Over racisme gesproken…

Screenshot_31(Door: Martha N.)

Nederlandse Joden bedreigd in Nederland, aangevallen, auto´s beklad en bekrast, protest met hakenkruisen…, maar burgemeester Van Aartsen liet weten dat demonstreren een grondrecht is en dat alle Nederlandse burgemeesters ervoor moeten zorgen dat ook mensen met een omstreden mening een demonstratie moeten kunnen houden. Mag ik er even aan herinneren dat er wel eens andere woorden werden gesproken bij het vreedzaam demonstreren van autochtone Nederlandse burgers en nog niet zo lang geleden..?

Nederlandse Joden bedreigd om conflict Israël. De vraag is: welke Nederlanders bedreigen de Joden in Nederland? Zijn dit autochtone Nederlanders of allochtone Nederlanders met een dubbel paspoort misschien? De krant moet zo flink zijn namen te noemen en niet ”alle” Nederlanders over één kam te scheren. Nederlanders die deze hetze ondersteunen, moeten zich eens achter de oren krabben. Israël is namelijk niet schuldig te noemen aan het uitbarsten van deze voorlopig minioorlog.

Palestijnen willen absoluut geen vrede, zij ontketenen steeds opnieuw onrust! Het zijn NIET de Joden, maar de Palestijnen en zij krijgen met hun gejank en het laten zien van dode kinderen (waarvan we niet eens weten of het hun eigen kinderen zijn en hoeveel in werkelijkheid) alle aandacht met hun zieligheidscampagne. Ze laten de tranen van moeders rollen, de vaders en mannen stropen de mouwen op, want het moet nu maar eens afgelopen zijn met de Joden en hun aanvallen op onschuldige vrouwen en kinderen in Palestina.

Vergeten is het ontstaan van deze reactie door Israël vanwege het afmaken van drie jonge Joodse jongens! En wel op een barbaarse wijze door Palestijnen, juist met het doel dit soort toestanden te ontketenen. Het is ze aardig gelukt tot nu toe om de meute die niet nadenkt en alles aanneemt achter zich te krijgen! Zelfs zover gekregen dat er gekeken wordt of Israël geen oorlogsmisdaden pleegt en er gedacht wordt over boycotmaatregelen. Door al die sancties en idioterie zitten we straks midden in een wereldoorlog, met daarbij tevens de Russen als onze vijand, en die hoeft niet uit wapengekletter te bestaan, maar uit wederzijdse sancties, waardoor wij op economisch gebied en onze handelsbetrekkingen zwaar getroffen kunnen en zullen worden.

Israel heeft gereageerd op het vermoorden van drie jonge mensen, maar dat mag niet! De Palestijnen stellen zich op als slachtoffers. Mijnheer van Agt en de rest van de wereld zou beter moeten weten hoe deze mensen denken en handelen. Vergeten wij daarbij niet dat wij waarde aan het leven hechten, moslims niet. Zij worden beloond in het “hiernamaals” dat zij verdienen door de “heldendood”. Meestal door zich op te blazen te midden van onschuldige slachtoffers. Voor hen is het een bevrijding, zij doden de heidenen en sterven om hun geluk te vinden.

Het beschimpen, aanvallen en bedreigen van Joden mag niet getolereerd worden in Nederland. Het is een vuur dat niet gedoofd kan worden! De situatie moet gekalmeerd worden, maar die zal alleen maar exploderen, zeker wanneer de Joden van alles de schuld krijgen en het in Nederland wordt toegestaan om deze mensen aan te laten vallen door wie? Toch Marokkanen misschien? In ieder geval moslims. De paar Nederlanders die hieraan verblind meedoen, zijn dhimmies.

Elke demonstratie die werkelijk opruiend werkt moet verboden worden mijnheer Van Aartsen. Onze regering moet hier zo snel mogelijk ingrijpen!

Het is een vaststaand feit, dat Israël NIET begonnen is. Maar dat de Palestijnen door de moord op drie onschuldige Joodse jongeren dit conflict willens en wetens hebben ontketend. Hebben de Joden dan uit wraak niet een Palestijnse jongen verbrand? Dat is niet zeker, de Palestijnen zijn ertoe in staat een overleden jongere te verbranden om daarna zeggen dat hij door de Joden is vermoord. Ook kan men nooit zeker zijn over het aantal doden dat ze opgeven. Is het toegestaan aan buitenlandse organisaties om het aantal zelf te controleren..? Het zijn laffe “strijders”, die zich achter vrouwen en kinderen verschuilen. Vallen er doden, dan is het gejank niet van de lucht: zie eens wat de Joden doen, die doden zelfs onze onschuldige vrouwen en kinderen. Onschuldig ja, jongens van zes jaar lopen al met een stengun te zeulen om mensen te doden, vrouwen smijten met stenen… ach kom, wie trapt er nu nog in al dat geschreeuw en gejank. Zielig? Ja, ja!

Hieronder voor wie verder wil lezen, de berichten uit de Telegraaf en het AD:

http://www.ad.nl

Nederlandse joden bedreigd om conflict Israël.

Het opnieuw opgelaaide conflict tussen Israël en Gaza heeft gevolgen voor Nederlandse Joden. Ze worden bedreigd en laten zich volgens De Telegraaf persoonlijk beveiligen.

Volgens een bron die zich bezighoudt met de veiligheid van Joodse burgers worden er in Amsterdam-Zuid auto’s bekrast met hakenkruisen. Joodse gezinnen halen het gebedsrolletje, de mezoeza, van hun deurpost uit angst om doelwit te worden. Een grote groep Joden heeft last van antisemitisme in zijn woongebied. Dat aantal loopt in de duizenden.

www.telegraaf.nl

Nederlandse Joden huren bewaking in. Nederlandse Joden worden met de dood bedreigd en stelselmatig geterroriseerd.

Dit alles mag en kan in Nederland?

Mijnheer Van Aartsen roept op tot geweld?

Hoogste tijd om dit een halt toe te roepen!

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", antisemitisme, Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Joden, Jodenhaat, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Over racisme gesproken…

 1. john zegt:

  …”Meestal door zich op te blazen te midden van onschuldige slachtoffers” !
  Kan u misschien ook eens de lijst met namen geven van hamasleiders die zich hebben opgeblazen om naar de maagden te verhuizen ? Tot nu zie ik enkel maagdengangers(sters) die te lIJden hebben van de hamaslEIders.

  Like

  • Kees zegt:

   Over maagden gesproken: dat wordt nog schrikken voor die zelfmoordenaars. Er is n.l. sprake van een wijdverbreid en zeer hardnekkig misverstand met voor hen hele vervelende gevolgen.
   Ze denken n.l. te worden opgewacht door 72 ‘virgins’, maar het gaat hier toch echt om ‘Virginians’. Men zij gewaarschuwd!

   Like

 2. koddebeier zegt:

  Buitenlands gespuis en NSB ers maken hier de dienst uit. De tijden van 40-45 zijn weer gekeerd.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @koddebeier: 12.05. uur. Helemaal waar koddebeier. En de nieuwe NSB zijn met name de PvdA,GL, en SP, en de meeheulers van CDA,VVD, en uiteraard D66. Ik kots van deze partijen, ik heb woorden te weinig om aan te geven hoe groot mijn HAAT is tegen dat soort VERRADERS! Jawel zeiken, vooral de kwal PECHTHOLD over de zogenaamde Princevlag op de Koekamp in Den Haag op 21 september 2013. Maar nu de NAZI MOSLIMS met NAZI VLAGGEN, en de ZWARTE VLAGGEN VAN DE MOORDENAARS VAN ISIS door DEN HAAG paraderen, hoor je deze lul niet!!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tom, ik ben dan ook nog altijd van mening, dat Geert hem daarover in de Kamer zou moeten aanspreken!

    Like

 3. Joost Visser zegt:

  Zijn er nu geen voorgedrukte aangifteformulieren beschikbaar zoals met ´minder, minder….´?

  Like

 4. Th.M. van Baarle zegt:

  De zaak goed getypeerd, Martha N.
  Enkele decennia geleden sprak een leider van een moslimstaat, dat Europa niet door het zwaard ingenomen hoefde te worden maar dat de buiken van de moslima’s de strijd zouden beslissen.
  Die uitspraak is door andere islamitische leiders overgenomen en thans wordt ze aan verschillende
  moslims toegeschreven, inclusief Erdogan van Turkije.
  Onwillekeurig denk je dan aan die moslima’s met dikke buiken en vervolgens baby’s die geknuffeld worden en vertroeteld. Vrijwel iedereen vindt de aanblik van een baby vertederend.
  Wel, mensen, wordt wakker. Die baby’s van die enkele decennia geleden zijn inmiddels volwassen kerels en lopen rond met machinegeweren, pistolen en messen. Hiermee worden ‘vermeende vijanden van Mohammed’ doodgeschoten, onthoofd of in het beste geval van hun woonplaats verdreven.
  Boko Haram, Al Qaeda en nog meer van dat ‘gespuis’ vermoorden aan de lopende band Joden en Christenen. Ook de verschillende facties binnen de islam gaan elkaar te lijf. Gelet op de opdracht van de oprichter deze gevaarlijke sekte komen binnen afzienbare tijd ook de ongelovigen aan de beurt. U kunt er op wachten.
  In ons kleine landje aan de Noordzee zitten we inmiddels met enkele miljoenen moslims opgescheept. Een andere uitspraak van leiders van islamitische landen is dat alle moslims gelijk zijn en dat er geen gematigde moslims bestaan. Die vredige moslims in Nederland zijn dus uitwisselbaar met de genoemde strijders van Boko Haram, Al Qaeda en …… niet te vergeten de nieuwste telg van het gezinnetje: ISIS. Inmiddels is de naam verkort tot IS om aan te geven dat het werkterrein van deze criminele bende uitgebreid is van Syrië en Irak tot de hele wereld. Dus ook dat gezellige landje aan de Noordzee. Aan het hoofd staat een kalief die de sharia in wil voeren voor iedereen, moslims en niet-moslims.
  Ik kijk naar mijn kleinkinderen en denk dan: Hoe lang nog kunnen ze zonder boerka over straat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s