Pinpas-dievegges slaan toe in supermarkten

Screenshot_11

De politie zoekt twee vrouwen die in mei en juni vier pinpassen stalen. De vrouwen hadden het gemunt op ouderen; ze keken hun pincode af bij de kassa en gingen er vervolgens met de portemonnee vandoor.

Dit deden ze bij supermarkten in Groningen, Leek en Haren. Vervolgens plunderden ze de rekeningen van hun slachtoffers. In totaal maakten ze duizenden euro’s buit. De twee vrouwen zijn vastgelegd op bewakingscamera’s bij alle vier de geldautomaten. De ene is rond de twintig, de andere tussen de dertig en de veertig. Beiden dragen ze een hoofddoek.

Lees verder>>>
(h/t Guus Velraeds)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Criminaliteit, Hypocrisie, Islam, Moslims, Multiculti, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Pinpas-dievegges slaan toe in supermarkten

 1. Dot zegt:

  Een paar jaar geleden heb ik precies zo één op diefstal betrapt, waarschijnlijk in de naam van Allah gestolen ?

  Like

  • jans zegt:

   Inderdaad, in naam van allah stelen van niet-islamieten. Kanker islam moet verboden worden. Ik koop niets meer van islamieten, zelfs als er bij de AH een moslim zit sla ik die over. Als er niets anders achter de kassa zit ga ik naar een andere winkel. De islam kan me gestolen worden, mijn geld krijgen ze niet. De islam moet verboden worden.

   Like

   • cat zegt:

    Ik ook. Niets nada nakkes. Vermijd ieder moslim winkel. En reken af bij een kassa waar geen hoofddoek of baard achter zit.

    Like

 2. Igor zegt:

  Bij arrestatie, geheel volgens hun eigen geloof en de sharia “HANDJES AFHAKKEN”

  Like

 3. Sjaak zegt:

  Allah-machtig wat een teringwijven !

  Like

 4. Cathja zegt:

  ….Een gekleurde huidtint, en ze dragen een hoofddoek…!
  Nu alleen naam en adres nog en oppakken dat moslimtuig! Want ook moslima’s misdragen zich. Schandalig dat ze oude mensen beroven! Keiharde straffen opleggen. Van mij mogen ze op water en brood worden gezet. Een betere behandeling verdienen ze niet!

  Like

 5. Roger Catrysse zegt:

  Wat is de islam toch een godsdienst van de liefde

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Hadden ze nou maar een boerka gedragen; waren ze onherkenbaar geweest.
  Ja, een boerka heeft alleen maar voordelen.

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  De Islam, dacht ik toch, predikt onder meer respect voor ou……Ach, néé: Dit zijn ongelóvige ouderen; die mag je natuurlijk alles flikken, net als alle ongelovigen…..
  En dan nog hoofddoeken dragen óók! Wat een hypocriete teringzooi is het toch!

  Like

  • Driek zegt:

   Misschien, denk ik zo, zijn het wel twee van de 72 maagden, ontsnapt uit het paradijs van Mohammed, omdat het ze daar niet langer beviel, en omdat ze niet langer maagd zijn. Te veel strijders van de profeet hebben van hun diensten gebruik gemaakt, en nu zijn ze afgedankt. Ja, en dan moet je wat.

   Like

 8. Maria zegt:

  idd volgens de sharia beide handen afkappen!!!!

  Like

 9. Snoebel zegt:

  @Igor
  “Handjes afhakken” gaat alleen op voor moslims die andere moslims bestelen. Moslims die “ongelovigen” bestelen, beroven en/of vermoorden worden, conform de shariah, niet bestraft.

  Like

  • windwens zegt:

   Wat een pech 😦 Maar ligt aan mij en is dit in landen waar ze de sharia hebben toch even anders of waren dat in Afghanistan dan allemaal ongelovige die ze de handjes afhakte. De Islam wordt een steeds complexere materie, koran, hadith en sharia zouden ze zelf ook niet min of meer het spoor bijster aan het raken zijn. Bedoel maar echte geloofsgeleerden zijn er niet voor zo ver ik weet is dit alleen ayatollah, iedereen kan zich imam noemen als hij maar lekker kan kletsen en onzin kan uitkramen dan is het al snel goed. De meeste die zich moslim noemen hebben nog nooit een koran van binnen gezien. Die volgen gewoon het gekraam van de imam.

   Like

 10. Republikein zegt:

  Ze komen uit Urk.

  Like

 11. johannes zegt:

  die moslima trutten zijn niks beter dan die moslim lullen.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Waar komen deze tyfuswijven vandaag? Uit de Kaukasus? Uit islamitische minderheden in Oost Europa? En als ze worden gepakt? Zijn zij niet weer Oh zo zielig? zulke mensen kunnen ze beter opruimen. Ze hebben hier niets te zoeken en niemand zal ze missen.

  Like

 13. johannes zegt:

  helaas is het bij wet verboden om ze teruimen,maar dame’s of niet ik zou ze met plezier voor hun schijnheilige smoelen slaan. of die kopvodden in defik steken

  Like

 14. Yvonne van Cleef zegt:

  Ik blijf het zeggen;alles wat islam en islamgerelateerd is het land uitflikkeren!Er deugt er geen een!

  Like

 15. Nico zegt:

  Vraag me af of de dames nog in aanmerking komen voor opsporing verzocht. Wat ik had begrepen is dat het programma nogal eenzijdig was qua afkomst van daders en daardoor nogal wat kritiek heeft ontvangen.

  Like

 16. Edwin zegt:

  kopvoddenbelasting en reli tax invoeren,de vervuiler betaald.

  Like

 17. Tom Hendrix. zegt:

  Toen ik las: twee vrouwen met hoofddoek, wist ik al genoeg. Dat zijn nu de zogenaamde “verrijkers”, van de PvdA. En jatten van ons “ongelovigen”, mag van het Gruwelboek “de Koran”. Gingen ze allemaal maar naar Noord-Afrika terug!

  Like

 18. leefbarbaar zegt:

  Iedere dag weer worden we bestolen door moslims. Al die misdaden werpen ook hun schaduw over de toekomst van ons landje; straks heeft bijna iedereen een hekel aan moslims. Omdat ze jatten, stelen, bedriegen, oplichten en mishandelen. De oude media proberen dit te voorkomen met hun dagelijkse propaganda maar uiteindelijk zal een grote autochtone meerderheid uit eigen ervaring op iedere partij stemmen, die belooft het haatgebroed het land uit te zetten. Volkomen logisch. Maar veel beter zou het zijn om ze nu reeds massaal de grens over te zetten en de grenzen te sluiten. Want beroofd worden is traumatisch en wederzijdse haat leidt alleen maar tot rampen.

  Like

 19. cat zegt:

  De_naturaliseren, uitschrijven uit NL. Plus verbod intrede in 3U. Retour moslimland. Zo moet het gaan. Snel recht. Stil en geruisloos.

  Like

 20. Jean zegt:

  Ik gebruik steeds ‘mijn’ methode nl. ben ik op weg naar de kassa met een volle kar en er volgt en vuile kopvod of stinkende haatbaard dan laat ik de volle kar staan en ga naar buiten. Nooit zal ik betalingen doen via pincode met een vreemdeling in de buurt. Waar ik betaal met pincode wordt dat steeds goed afgedekt zodat niemand iets kan zien, tot op heden heeft dat steeds effectief geholpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s