VIDEO – Palestina-demonstraties: antisemitische hetze in Duitsland (Bayerische Rundfunk)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Duitsland, Europa, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Moslims. Bookmark de permalink .

21 reacties op VIDEO – Palestina-demonstraties: antisemitische hetze in Duitsland (Bayerische Rundfunk)

 1. Vederso zegt:

  Vandaag in Parijs. Place de la Republique. Verboden manifestatie met 5000 deelnemers.
  Het loopt al gauw uit de hand. Franslalig en GEEN ondertiteling. Via Snaphanen.

  Like

 2. Th.M. van Baarle zegt:

  Daar moeten we dringend iets tegenover zetten !

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Bedoelt U een soortgelijke demonstratie of……Nee: Concrete arrestaties, neem ik aan….?

   Like

   • windwens zegt:

    Als dat nu eens de actie is die er door elk politiekorps in Europa wordt ondernomen dan gaat het nog eens ergens over. Ik krijg zo de indruk dat men het gewoon helemaal niet meer weet. Een aantal jaren geleden het zelfde verhaal en je merk dat het steeds heviger en krachtiger wordt en fanatieker, dit is toch echt een lont wat steeds dieper in het kruitvat zit. Ik vrees dat met zoveel haat het nog zelf spontaan in de fik vliegt.

    Like

 3. Cathja zegt:

  Overal in Europa steekt Jodenhaat de kop op. Er dreigen gevaarlijke situaties te ontstaan, want het aantal demonstranten wordt iedere demonstratie meer. Als de leiders van de Europese landen demonstraties als deze niet verbieden, worden binnensteden binnenkort slagvelden. De menigte is zó ontzettend opgefokt, dat er maar íets hoeft te gebeuren en de hel is op aarde!
  Ik denk aan de bestorming van winkels en openbare gebouwen, brandstichting en vernielingen, en heel veel slachtoffers!
  Waarom heeft men het zover laten komen? Waarom heeft men niet gelet op signalen vanuit de samenleving en heeft men niet willen luisteren naar de waarschuwingen die al langere tijd worden gegeven? Omdat men ‘gastvrij’ wilde zijn voor de vreemdeling. Maar diezelfde vreemdeling neemt nu het stuur over en stort onze landen in een poel van ellende. Denk aan Noorwegen, waar men inmiddels in de hoogste staat van paraatheid is, vanwege zeer serieuze dreiging met een aanslag of met aanslagen. En de burgers zullen de slachtoffers daarvan zijn!
  Had met hier maar geluisterd naar Pim Fortuyn, Janmaat en Wilders!
  Ik ben bang dat maatregelen nu weinig of niets meer uithalen.
  De vlam is al in de pan geslagen.

  Like

 4. Driek zegt:

  Je zult toch als politicus verantwoordelijk zijn voor deze ellende, en dan nog met allerlei lulverhalen aan komen zetten, dat “dit weliswaar een uit de hand gelopen demonstratie is, maar dat niet alle mohammedanen zo zijn, en dat het een kleine groep is, die het verpest voor de meerderheid”. Nou, ik vind die islam nu toch wel erg dreigende vormen aannemen, en ik begrijp werkelijk niet hoe je dit kunt verantwoorden aan gewone burgers, die toch hun dagelijks de kost moeten verdienen.

  Like

 5. jans zegt:

  Dat islamitisch tuig moet opflikkeren naar de woestijnen van hun voorvaderen.

  Like

 6. Yvonne van Cleef zegt:

  Geen tegendemonstratie,geen arrestaties die niets opleveren@Gewoon een honkbalknuppel erover,net zo lang totdat ze hun strot niet meer open trekken!

  Like

 7. Marc Bouwman zegt:

  Het is de hypocrisie ten top. Honderdduizenden doden in Irak en Syrië, waaronder 35% kinderen. Herinneren jullie je die onthoofde kinderen? Die onthoofde oude mannen? Die jongens die op een plein standrechtelijk geëxecuteerd werden? Homo’s die werden opgehangen? Vrouwen die bij de honderdduizenden besneden moeten worden? Christenen die 2000 jaar in Mosoel en omgeving worden uit hun eigen huizen verdreven worden, bij de honderdduizenden? Dit alles over de laatste achttien maanden! Herinneren jullie je dat? Waar en wanneer hoorden we over deze maanden onze islamitische landgenoten? Like nowhere, like never. En nu een hele grote mond over een gerechtvaardigde verdediging waarbij Hamas expliciet scholen gebruikt voor wapenopslag, raketten afschiet vanuit woonwijken, en vluchtende burgers door hen worden teruggestuurd? Hamas, dat een dictatuur uitoefent over 1,5 miljoen mensen!

  De rellen die nu in Europa ontstaan zijn die antisemitische moslims niet te verwijten. Wie dan wel? Al die politiek correcte politici, van links tot rechts, die ons willens en wetens uitleverden aan de nazi’s, die te bang waren het monster de kop af te snijden. Nu is het volgroeid, de derde wereldoorlog aanstaande.

  We gaan onze verraderlijke politici ter verantwoording roepen. NU!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, nou, neem me niet kwalijk, Mijnheer Bouwman, maar U was het, die enige tijd geleden nog wou, dat we met dat tuig ‘de dialoog’ aangingen.
   Dat zou in de toekomst nodig zijn, betoogde U, tot groeiende ergernis van, in ieder geval, drie tot vier van ons. Kunt U het zich nog herinneren? Het was naar aanleiding van Tommy Robinson van de EDL, die onder druk was gezet -samen met zijn maat Kevin Carroll- om met die judassen te gaan samenwerken. (Achteraf kun je rustig zeggen dat ze er ingeluisd zijn.)
   Ik weet natuurlijk niet of uw inzichten in deze ondertussen enigszins gewijzigd zijn…..? Dat is uiteraard mogelijk.,….

   Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de uitwerking der denkbeelden van de gruwelijke Islam!

  Like

  • cat zegt:

   Sorry , maar ik heb geen medelijden met dooie moslims. Kinderen of niet. Als ze ouder worden, zijn het “killer machines”. Laat ze fijn elkaar uitmoorden. Ik deel uw meni g niet dat u medeleven of medelijden vraagd voor die vermoorde moslimtuig. Ik heb enkel medelijden met de Christenen. En de arme dieren, vooral honden die in dat enge land leven. Dialoog met moslims is een vorm van zwakte. Ze lachen ons nu al uit, wegens ons zachte beleid. ” zachte heelmeesters, maken stinkende wonden.

   Like

 9. fleckie zegt:

  NIW 257.2014,………’Troost en afleiding’…………..Van Ghettopoly tot een beer in kampkleding,GEEN KINDERSPEL,toont speelgoed van kinderen in oorlogstijd.door Achsa Vissel.
  Wie een zeer onroerende….tentoonstelling wil zien,kan deze zomer terecht in Nijkerk.In het gebouw van Christenen voor Israel wordt een podium geboden aan GEEN KINDERSPEL.Dat toont speelgoed van Joodse kinderen tijdens de Tweede Wereldoorlog.Aan de hand van voorwerpen worden verhalen verteld uit die tijd.Zoals een vliegtuigje,gemaakt van het hout van een oude wc-bril,een verjaardagskadootje tijdens de onderduik. Of het spel Ghettopoly,een variant op Monopoly,gemaakt door een ingenieur in Theresienstadt.Als kinderen uit dat kamp werden weggevoerd,kregen ze het spel mee als afleiding en troost,of een beertje in kampkleding.Het is een ‘familietentoonstelling’gericht op kinderen van alle leeftijden,maar ook geschikt voor volwassenen. Roger van Oordt,directeur van Christenen voor (CVI):”De tentoonstelling komt oorspronkelijk uit Holocaustmuseum Yad Vashem in Jerusalem. In het schooljaar 2001-’02 is het voor het eerst een Nederlandse versie gepland,sindsdien heeft die in het land rondgereisd en is steeds vernieuwd. Vijf a zes jaar geleden hebben wij de tentoonstelling ook een keer in ons gebouw laten zien.Dit keer is hij weer compleet anders”……………………MUISSTIL……………………….
  De basis voor de huidige versie is het verhaal Joop Levy,die als Joods kind met zijn familie ondergedoken was. Het materiaal is ter beschikking gesteld door Yad Vashem. CVI heeft de tentoonstelling opgebouwd in samenwerking met de Stichting Vrienden van Yad Vashem Nederland,een organisatie die werkt om de herinnering a.d.Holocaust levend te houden.”Het idee is dat je niet alleen kijkt,maar ook zelf ervaart”,vertelt Van Oordt.Door in de ruimtes rond te lopen stap je als het ware de geschiedenis in.Er is bijv.een nagebouwde schuilkelder,een kleine barak uit Theresienstadt en een kamer waar onderduikers zaten,precies zo ingericht als in 1940.Het is een route van anderhalf uur,al doen kinderen er vaak wat korter over. Er zijn voorwerpen van vroeger,maar er is ook veel audiovisueel materiaal dat we speciaal voor kinderen hebben laten bijmaken.Kinderen van nu kunnen de verhalen goed begrijpen,omdat ze vanuit het gezichtspunt van een kind verteld worden……………Van Oordt:”De klassen komen druk en onrustig binnen,maar al snel is het muisstil.Onder de indruk komen ze later naar buiten,en zeggen dan dingen als’dit mag nooit meer gebeuren”.Er zit ook altijd wel een kind tussen dat al verhalen gehoord heeft van grootouders”.Behalve voor kinderen,kan de tentoonstelling ook een educatieve functie hebben voor een nieuwe generatie leraren. De tentoonstelling is al door 120 scholen bezocht.”We zijn blij met de grote belangstelling”,vertelt Van Oordt.”Op deze kleine schaal dragen we graag iets bij aan het bekend houden van deze geschiedenis”……………………….OMGEKEERDE WERELD……………..
  Christenen voor Israel blijft zich intussen op zeer uiteenlopende wijze inspannen voor Israel. Zo was. Van Oordt samen met het CIDI(inclusief jongerenafdeling CiJo) verantwoordelijk voor het realiseren v.d.solidariteitsbijeenkomst afgelopen 17 juli in Amsterdam. Zo’n duizend mensen betuigden hun steun aan Israel.”Na de afgrijselijke demonstratie in den Haag,waarbij hakenkruisen werden getoond,hebben we de handen ineengeslagen. Ik kijk er met dankbaarheid op terug,vooral vanwege de vele positieve reacties die ons hebben bereikt,ook uit Israel.Er liepen wat extremistische figuren rond die de demonstratie probeerden te verstoren.Jonge Joodse mannen gingen rustig met ze in gesprek.”Het groeiend antisemitisme baart hem zorgen.”Bij opperrabbijn Jacobs,met wie ik samen naar de Dam reisde,was die ochtend een steen door de ruit gegooid.Ik begrijp nietwaar mensen bezielt.Het is de omgekeerde wereld.Om maar wat te noemen:terreurorganisatie ISIS vermoordt dagelijks honderden Syrische Christenen.Maar Israel ,dat zichzelf alleen verdedigt,wordt als de grote moordenaar gezien.Wat er ook gebeurt,wij zullen Israel nooit loslaten”.#######################################################################
  GEEN KINDERSPEL,1 juni t./m 31 augustus,:Israelcentrum,Patroonstraat 1, Nijkerk,
  033-2458824, http://www.geenkinderspel.nl
  ##############################################################################

  Like

 10. cat zegt:

  Leger inzetten en schieten met kogels. Gevolgd door massa deportatie. Enig antwoord.

  Like

 11. Dot zegt:

  Manifestaties in Juli in Parijs pro-Gaza en anti Israel, Douce France…

  Like

 12. lucky bee zegt:

  Raar de Bayerische rundfunk waren altijd pro CSU zo ver ik het weet.En die waren nooit antiesemitisch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s