Nederlandse Joden huren bewaking in

Screenshot_30

Bij een pro-Gaza demonstratie in de Haagse Schilderswijk werden antisemitische leuzen gescandeerd en werd de Hitlergroet gebracht.

DEN HAAG – Nederlandse Joden worden met de dood bedreigd en stelselmatig geterroriseerd. Zeker vijftien tot twintig vooraanstaande Joden en zakenmensen hebben sinds de escalatie tussen Israël en Gaza met zoveel agressie te maken, dat ze persoonlijk worden beveiligd.

Een van hen is ondernemer Roland Kahn, die een mode-imperium in het binnen- en buitenland heeft opgebouwd als eigenaar van onder meer CoolCat. „Ik word enorm bedreigd. Ik word niet alleen uitgemaakt voor ’vieze vuile Jood’ en met de dood bedreigd, ook mijn winkels zijn het mikpunt geworden. Ze dreigen die in brand te steken. Nu wordt mijn dochter die in Amerika woont ook nog eens bedreigd, mijn vriendin van islamitische afkomst eveneens. Ook mijn medewerkers hebben er last van. Een aantal Marokkaanse werknemers wordt zelfs bedreigd door hun eigen achterban omdat ze voor mij werken en achter mij staan. Deze mensen zijn heel verontwaardigd en boos.”

Lees verder>>>
(h/t delamontagne)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Islam, Islamisering, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Nederlandse Joden huren bewaking in

 1. Sjaak zegt:

  BEGIN EINDELIJK DEZE TAPIJTVRETERS TERUG TE BEVORDEREN
  IN HUN ZANDBAK IN WOESTIJN VOORDAT EEN BURGEROORLOG
  ONTBRAND !

  Like

 2. Um Shmum zegt:

  Heel toepasselijk is het epistel J’accuse van Emile Zola m.b.t. de huidige mondiale, nietsontziende joden-haat.

  Like

 3. jans zegt:

  Hierbij bied ik Joden een veilig onderduik adres als ze zich bedreigd voelen. Shalom.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Het is de wereld op zijn kop: de bedreigden moeten beveiligd worden en de dreigers gaan vrij uit! Wat er werkelijk zou moeten gebeuren: die extremisten hun Nederlandse paspoort afnemen, uiteraard onmiddellijk hun uitkering stopzetten en het land uit mieteren.
  Voor extremisten hoort er in ons land geen plaats te zijn! We mogen geen herhaling krijgen van wat er in de Tweede Wereldoorlog is gebeurd!

  Like

 5. Tammo Bakker zegt:

  Tammo zegt:
  Het hakenkruis zegt zoveel, dat er in de concentratiekampen zoveel mogelijk Joden werden vergast. 6 Miljoen zegt misschien niks. We hebben nog niet zoveel mensen niet bij elkaar gezien. Bij een voetbalwedstrijd tot het nok toe gevuld kan er nog niet aan tippen.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  De Nederlandse Staat zou deze beveiligingskosten moeten betalen want de gene die verantwoordelijk zijn voor de instroom van de islamitische horde zitten in Den Haag.
  Ook zouden er extra belasting moeten komen voor de islamieten waaruit de beveiliging wordt betaald.
  Tevens zouden er plannen moeten worden gemaakt om de terugkeer naar hun land van herkomst te bevorderen, al dan niet gedwongen, want aanpassen zullen ze zich nooit !!

  Like

 7. Republikein zegt:

  Die vriendin komt er wel, dood gaan we allemaal.

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Ik heb het hier al ’n paar keer geschreven. Doe die van Aartsen een proces aan!!!
  Als je deze beelden, van die vermaledijde demonstratie ziet… weet je overduidelijk: “DIT KAN EN MAG NIET, EN HAD NOOIT MOGEN PLAATSVINDEN IN ONS VRIJ EN DEMOCRATISCH NEDERLAND!!!”
  Dus weg met die falende van Aartsen!!! Die volkomen goedpraat wat hier aan liederlijke verschrikkingen werd toegelaten!!!! En die de gemolesteerde vrije pers volkomen negeert!!!
  DOE HET!!! Maak de man af!!! Laat het een les zijn voor zijn opvolger!!!
  Je wint het proces altijd!!!! De hieruit volgende schadevergoeding zal de juridische kosten meer dan voldoen!!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @paulzwueste: 18.32. uur, op 27/7. Paul U kunt ook nog de petitie tekenen, tegen deze “zak hooi”, van Aartsen. Deze van Aartsen- das feige arschloch- staat symbool voor de huidige linkse laffe kliek, dat de VVD geworden is!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s