“Free Gaza”-demonstratie: “Allahu Akbar!” en “Sieg Heil!”

Screenshot_1

(Vertaling: E.J. Bron)

Eén dag na de Israël-vernietigings-demonstratie n.a.v. de zogenaamde “Al-Quds”-dag vonden in veel Duitse steden pro-Hamas demonstraties tegen de “oorlogshitser” Israël plaats. Turkse en Arabische Mohammedanen interesseert het helemaal niets dat in Irak, in Syrië, in Nigeria, in Somalië en in Afghanistan duizenden mensen beestachtig vermoord, anders gelovigen de keel doorgesneden, christenen verdreven en hele meisjesklassen afgeslacht worden. Zij zijn alleen maar geïnteresseerd in “Palestina” en dat Israël zo spoedig mogelijk van de kaart wordt geveegd, wat Hamas eist.

Zo ook in Heilbronn afgelopen zaterdagmiddag. De SPD-burgemeester had van tevoren verkondigd: “Daarom is het onacceptabel dat in onze stad de ene of de andere kant van het Israël/Palestina-conflict vernederd of belasterd wordt. Haatleuzen of racistische provocaties tegen individuele groepen stuiten op onze scherpste tegenspraak – en pas goed iedere oproep tot geweld.”

Zo kwamen er ongeveer 1500, meest oorspronkelijk uit Turkije afkomstige, “Israël-critici” en hun desbetreffende bekende aanhangers uit het links- en rechts-extremistische spectrum op het Kilianplein bij elkaar, bewapend met Turkse en “Palestina”-vlaggen, om hun Israël-haat de vrije loop te laten. Nauwelijks waren de inleidende woorden van de onbekende organisator weggestorven of het choreografisch ingestudeerde “Allahu Akbar!”, “Kindermoordenaar Israël!” en ook “Sieg Heil!” weerklonk. In de verslaggeving van de “Heilbronner Stimme” muteerden deze strijdkreten tot “Wij willen vrede”, “Wij zijn Gaza” of “Allah is groot”. “Kindermoordenaar Israël!” liet men in ieder geval niet achterwege.

In de eerste plaats was ik daarom geïnteresseerd in de vraag of de Heilbronners zich dat zomaar zouden laten welgevallen, temeer omdat de burgemeester immers nadrukkelijk benadrukte dat “noch de ene kant noch de andere kant vernederd mocht worden. Of dat er misschien toch nog enkele verstandige mensen waren die de moed hadden zich te weer te stellen tegen het antisemitisme op de pleinen en in de straten van Heilbronn.

Daarin werd ik niet teleurgesteld. Ik zag één enkele anti-demonstrant met een kleine Israëlische vlag en het bordje “Solidariteit met Israël”, die onmiddellijk de aandacht van de politie trok, die hem na de nodige discussie een plekje aan de rand van de manifestatie toewees.

Screenshot_18

Screenshot_19

Binnen enkele minuten kwamen er nog ongeveer tien burgers bij hem staan, die eveneens borden met solidariteitsbetuigingen aan Israël omhoog hielden. Enkele van de demonstrerende Mohammedanen drongen er bij de politie op aan om deze actie te verbieden. Zonder resultaat. Totdat de optocht zich onder het roepen van “Allahu Akbar!” in beweging zette en via de Kaiserstraße vertrok, konden de paar bezorgde burgers van Heilbronn, waaronder ook een Armeense christen, hun mening, weliswaar aan de rand, verkondigen. Voor hun moed zijn wij hen dank verschuldigd!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Duitsland, Gazastrook, Hamas, Islam, Islamisering, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Free Gaza”-demonstratie: “Allahu Akbar!” en “Sieg Heil!”

 1. Monalisa zegt:

  We hebben te veel van dat volk in europa.

  Like

 2. Willie zegt:

  Zo zie je maar dat zelfs de flikken in t vuile spelletje meedoen, dus dat is ook een vijand voor ons

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Zwarte pakken voor de Politie maar herinvoeren en 7,50 euro per Jood en PVV stemmer vangen en straks hebben bijna alle Nederlanders bij het verzet gezeten ! Tja de geschiedenis herhaalt zich immers…oude wijn in nieuwe wijnzakken en we gaan weer over naar de orde van de dag !

   Like

  • Trucker zegt:

   islamiet is OVERAL geinfiltreerd, overheden zijn het begerigste beoogde doel.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Willie: 16.17. uur. Beste Willie, de Politie is de handen gebonden. Door het verraad met: De Resolutie van Straatsburg, heeft de POLITIEK ervoor gezorgd, dat het MOSLIMVOLK en de perfide ISLAM geen strobreed in de weg mag worden gelegd! We moeten bij de VERRADERS van de POLITIEK zijn!

   Like

 3. janfreak zegt:

  Lof voor de mensen die het te midden van die waanzinnige moslims opnamen voor Israël.
  Dat zijn voor mij de ware helden.

  Like

 4. Trucker zegt:

  Dit kopt de openbare KRomroep BRT deredactiebe

  “…Pro-Palestijnse betogingen in Brussel even uit de hand gelopen…”

  Dit is codetaal voor dat het escaleert, niks nieuws onder de zon de islamiet trekt zich niks aan van regels of verboden.
  Deze RELLEN zijn het zoveelste bewijs dat de islamiet bewust steeds een stap verder zet ,(lees) laaat escaleren om te weerbaarhieid van de overheid te testen, zo simpel is het.
  In het vorige topic las ik islamieten lachen met Nederlandse overheid… ze lachen zich te pletter over heel eurabia want ze weten dat de tegenstand van de overheid minimaal is lees met veel woorden en that’s it.
  Mijn oplossing met dit soort gezeik is uiterst efficient en doodeenvoudig en ik weet dat deze rellen in aantal zou afnemen tot het tuig beseft dat Nato spul (5.65 of de goeie ouwe “buks” (wel met CAL12) iets anders is als ome agent die eens streng toekijkt en vervolgens wegloopt.
  Speciale eenheden inzetten en escalatie wordt herleid tot factor nul.

  Like

 5. Harry zegt:

  Misschien moet Israël nu ook maar eens schijt hebben aan de hele wereld en dat hele zootje naar de hel bombarderen . Las net op Geen Stijl dat er Nederlandse politici , van groen links , de SP en lui van de Vara , meelopen in de demonstratie in Rotterdam , pro gaza , leuzen scanderend .
  Wij zijn van onze kant veel te soft en te fatsoenlijk !
  De moslims willen nu een gevechtspauze in Gaza vanwege het SUIKERFEEST !
  Zelfs in een oorlogssituatie zouden we ons nog aan moeten passen aan hun achterlijke gebruiken ?
  Voor mijn part is die hele Gaza strook morgen EEN GROTE MOLSHOOP !

  Like

  • Jean zegt:

   Harry,
   Molshoop? Ik hoop op een grote vlakte waar ze dan aardappelen en varkens kunnen kweken dan heeft die gazastrook nog enig nut voor de bevolking van Israël.

   Like

  • koddebeier zegt:

   Niet zo vreemd toch dat deze linkse Nazie’s pro islam zijn.
   Ze noemen zich socialist, maar dat deed Hitler ook, dus de appel vallen niet ver van de stam.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Voor mijn part ook! Wat is er, Godverdomme, aan de hand?!
   Israël laat dat geëtter maar voortduren, terwijl het nu toch wel lang genoeg geduurd heeft, en wij hier zijn inderdaad te soft en te fatsoenlijk naar dat tuig toe!
   Er zouden echt meer tegen-demonstraties moeten komen, niet alleen pro-Israël, maar voor mijn part ook meer tegen de islam in het algemeen!
   Of: Tegen de tirannie van de islam, als je het persé zo wilt hebben!
   Het is, dat je alléén niet verder komt; Als bijvoorbeeld de PVV weer wat zou organiseren, wàs ik er, al zou ik het reisgeld aan mijn zoon moeten vragen!

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Theresa Geissler: 18.20. uur. Ik ook Theresa, net als op de Koekamp 21 september 2013!

    Like

 6. Cathja zegt:

  Is het eigenlijk niet diep triest, dat wanneer je het opneemt voor Israël, in -wat we nog altijd noemen- een democratisch land, je naar de buitenkant wordt gestuurd, omdat je kennelijk provoceert? Kijk eens wat die haatjurken uitvreten als er ergens een pro-Israëldemonstratie wordt gehouden! Ze schreeuwen overal doorheen, zwaaien met verboden vlaggen, en hen wordt veel te veel toegestaan.
  Rotvolk, die moslims! De hele wereld zijn ze aan het verzieken met hun dagelijkse bezigheden: schelden, dreigen, wraak nemen, mensen lastig vallen, etc. Wat doen ze hier eigenlijk, behalve rellen?
  We moeten ze allemaal Europa uitgooien. Ze leven van onze centen, en delen hier ook nog eens de lakens uit.
  Welke overheid durft de eerste stap te zetten?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 17.05. uur. Je vraagt: ” Welke overheid durft de eerste stap te zetten?” Ik geef je op een briefje, dat dat GEEN ENKELE OVERHEID IN DIT VUIL EUSSR EUROPA gaat doen. De EUSSR heeft gemene zaak gemaakt met de BOOSBAARDEN, met name met Saoedie-Arabië en Quatar!

   Like

 7. Jean zegt:

  Dat alla hitlers tuig moet eruit nu het nog kan en laten we eisen dat die Zweedse misdadigster aalstroom die ons Europa aan het vergiftigen is wordt gearresteerd voor misdaden tegen eigen volk. E.T. eveneens arresteren wnt die is geen haar beter.

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Islam is toegelaten racisme; media zien niets, rechters horen niets en politici zeggen niets! Ze zijn gewoon medeschuldig aan de volgende holocaust.

  Like

 9. johannes zegt:

  Harry
  helemaal met je eens

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Nu roep ik MINDER, MINDER, MINDER MOSLIMS en ISLAM in Europa en NEDERLAND!

  Like

 11. Anneke zegt:

  Ben ervan overtuigd dat de links NSB-ers vrolijk slapend in de hete oorlogsvoerende handen vallen van de Mohammed-gangsters. “Wat ‘k al vaker schreef….Zij zullen hun eigen graf gaan bewonen, heerlijk samenwonend met de Allah-terror”. Knus in de hete vlammenzee………kreunend en steunend.

  Like

 12. Jan zegt:

  Al Quds-dag in downunder. Info, wat heet, is van Press tv en dat is te merken, de haat druipt van mijn monitor. Koranimals en Aussie-gekkies:

  Like

 13. wim van rooy zegt:

  Op de politie kan je niet rekenen. Tijdens de tweede wereldoorlog voerde die ook braaf de bevelen van de Duitsers uit, in Antwerpen, in Parijs. Plus zit de angst er goed in.

  Like

  • Anneke zegt:

   Wim…wij autochtonen kunnen toch wel rekenen op de politie ??? “Een bietje ophef maken en wij zitten zo achter slot en grendel…onder het mom van: Niet meer toerekenings-vatbaar”. Maar eerlijke afwerking van zaken en beveiliging van de samenleving onder het betrouwbare -, wakende oog van ‘oom agent’…inderdaad dáár behoeven wij niet (meer) op te rekenen.

   Like

 14. Jan zegt:

  Welkom in het Midden-Oosten – Al Quds Rally in Toronto 26 juli 2014

  “Go Back To Germany Where They Can Kill You Again!”

  Een ‘goed’ voorbeeld doet immers volgen: heks Helen Thomas (gzd nu onder de zoden)

  En wie zich nog afvraagt waar de verrotte mentaliteit van de juntaleider vandaan komt:

  Like

 15. Jan zegt:

  Anti-Israel protest in Montreal

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s