EBRU UMAR – HET ZULLEN JE KINDEREN MAAR ZIJN

Screenshot_4

(Door: Ebru Umar)

IK BEN ZO KLAAR MET DIE KLOTE MAROKKANEN. ZO FOKKING, FOKKING KLAAR. Ik ben er klaar mee. Alsof het niet genoeg is dat de Albert Heijn op zondagmiddag in Bos en Lommer achter alle vier de kassa’s een caissière met een hoofddoek heeft zitten (niets mis met diversiteit, we leggen ons daar al jaren met zuchten bij neer maar dit is redelijk doorgeschoten. Of is de wijk al overgenomen door de ayatollah’s?), kun je niet eens meer met twee tassen boodschappen rustig naar huis lopen. Een stel Marokkanen staat pontificaal op de stoep. What ever. Je zult er toch langs moeten en als ze zelfs ruimte maken om te passeren, schaam je je bijna voor je slechte gedachten. Totdat je ze hoort: “Oprotten jij.” Oh gelukkig, m’n nare oordeel over Marokkanen klopt nog steeds.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

28 reacties op EBRU UMAR – HET ZULLEN JE KINDEREN MAAR ZIJN

 1. Marc Bouwman zegt:

  “Jullie moeten je schamen. En als jullie het al niet doen, schamen jullie ouders zich wel om jullie”. Ik denk dat Ebru hier een fundamentele denkfout maakt: die ouders zijn bron van het onopgevoede gedrag van deze jongeren. Verder is ook de regering schuldig: deze staat al decennia toe dat deze ouders zich willens en wetens van onze samenleving isoleren door hen in staat te stellen via schotelantennes de waan en waanzin van hun islamitische thuislanden tot in hun huiskamers, dus onze Nederlandse woonwijken (!) te laten doordringen. Voor hen doet het er dus niets toe wat er om de hoek, of zelfs op het Binnenhof wordt gedacht, besloten of geleefd. Voor hen doet alleen het verdere Ankara, Istanboel of Rabat er toe, Verder hun ‘nationale’ televisie vol met antisemitische soaps.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Marc Bouwman: 22.29. uur, op 27/7. Inderdaad meneer Bouwman, er heeft zich een parallel-samenleving kunnen vormen, mede door het toedoen van alle regeringen vanaf 1972. Het zijn onze politici, die voor deze puinhoop -met de Marokkanen- aansprakelijk zijn. En iedereen weet welke partijen het geweest zijn, die vanaf 1972 hebben geregeerd!

   Like

 2. Dot zegt:

  Als alle caissières achter de kassa muzz met een hoofddoek zijn kunt u uw boodschappen karretje pontificaal bij de balie achter laten en weglopen. Als iedereen zo doet misschien gaat de jeton bij AH vallen. BOYCOTTEN !

  Like

  • jans zegt:

   Ik doe dat al jaren: als er alleen maar hoofddoeken achter de kassa zitten laat ik mijn volle kar staan en vertrek ik naar een andere supermarkt. Als er staks alleen maar hoofddoeken op straat rondlopen vertrek ik naar een ander land.

   Like

   • Harry zegt:

    En als er dan ook zo’n hoofddoek als chauffeur op dat vliegtuig zit ?
    Of twee ?
    En alle stewardessen ?
    Met de trein kun je dan ook nergens meer naar toe waar het nog veilig is , nou behalve Rusland misschien .
    Waar moet je heen ? Islam is net onkruid , het duikt altijd overal onophoudelijk weer op .
    En je moet het wel heel grondig verdelgen wil je er ooit nog van af komen .

    Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Het zou een veel duidelijker signaal zijn de kassa met mohammedaanse te boycotten. Om uitsluitend die kassa te nemen waarachter zich geen kopvod bevindt.

   Like

  • Jan zegt:

   Betaal je ook ’s ff met 100 guldenflappie van Geert 🙂

   Like

  • exter39 zegt:

   Klopt , als alberthein meer allochtonen wil , als autochtonen , en er zitten geen landverraders tussen , zal de omzet dalen en gaan ze maatregelen treffen ,kerk en staat moeten gescheiden worden zonder meer ,en Albert hein geboycot

   Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Zoals ook opgemerkt in het commentaar, de ouders zijn juist NIET beschaamd over hun kinderen. Ze zijn opgevoed met de Koran, waar in staat dat je de Ongelovige moet bestelen en bedreigen, en slaan en doodmaken als ze bezwaar hebben.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, nou, wat een onverteerd verhaal! Zeker onmiddellijk heet van de naald opgeschreven om je frustratie kwijt te raken, Ebru…..? Ebru……?
  Ehhhhhh…..Ebru…..Mag ik je wat vragen?
  Zijn PVV-stemmers nog steeds ‘PVV-gekkies?’
  Of wil jij er langzamerhand ook wel wat “minder, minder, minder” hebben?
  Begrijpelijk. Maar….als je een flinke meid bent, dan kun je misschien tóch wel een zekere uitspraak terugnemen, niet?
  Dàn zouden we mekaar weer een beetje gaan begrijpen, lijkt me…….

  Like

  • jans zegt:

   Kut marokkanen, ze moeten allemaal oprotten naar de woestijn van hun geitenneukende voorvaderen. De islam kan de tifus krijgen.

   Like

  • Jan zegt:

   Met Ons Samenleven Is Moeilijk ..verrekte moeilijk

   Like

  • tjonge zegt:

   goh theresa, we zitten helemaal op 1 lijn vandaag !

   ebru heeft gelijk over die kutmarokanen maar vergeet dat ze een antisemitische turkse is ! die erdogan is zo gek als een islamitische deur maar daar horen mevrouw niet over.

   en net wat jij zegt, wel lopen zeiken/afbranden over de pvv !

   dat meisje heeft 20 kilo boter op haar hoofd !

   Like

  • Jan zegt:

   Toen men nog op de site van de PvdA, Leiden kon schrijven commentaar kon neerzetten schreef iemand daar altijd positief over ‘medelanders’/’nieuwe Nederlanders’ (wie zijn oude Nederlanders?) en werd hij ziedend als je kritiek had op het islamitisch geteisem tot hij op een avond bedreigd werd door mokro’s. Toen schreef hij op de site ‘dood aan islamieten’. Al dat slome rode volk moet alles eerst ondervinden tot iets doordringt in die koppen van hen. Hier het bericht van deze SP’er:

   E. Meijer | 3 mei 2008 – 03:09 | Link
   Dood aan Islamieten

   Ik fietste naar huis en werd bedreigd door Marokkaans tuitg. Dood aan aan deze idioten. Ze heben mij mijn vriijhieid afgepakt. Weg met Marrokakena, weg met islamieten! Ik verachtt dat tuig. Ik voel de pijn… Dood aan islamitsisch tuig!

   Mooi commentaar van ene ‘Johan’ en ‘Renee’:

   Johan de Vries | 3 mei 2008 – 10:51 | Link
   Zo zo,
   meneer Meijer, u wordt bedreigd en het zit u behoorlijk hoog want u hebt uw frustratie direct hier neergezet, daarop wijzen de typefouten. Begrijpt u nu eens warom ik geen goed woord over heb voor de islam en waarom ik voortdurend meewarig kijk naar links NL die al het wangedrag van moslims goedpraten, links dat voortdurend de andere kant opkijkt en waarom Wilders het woord ‘knettergek’ in de mond nam toen werd gezegd dat Nederland een joods-christelijke-islamitische cultuur zou krijgen? Begrijpt u nu waarom ik mij zorgen maak nu Hirsch Ballin blasmefiewetten wil invoeren in Nederland. Want zo noem ik deze voor het gemak: http://www.depers.nl Begrijpt u nu waarom ik deze man voor totaal incapabel houdt (het liefst zou ik hem uitvloeken, maar dat staat vulgair). Ik maak meer dan TWINTIG JAAR het islamofascisme van dichtbij mee in Amsterdam –West, een stadsdeel dat meer op een camping begint te lijken, vanwege de mannen in pyjama’s en de vrouwen in tenten die door spleten kijken, wandelende kazematten. Dus nu uw mooie wijk ook bedreigd wordt dient Aktie ondernomen te worden, wilt u bloed zien. Maar die dialoog kunt u op uw schoenzool schrijven. Dialoog is netzo misbruikt als het woord ‘respect’. Begrijpt u nu waarom een multiculturele staat een ten dode opgeschreven staat is, dat in een dergelijke staat iedereen elkaar naar de strot vliegt en dat de enige oplossing is dat nieuwkomers/allochtonen zich aanpassen aan de leidende cultuur om niet een lijdende cultuur te worden die men na enkele decennia naar het graf kan dragen?
   Wat u nu hebt meegemaakt is voor mij de reden om te zeggen dat ‘liberale islam’ ‘Europese islam’, ‘gematigde islam’ gewoon niet bestaat, dat heeft Sevtap Baycili al aangetoond als u tussen de regels door las op ReaGeert en dat kunt u nu WEER lezen nadat Yman Mahrach in opspraak is geraakt en straks huichelend, op 4 mei op de Dam staat terwijl met de kransen door moslims elders wordt gevoetbald. Zie website PvdA Amsterdam: http://www.amsterdam.pvda.nl Islamisering vindt niet plaats d.m.v. een tsunamie maar d.m.v. van sluipende intimidatie, bedreigingen, in elkaar slaan, oplichting (Westermoskee), wegpesten, zich beroepen op een ‘heilig boek’. Zo gebeurde dat in Pakistan en zo gaat het al lang in Nederland omdat gekken als Fahwaz door links de hand boven het hoofd gehouden worden, gekken die notabene uit Saoedi-Arabië zijn gesmeten maar natuurlijk in het ‘liberale’ Nederland onderdak krijgen EN de nodige geldelijke bijstand. Dat heet humaan, hoor ik dan.
   Voor u, op uw vrije dagen straks, lectuur: Betsy Udink’s “Allah en Eva”
   Een stuk uit het boek staat op hoeiboei en kunt u hier lezen: De baard van de profeet beledigd
   hoeiboei.web-log.nl
   en het vervolg hier:
   hoeiboei.web-log.nl
   En reken er maar op dat de totale gekte van de kant van de moslims losbarst als Hirsch Ballin en JPB hun (idiote) zin doordrijven.
   En nogmaals: islam is GEEN religie, maar een TOTALITAIRE IDEOLOGIE.

   rene | 3 mei 2008 – 15:28
   verrassend?
   Enigzins met verbazing lees ik de bijdrage van meneer Meijer.
   Net of dat dit nooit wel ergens vrijwel dagelijks gebeurt. En weet u wel wat u daar zegt? Kijk maar uit dat u zelf niet aan de andere kant staat. Die van dader wel teverstaan.
   http://www.depers.nl
   Dan deden een aantal Leidse ”soortgenoten” van ons het ietsje anders vorige week.

   En dan dom commentaar van Henny, die was/is wethouder in Leiden:
   Henny | 3 mei 2008 – 15:42 | Link
   Johan en rene

   Mooi in de zeik genomen door ‘tristan’

   Tristan | 3 mei 2008 – 17:50 | Link
   Politiek-correct?

   Mijn oprechte deelneming gaat uit naar Dhr Meyer die in aanraking kwam met een medelander van allochtone signatuur die blijkbaar nog moet inburgeren of zijn rijbewijs nog moet halen.
   Iedere autochtoon loopt dagelijks het risico gemolesteerd te worden door z.g. kansenjongeren en andere etnische minderheden.
   Zijn reaktie is begrijpelijk (een mens moet zich afreageren) maar
   is niet politiek-correct.
   Met name Marokkaanse jongeren vallen tussen wal en schip.

   Henny | 3 mei 2008 – 15:42
   jullie zijn weer heerlijk alles en iedereen over een kam aan het scheren. Ik heb begrip voor de reactie van Meijer. Als je het overkomt laat je je gaan. Maar van jullie mentaliteit lig ik nu wakker.

   Lees verder op: http://www.leiden.pvda.nl/weblogs/marije/marije_item/t/debat_in_de_partij_en_zo
   en verwonder je hoe de PvdA gekken schorem in bescherming nemen. Bijv. Geschifte Olaf:
   Olaf | 3 mei 2008 – 19:59 | Link
   Ik denk dat het wel meevalt
   als je een week geen TV meer kijkt en geen Telegraaf leest voel je je een stuk veiliger.

   Zoals je ziet, links volk is krankzinnig, links staat dan ook in het woordenboek als ‘fout’

   links: linkshandig lomp, onbeholpen
   http://www.encyclo.nl/begrip/LINKS

   Like

 5. Yiooda zegt:

  Liet mijn boodschappenwagen vol en al staan en ging zonder boodschappen de deur uit!
  Yiooda

  Like

 6. Vederso zegt:

  Reactie gezien bij GeenStijl: “Goh”.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Het is hun cultuur. Wie zegt dat dit niet zo is gaat maar een half jaar in een wijk wonen met meer dan 50% van deze riffo’s. Hun dochters doen het gemiddeld beter maar als het er serieus op aankomt zijn ook zij uiteindelijk geen haar beter. De grote hoeveelheid Marokkanen in ons land is een doodlopende steeg waaruit omkeren niet meer mogelijk is. Minder, minder roepen is ten opzichte van dit overwegend parasiterend segment in de bevolking zeer legitiem. De multiculturele genotszoekers onder ons verdrongen zich om een T-shirt aan te trekken met opschrift “Ik ben Marokkaan””, maar nu de Joden in heel Europa onder gespuugd worden met islamitische haat zijn deze selectief bewogen hypocrieten in geen velden of wegen te bekennen. Blijft nu wachten op het moment dat Mark Rutte een Joodse school bezoekt om de angstige Joodse kinderen een hart onder de riem te steken. Mochten de Marokkaanse kinderen al bang zijn geweest dan had dat alles te maken met de door progressief Nederland bewust opgeklopte sfeer en niets met het gebral van een klein groepje P.V.V.ers in een zaaltje in Den Haag.

  http://rutube.ru/video/5ff7533c67f2ba4ea0caf9a925d500e4/

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds: 00.05. uur. De vraag of – RUTTE (VVD)- ook bij de Joodse kinderen langs zou gaan, vind ik zeer actueel, Guus. Ik vrees echter, omwille van de OLIESJEIKS en Saoedie-Arabië, dat hij dat niet zal doen!

   Like

  • Theodoor zegt:

   Het stinkt hier, ook in Kiev stinkt het.

   Timmermans schijnt nu populair te zijn, bij wie?

   Van Baalen en Verhofstadt zullen zich zeker en vast ook populair voelen.

   Bijna 300 mensen het slachtoffer van het spel der politici.

   Like

 8. Als je er met een mot krijgt en je kankert terug,fietst hij hard weg:is me al vaker overkomen.Maar met een groep?Dan durven ze wel;het zijn gewoon aartslafbekken!Kun je ook zien als ze wat uitvreten,altijd die lelijke koppen bedekt!

  Like

 9. Johan V zegt:

  Binnen kort mag je prijs schieten op die rif-apen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  ik laat me de les niet lezen door uh, hoe heet dat wijf?

  Like

 11. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv EBRU UMAR ziet eindelijk t ‘licht’ aka de inktblacke duisternis T ZULLEN JE KINDEREN MAAR ZIJN http://wp.me/p1O7aM-htx

  Like

 12. Wat Ebru (hardop) schrijft, dat denken bijna alle Nederlandse vrouwen, op dat handjevol buttondragende “I hartje moslims” idioten na. Keep on the good work Ebru!

  Like

 13. lucky bee zegt:

  Huuuuuh Ik heb gedacht dat de splinternieuwe Kalief Ibrahim alle Moslima’s Europa uitgenodigd heeft bij hem als Hoeri’s voor zijn mujahedins te worden?Zijn er toch nog genoeg behoofdoekte moslima’s in ons land?

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Ja hoor, een Turkse die wat te zeuren heeft over Marokkanen. De pot verwijt de ketel. Het zijn allemaal moslims en plunderen allemaal onze welvaart.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s