geschoold, kennen geen vak, vaak analfabeet… een echte aanwinst deze gelukszoekers. Krijgen ze een verblijfsvergunning, kunnen zij fijn hun hele familie laten overkomen, en daar hebben we er weer een stelletje mogelijke jihadisten bij. Meteen bij aankomst uitzetten!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Helaas dutchess er moet toch iets van mijn hard je weet wel op ekudos hebben we ook zoon gesprek gehad, wat ik in jou worden wert vermeld maar je vriend Abrasax kraakte mij af op die zelfde worden van strekking.

   1-04-2013, 13:11
   Snurker67,ik ga hier kort op in de kinderen die mogen blijven Hebben ook ouders en die moeten ook wonnen en werken de tweede generaal pardon is weer miljoenen post voor de belasting betaler,maar ik kan het ook anders zeggen zolang je geen verblijf status heeft in Nederland mag je geen kinderen krijgen maar dat is voor sommigen niet humaan,maar speel het niet over de rug van de kinderen om hier te blijven om dat je land een gevaar voor je is, helaas heb ik daar ook een antwoord op wel op vak gaan naar je land dan kan je er ook meteen blijven

   Het antwoord van Abrasax 01-04-2013, 14:27
   Geen kinderen mogen krijgen in afwachting van een verblijfsstatus? Ongelofelijk hoe u keer op keer weer zoveel onzinnigs bij elkaar weet te schrijven!

   Like

 2. Driek zegt:

  Fijn, dat is wat je noemt een meevallertje, ik denk dat die Duitsers ze goed kunnen gebruiken, want die zitten natuurlijk, net als wij hier in Nederland, ook met een tekort aan mensen die straks de ouderen moeten verplegen. Ja, die Duitsers hebben maar weer een mooie opsteker. En als ik zo die foto bekijk en die intelligente hoofden zie, dan weet ik zeker dat ze een gastvrij onthaal krijgen. Wat wil je, vluchtelingen uit Afghanistan, Somalië, Syrië, Eritrea en Egypte, het neusje van de zalm. Gefeliciteerd Duitsers.

  Like

  • windwens zegt:

   @Driek nog niet zolang geleden ging ik mijn laatste familielid begraven, waardoor ik in gesprek kwam met de bode van de begraafplaats. Hij vroeg naar de leeftijd van de overledene, hij zei mij glas hard 76 och mevrouw deze persoon was nog een spekkoper.
   In mijn onschuld en getroebleerd door de media de grijze golf komt er aan. Vertelde deze zelfde man, tegenwoordig worden er bijna alleen nog maar hele jonge mensen begraven. Dit is voor ons een uitzonderlijke hoge leeftijd. Ik denk dat dit geen toeval is dat er op zijn begraafplaats zoveel jonge mensen begraven worden. Ik twijfelde al een hele tijd aan de statistieken en dit is geen hoge wiskunde en geen wetenschappelijk onderzoek maar ik denk dat de trend inderdaad anders is dan ons wordt voorgespiegeld.
   Kortom we hebben die lui helemaal niet nodig om ons te komen wassen en aankleden, eer we ze nodig hebben zijn wij al de margrietjes aan het opdrukken.

   Like

 3. tjonge zegt:

  zo duitsland, en nu gauw beginnen aan de gezinshereniging 😦

  Like

 4. aquarius4422 zegt:

  Nieuwe aanwinst voor de criminaliteit cijfers.

  Like

 5. Flip (Den Haag) zegt:

  Nou ouders, houdt uw dochters maar binnen. Aan de landen te zien is tot overmaat van ramp het gros ook nog eens moslim. Kloppen ze eerst jankend bij ons aan voor hulp en gaan daarna onze cultuur, gebruiken, normen en waarden verachten en vervolgens demonstreren, rellen en ons uitschelden, provoceren, intimideren, doodwensen, beroven, in elkaar slaan in sommige extreme gevallen zelfs doodschieten. Helaas de harde realiteit.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Flip (Den Haag): 14.55. uur, op 26/7. En dat hebben we te danken aan: PvdA,CDA,VVD,D66, Flip. Deze klootzakken hebben sinds 1972 in Nederland “aan de knoppen”, gezeten!

   Like

   • Flip (Den Haag) zegt:

    Weet er alles van ja. Mijn naïeve ouders stemden vroeger ook altijd op de rode Den Uyl helaas. Ze zijn net als miljoenen andere Nederlanders decennia lang enorm om de tuin geleid en bedonderd. Tja, terugdraaien kan helaas niet meer, maar maatregelen nemen, zoals Zwitserland onlangs deed, kan natuurlijk wel. Minder minaretten, minder moskeeën, … Ik pleit zelfs voor een algeheel verbod op de Koran (zoals Mein Kampf) en waarom zouden we de islam niet kunnen verbieden onder de noemer levensgevaarlijke religie van leugens en aanzetten tot antisemitisme, moord en haat? Ben ik dan een racist? Nee toch?! Het is toch verdomme zo, of ben ik soms blind en doof?! Het klinkt natuurlijk te zot voor woorden, maar de antifa zouden zich juist tegen de fascistische moslims moeten keren en zich achter ons aansluiten als ze tenminste hun naam eer aan willen doen! 😉

    Like

 6. Claudia M. zegt:

  Dit zijn geen asielzoekers, dit zijn jongeren die hun eigen uitzichtloze bestaan ontvluchten, mede veroorzaakt door enorme corruptie in de landen van herkomst, veelal van onze ontwikkelingscenten, dat ze hun heil hier komen zoeken. Daarnaast is een nogal opdringerig en veeleisend geloof (ik tracht het toch maar netjes te houden…) hier oorzaak van. Helaas echter komen ze ook hier van de regen in de drup.

  Deze jongeren zijn ongeschoold, vaak analfabeet en kunnen verder niets. De EU kan dit niet aan! Wij kunnen niet voor half Afrika zorgen. Het wordt daarom nu echt tijd deze jongelui terug te sturen; zodra daar mee begonnen wordt, wordt de ‘drive’ om deze kant op te komen ook direct minder.

  Dit kan zo niet doorgaan!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Daar ben je dan mooi klaar mee, als land van eindbestemming! En wie zegt me dat al hun verhalen kloppen? Je kunt op je tien vingers natellen dat er achter deze figuren nog hele volksstammen verscholen zitten, die op termijn vanwege humanitaire redenen ook hun intocht in Duitsland mogen maken!
  Bah, Noord-Europa kleurt steeds donkerder, en ik heb er totaal geen vertrouwen meer in dat we deze profiteurs ooit nog kwijt raken.
  Als jongeren van 18 jaar het nodig vinden om naar Europa te vertrekken, zijn ze te beroerd om mee te helpen hun eigen land op te bouwen. Met zulke ongeïnteresseerde mensen kunnen wij hier toch niks beginnen? Werk is er niet, en geld moet worden weggegraaid bij de werkenden.

  Dit loopt echt een keer uit op een grote berg ellende!

  Like

 8. Dot zegt:

  Zweden heeft de tweede hoogste percentage verkrachtingen in de wereld 100% gepleegd door asielzoekers, in Zweden wonen veel Somaliërs, Irakezen en Afghanen.

  Bovendien is de Ebola virus, TBC, Typhus, Schurft en Aids ook passagiers.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  Bedankt vuile rot partijen van SOCIALISTEN/RODEN, GROENE DWAALLICHTEN, LIBERALEN en CHRISTEN-DEMOCRATEN, dat hebben jullie mooi voor elkaar gekregen, door in te stemmen met het VERRAAD te weten: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG. Alles voor BEA BILDERBERG, en de OLIEMAATSCHAPPIJEN, hebben jullie VOOR GELD ons verkocht en verraden! Maar hopelijk komt de afrekening met jullie eraan!

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Dit is een weloverwogen beleid.
  Door Europa te overstromen met zoveel groepen zal het onmogelijk worden voor de autochtonen bewoners een vuist te maken tegen wat/wie dan ook.
  Doet men dit toch heeft men niet alleen het EU leger maar ook deze groepen tegenover zich staan.
  Deze zijn de reserve troepen van de overheid.
  Vandaar de afbraak van onze strijdkrachten die niet zo gauw de Nederlandse bevolking zal neerschieten en dus vervangen moeten worden de legers van de EU zitten steeds in het buitenland te harrewarren vredes missies en zo dus dan zijn deze nieuwkomers een uitkomst om zich zogenaamd te verdedigen tegen die xenofobe bevolking mocht deze zich tegen de overheid keren.

  Like

 11. Jaantje zegt:

  Daarbij zal men niet schuwen als de nood aan de man is om ons onze rechten en vrijheden te ontnemen en ons bv aan de Sharia over te leveren.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jaantje: 17.03. uur. O maar onze vrijheid hebben ze al verkocht aan de EUSSR, de COMMUNISTEN in BRUSSEL. En bedankt U vooral daar MP Rutte (VVD) voor, en de RODE LAPSWANZEN der PvdA, het CDA, en de grootste landverraders D66. Een hint geef ik U. het ESM VERDRAG!

   Like

  • windwens zegt:

   @Jaantje, je scherts een doem scenario waar ik ook bang voor ben, volgens mij is het tijd nog nauwelijks te keren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s