VIDEO: Europa 2029 – Burgeroorlog

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Willie)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: Europa 2029 – Burgeroorlog

 1. HUUBSAN zegt:

  zou zo maar kunnen alles wat hier nu zit is en heeft wapens ,,is zo wie zo status symbool voor die gasten …ik ben zelf al 63 dus veel kan ik niet meer doen ja mensen wakker houden ,maar doe ik al jaren …alleen pakt men het onvoldoende op vind ik ,,er moet al veel eerder actie ondernomen worden …is niet makkelijk weet ik wel .maar toch te laat krijgen we helemaal spijt

  Like

 2. Fred zegt:

  2029 is wel heel erg optimistisch.
  Ik denk voor 2020 en misschien wel eerder.
  En helemaal als het financiële systeem wereldwijd crasht.
  In elk geval is het wel zeker dat we dit zullen meemaken.
  Die dan nog in leven zijn dan.

  Like

  • Willie zegt:

   Fred , ga jij je soms zomaar laten mollen ?? Ik niet

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Eens. Heb het al 15 jaar over Beyrut aan de Maas in 2015 (zal wat later worden).

   Like

  • Frerik zegt:

   Met alles wat er nu al in zo’n kort tijdsbestek gebeurt dacht ik precies hetzelfde.

   Like

  • jans zegt:

   Ik denk nog voor 2020. Sinds 5 jaar investeer ik niets meer in Nederland of Europa, alles oppotten. Als het allemaal te uit de hand loopt vertrek ik naar een beter oord. Australie, zuid amerika, canada. De moslim enclave randstad lijkt behoorlijk de escaleren.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Fred: 20.31. uur, op 26/7. Inderdaad, als het geldsysteem crasht, “zijn de rapen”, pas goed gaar, Fred. En zo onwaarschijnlijk is dat niet, de USA is al tig keer failliet, en ook wij in de EUSSR staan er financieel NIET GOED VOOR.

   Like

 3. jitskesez zegt:

  2029 pas?

  Like

 4. Igor zegt:

  Pravda. onze toekomst, ik word er kotsmisselijk van. We zullen de Russen meer dan nodig hebben

  Like

 5. Wans Horst zegt:

  Sommigen die zichzelf willen beschadigen krijgen een dwangbuis aangemeten en anderen die dat willen mogen op D66 stemmen.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  NIKS-NADA-NIENTE ! 2018 !!!!! BURGEROORLOG EUROPA !

  Like

  • Willie zegt:

   2016 zal waarschijnlijker worden :ik ga niet zeggen waar ik dit vandaan heb , anders verklaart men me voor gek, maar ja, de grootste genieen zijn ook altijd voor gek versleten

   Like

   • Dot zegt:

    Ik denk ook aan 2017, dit jaar wordt vaak genoemd op de net.

    Like

   • cat zegt:

    Denk ook veel eerder, ik schat binnen 3 tot 5 jaar. Ik roep dit al jaren. Maar wordt niet serieus genomen. Rusland en andere Oost Europe landen hebben we zo hard nodig. Verenigde Staten, Canada hebben met hetzelde probleem te maken. Australie idem. Helaas gaat Europa als eerste kapot. Afrikanen zijn ook een enorm probleem. Niet alleen moslims. Zigeuners komen met hordes binnen. Tjonge….

    Like

 7. Dot zegt:

  Brigitte Gabriel van “Act ! for America” geeft uitleg over de zogenaamde vreedzame moslim meerderheid, in het Engels of Frans, video

  Like

 8. Roger Catrysse zegt:

  Waarschijnlijk de realiteit maar onze? politiekers reageren niet

  Like

 9. Rick zegt:

  Dán pas!!???
  Véél te laat. Tegen die tijd maken “wij” geen schijn van kans meer tegen die, minimaal 100 Miljoen, bloeddorstigen 😦

  Like

  • Willie zegt:

   Rick , kunnen we dan niet die ”bloeddorstigen” HUN eigen bloed te drinken geven ?????Misschien is dat wel meer halal dan t onze ???

   Like

 10. delamontagne zegt:

  Als het in sud de la France begint ? en ik ben er nog (deo volente ), ben ik 91 jaar oud. Wat moet ik dan?

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Wat mij alleen opviel aan die video was, dat Nederland niet zo expliciet genoemd werd, althans, er werd niet echt getoond hoe het hier zou gáán. Eén keer kwam, geloof ik, de naam Rotterdam voorbij; dat was eigenlijk alles……
  Misschien toch een teken aan de wand, hoe relatief rustig het hier tot nog toe is: Zelfs die makers van de video kunnen zich niets voorstellen bij het gebied hier…..

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Ámsterdam werd helemaal niet genoemd, Theresa. Zou dat dan de vrijplaats voor vluchtelingen worden? Ben blij dat je schrijft dat het relatief rustig is tot nu toe.

   Wake up!! De ellende kan zelfs beginnen hier met de regeringen die we de laatste 15 jaar hebben gehad en helaas nog gaan krijgen. D666.

   Like

  • windwens zegt:

   De Nederlander is niet zo goed in te schatten. Er wordt weinig gezegd maar men voelt wel aan dat ze niet te gek moeten doen want dan zijn de rapen gaar. Als er iets spannends is gebeurt, en men is zelf bang dat het een moslim is geweest, dan zie je er opeens geen een op straat. Pas wanneer de kou uit de lucht is durven ze weer uit hun hokken te komen. Dat fenomeen heb ik al geregeld mee gemaakt.

   Like

  • Wans Horst zegt:

   Mensen, mensen, als het hier los gaat sturen we toch gewoon een kernkop op Saudi-Arabië af? Daar zitten de financiers van de islam. Hup Mekka plat, voelen zij ook eens hoe het is om dingen kwijt te raken en hebben zij ook het ultieme bewijs dat de haatbaard die zij hun heilige profeet noemen, feitelijk gewoon een klein oorlogshitsertje was die een te kleine pik had om de Joodse afwijzing van zijn machtsprobleem, want dat is in mijn optiek iedere religie, maar vooral die van Mohammed, omdat die niet gericht is op het geven van randvoorwaarden aan een samenleving – maar op het afbreken daarvan.

   Een religie vervulde de rol die nu de seculiere wet vervult, in het Westen althans. Dat moet het onderscheidende element zijn waarop beoordeeld wordt of landen modern zijn of niet-modern. De niet-moderne landen mogen niet worden gedwarsboomd in hun evolutie door geld in die richting te sturen, zoals laatst die hele miljard richting Egypte is gegaan vanuit de EU alvorens compleet te worden verduisterd, dus in de aankoop van o.a. raketten gestoken te worden, punt.

   Like

  • danny zegt:

   @ Theresa
   Zo een beetje de helft van Rotterdam is allochtoon. Dat gaat binnen een aantal jaren onherroepelijk tot grote problemen leiden. Steeds meer Marokkanen en Antilianen in onze stad, die nog steeds veel meer kinderen krijgen dan autochtonen. Meer berovingen en ander geweld, meer islamitische winkels, meer haatpaleizen. Er zijn gelukkig steeds meer autochtonen mensen die zich hier aan storen. Veel mensen durven niet openlijk te zeggen wat ze denken, want die zijn bang.

   http://www.elsevier.nl/Nederland/nieuws/2009/5/Meerderheid-Rotterdam-in-2012-allochtoon-ELSEVIER232718W/

   Nu moet de overheid een keer wakker worden en ingrijpen, voordat het te laat is.
   Oplossing: de grens dicht voor alle mensen uit islamitische landen, voor altijd. Alle mensen met een dubbel paspoort die niet vol voor het Nederlanderschap kiezen het land uit. De gehele Antillen onafhankelijk van Nederland, en dan vooral financieel en Antillianen geen Nederlands paspoort meer verstrekken.

   Like

 12. Yvonne van Cleef zegt:

  Dat duurt geen jaren meer;ze permiteren zich steeds meer en steeds openlijker!

  Like

 13. Ron V zegt:

  Beste Theresa,

  aan het eind van de film vond ik juist dat Nederland vaak genoemd werd met name Rotterdam.

  En dan ook te bedenken dat deze korte film al in augustus 2010 is geupt op YouTube.

  Like

 14. Willie zegt:

  Kijk deze video dan maar eens The End of Europe!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Willie: 15.08. uur. Het is om te janken, maar het is de werkelijkheid. En de smerige vuile politici, die hebben ingestemd met DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, zijn verantwoordelijk voor deze komende NACHTMERRIE. Ik vervloek ze uit de grond van mijn hart! Dit is een grote SAMENZWERING tegen de EUROPESE BURGER!

   Like

   • Willie zegt:

    Tom , ik weet t wel, maar mi is praten niet meer aan de orde,brengt geen aarde meer aan de dijk, zullen andere dingen moeten gaan doen ipv praten,snappie ???

    Like

 15. Willie zegt:

  Nog een ”leukerdje” Europe – FInal Countdown

  Like

 16. Willie zegt:

  Anonymous Nederland – Boodschap aan NOS RTL SBS (Nederlands ondertiteld)

  Like

 17. vrijheidsduif zegt:

  En niemand die er iets tegen doet omdat ze laf zijn.kom op voor je land

  Like

  • Willie zegt:

   Hun land kan hen blijkbaar geen bal schelen ??? Is het daarom dat er zovelen naar de vreemde trekken ?? Alsof t daar beter is ,hehehehe, de laffe honden

   Like

   • Wans Horst zegt:

    De mensen die het gras bij de buren groener vinden, zullen waarschijnlijk van een koude kermis thuiskomen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s