VIDEO: Ontredderde christenen uit Mosul vertellen hun verhaal

 

Enkele ontredderde christenen uit Mosul vertelden hoe ze, abrupt en letterlijk, van huis en haard werden verdreven. Zelfs de karige bezittingen die ze nog meenamen, waaronder medische apparatuur en medicijnen, werden hen onderweg afgenomen. „Het is precies wat Jezus zei”, jammerde een oude vrouw. „Ik zend jullie als schapen onder de wolven. Als schapen onder de wolven.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Wringer)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, christenhaat, Christenvervolging, Irak, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, Rotzakken, sharia, soennieten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Ontredderde christenen uit Mosul vertellen hun verhaal

 1. windwens zegt:

  Maar toevallig zijn Israeliers veel erger! Want die schieten moslims af. Op onze leugen doos wort er ook maar weinig gerept vindt ik over al de christelijke zuiveringen in de gehele moslim wereld. Ik zou daar wel eens cijfertjes van willen horen en zien. Want deze kant wordt stelselmatig onder belicht wat is de vrees van de NOS om ons daar eens inzicht in te geven. Dat we niet meer van onze mede moslim burgers gaan houden? Dacht toch altijd dat regeren vooruit zien was.

  Like

  • Rimon zegt:

   Israëliërs veel erger? Wat een onzin. Christenen worden helemaal niet vervolgd in Israël en ook niet de Arabieren. Daarnaast moet Israel haar burgers beschermen vanwege de meer dan 2000 raketten die vanuit Gaza zijn afgeschoten op burgers. Ben benieuwd hoe jij zou reageren indien men vanuit een tunnel een aanslag (moord) op jou (en je eventuele gezin) zou plegen!

   http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_citizens_of_Israel

   Like

   • Cathja zegt:

    Israël is het meest democratische land in het Midden-Oosten, en omdat de inwoners zich aanpassen aan de regels en wetten van het land, leven er verschillende geloofsgemeenschappen normaal naast elkaar. Wat Gaza betreft: als Hamas ooit eens van de aardbodem verdwenen zal zijn, is er voor de inwoners van Gaza ook een normaal leven mogelijk. Israël is niet te beroerd om hen te helpen met allerlei zaken die voor het dagelijks leven noodzakelijk zijn.
    Dus kritiek op Israël zoals door @ windwens gegeven, is niet realistisch!

    Like

 2. Nico zegt:

  De UNHCR is druk met Israel en heeft verder geen capaciteit om zich te bemoeien met Iran, Irak, Syrie, Egypte, Turkije, Saudi Arabia, Pakistan, Afghanistan en ga zo maar door.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De vergelijking van ISIS met het nazidom wordt steeds duidelijker.
  De terugkerende Syrië-gangers zullen ISIS meebrengen.
  Wat doen we daaraan – of preciezer: Wat doen we daartegen?
  Zij kunnen bij het plannen en organiseren van activiteiten putten uit een reservoir van meer dan 1,5 miljoen moslims. Medestanders in het kwaad dus in overvloed.
  Elke dag dat we niet werken aan tegenmaatregelen is een verloren dag.
  Sterkte!

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  En wederom doodse stilte aan het Binnenhof. Waar zijn nu de christelijke partijen, en de goedmensen, en de rode linkse kerk, om ook hier “hun stem”, tegen te verheffen? Geen enkele respons van CDA,CU en de SGP, tevens het vreemde zwijgen van de zich christelijk noemende kerken. Over de pers en media niet gesproken. Maar wel dag aan dag nieuws en gerel over de ramp met het vliegtuig- wat natuurlijk op zich ook vreselijk is- maar waar blijft nu de afkeuring overr het vermoorden van Christenen, Joden en andersdenkenden door moslims?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  De filosoof Schopenauer had het goed gezien; ISLAM IS MISDAAD!

  Like

 6. Marijke zegt:

  Meer dan een half miljoen Christenen in Irak verdwijnen nu, maar waarheen? Hier hoor je niets van. Net als die 800.000 Joden die uit de Islamitische landen werden gegooid in 1948. Allemaal vluchtelingen. Ze vluchten, en moeten zich maar redden. Maar alleen de vluchtelingen uit Palestina worden in stand gehouden. En dat maar voor één reden. De Islamitische zg broeders doen niets voor ze, alleen maar olie op het vuur gooien en gebruiken ze voor politieke doeleinden.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Heb ik weer, een wereldbol op mn rug.

  Like

 8. Avidia zegt:

  windwens zegt:
  26 juli 2014 om 00:08

  Gooi je wens maar in de wind, wie weet gaat hij jouw richting uit, maar windwens, let op wat je wenst, het kan zich tegen je keren. Je kiest voor de moslims, maar de moslims zullen nooit voor jou kiezen, je bent de eerste die er aan gaat, stomkop! Lees eens goed, of ben je een van hen??? Nou, dan heb je hier niets te zoeken, gebruik jezelf dan maar als schietschijf voor jouw volk, maar laat ons volk met rust. Wij hebben niets met jullie te maken, jullie zijn ons opgedrongen, en denk maar niet dat wij aardig voor jullie zullen zijn van nu af aan, Wij hadden = verleden tijd, wij hebben nu nul respect voor dat haatdragende volk, dat hier ook maar binnenkomt en eisen gaar stellen, wij hebben niets gemeen en niets met jullie te maken, donderop naar jullie eigen land en vecht daar jullie broodnodige vechtjes uit, want zonder vechten kunnen jullie toch niet leven, het is voor jullie eten en drinken, gatver!!!! Moorden, verminken, verkrachten lijkt een levensopdracht, offer nog maar een paar mensen op voor jullie Allah-duivel, wat zal hij glimmen van plezier. Jij ook veel plezier.

  Like

 9. Frans Brassens zegt:

  Ik heb de stellige indruk dat de tekst van Windwens hier door een aantal sitegenoten verkeerd is opgevat.
  Nu is die tekst in zijn totaliteit beslist niet glashelder geschreven, maar als je hem goed leest lijkt mij de zin “Maar toevallig zijn Israëliers veel erger! Want die schieten moslims af” toch wel degelijk ironisch bedoeld.
  Windwens geeft hier m.i. zonder intro de woorden weer die kwalijke lieden zullen produceren na het lezen van en kijken naar de hoofdtekst en de video.
  Dat moge blijken uit zijn bedenkingen direct daarna over het uitblijven van goede informatie omtrent christenvervolgingen door islamieten op de TV-‘leugendoos’.

  Aan het eind veronderstelt hij dan (nogal onduidelijk maar voor mij herkenbaar) dat het wél leveren van die voor islamieten ongunstige informatie, zou kunnen maken dat we ‘minder van de moslims zouden gaan houden’, en dat de pamper-en-wegkijk-‘regering’ om dat te voorkomen embargo’s op die berichtgeving legt.

  Waarbij Windwens dan mogelijk veronderstelt dat die regering daarmee veroorzaakt dat overname van de macht door de islamieten een feit zal gaan worden met name omdat de massa van het volk zal blijven slapen door dat niet goed geïnformeerd zijn.
  Terwijl volgens hem de regering dient vooruit te zien en de islam-bende duidelijk in het licht moet zetten, aan de kaak moet stellen (mijn toevoeging: en actief zorgen voor ‘minder’) met het oog op een verschrikkelijke toekomst als dat niet gebeurt.

  Ik speelde hier even de apologeet voor Windwens.
  Het zou goed zijn als deze hier met enige persoonlijke uitleg op wil reageren.
  Ik denk niet dat ik het mis heb, maar bevestiging daarvan zou prettig zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s