Nederlandse Joden BEDREIGD in Nederland

Screenshot_34

De Televaag weet hedenmorgen twee dingen: Elf man Luchtmobiele Brigade gaat – zwaarbewapend? – naar Oekraïne, zo leerden ze van een babbelzieke militair die het op z’n effing Facebook had gezet. En Nederlandse Joden moeten in Nederland hun eigen beveiliging inhuren om zich in Nederland te beveiligen tegen de bedreigingen die ze in Nederland ontvangen van Nederlandse moslims. Tezamen maken die berichten een strijdbare voorpagina. KLIK MAAR. Doet zelfs een beetje denken aan het voorBild van gisteren. We moesten dit maar eens niet onderschatten, ook. Jodenhaat is overal. Antisemitisme bruist als borrelende pus over de sociale media en galmt door de straten van Den Haag, stad van ‘vrede’ en ‘recht’.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Nederlandse Joden BEDREIGD in Nederland

 1. koddebeier zegt:

  Misschien moeten dit soort elementen zonder naar nationaliteit te kijken maar uit Nederland verwijderen, ongeacht of ze dan stateloos worden !! Anti Semieten verzieken de Nederlandse samenleving.

  Like

 2. Infidel Pride zegt:

  “Nederlandse Joden moeten in Nederland hun eigen beveiliging inhuren om zich in Nederland te beveiligen tegen de bedreigingen die ze in Nederland ontvangen van Nederlandse moslims.”

  De oorzaak is natuurlijk bittere ernst maar ik zie ineens een gat in de markt.
  Heb jaren geleden het diploma ‘Beveiliger1’ gehaald. Nu weet ik nog dat destijds de wet zo was dat je d’r als een joker bijloopt in je pakje. Geweld is niet toegestaan. Pas als de tegenpartij geweld gebruikt, mag jij dat ook toepassen (maar dan ook in dezelfde mate). De getrainde Mechelaar waarmee ik samen zou werken heb ik nog steeds. Anders dan bij de politie, die hond mag niks doen (je mag ‘m niet het commando ‘stellen’ geven). Het enige wapen wat je hebt is je mond (een zaklantaarn en een portofoon heb je ook maar daar schrikken de meeste gewapende criminelen niet zo snel van).
  Om kort te gaan; Dit zijn niet de rakkers die Joden kunnen beveiligen tegen antisemitische moslimjongeren die geen betere dagbesteding voor hun zelf kunnen bedenken.
  Als het over Joden en hun belagers gaat, moet er uit een ander vaatje getapt worden.
  Wij volgen hier nu lessen in Systema (een Russische zelfverdedigingstechniek van de Spetsnaz) en voorheen Krav Maga (de Israëlische variant).
  Onderdelen als ‘hoe ga je om met een conflictsituatie’ , ‘wat te doen met een agressieve tegenstander’ komen allemaal aan bod.
  Dit soort mensen zouden heel goed bepaalde groepen kunnen begeleiden naar bijvoorbeeld een synagoge.
  En als die mensen (Joden) zelf voor hun beveiliging moeten zorgen, mag ik toch aannemen dat zij ook zelf moeten weten wie zij daarvoor in dienst nemen en wat dat mag gaan kosten (anders dan volgens de Nederlandse regelgeving met bedrijven die aan allerlei zaken moeten voldoen/ certificaten moeten hebben.)

  -Ach, het was zomaar een gedachte.-

  Like

 3. GT zegt:

  Kijk maar eens naar dit youtube filmpje
  Een beeld zie ik steeds terug dat jongentje met zijn handjes op hoog en een onbeschrijflijke angst in de ogen, waar ik zelf de tranen van in mijn ogen krijg als ik die beelden zie.

  Als ik de macht had, en ik 100% kon voorspellen wat ons tewachten staat of zou staan.
  Dan zou ik met een druk op de knop de moslims(islam) wereldwijd vernietigen.
  Totale vernietiging!
  En niet vergeten inclusief die linkse facisten geen een uit gezonderd!
  Want wat hebben we nog uit eindelijke te verliezen?

  Israel shalom

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Het zijn met name de RODEN,PvdA, SP,GL, die de MOSLIMS maar blijven ondersteunen! Ik walg van deze partijen, smerige landverraders allemaal!

  Like

 5. Ik ben onlangs verbaal aangevallen door een tweetal kopvodtrutten en hun makakenkroost.. Ik draag een ketting met davidster met in het midden een kruisje (messiaansteken). Die ketting viel kennelijk op en toen ze langs liepen begonnen ze te schelden en te dreigen met ”ga aan het gas kk jood”, ”jammer dat onze mannen er niet bij zijn, want ze hadden je dood gemaakt kk jood” ”krijg de kk”, volgende keer maken we je af”, ”heil hitler” etc. etc. etc.

  Aangifte gedaan bij de politie. Maar het zal wel weer in de papierbak verdwijnen.. Er werd overigens zeer moeilijk gedaan om de aangifte op te nemen..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ MessianCrusader: 17.16. uur. Zover is het helaas al gekomen in Nederland. Ik vind het een grove schande wat U mee heeft moeten maken! En de politie=moslimpolitie geworden, door de RODEN!

   Like

 6. johannes zegt:

  had ik de macht de kracht, de fakkels en het vuur,ja dan sloeg voor elke moslim nu het laatste uur,dan zou het leven beter worden,en ging het alles beter op den duur.

  Like

 7. Jan zegt:

  Drie keien tegen de glazen deur van de rabbijn

  Antisemitisme groeit, zegt opperrabbijn Binyomin Jacobs. Geleidelijk, als inflatie die niemand wakker schudt. En soms hard, als de stenen door zijn ruit.

  Dubbel glas zit er in de achterdeur van opperrabbijn Binyomin Jacobs. Maar dat kon de stenen, die er vorige week donderdag midden in de nacht tegenaan werden gegooid, niet tegenhouden. Een ‘harde, droge knal’ hoorde zijn vrouw Bloema, die even wakker schrok, maar daarna verder sliep. “Het alarm ging niet af, dus ik dacht dat er op straat iets was gebeurd.”

  Bij het krieken van de ochtend trof Jacobs de stenen aan. Drie vuistdikke keien. Verrast was hij niet. “De week ervoor hadden ze het ook al geprobeerd, toen gingen ze niet door het raam heen. Dit is de culminatie van jaren groeiend antisemitisme.”
  ….
  Verder op:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4720/Jodendom/article/detail/3699875/2014/07/27/Drie-keien-tegen-de-glazen-deur-van-de-rabbijn.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s