ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER

Screenshot_3

(Door: Driek)

Dit jaar, voor het eerst, bekruipt mij, die toch voor geen kleintje vervaard is, een gevoel van vage angst voor al die barbaarse volken die wij zo gastvrij in ons midden hebben opgenomen. Want de onthullingen over de misdaden van het mohammedaanse gepeupel, de wreedheden door hem begaan en door de media dagelijks over ons uitgestort, geeft mij een azijnsmaak in de mond. Deze misdadige lieden, van wie geen opvalt door een zonnig karakter, lijken nu alle remmingen te hebben losgelaten. Wreedheid en Jodenhaat tieren alom. Maar het volop bezig zijn met het spuwen van regelrechte haat tegen ons, aardige Nederlanders, moet de ogen onzer regeringsleiders nu toch doen ontluiken. Wij verkeren nu op voet van oorlog. De langzaam aansluipende vijand toont zijn ware gelaat, en nog langer met gevouwen handen blijven toezien en luisteren naar wat onze bewindslieden, die het naderende gevaar blijven ontkennen, allemaal verzinnen om ons koest te houden, zullen ons onvermijdelijk voeren tot het knechtschap. Maar, lezers, angst is een slechte raadgever.

Deze verwilderde primitieve lieden zullen steeds meer in ons overbevolkte landje een waar schrikbewind gaan voeren, zij zullen ons blijven tergen, beledigen, uitdagen en doorgaan met eisen te stellen, totdat zij het afgesproken signaal ontvangen van de imams, die overal ter wereld hun haatzaaiende preken loslaten op de strijders van Allah. En dan gaan ze ons als konijnen afmaken.  Zij zullen met zinderend geweld de straten der steden en dorpen in beslag nemen en de burgers van Nederland zullen vervolgens aan niets ontziende wreedheden worden blootgesteld.

Wij verkeren in een onsmakelijke periode van onze vaderlandse geschiedenis, en ik denk dat menige Godvrezende eenvoudige ziel bidt voor de dag der vergelding. Voor de dag dat de burgers van Nederland na eindeloos geaarzel het recht in eigen hand nemen. Wij, intelligente lezers van deze site, wij weten wat ons te wachten staat. Maar, zeggen lieden als ijdeltuit Pechtold, lachebek Rutte en de arbeider Spekman, om maar enkele van al die beunhazen te noemen: “Natuurlijk gebeuren die dingen, dat ontkennen we ook niet, maar er is ook een gematigde islam, ze zijn gelukkig niet allemaal zo, en de meerderheid doet het goed”. En daar kunnen we het mee doen.

Niettegenstaande deze schitterende fraaie lulkoek weten wij allen dat alleen nog een gewapende macht ons kan redden van het aankomende hellevuur. De kreten der meedogenloze satansduivels weerklinken straks tegen de gevels onzer huizen en overstemmen de kreten der slachtoffers, die geen enkele bescherming genieten van politie en legermacht. Verschrikkelijke toestanden, erger dan de plagen van Egypte, zullen ons deel zijn door het eindeloos geaarzel en de kortzichtige domheid van onze bewindslieden.

We gaan even terug in de geschiedenis. Naar de jaren dertig. Toen de veile  discipelen van Anton Mussert met veel vlagvertoon als Romeinse triomfators door de Nederlandse steden marcheerden. Representanten van een stupide misdadige beweging. Opruiers en samenzweerders, verkwanselaars van de Nederlandse waarden die onder het vaandel der Nationaal Socialisten de Joodse burgers gingen uitroeien als ongedierte,  en die met de borst vol metalen eretekens de eed gingen afleggen voor de grootste misdadiger uit de wereldgeschiedenis, Adolf Hitler.

Die rechtschapen Hollander verried zijn land, hij stond met geheven hand  “Hou Zee” te blèren. Wij hoeven het Polygoonjournaal uit de jaren dertig en veertig maar te aanschouwen,  dan weten wij hoe onze landgenoten, zonder enige schaamte, in hun zwarte uniforme kledij achter Anton Mussert aan marcheerden.  En zolang een grote meerderheid der bevolking nog altijd rozen in haar voortuin ziet in plaats van onkruid ben ik bang dat die bevolking, vooral degenen die zijn geldbuidel gespekt wil zien, de eisen der islam voorlopig zal inwilligen. Of het nou halal geslacht vlees is in de supermarkt of een verplichte boerkini in zwembaden, dat zal hem geen slapeloze nachten bezorgen.

Er komt misschien een tijd, straks, of over jaren, dat wij kunnen afrekenen met al die lieden die de islam hebben omarmd, die toestemming hebben gegeven om Nederland vol te bouwen met haatpaleizen. Laten wij erop vertrouwen dat wij al die figuren die ons land verkwanselen aan de islam en die ons steeds maar voorhouden dat de islam een onschuldige godsdienst is die het goed met de mensen voor heeft, dat wij straks, op de ‘Dag des Oordeels’, al die corrupte lieden kunnen aanwijzen, zodat zij hun gerechte straf niet kunnen ontlopen.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, corruptie, Desinformatie, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse joden, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

92 reacties op ANGST IS EEN SLECHTE RAADGEVER

 1. Te laat, te laat, te laat !!!!

  Like

  • cat zegt:

   Zeg ik ook. Te laat. Ik las net een artikel dat er een burgeroorlog aan de deur van EU staat. In 2029, zijn de moslims in meerderheid door asielbeleid, geboortecijfer. Vooral mannelijke moslim in de leeftijd dat ze kunnen vechten. De tekenen zijn nu aanwezig om ons heen: provocatie, agressie enz. Politie en het leger krijgen (nog) geen signaal van de regering om actie te ondernemen. Dan nog zitten er moslim infiltanten in de defentie apparaat. Een gezamelijke EU actieplan met leger en al is de oplossing. Ik blijf het zeggen: wetten zo snel mogelijk aanpassen, de_naturalisatie, snelle deportatie van ALLE moslims. Geen uitzondering, vooral de gestudeerden. Nooit meer terug in de EU landen. Geweld zal zeker nodig zijn. Ik ben toch al noet zo jong meer, sterf ik liever vechtend voor onze vrijheid. Europa/Westen zonder Islam

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Deze verwilderde primitieve lieden zullen steeds meer in ons overbevolkte landje een waar schrikbewind gaan voeren, zij zullen ons blijven tergen, beledigen, uitdagen en doorgaan met eisen te stellen, totdat zij het afgesproken signaal ontvangen van de imams, die overal ter wereld hun haatzaaiende preken loslaten op de strijders van Allah. En dan gaan ze ons als konijnen afmaken. Zij zullen met zinderend geweld de straten der steden en dorpen in beslag nemen en de burgers van Nederland zullen vervolgens aan niets ontziende wreedheden worden blootgesteld.

  Like

  • Jean zegt:

   Daarom dat wij ons nu moeten focussen op de verraders onder eigen volk want zij veroorzaken al die ellende.
   Grenzen dicht en alles buiten wat hier niet thuishoort en dat zijn er veel, heel veel te beginnen met die gewelddadige barbaren.

   Like

 3. OphEUffen zegt:

  De grootste bedreiging – voor iedere Nederlander – is onze overheid. Weigeren op te treden en dag in, dag uit nieuwe verrijkers verwelkomen. Het succes der multiculturele samenleving kent tenslotte geen grenzen. Hoewel, mijn grens is lang geleden reeds overschreden. Inmiddels verafschuw ik politici. We moeten niet op ze stemmen maar ze met hand en tand bestrijden!

  Like

  • zrast zegt:

   Hear hear!!!!!!

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @OphEUffen: 18.25.uur. Onze ROVERHEID is zonder meer niet meer op onze hand. Ze heeft zelf meegewerkt aan de instroom der moslims, door in 1975 accoord te gaan met de Resolutie van Straatsburg, en dan bedoel ik met name de volgende partijen: PvdA,VVD,CDA en D66. Zij maken sinds 1972, in wisselende samenstelling de DIENST UIT in Nederland!

   Like

 4. Maria zegt:

  @Willem: het is NOOIT TE LAAT
  Denk jij nu echt dat dat moslimrucht over ons gaat en zal rulen????
  Vergeet dat man, het blanke ras is nooit gedomineerd geweest door dat moslimrucht en zal ook nooit gedomineerd worden door hen, (ze hebben het geprobeerd in de Balkan landen en omstreken en is hen ook niet gelukt daar) heel de islam zal van de planeet uitgeroeid worden indien zij proberen ons aan te vallen, het wilt niet zeggen dat socialisten de minderheden van de bevolking hen steunen dat de meerderheid van bevolkingen die socialist niet mee opruimen als het zover komt, Indien dat rucht open oorlog willen zal Rusland en China hen wegnuken van de planeet, heb wat meer vertrouwen aub

  Like

  • Anneke zegt:

   Amen….voor Maria. De wereld zal via Jerusalem ooit geregeerd gaan worden….Hoe heter de strijd om Jerusalem, hoe meer de OP-/VERlossing nabij is. “Jerusalem de grote steen des aantstoots; momenteel…..Nee; heel het landgoed Israel”. De dan nog levenden zullen weten wie de Schepper is; niet Mohammed, of Allah; ect.ect. Máár de G’d van Israel.

   Like

  • Sjaak zegt:

   En in de balkanlanden zit al een hele batterij van moslimhaters
   die er op zitten te wachten dat ze weer terug kunnen slaan !
   Niet voor niets was daar een oorlog tegen deze tapijtvreters !

   Like

  • Trucker zegt:

   Maria 27 juli 2014 om 18:25

   “…Willem: het is NOOIT TE LAAT…”

   Willem heeft volmondig gelijk, het is inderdaad te laat, alles want nu nog zou gebeuren is too litlle too late.
   Jawel de “moslimrucht” (ik prefereer islamiet) zal een kalifaat stichten en eurabia zal daar onder horen, ik zal beleefd blijven en niet alluderen op een eerdere comment van mij waarin ik de retorische vraag stelde over uw kennis van geschiedenis (en nu merk ik dat u ook in geografie allesbehalve een primus was), in de huidige Balkan is er vandaag een islamietenstaat die behoord tot eurabia.
   Ik weet dat het ottomaanse rijk reikte tot in Europa, dus waar wel degelijk “het blanke ras” onder de knoet was van de islam(iet).
   Dat u wishfull thinking als leidraad gebruikt in uw reacties duid erop dat u geen sluitende argumenten kan aanhalen maar wel iets als : “heel de islam zal van de planeet uitgeroeid worden indien zij ons proberen aan te vallen” stelt u…ik ben hoogst nieuwgierig waar u deze feitelijke kennis heeft opgedaan en maak ons simpele zielen op deze blog eens wijzer door te duiden hoe dat zal gebeuren.
   Die zin waarin de socialisten in figureren is niet heel duidelijk, ik meen te lezen dat de “socialisten” door een minderheid van de bevolking gesteund worden maar dat het niet zal beletten dat ze door de meerderheid van de bevolking gaan, euh opgeruimd worden indien de tijd er is.
   De overheid in deze zal irrelevant zijn omdat zij enkel als coordinator voor eurabia HQ brussel zal optreden, beetje veredelde boodschappenjongens dus en alle maatregelen zal nemen die HQ brussel oplegt, het zou fout wezen om vertrouwen te hebben in de overheid als de islamiet het tijdstip geschikt acht om de strijd echt te laten losbarsten te denken dat ome agent of legerafdelingen u gaan ontzetten…
   Dat China of Rusland het kalifaat in het midden oosten zal tegenhouden, eurabia, Groot Britgane of pakweg Canada of welke natie dan ook zal helpen door de islamiet euh “wegnuken” is crap, crap van de eerst orde.
   Ruslan en china hebben allebei zelf af te rekenen met islam terreur in eign land en daar hebben ze reeds hun handen mee vol, de tsjetsenen plegen aanslagen in hartje Rusland en ook in China speelt zich hetzelfde af.
   Denk geen seconde dat die naties u of wie dan ook gaan redden van de islamiet enkel als geopolitieke/strategische belangen eraan te pas komen wordt er opgetreden en daar is de strijd tegen de islamiet dan wel ondergeschikt aan
   Iemand die er een goede kijk op heeft is cat (27 juli 2014 om 18:28 ) waarin deze reageerder stelt “…Dan nog zitten er moslim infiltanten in de defentie apparaat…”
   Zoals ik al velen tientallen keren heb gepend is de islamiet op ALLE echelons geinfiltreerd en is voor hun het belangrijkste doel de overheid waarvan de jackpot binnenlandse zaken is, van daaruit hebben ze kontrole op alle departementen die voor een natie vitaal zijn zoals: politie, defensie, justitie en de minder belangrijke maar nog altijd nuttig om mensen in te hebben.
   Maak u geen illusies, uw identiteit als reageerster op deze blog is gekend en dan bedoel ik niet enkel door Bert 🙂 islamieten zitten in op bestuurniveaus waar ze alle databanken kunnen raadplegen, ze zitten eveneens bij de politie met hun reusachtige gegevensopslag systemen, bij ons in het dorp is een agentje die alle nieuwkomers (en daar bedoel ik geen FUCKING islamieten of ander vreemdelingen mee) natrekt louter uit nieuwsgierigheid… mag niet maar hij doet het toch en hoe weet ik dat haha dat is de million dollar question sé.
   Wil maar duiden hoe goed zij geinformeerd zijn, zij kennen dc evacuatie plannen, zij kenen de benodigde perimeters in deze, zij weten welke regio hoe hun korps laat opereren, hoe de (korps)overdrachten zijn hoe de procedures verlopen de alarmfases, wie-wat -waar-wanneer-hoe.
   Hoeveel burgers hebben een wapen of kunnen met een wapen omgaan, bon over de FANTASIETJES opstand en tutti quanto heb ik al talloze keren geschreven en wacht nog altijd op een geargumenteerd antwoord dat het wel mogelijk is…dus logistiek, communicatie, organisatie en dat in 2014 geheim houden…moet echt breed grijnzen nu.
   Euh maria ken je nog de “Fort Hood schutter” in de US majoor nidal die in 2009 13 mensen vermoorde, zo zitten er in elke natie infiltranten die als het nodig is hun ideologie gaan steunen, kan je je voorstellen wat het is in een peleton (of pakweg een sectie met éne)islamieten te hebben zitten die wachten om als een loose cannon los te gaan, die zitten ook uitgezwerm bij politie tot de federale toe (dus de vroegere Rijkswacht).
   Vergeet eventjes ook niet al de getrainde strijders die hier zitten, de uitwisseling van de strijders die naar syrie gaan en terug, de trainingen die gebeuren in pakistan, de trainingskampen die door islamietenclubjes onder elkaar georganiseerd worden (kan tot op zekere hoogte zelfs met wapens)…en jij stelt boudweg dat de islamiet niks voorstelt…
   Slaap maar lekker verder 🙂

   Like

   • Maria zegt:

    je onderschat de DNA van de mens… als je je zo al fatalistisch opstelt op voorhand dat het te laat is tja dan kan je evengoed een 9mm nemen en zelfmoord plegen of je overgeven aan de islam… En die islamiet stelt idd niets voor, het is de socialist met zijn aanhang die hen groot maakt en platform geven hier, neem dat weg en die islamiet rest enkel nog de primitieve idioot dat ze is en zijn… dat is de sleutel tot uitroeiing van dat moordende ras, zich ontdoen van socialisme…
    Mij moet jij niets over de geschiedenis leren kennen van de Balkan want dat is mijn ras mijn land en geschiedenis! Dus onthou u van hier de UBER specialist in zaken te zijn wat je dikwijls NIET bent! Uw specialisatie is mensen hier afbreken!

    Like

   • Maria zegt:

    @trucker, een lesje in geschiedenis… Indien het ooit zover komt ga jij nog een pakske verschieten wie ons zal bevrijden van die moordende islamieten… Jij daarentegen met je grote bek op EJ Bron altijd zal wss ergens als lafaard verstopt zitten en zeker niet meehelpen om ze te overwinnen en te verdrijven…
    Ben jou kotsbeu hier met jouw pseudo kennis en grote bek!
    Ga je show op een ander verkopen en laat mij hier met rust, je bent iemand met 5 gezichten dikwijls zijn jouw pôsten zo tegensprekelijk op verschillende postings dat je er misselijk van wordt!

    http://eleanorthornton.blog.com/overige-vertalingen/geschiedenis-van-het-islamitische-ottomaanse-turkse-rijk/

    Like

   • cat zegt:

    Ik heb eerder gezegd: ” de rellende Marokaan is NIET de grootste probleem. Moslims die gestudeerd hebben en trouw zijn aan hun profeet, dat zijn de mensen die zeer gevaarlijk zijn. Schiphol zit VOL met moslims. Van de KON.Marachausse, security, grondpersoneel luchthaven tot deschoonmakers. Wat te denken aan zorgsector. Apotheek bij ons is 90% bemand met hijap dragende moslima’s plus een man met baard. Ambtenaren, sociale dienst, UWV, media, ga zo maar door. Moslims kiezen studierichtingen die goed aansluiten bij hun moslimgroep. Rechten, Sociale Wetenschappen, enz. Zodat ze bekwaam zijn in de Westerse rechtsysteem, wetten …en meer. Ze kennen al hun “rechten”.iedere maas in de wet, wordt door hen ondekt en ze maken er goed gebruik van. En misbruik van !! Er moet wel een wonder gebeuren, om de hele moslim infiltratie te ontmantelen. Het is zeer complex. We bloggen hier ons suf, maar echt eenoplossing heb ik zelf ook niet. Ik ben wel van overtuigd, dat de wetten moeten worden aangepast. Bijvoorbeeld De_Naturalisatie. NL paspoort is erg erg kostbaar. Je kunt iedere land bijna zonder problemen inkomen. En er kont zeker en zeker geweld. Op dit moment is een genoicide aan de gang tegen de Europese Blanke Ras. We gaan de straat op voor Tibet, voor de rechten van de Tibetanen. Maar voor ons zelf opkomen, voor onze eigen Europese waarden is: Racisme. Jarenlang is onze kinderen gedoctrineerd door het schoolsysteem en media: dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt en wat je geloofd. Ieder is gelijk. Niet zo gek, dat onze jongeren tussen de moslims staan te demonstreren tegen Israel. Eigen schuld, dikke bult. Ook als je dochter thuis komt met een Arabier of een Afrikaan. Daaruit komend, kinderen, die noch op de vader, noch op de moeder lijken. Mengelmoes. Gelijkheid, blijheid…. Dus helaas…nu zitten wemet de gebakken peren. Dag Europa..zoals we die ooit gekend hebben. Het k9mt Nooit meer terug…

    Like

   • bobzelf zegt:

    bravo. bravo ,bravo voor uw geweldige zienswijze

    gr, bob

    Like

   • Maria zegt:

    @Cat, dat is iets wat in België nog niet is wat jij beschrijft… landen zoals Frankrijk, Nederland Zweden en Engeland zitten met dit grote probleem…
    Godzijdank dat rechts hier bij ons aan de macht is en die socialist compleet uitgeschakeld is… Het zullen de Oostbloklanden zijn en zeker Rusland en China die ons ter hulp zullen schieten als de hel moest uitbreken…
    Onbegrijpelijk wat er aan de gaande is en hoe autochtone bevolkingen door eigen volk regeringen volledig is verraden… Onbegrijpelijk hoe Christelijke landen voor de islam zijn verraden. Islam zal nooit rulen over de aarde, ze zullen wel de hel geven maar uiteindelijk zullen ze totaal worden uitgeroeid van de aarde.
    Cat wie een graf graaft voor een ander valt er zelf in… Dat socialisme zal ten onder gaan en nog geen beetje dan kunnen bevolkingen van eigen landen doen wat ze moeten doen
    Nooit de moed opgeven want wanneer je het minste verwacht is daar de oplossing.

    Like

   • treintrien zegt:

    @Cat
    Dit onderstreep ik.
    Wil ik bij opmerken dat bijna alle aanslagplegers van bijvoorbeeld 9/11 en 7/7 allemaal zogenaamde ‘clean slates’ waren: dit wil zeggen dat ze tot de aanslagen niet bekend waren bij justitie. Ze werden juist uitgezocht omdat ze goed opgeleid waren en niet op zouden vallen.
    Dus goed opgeleid zijn sluit het plegen van aanslagen niet uit.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Trucker ik geef je evenals Willem Marsé volmondig gelijk, het is mijns inziens inderdaad te laat. De NWO die komt zo wie zo, er is bijna 70 jaar aan gesleuteld en het bewijs wordt steeds duidelijker. Verder ben ik er van overtuigt dat het niet meer terug te draaien is, hoe rot het ook in de oren klinkt van sommige reguurders.

    NAVO en Westen gevangen in Saudische / pan-islamitische agenda voor een ‘Nieuwe Wereld Orde’ op het noordelijk halfrond’
    ‘Het neerschieten van de Maleisische Boeing boven Oekraïne kan de vonk zijn waarmee de globalisten de Derde Wereldoorlog in gang zetten.’

    Langzaam maar zeker wordt het steeds meer mensen duidelijk dat de bevolking in het Westen vanaf het allereerste begin is voorgelogen over de ‘Arabische Lente’, de ‘opstand’ in Libië en de burgeroorlog in Syrië. De mainstream media stonden bol van enthousiaste berichten over de komst van ‘vrijheid’ en ‘democratie’ in het Midden Oosten, maar inmiddels is pijnlijk duidelijk geworden dat er juist grote chaos en bruut geweld is ontstaan.

    Nu maken de Westerse politiek en media zij wat de crisis in Oekraïne betreft exact dezelfde fouten door veel feiten rond bijvoorbeeld het neerschieten van de Maleisische Boeing te verzwijgen. Hoewel, fouten? In werkelijkheid werken ze bewust of onbewust mee aan een backup-plan van de globalistische elite om uiteindelijk de Derde Wereldoorlog te veroorzaken.

    ‘Omweg naar WO-3 via Oekraïne’

    Aanvankelijk was het de bedoeling om door een Westerse militaire interventie de doelbewust veroorzaakte burgeroorlog in Syrië aan te grijpen als het startschot voor de volgende wereldbrand. Vooral dankzij briljant –gehaaid, zo u wilt- optreden van de Russische president Vladimir Putin kon dit vorig jaar september op het laatste nippertje worden voorkomen.

    De Amerikaanse inlichtingeninsider die we in de loop der tijd regelmatig aan het woord hebben gelaten, en die wat Libië, Syrië en de Arabische Lente betreft van meet af aan gelijk bleek te hebben, waarschuwde onmiddellijk dat de Westerse globalisten een backup-plan hadden om alsnog oorlog met Rusland (en China) te veroorzaken. Die alternatieve route bleek Oekraïne te zijn.

    ‘W.O.-III moet er hoe dan ook komen, en de situatie is al zo dat de kleinste misstap, fout of veroorzaakte gebeurtenis een wereldwijd conflict kan doen ontbranden dat de wereld voorgoed zal veranderen. Zo simpel ligt het,’ aldus de insider tegen Douglas Hagmann van het onafhankelijk van de Amerikaanse overheid opererende Northeast Intelligence Network.

    Reguliere media schetsen verdraaid beeld

    Mensen die hun mening baseren op de nieuwsuitzendingen van bijvoorbeeld CNN, de BBC en de NOS krijgen een dermate eenzijdig, verdraaid en propagandistisch verhaal voorgeschoteld, dat het niet anders kan dan dat ze het grotere plaatje missen. ‘De supermachten zijn actief betrokken in asymmetrische oorlogsvoering ‘by proxy’ (via derde partijen). Dit kan echter van het ene op het andere moment veranderen. We zien nu al dat landen partij kiezen in het komende wereldwijde conflict,’ aldus de insider.

    Daarbij is het belangrijk te onderkennen dat vrijwel niets bij toeval gebeurt, en dat bijna alle conflicthaarden, hoe ver ze ook van elkaar liggen, met elkaar verbonden zijn.

    Grootste illegale wapensmokkel ooit

    Zo zette het afzetten en vermoorden van de Libische leider Gadaffi de grootste internationale illegale wapensmokkel ooit in gang. De Amerikanen, Britten, Fransen, Qatari’s en anderen voerden de Saudische agenda uit door honderden tonnen wapens naar strategische plaatsen langs de grenzen met Syrië over te brengen, inclusief plaatsen in Turkije.

    ‘Doelwit is en blijft Syrië’

    ‘Het doelwit was en blijft Syrië,’ legt de insider uit. ‘Waarschuwingen van Rusland konden de agenda om Assad uit te schakelen en Syrië in het steeds groter wordende Islamitisch Kalifaat te brengen niet vertragen of stoppen… De door Saudi Arabië gesteunde Westerse plannen gebruikten Turkije om de anders onmachtige anti-Assad rebellen te voorzien van beter materiaal en mankracht.’

    Het is goed mogelijk dat Putin achter de schermen heeft gedreigd dat Rusland de destabilisering van Syrië door het Westerse-Turkse-Arabische blok niet langer zou tolereren. Na vier mislukte pogingen om de geplande interventie te starten, die even zo vaak tijdig werden ontmaskerd, moest de NAVO tijdelijk een stap terug doen, maar begon de organisatie alsnog de rebellen te helpen onder het mom van het ‘beschermen van vluchtelingen en slachtoffers’ van de ‘spontane’ burgeroorlog in Syrië.

    Obama achter het oprukkende Kalifaat

    In 2014 zijn we getuige hoe de door de VS en Turkije getrainde, en met Amerikaanse wapens uitgeruste islamitische terreurbeweging IS(IS), de wreedste oorlogsmachine in onze moderne tijd, een nieuw front tegen Syrië heeft geopend. Ook dit is beslist gepland; het Amerikaanse leger overhandigde zelfs virtueel de sleutels van de wapendepots en militaire voertuigen die het had achter gelaten in Irak aan IS(IS).

    Door middel van ‘proxy’ IS(IS) wordt Irak stad voor stad ‘heroverd’. Syrië is het tweede land op de agenda van het oprukkende Kalifaat; anderen landen zullen volgen. ’En dit alles vindt plaats met de toestemming van Barack Hussein Obama, die in heel zijn optreden een buitenlandse pion van het Saudische koningshuis lijkt te zijn.’

    ‘Met het Midden Oosten in vlammen en op de rand van een wereldwijd conflict is het de hoogste tijd dat we weten waar de loyaliteit van de Afvallige (lett. Renegade = de codenaam die Obama van de Amerikaanse geheime diensten kreeg) ligt, want het is zeker niet het Amerikaanse volk. Noch het Syrische, waar de Westerse steun voor de rebellen meer dan een kwart miljoen doden en miljoenen vluchtelingen heeft veroorzaakt.’

    Proxy-oorlog tegen Rusland

    Na een nadere blik op de feiten zou het voor iedereen duidelijk moeten zijn dat het Westen in Oekraïne net als in Syrië een proxy-oorlog tegen Rusland is begonnen, betoogt de insider. ‘We krijgen een voortdurende stroom misinformatie over Oekraïne en Rusland gevoerd.’ Zo zou Rusland door al zijn uitgebreide radar- en satellietsystemen sterke aanwijzingen kunnen hebben dat de twee Oekraïense jagers die werden neergehaald werden bestuurd door NAVO-piloten en waren opgestegen van NAVO-bases in bijvoorbeeld Azerbeidzjan.

    ‘Hoe zou zo’n onthulling de blik op de wereldgebeurtenissen veranderen, als blijkt dat de NAVO en andere Westerse belangen achter de recente escalatie zitten?’

    De achterliggende reden is dat de NAVO en het Westen feitelijk gevangenen zijn van ‘de Saudische en pan-islamitische agenda die vastbesloten is om de machtsbalans in het Midden Oosten te veranderen, en in het hele noordelijke halfrond een ‘Nieuwe Wereld Orde’ te creëren.’

    ‘Neerhalen Maleisische Boeing kan vonk voor WO-3 zijn’

    Het neerhalen van de Maleisische Boeing, met onder andere 194 Nederlanders aan boord, past eveneens in dit plaatje, en zou wel eens de vonk kunnen zijn die het door de globalisten gewilde wereldwijde conflict in gang zal zetten. ‘Jammer genoeg trappen de meeste Westerlingen in de nauwelijks verhulde propaganda die wordt verspreid door de grote nieuwszenders, en die bewust is bedoeld om het publiek achter een specifieke agenda te krijgen, namelijk: oorlog. We worden misleid, en als we niet begrijpen hoe dit incident in het grotere plaatje valt, zal dat niet alleen ons, maar ook onze kinderen en latere generaties in gevaar brengen ’ (2).

    Waarom hebben de Westerse globalisten Oekraïne gekozen? Omdat met het losweken van Oekraïne uit de Russische invloedssfeer de in de maak zijnde Euraziatische Unie, en tevens de nieuwe ‘zijderoute’ tussen China en Europa, kan worden gedwarsboomd.

    ‘Complete slachting aanstaande’

    Hij benadrukt dat mensen daarom niet de fout moeten maken Libië, Syrië en Oekraïne los van elkaar te zien, want ‘de motieven en bloederige vingerafdrukken van de bekende globalistische verdachten staan overal op. Net als misantropische seriemoordenaars zullen zij niet stoppen voordat ze hun doelen hebben bereikt, namelijk een complete slachting van een misleide en kortzichtige bevolking.’

    Wereldmunt na wereldbrand

    Uiteindelijk willen de globalisten één wereldwijde valuta invoeren, besluit de insider. Dat kan alleen als de wereldeconomie, en vooral de Amerikaanse, samen met de dollar is ingestort als gevolg van een massale oorlog. In deze naar EU-model vormgegeven ‘Nieuwe Wereld Orde’ zal een klein politiek en financieel eliteclubje alle macht in handen hebben en alle welvaart controleren en herverdelen. De complete bevolking, ook in het Westen, zal tot verarmde en monddode slaven worden afgewaardeerd.

    ‘Ons hele bestaan staat op het spel’

    De gefabriceerde crises in Oekraïne, Syrië en Irak zouden wel eens heel snel uit de hand kunnen gaan lopen, waarschuwt hij. ‘Het is tijd om de oogkleppen af te zetten, te stoppen met het accepteren van de officiële berichten en uitspraken, en te begrijpen dat ons hele bestaan op het spel staat.’ (1) >>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/07/Crisis-Oekrane-Backup-plan-globalisten-naar-Derde-Wereldoorlog

    Like

   • jitskesez zegt:

    Ik denk helaas dat u gelijk hebt. Onze grote steden zitten al vol met Muslims, als het tot burgeroorlog komt gaat het hier zoals in Libanon, we gaan het dik verliezen, want we mogen al jaren niks beginnen tegen ze dus later ook niet en dan is het te laat.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Het houdt niet op, niet vanzelf.

    Hoe wij een oorlog in worden gemanipuleerd
    Waarom we niet moeten geloven wat er ‘in de krant’ staat..!!

    Op 10 oktober 1990 zorgt de emotionele getuigenis van het Koeweitse meisje Nayirah voor de start van de eerste Golfoorlog. Nayirah verklaart dat Iraakse soldaten in Koeweit baby’s uit de couveuses halen en ze op de koude ziekenhuisvloer voor dood achterlaten. De getuigenis blijkt achteraf volledig nep. Nayirah is ingehuurd door een pr-agentschap uit de Verenigde Staten. In onderstaand college vertelt professor Hamelink waarom de waarheid altijd als eerste sneuvelt in een oorlog.
    Bevolking bereidwillig maken tot oorlogvoering
    Kijk eerst naar het emotionele-NEPverhaal van deze Nayirah.. De wereld ging plat, om dit bedenksel van o.a. George Bush sr. Nayirah al-Ṣabaḥ, zoals ze voluit heet, was een 15-jarig meisje uit Koeweit, dat in oktober 1990 getuige zou zijn geweest van de moord op baby’s in couveuses in een ziekenhuis in Koeweit, door soldaten van Sadam Hoessein, de Iraakse dictator. In dit verslag voor het Amerikaanse congres, diende haar verklaring bij te dragen, bij rechtvaardiging voor een oorlog tegen Irak en ‘herovering’ van Koeweit in de 1991 Golfoorlog.
    Leugens verkondigen als ultieme waarheid
    Het meest indringende is natuurlijk de geloofwaardigheid van haar verhaal en sinds de onthulling van de manipulatie en fraude achter dit verhaal, is het filmpje een voorbeeld geworden, van hoe we wereldwijd door politiek en journalistiek worden besodemieterd. Het was een plan van PR-bedrijf Hill & Knowlton en werd goedgekeurd door president George Bush sr. Meer dan 700 televisiestations in de VS zonden het door Hill & Knowlton geregisseerde filmpje uit, dat kant en klaar werd aangeleverd, gemonteerd en wel.. Tussen de 35 en 53 miljoen Amerikanen hebben dit filmpje waarschijnlijk direct gezien, nádat het door deze PR-mensen was rondgestuurd.
    Het gevolg was dat in de Amerikaanse Senaat maar liefst 7 senatoren het filmpje citeerden in hun motivatie om de (eerste) oorlog tegen Sadam goed te keuren. En natuurlijk was het president George Bush sr. die in de weken erna, niet zou nalaten het filmpje te noemen, wanneer hij daar baat bij dacht te hebben. Achteraf is gebleken dat Nayirah al-Ṣabaḥ de dochter was van de Koeweitse ambassadeur die het verzonnen verhaal had ingestudeerd om het aan de wereldpers te vermelden.
    Het is slecht één van de vele propaganda-verhalen die pas veel later in de openbaarheid komen, wanneer de wereld al gewend is aan de resultaten die de fraude hebben opgeleverd. De vraag is natuurlijk, waarom er geen nationale woede opsteekt, als blijkt dat we door de Amerikanen, die we zo hoog hebben zitten, zijn besodemieterd en bedrogen..?
    Manipulatie is de ‘normaalste zaak van de wereld’
    In de media wordt regelmatig verwezen naar het fenomeen ‘spindoctoring’: adviseurs van Tweede Kamerleden of ministers, die zich bezighouden met het imago van hun politicus en proberen deze politicus zo positief mogelijk in de media te laten komen. Het imago van politici wordt namelijk steeds belangrijker. Een goed voorbeeld hiervan is oud-minister Ella Vogelaar, die volgens velen in interviews slecht overkwam en zichzelf slecht presenteerde. Zij zou om die reden na een jaar ministerschap worden vervangen door iemand anders. Zij miste kennelijk een goede spindoctor.
    Maar op het internationale politieke toneel, in de strijd over ‘welles’ en ‘nietes’ is het ESSENTIEEL geworden voor regeringen en politieke leiders, de media zodanig te manipuleren, dat ze hun politieke verhaal vertellen en simpelweg verkopen. Ook als dat verhaal een leugen is..! Luister en kijk naar het deel van de lezing van dr. Hamelink, dat we interessant vinden in de situatie waar we met z’n allen nu, eind juli 2014, in verzeild zijn geraakt. Een situatie waarbij oprechte nieuwsgaring en objectieve beoordeling essentieel zijn voor politiek, maar vooral voor burgers.. Om niet te zeggen voor ALLE JOURNALISTEN. >>>

    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/07/hoe-wij-een-oorlog-in-worden-gemanipuleerd/

    Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Nou, kijk aan, Driek! Er mag je dan af en toe een angst bekruipen -en terecht- maar met die slotalinea herpak je jezelf toch weer, of je wilt zeggen: Voorwaarts!
  En zo is het!

  Like

 6. lucky bee zegt:

  Ik geloof dat die Satans aanhangers meer angst heeft dan wij.

  Like

 7. breget zegt:

  Maar de nuchtere waarheid kan je niet verloochen.

  Like

 8. bobzelf zegt:

  MISSCHIEN KUNNEN WE VOORZICHTIG PUTIN OM HULP VRAGEN ?
  TROUWENS EEN NIEUWE KALASHNIKOV KOST HIER +/- EURO 498 !!
  DUS DAAR HOEF JE HET NIET VOOR TE LATEN ,
  WAT IK ME WEL AL HEEEEEEEEL LANG AFVRAAG , WAAR GAAN DIE GOEDKEURENDE ISLAM FIGUREN INCL . ONZE MEEST GEWELDIGE REGERING SINDS ADOLF EN BEA NAAR TOE ??

  WACHTEN ZE TOT DE GEHELE AFRIKAANSE BEVOLKING IN ZIJN GEHEEL NAAR HIER VERPLAATST IS , EN GAAN ZE DAAR ZITTEN ,???

  en dat Plofkop prins biertje dan roept : LANDGENOTEN , U KUNT ALLEMAAL DE TYPHUS KRIJGEN

  oF MAG IK ZEE TEGEN DIE TIJD ALS SCHIETSCHIJF GEBRUIKEN ???

  OOK MOOI !!!

  GR. BOB

  Like

  • Anneke zegt:

   Putin is betrouwbaarder inderdaad, dan het intens infantiele van G’d losgerukt verwilderde westen. Amerika en de Evil-Union doen er alles aan om hun macht/leugen levend te blijven houden. Met alle onsmakelijke gevolgen van-dien….ONtelbare mensenlevens ge-offerd op het politiek oorlogvoerende schaakbord. Putin is NIET anti-semitische………het westerse Babylonië is intens haatdragend richting Israel.

   Like

  • Jade zegt:

   500 euro???
   Ik kom er nu aan, bob… 🙂

   Like

   • bobzelf zegt:

    Ik zal er een paar klaarleggen !!! kus & hug gr. bob

    Like

   • Yvonne van Cleef zegt:

    Ik ga maar vast sparen;hoop doet leven!

    Like

   • Willie zegt:

    Alleen maar knap lastig dat je al die grenzen moet passeren met die nieuwe aanwinst ,niet ??

    Like

   • bobzelf zegt:

    ZELFS DAT NIET, WHAHAHAHAHA
    dat dacht ik ook , de oekrainers zal het een rotzorg zijn , al pleur je een vrachtwagen vol , geintje !!!
    en bijde poolse grens zijn ze nog te lui om uit hun ogen te kijken , 1 stempel , ik herhaal 1 stempel in mijn meissies paspoort om die pleuris EU in te komen ,
    WAT DENKT U
    3 uur , ik herhaal 3 uur ,
    en dan iets aan tegeven ??
    no
    aufmachen ,
    okiedokie
    achterklep open , ik kijk om en de klootviool was al naar binnen !!
    nou polen / duitsland / nederland , geen kip , ik herhaal geen kip !!

    wel op de parkeerplaatsen veel roemenen , bulgaren die op iedere parkeerplaats , tankstation je proberen om op het gezicht zo te zien een , mooie laatste nieuwe telefoons te verkopen , maar daar heb ik geen verstand van .
    EN MET EEN PLASTIC PERFECT DING THUISKOMEN, ZELFS VOOR SLECHT EURO 50 , ALS DAT DING HET NIET DOET ben je genaaid !!

    en genaaid worden vind ik niet erg , , maar dan wil ik er ook bij zoenen ,

    gr. bob

    Like

 9. Fred zegt:

  Waar blijft Fitna 2 om de onnozelen de ogen te openen?
  Waar?
  Of zijn de filmpjes van de demo`s van afgelopen dagen voldoende?
  Dan die van ISIS (IS) toch zeker wel.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Geweldig door U beschreven, beste Driek! Ik ben het volledig eens, de nieuwe NSB ers, dat zijn het gehele LINKSVOLK en de meejankers van het CDA,VVD en uiteraard de vuilste verrader, Pechthold. Ik word droef te moede, iedere dag dat ik lees bij onze gewaardeerde E.J.Bron, hoe de wereld nu in elkaar steekt. Het is om te janken!

  Like

 11. jans zegt:

  Hoi Driek,

  Mooi stukje, maar ik zie het allemaal een beetje anders:

  De islam immigratie is door alle politiek leiders van alle Europese landen stilletjes uitgevoerd sinds 1975. Toen hebben de politiek leiders van Europa het verdrag van Straatsburg met de islamitische olie producerende landen ondertekend. Hierin staat vrije massa immigratie van islamieten uit het midden-oosten naar alle Europese landen, het voeren van een anti-Israel politiek, in ruil “goedkope” olie.

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad….in de GRIJPTANG van de olie-drek-pek…landen!!! Voornamelijk Saudie-Arabië, Oman, Jemen……………Het westen heeft zich willens en wetens laten gijzelen, 40-jaar geleden.

   Like

   • Jade zegt:

    Die lui hebben over het algemeen het IQ van een spercieboon.
    Zouden ze dit echt zelf bedacht hebben, of is het hen ingefluisterd?
    Zie Google Earth : 29°30’50.89″ 34°55’30.30″

    Like

  • Driek zegt:

   Beste jans, leest u mijn stukje nog eens over, want ik heb het niet over dat verdrag, maar over het feit dat de bevolking niet in opstand komt. Ja, dat weten wij allen, dat verdrag uit 1975. Maar daar gaat het in het stuk niet om.

   Like

  • Sjaak zegt:

   En wat nut goedkope olie wanneer je met doorgeneden keel
   van de allah akbar roepetoeters word omgebracht ?
   Gelooft U werkelijk dat iemand die wie een kat in het nauw
   gedreven word een reed interesseert ?

   Like

 12. Anneke zegt:

  Driek…wat voor ‘lui’ zijn onze regeringsleiders ook weer??? Moderne NSB-ers….vrolijk dansent op de oosterse Mohammed-ritme’s èn de Evil-Union aanbidden in volle smacht. “Bidden, bidden en blijven hopen op een spoedig EINDE van deze KWAAD-aardige wereld. Blijf naar Israel kijken, volg het permanent het BETROUWBARE alternatieve-nieuws uit ’t Nabije-Oosten”. Jerusalem is blijkbaar samen met Tel-Aviv omringt door de vijanden; dàn zal OVERWINNING (lijkt mij) een heus Hoera Hosée zijn. De wereld zal moeten toegeven wie de Ware G’d is…de G’d van Israel. SHALOM

  Like

  • Ahava zegt:

   Mooi en naar waarheid gezegd, Anneke!

   Like

   • Anneke zegt:

    Dank voor de schouderklopjes van Ahava en Tom……Fijne dag allemaal, hier in het zuiden is het overigens bar en boos…Enorm heftige regen-en onweersbuien. Een WARE AFSPIEGELING van de treurnis hier op aarde, een weerkaatsing van alle ellende hier op ‘de begane grond’.

    Like

   • bobzelf zegt:

    LIEVE ANNEKE

    wees dan toch maar heel blij
    In oost=ukraine vliegen de kogels en raketten de gewone burgers incl . de kinderen OP DIT MOMENT om hun oren !
    WANT DE BEWIJZEN MOETEN TOTAAL VERNIETIGD WORDEN .
    OPDRACHT OBAMA EN EU

    EN OOK DE KINDEREN , VROUWEN EN ONSCHULDIGE BURGERS HETEN DAN “seperatisten ”
    ik zou van Baalen ,verhoffstadt een dagie langssturen ??

    waar blijven de EU kanjers eigenlijk , 1 europa , aan me hoela, het is muisstil !!

    JA ALS JE GESCHOREN WORDT MOET JE STILZITTEN .
    GR. BOB

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Anneke: 19.04. uur. Helemaal mee eens, Anneke! Shalom!

   Like

 13. Dit moet in alle kranten!En bij Nos,Rtl en Sbs voorgelezen worden;zo niet:op naar het einde.Voorlichting aan het domme volk schiet ernstig tekort!Ergens moet er toch een weg zijn,de moeite van het bewandelen waard?Om te redden wat er nog te redden valt!

  Like

  • Anneke zegt:

   Beste Yvonne, men blijft ‘vrolijk’ doorgaan via de media…het gewone volk te HERSEN-SPOELEN. Men is niet van plan een ander gedrag ‘aantemeten’, want dan geeft men toe dat er veel te lang is GELOGEN. Dat er een dikke veertig-jaar een FALEND WAN-beleid is gevoerd in het politieke -, financieel -, economische westen. Dan moet men tevens toegeven dat er feitelijk géén mensenrechten zijn voor de armzalige gewone burger. Er is GEEN plaats voor de zwakkeren in de samenleving!!! “Al is dit tijdenlang wijsgemaakt”. Máár het kookpunt is bereikt, mijnsinziens al voorbij, de NSB-ers zijn RADENLOOS…Men weet feitelijk NIET hoe verder. Dus maar ‘scheentje blijven schoppen’ tegen Putin, aan de wurgband van de United Satanic States of America…De HOER van het westerse Babylonië, gaat hand in hand met de HOER van het oosterse Babylonië. “Totdat de Oosterse Babyloniërs de leidband van de ‘westerse broeder’ niet meer accepteren”. Dit punt is mijnsinziens eveneens bereikt.
   Blijf de ogen richten naar ISRAEL, de navel van onze planeet. Jerusalem en Tel-Aviv omringt door de haatdragende landen, deze oorlog zal WEER door ISRAEL worden OVERWONNEN. De onzichtbare Hand van ons beider Vader…de G’d van Israel reikt heel ver en bied al de Zijnen Bescherming. Halleluyah Amen….Israel CHAI….

   Like

 14. Drs.P. zegt:

  Geef eens een voorzichtige voorzet waar die Kalasnikofs te halen zijn??

  Like

  • bobzelf zegt:

   hier beneden in onze flat , zit een wapenwinkel /handel , en in Kiev verkopen ze deze nooit weigerende geweren in grote supermarkten ,
   Mijn schoonmoeder moest een paar weken geleden toen ik ze nederland liet zien , voordat het eens zo mooie landje weggegeven wordt ,HEEL HARD LACHEN , toen ik ze in mijn oude woonplaats een “”hertenkampje ” liet zien midden in een woonwijk , waarom ze zei , in Ukraine rende nu iedereen naar huis om hun geweer te halen
   VLEES OP TAFEL , WHAHAHAHAHAHA

   gr. bob

   Like

 15. zrast zegt:

  Het is niet meer terug te draaien, we zullen moeten wennen aan een ander, slechter Nederland. De overheid geeft geen drol om de autochtone Nederlander, die mag werken (om de uitkeringen te kunnen betalen door de overheid aan de luie moslims) tot ie met pensioen gaat en dan hoopt de overheid dat je zo snel mogelijk dood gaat. Ieder zal voor zich het beste ervan moeten maken. Een collectief verzet zit er niet in bij het laffe Nederlandse volkje….

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Ten eerste wil ik Driek bedanken voor zijn bijdrage. De titel van zijn artikel is juist “Angst is een slechte raadgever”. Jammer dat zoveel mensen zich scharen bij zijn adviesbureau!; vooral Nederlandse politici en andere EU landen. Om een duidelijk beeld van onze islamitische ‘medeburgers te geven, voeg ik de volgende anekdote. Gisteren had ik een commentaar ontvangen over een Hamas video, die op ‘Israel Heute’ werd gepubliceerd. Een Turkse vrouw heeft mij in het Duits geantwoord: “Waarom heb jij zo veel haat tegenover mensen met migranten achtergrond? (ben ik de enige?) Dat is totaal geschift. Hier leven wij (in Duitsland) en dat is ook ons land. Wie valt zijn eigen land aan? Je moet er aan wennen dat de islam bij Duitsland hoort; of het jou bevalt of niet!…Jij kan er niets aan doen!!! Jullie proberen altijd de islam in een slecht licht te brengen, dan heet het Salafisme en dan iets anders. Jullie hoeven geen angst te hebben …Niemand valt zijn eigen land aan!”. Zij vergeet te melden dat haar eigen land is Turkije. Haar land van herkomst en andere islamitische landen grijpen, afslachten en verjagen overal de christenen uit gebieden waar moslims wonen. Hebben wij geen reden tot angst? Zij kan dat niet begrijpen dat de Europeanen houden niet van mensen van haar soort. Is dat niet terecht? Welke goede ervaringen hebben autochtonen die in een wijk wonen met islamitische meerderheid? Waarom vluchten zo veel autochtone Nederlanders uit deze buurten weg? Als zo veel moslim jongeren naar Syrië reizen om daar Jihadisten van Al Nustra of ISIS te worden. Zij nemen daar deel aan alle de gruweldaden; is dat geen reden tot angst? Ze gaan niet naar Syrië op vakantie. Ze gaan er heen om zichzelf Als soldaten van Allah voor te bereiden en dromen over het overname van Europa. Zij komen uit Syrië terug als moordlustige kannibalen.
  Wij weten het. Onze leiders, de media en intellectuelen weten dat ook. Maar deze Schijn elite van de Valse Munsters houdt heel veel van de geur van geld; en zoals de Romeinen al zeiden: PECUNIA NON OLET.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   “Je moet er aan wennen, dat de islam bij Duitsland hoort; of het jou bevalt of niet?!”
   Kijk, van dit soort aanmatiging gaat MIJN bloed nu altijd koken!
   Maakte het U niet rázend? Hoe haalt zo n mens het in haar kop om zulke woorden te richten tot een autochtoon!
   Al mag ze in Duitsland wonen, ze kan daarom nog wel donders goed beseffen, dat de islam géén Duitse religie is en dat ze haar onopvallend dienen te belijden -en haar geheel voor zichzelf dienen te houden.
   Dit is regelrechte provocatie! Ik kan me over zulke dingen toch wel zó nijdig maken!

   Like

  • peterselie1 zegt:

   Thomassen goed verwoord en heel realistisch maar vooral herkenbare situaties. Er zijn veel te weinig reguurders die hun problemen met deze islamitische migranten niet DURVEN of niet WILLEN beschrijven, af en toe komt zo een verhaal naar buiten toe zoals jij het beschreef Thomasson. Maar goed dat betekend twee dingen. Een de mensen komen weinig in contact met islamieten, maar beschrijven wel de vele rottige kanten van deze indringers. Twee de mensen die wel in contact komen met islamiten, durven niet vrijuit te spreken (bang voor ontslag, moeilijkheden op de werkvloer). Geloof het of niet er zijn mensen die te bang zijn om toe te geven dat zij op Wilders hebben gestemd. En ook is het gewoon jammer dat er te weinig mensen zijn die wel kritisch zijn op de islamisatie van Europa, dat laatste is gewoon een gegeven.

   Like

 17. Thomasson zegt:

  “Er komt misschien een tijd, straks, of over jaren, dat wij kunnen afrekenen met al die lieden die de islam hebben omarmd, die toestemming hebben gegeven om Nederland vol te bouwen met haatpaleizen. Laten wij erop vertrouwen dat …enz.” Beste Driek Wij zouden de top van deze multiculturele en politiek-correcte misdadigers nooit te pakken krijgen. Zij zouden op tijd vluchten. Ze hebben informatievoorzieningen uit de eerste hand en zij hebben vooral geld …heel veel geld. Dus zij zouden zelfs niet de laatste 48 uur in het land blijven. Het zou niet gek zijn als zij nu al een soort “ODESSA” organisatie hebben, die deze “broeders en zusters” zal helpen te vluchten. Per slot van rekening de SS’ers (de top en ook anderen) hadden het ook; toen alles verloren was.

  Like

 18. alidas1 zegt:

  En Willem de zwijger de tweede hoor je ook niet het is zijn land en zijn burgers en hij laat die moslims hun gang maar gaan.
  Ach Maxima zei het al de Nederlander bestaat niet het gaat er inderdaad echt op aan dat we niet meer bestaan.

  Like

 19. guusvelraeds zegt:

  Moslims krijgen de haat voor alle andere geloven al jong geleerd. Kijk naar deze born here moslim die niet kan lijden dat er mensen zijn die een ander geloof verkondigen. Hoe vroeger de haat in mensen wakker gemaakt wordt hoe dieper deze zit en hoe gewelddadiger deze haat zich zal uitten op latere leeftijd. Mensen wordt wakker. De Islam is niet een godsdienst zoals andere godsdiensten en Nederland zal op veel gewelddadigheid stuitten op moment dat de islamitische horden op de Nederlandse burgers losgelaten worden. Het is slechts nog een kwestie van tijd.

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Die Reli mogen ze van mij part ook de gracht in schoppen, wat een mafkees.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Tuurlijk, van mij ook. Maar één ding hebben alle reli’s -of gelovigen- gemeen met de islam (al horen ze dat niet graag) en dat is, dat ze zeer dwingend gehoor èn bijval verlangen. Van tijd tot tijd, maar tóch…..
    Zelfs hier op de site ontkom je er af en toe niet aan: Ik had het vanavond nog aan de hand.
    Op het onderwerp “Meer dan 200…..enzovoort.’ Iemand voelt de onbedwingbare behoefte om te gaan ‘getuigen’-zo zal ik het dan maar noemen- en als je daarover alléén maar waarheidsgetrouw opmerkt, dat je de openingszin waarmee ze begint wat dwingerig vindt overkomen, betuig je al niet genoeg ‘respect.’
    Ik weet het niet hoor; voor mij heeft het altijd weer wat ‘tirannieks.’
    En waar ik respect voor heb, maak ik zelf nog altijd uit.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds:19.36. uur. De opstelling van dat MOSLIMKWALLETJE laat precies de MENTALITEIT zien van alle volgers der ISLAM! Alle!

   Like

   • Anneke zegt:

    Het verschil tussen de moslims, joden en christenen is….De joden en christenen zijn directe nazaten van aartsvader Abraham, de moslims zijn onze half-broeders/-zusters. Zij zijn geboren/voortgevloeid uit de ‘overeenkomst’ die Abraham had met huishoudster Hagar. De ‘slavin’ van zijn vrouw Sara; zij bleef maar onvruchtbaar en had groen licht gegeven voor het fysieke samengaan van manlief Abraham en Hagar. Wáárschijnlijk dat de nazaten van Ismael zich (hierdoor) voor tijden / eeuwig een mindere hebben gevoeld. Dus die oer-oude frustatie-gevoelens hebben deze tak van de mensheid enorm vechtlustig gemaakt. Mohammed werd leven gegeven, de strijdlustige ‘heilige’ islam-profeet, moest de geschiedenis van Jezus/Yeshua maar weg zien te vagen. Als onwaar beschouwen!!! ! !!! Wel laat hoor, zo’n dikke zes eeuwen na ’t heengaan van onze Messias….dit feit alleen al maakt het Mohammed-verhaal ONGELOOF-waardig. “Bloed aan veel Mohammed – en Achmed handen; rood en zwart zijn merendeels de lievelingskleuren van menig islamvolgeling. De bloedrode, diepe duisternis zit HEEL DIEP in hun genen”.

    Like

 20. meneertje zegt:

  Ik ben het met de algemene strekking van uw stuk eens, maar ik moet er toch op wijzen dat uw beeld van de Nederlander tijdens de Duitse bezetting te negatief is..

  Ik was tien jaar toen de Duitsers binnenvielen en vijftien toen ik door de Canadezen werd bevrijd.
  Het was de meest schokkende periode van mijn leven en ik heb er dan ook zeer veel van onthouden.

  Het is waar dat Nederland als geheel zich niet bepaald heldhaftig heeft gedragen (het stond dan ook tegen een oppermachtige vijand), maar vooral tegen uw zin:

  “De rechtschapen Hollander verried zijn land, hij stond met geheven hand “Hou zee” te blèren

  moet ik met kracht protesteren.
  In de eerste weken, misschien maanden, van de bezetting was de stemming in het algemeen
  zeer gelaten. “We hebben nu eenmaal verloren; die Duitse soldaten zijn ook maar gestuurd”, kon je vaak horen, hoewel de stemming wel ook toen al (fel) anti-Hitler was.

  Ik zie me nog als tienjarige welp in een stoet (“de horde”) naar het Utrechts station lopen voor het een of andere uitje. Dat zal mei of juni 1940 zijn geweest en we zongen samen, met luide kinderstemmen:

  “Nederland is gevallen door verraad.
  Engeland was natuurlijk weer te laat.
  Hitler is een vuile ploert,
  die op kleine landjes loert.
  Nederland is gevallen door verraad.”

  Die tekst gaf wel zo ongeveer de kijk weer die de gemiddelde Nederlander toen had van de meidagen van 1940. Dat zingen van ons kon overigens toen nog. ongestraft.

  Eind juni 1940 had je de zogenaamde anjer-demonstratie. Zeer velen droegen een anjer in hun knoopsgat, een toespeling op die gewoonte van Prins Bernhard (die toen nog als een held werd beschouwd). Er waren nog geen forse strafmaatregelen van de bezetters, maar zij lieten wel weten (ik ben vergeten hóe) dat zij dergelijke demonstraties in de toekomst niet meer zouden dulden.

  De eerste (ruim) twee jaar was een aanzienlijk deel van de bevolking nog niet uitgesproken anti-Duits, denk ik. Men was vooral bezig met zijn eigen zorgen.

  De grote omslag kwam volgens mij in 1943, toen de Duitsers nieuwe maatregelen tegen de militairen van ’40 afkondigden, de jacht op jonge mannen die in de Duitse fabrieken moesten werken, sterk toenam, en er nog meer kwalijke maatregelen werden afgekondigd.
  Er zijn toen een vrij uitgebreide stakingen geweest, vooral op het platteland in Oost-Nederland. Het ging nu echt hard tegen hard en er zijn ettelijke Nederlanders toen met de dood gestraft.

  Van toen af was nagenoeg heel Nederland fel anti-Duits. Het ondergronds verzet mag in Nederland geen zeer grootse vormen hebben aangenomen, maar er was toch sabotage tegen de Duitsers, spionage voor de Geallieerde zaak, volop hulp aan onderduikers (dwangarbeiders, maar ook joden); er waren overvallen op distributiekantoren, enz..
  Er zijn heel wat verzetslieden door de Duitsers gedood of naar concentratiekampen in Duitsland gestuurd.

  Er waren inderdaad landverraders die “Hou zee” riepen, er was een Nederlandse S.S., die aan het oostfront vocht voor de Duitsers, maar het ging altijd om minderheden.
  Op oude journaalfilms lijken het er misschien veel, maar er zijn nu eenmaal nauwelijks films over de overgrote meerderheid die dan wel niet in het verzet zat, maar wel de Duitsers haatte als de pest. Daardoor krijg je licht een vertekend beeld van de bezetting.

  Ik zou er veel meer over kunnen schrijven, maar ik hoop dat dit voldoende is om duidelijk te maken dat slechts een relatief kleine minderheid van de Nederlanders met de “Moffen” (we zeiden nooit anders) hebben geheuld.

  Like

  • Driek zegt:

   Geachte meneertje, mijn boekenkast staat vol met oorlogsdocumentatie, het is altijd een van mijn interesses, trouwens ik heb de oorlog bewust meegemaakt. Veel van wat u schrijft is juist, doch wij beiden hebben de oorlog op verschillende wijzen meegemaakt.

   Like

   • meneertje zegt:

    Ook mijn boekenkast staat vol met boeken over de oorlog. En ik heb ze nog gelezen ook.

    U hebt de oorlog bewust meegemaakt, schrijft u, maar u bent duidelijk ettelijke jaren jonger dan ik. Mag ik veronderstellen dat ik de oorlog “bewuster” heb meegemaakt dan u?

    Niet VEEL van wat ik schrijf is juist, zoals u zegt,, ALLES is juist (op een enkel detail na misschien, want ik kan me uiteraard ook wel eens vergissen), anders had ik het niet geschreven.

    U en ik kunnen de oorlog natuurlijk op verschillende wijzen hebben meegemaakt, dat spreekt vanzelf.
    Maar u hebt heel zeker niet een oorlog meegemaakt waarin een groot deel van de Nederlanders met de Duitsers heulde, want die oorlog is er helemaal niet geweest.

    Ik houd vol dat uw beeld van de Nederlander in de oorlog foutief was, wat voor soort oorlog u ook mag hebben meegemaakt.

    Like

  • Harry zegt:

   Mooie regel Meneertje : “Nederland is gevallen door verraad ” .
   Het is bijna weer zo ver ! De geschiedenis is zich aan het herhalen .
   Alleen nu heet de hoofdrolspeler Rutte ipv Mussert .

   Overigens wederom een goed verhaal , Driek !

   Like

   • meneertje zegt:

    @Harry,
    Ik vind dat je het verraad tijdens de tweede Wereldoorlog niet goed kunt vergelijken met het verraad van nu.
    In de oorlog ging het om individuen, N.S.B.-ers, W.A.-mannen, Landwachters, enz.
    Mensen die zich bij groepen landverraders aansloten in de hoop dat Duitsland de oorlog zou winnen en dat zij daarvan dan voordeel zouden kunnen oogsten (ze hadden tijdens de bezetting uiteraard ook al allerlei voordelen).

    Veel te veel verraders, daarin heeft Driek wel gelijk, maar toch altijd een minderheid. Zeker nooit meer dan 10 % van de bevolking.. (Dus 90 % was géén verrader, al waren dat beslist niet allemaal helden).

    Nu zijn het niet in de eerste plaats individuen die opvallen door verraad, maar een groot deel van ons eigen landsbestuur (meer dan de helft, schat ik) en dan ook nog eens de vrijwel volledige M.S.M.

    Uiteraard bestaan ook die groepen weer uit individuen, maar die krijgen steun van officiële instanties, terwijl zij tijdens de bezetting altijd de vijandigheid van de meerderheid van de bevolking voelden.
    Het is nu dus veel gemakkelijker voor individuen om landverraad te plegen.

    De “officiële” Duitse instanties tijdens de bezetting vertegenwoordigden het Nederlandse volk niet. De officiële instanties van nu vertegenwoordigen het volk (of althans een groot deel van het volk) wel, te oordelen naar de uitkomsten van opiniepeilingen.

    Zo lang verraderspartij nr 1, D’66, de grootste in de peilingen is, is zoiets als een volksopstand al vrijwel ondenkbaar.
    Aan de Duitse bezetting kwam een einde. Aan de islambezetting, als die er zou komen, vermoedelijk niet.
    Daarom is de huidige dreiging toch nog veel gevaarlijker dan de Duitse dreiging in 1940.

    Het absurde is dat het helemaal niet zo zou hoeven zijn. Tegen de Duitse bezetting was een massaal gewapend verzet uit de Nederlandse bevolking onmogelijk. Nu daarentegen zou, als de overheid zich er buiten hield, een massaal verzet tegen de islamisering heel goed mogelijk zijn en dat verzet zou zeker de islamofielen wegvagen, al zouden er wel veel slachtoffers vallen, ook onder de Nederlanders.

    Maar zoals gezegd, dit verzet kan er niet komen, omdat vrijwel alle gezaghebbers en opiniebepalers (buiten die op het internet uiteraard!) op de hand van de vijand zijn.

    Het is een hopeloze zaak, die helemaal niet hopeloos zou hoeven zijn.
    Daarom is er toch nog steeds een beetje hoop,.
    De publieke opinie zou zich tegen de machthebbers kunnen keren en dan zou strijd tegen de islamisering opeens mogelijk worden en die zou zeker worden gewonnen. (Althans nú; hoe meer moslims er binnenstromen, des te moeilijker wordt het uiteraard.)

    Like

  • Anneke zegt:

   Meneertje heeft een WAAR verhaal op ’t digitale papier gezet. De haat tegen Duitser was intens…Nog merkbaar in de jaren-60 en -70 van de vorige eeuw. Woonde in m’n jeugdjaren in Zeeland en in de zonschijnende seizoenen werd Walcheren overspoeld door de rijke Moffen uit het Ruhrgebied. De ene na de andere Audi, BMW, Mercedes, Volkswagen, overspoelden het eiland. Dat ‘net’ aan het bekomen was van de watersnood uit 1953. Kleine kinderen, spelend op straat werden klakkeloos in het Duits aangesproken; vandaar mijn hekel aan deze taal…waarschijnlijk. Wij moesten die rijke moffen de weg zien te wijzen naar de dorpen op het eiland…West-‘kappel’, Zoutelande, Domburg waren de favorieten.

   Like

 21. zrast zegt:

  Nog een parallel met de vooroorlogse jaren is dat de overheid, ook nu in 2014 niet opstaat om de Joden te beschermen, ze laten ze opnieuw verrekken! Nie wieder, ammehoela.

  Like

 22. Willie zegt:

  Driek,
  De angstigen zullen t eerste en meeste klop krijgen ,dus GEEN optie langs deze kant
  Better to die on your feet than ”live??” on your knees
  Dus:ondanks mn 65 , Let them MAKE MY DAY !!!!!

  Like

 23. koddebeier zegt:

  Ik word misselijk van de slappe houding van wat wij overheid noemen !!!
  Zij zijn de dhimmitude schandknapen van de islam

  Like

 24. Jean zegt:

  Driek,
  Ik heb nooit een positieve kijk gehad op dat barbaars gespuis en tot op heden heeft mij niemand het tegendeel kunnen bewijzen.
  Waarom wordt dat gespuis dat het gezicht versteekt achter doeke niet dadelijk opgepakt? Het is toch verboden of zijn er uitzonderingen voor dat gespuis? Dadelijk oppakken en opsluiten.

  Like

 25. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  To all my English language readers, if you use Google Chrome for your browser, it will offer to translate. It is *important* for all Americans and Canadians to read this stuff, because 20 years from now, it’s your turn.

  Like

 26. louis-portugal zegt:

  Weer een goed stuk Driek.
  Ik ben niet zo bang maar erger me wel aan onze landverraders.
  Ook voor 1940 waren het de socialisten die achter Hitler aan liepen met den Uyl ertussen.

  Like

 27. Willie zegt:

  Driek , als t moeilijk gaat heb ik steun hieraan , kijk ook eens ,misscien helpt t wel ?? : Question https://www.youtube.com/watch?v=hPG8voDSVkE

  Like

 28. Willie zegt:

  zeker kijken , gaat over Spanje maar kan evengoed hier tellen

  Like

 29. Sjaak zegt:

  De familie cronik van Adolf Hitler !
  Tot zijn dood presenteerde Hitler zich als een trol
  die uit het niets in de geschiedenis kwam.
  En de propagandamaschine van nazis zette alles
  eraan om dat de duitsen ook geloofwaardig over te brengen
  Nu de ware familiekroniek bekent geworden is, heeft het
  hem in een verklaringsdillemma gebracht.
  Het beweis van een reinrassige en gezonden stamboom
  heeft hij nooit voorwijzen kunnen.
  In tegendeel ! De familiekroniek heeft veel schaduwzijden.
  Een onopgeloste herkomst, de verdacht op inzest, polygamie
  en geestesziekte.
  Hitlers moeder was een cusine eerste graad van zin vader.
  en ook heel sterk in verdacht dat het zijn nichtje was.
  In de gestapo akten staan meerdere gevallen van zware
  psygische storingen in zijn familie.
  Een zeer opvallende aktevermerk schijnt zijn cousine
  Aloisia Veit te zijn . Als Hitler achter haar schizophrenie
  kwam, liet hij ze van de psygiatrie in een konzentratiekamp
  brengen. Nog de zelfde dag kwam ze in de gaskamer om.
  Hitlers vader Alios trouwde in het derde huwelijk met
  Klara Pölz . Tot heden is niet opgeklaart wie Alois vader
  was. In betracht komt Nepomuk Hüttler ( Klaras grootvader)
  Dan zou Adolf Hitler een inzestkind zijn en dat verklaart ook
  waarom de moslim hem zo vereren !

  Like

 30. twix zegt:

  Het is werkelijk ongelooflijk wat er allemaal gebeurd, maar het gebeurd dus wel.
  Vergeet niet dat Nederland een voorname rol speelt op het wereldtoneel inzake het bereiken van de globale doelen, welke dat dan ook moge zijn.
  Bilderberg is vanuit Nederland georganiseerd, en na de laatste conferentie zijn er weer wat brandhaarden bijgekomen.
  Overigens bij onze zuiderburen staan we bekend als een dom volk wat werkelijk alles geloofd wat ze gevoerd wordt.
  Vrees dat dit voor de overgrote meerderheid het geval is, daarom komt er geen opstand.
  Zelf verwacht ik dat alles tegelijk komt.
  Het signaal voor de islamitische hordes om huis aan huis bezoeken te gaan afleggen, zal niet een oproep van de immans zijn, maar eerder een economische meltdown, waardoor hun uitkeringen niet meer betaald worden.
  Natuurlijk volgt gelijk wo3 na deze ineenstorting.
  Ben zelf niet gelovig, maar is wel voorspelt dat de levenden de doden dan zullen benijden, ben dus niet zo positief over onze toekomst
  Denk echt dat onze taak als mensheid er bijna opzit.
  En die paar mensen die de bui wel zien hangen, komen ook niet veel verder dan wat schelden vanachter een toetsenbord. Daar zal de redding dus ook niet van komen

  Like

 31. Duinsnip zegt:

  Het niet aflatende gespot met het evangelie en Gods Zoon, Jezus Christus, wat eeuwenlang de basis van de moraal in het westen is geweest, nog te zien aan de lege skeletten van de kerkgebouwen, zal worden bestraft met het evangelie van een nietsontziende vijand. Overal bouwt deze zijn forten, de moskeeën en de Jezusverloochenaars zijn volkomen blind. Ook ondergetekende mag getuige zijn van de bouw van de vierde moskee, gesubsidieerd met 800000 euro van de Jezushaters. En wie denkt dat zonder gevolgen blijft lijdt aan een tragische zinsbechoogeling. Arm Nederland, arm Europa en ja ook arm Israël. Het wordt zeer donker.

  Like

  • twix zegt:

   Tja, denk dat je het goed ziet,
   Ik kom als atheïst tot de zelfde conclusie, zou er bijna gelovig van worden.

   Like

   • jitskesez zegt:

    Wil je nog een zetje? In de Bijbel staat over het Koninkrijk van God dat naties die niet jaarlijks een offer komen brengen, geen regen zullen krijgen. Kijk eens naar Google Earth, alle Moslimlanden worden zand. Zelfs Pakistan dat niet bepaald in woestijngebied ligt. Zie ook het advies aan alle naties in Psalm 2, en dank je Duinsnip voor je woorden alhoewel ze me niet blij maken.

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @duinsnip: 22.41. uur, op 27/7. Ik denk inderdaad, dat dat het scenario wordt.

   Like

 32. Trucker zegt:

  Zucht… argumenten gebruiken ipv een potje schelden, ik sta altijd open voor mensen die mijn reacties beoordelen op hun waarde (en die hebben sommige wel) en inhoud.

  Like

 33. Trucker zegt:

  @ Maria 27 juli 2014 om 23:36

  Dit is er eentje voor u:

  Zucht… argumenten gebruiken ipv een potje schelden, ik sta altijd open voor mensen die mijn reacties beoordelen op hun waarde (en die hebben sommige wel) en inhoud.

  Like

  • bobzelf zegt:

   HELEMAAL GELIJK TRUCKER !!!
   als het over geloof begint, , draaien ook de GELIJKHEBBERS VAN HET GELOOF ALTIJD DOOR !!!
   MIJN/ ONZE GOD IS DE BESTE , !!!
   wat bij de islam resulteert in , :EN ALS JE ONS NIET GELOOFT , STEKEN WE EEN MES IN UW RUG DAN WEL SLAAN WE JE KOP ERAF !!!
   MAAR MISSCHIEN KAN JOUW VRIENDIN EEN BEETJE GAS TERUG NEMEN ,
   want dit gelijk hebbende gegil , heeft de meeste wereldoorlogen veroorzaakt !!
   en we zitten hier om elkaar te steunen op deze site, dus argumenten graag en tegengas , daar steken we allemaal wat van op .
   dus trucker , we zetten dat bord weer voor onze kop , en kom maar op met je leuke geinige reacties

   gr. bob

   Like

   • Trucker zegt:

    Leuk om eens iets positief te lezen bob, de grote hoop op Bron’s blog houd niet erg van mijn geschrijf maar (in goed ouderwets Vlaams) daar veeg ik mijjn kloten aan
    Als er éne positief regaeerd is dat voor mij reeds een blijk van waardering.
    ik laat ze ZEIKEN, wat ik schrijf speelt zich op dit eigenste moment af, heb een omstandige reactie gepend naar zo’n roeper (Maria zegt:
    27 juli 2014 om 23:36) die mij nogal het één en ander naar het hoofd slingert maar geen jota kan weerleggen wat ik pen.
    Ik benijd je voor meer dan één reden en dan nog de beschikking over een AK, man you’re a lucky boy, ik minder is meer zo 😦

    Like

   • bobzelf zegt:

    Beste trucker,
    Ik heb een hele grote baas gehad, die vertelde me als ik de tering in had, omdat er iemand , dingen zei die me eigenlijk niet zinde , en niet waar waren !!!
    het volgende :
    Beste kloothommel , van iedere 2 mensen in de wereld is het 1 er al niet met je eens !!
    whahahaha
    mocht je zeker weten dat je voor de volle 100 % gelijk hebt, ga dan het gevecht aan , en sla zo’n droplul / muts om haar oren met goeie argumenten , dan wel in goed rotterdams , zaag haar/hem net boven zijn/haar enkels af !!

    Dus kom op , en neem gewoon goed beslagen “”wraak “” , is nog leuk ook , heb je een paar dagen geleden die “”mafkees ” gezien , ???
    Nou nu niet meer , whahahahahaha
    kom op makker in de strijd , er zijn nog zoveel leugens in de wereld !!
    en ik heb je al zoveel keer zien reageren , waarbij ik dacht, HELEMAAL EENS !!

    gr. bob

    Like

 34. Ruud zegt:

  Een goeie maar wie begint? John Doe, vigilante. Te zien via youtube

  Like

 35. Geronimo zegt:

  De veel gemaakte opmerking is: “Wat kunnen we eraan doen? We zijn immers machteloos !”
  Het is vooral de gedachte dat we machteloos zijn, die ons machteloos maakt.

  Wij als massa kunnen veel meer dan we denken ! Denk maar eens aan al de grote revoluties uit het verleden. Waarom zouden wij deze beperkte groep lieden die ons nu belazeren, indien nodig, als massa niet uit kunnen schakelen, en het heft in eigen handen nemen uit zelfverdediging, als zij er al met zo weinigen in slagen om ons onder de knoet te houden?
  Zo velen zijn ons al met succes daarin voorgegaan, in het afwerpen van eender welk volk-versmachtend juk !
  Alles wat we nodig hebben is de moed om onze gedachten in die richting om te buigen !
  Daarom dat al dat doemdenken en al die paniekzaaierij niet echt op hun plaats zijn in onze gedachten.
  Het is nl. juist datgene wat de hedendaagse “Führers” zo graag zien. Een laffe, willoze en daardoor manipuleerbare massa.
  Zo kunnen zo weinigen met alle gemak de baas blijven spelen over zo velen via allerhande schijnheilige manoeuvres als ondermeer “democratie”. Denk daar maar goed over na, die bestaat slechts in uw illusie, en dient enkel om u zoet te houden via een ingebeelde macht !

  Like

 36. Tom Hendrix. zegt:

  @Peterselie: 11.52. uur. Geweldig zoals je het hebt weergegeven, Peter. Het is inderdaad de NWO, en ze zijn ook nog van plan, zoveel bloed te laten stromen, dat er maar 500 miljoen mensen op aarde zullen verblijven. Tenminste dat is hun SATANISCHE BEDOELING. Stik de MOORD VUILE POLITICI EN REGERINGSLEIDERS dat jullie dit TOESTAAN. Ik denk dat Putin nog alleen maar is te vertrouwen!

  Like

 37. Trucker zegt:

  @ peterselie1 28 juli 2014 om 11:52
  Ik had uw inbreng nog niet gezien, sorry las enkel (LUCKY BOY) bob’s comment.
  Als jij me gelijk geeft is dat van een andere orde dan de eerste beste roeptoeter die onzin schrijft en mij verwenst.
  Jij schrijft met veel meer details als ik maar de essentie is dezelfde en ik meen me te herinneren dat je me indertijd ook gelijk gaf ivm het optreden van de eurabia potentaten die de massale import van islamieten gebruiken als “afleidingsmaneuver” (de burger is zo begaan met de problemen met de islamiet dat hij geen notie heeft van de stap voor stap dictatuur opbouw) om zo hun agenda te kunnen uitvoeren.
  “…Vooral dankzij briljant –gehaaid, zo u wilt- optreden van de Russische president Vladimir Putin…” misschien beide wel, ik denk niet dat hij één seconde wakker ligt over het lot van europa, enkel in de zin of het voor Rusland een bedreiging kan vormen of niet maar ik geef Poetin met graagte het voordeel van de twijfel.
  Feit is onomkeerbaar, hij en niemand anders heeft moslimbroeder en CAIR pion hussein barack (dat laaste wordt door velen onderschat) Bonni op BNI kent die terroristen club beter als wie dan ook en pent er regelmatig over, van weerhouden om syrie binnen te vallen en zo het hele midden oosten in brand te steken
  Hij heeft één missie en die is de islam wereldwijd in het zadel zetten en Israël, een doorn in zijn oog ( understatement) te dwarsbomen en stokken in de wielen steken en indien mogelijk op alle fronten te saboteren met behulp van zijn hulpje kerry de democraat.
  Dat er een wereldoorlog komt is zeker, wanneer is de vraag maar ik denk dat onze huidige generatie het begin zeker gaat meemaken, dar koester ik niet de minste illusies over.
  Kansen hebben wij niet, geen enkel, er zitten over de 50 miljoen (zonder de illegalen nog bij te tellen) islamieten in eurabia en wordt het strijd komen de syrie gangers naar hier.
  Feit blijft ook dat de mens niet graag met de naakte waarheid geconfronteerd wordt en die is dat wij kansloos zijn, 20-30 jaar terug kon het nog groepen vormen communicatie middelen, wapens, logistiek…vandaag hahaha (bittere lach), vandaag over and out en net dat laaste horen ze niet graag.
  Jouw relaas waarheid van begin tot einde.

  Like

 38. Trucker zegt:

  @ peterselie1 8 juli 2014 om 14:33

  Het komt neer op wat ik al vaker als niet heb gepend MISLEIDING.
  Generaal Sun Tzu wist het en in West Point (om maar de bekenste miltiaire academie) te noemen wordt zijn standaardwerk nog altijd als lesstof gegeven, met de opmerking dat het dateert van meer als 500 jaar voor Christus.
  Zo oud en nog steeds lesstof en als ik hier iets over pen wordt daar zelfs nog niet op gereageerd…de piepeltjes denken misschien dat ik over een meeneem Chinees schrijf…
  Hij heeft het belang van infiltratie, spionage en de eerste regel van oorlogsvoering: misleiding uitvoerig beschreven.
  Dat is zowat het enige boek(je) dat ik in mijn kast heb staan heb en ik kan het van voor naar achter en vice versa blind voorlezen.
  Ook in de zakenwereld wordt ijverig notities genomen uit het werk waar het voor de persoon in kwestie nuttig blijkt te zijn in de “strijd” met de concurentie…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s