Isis-aanhangers en separatisten lachen om het slappe Nederland

Screenshot_67

Mark Rutte en Jozias van Aartsen

(Door: Erik60)

De laatste dagen hebben wij Nederlanders nogal wat over ons heen gekregen. 193 landgenoten vermoord door een terroristische aanslag. En neen, Rutte en koning Willem-Alexander, het is geen ramp, maar een terroristische aanslag op onschuldige Nederlandse burgers. Het woord terrorisme willen zij niet uitspreken, omdat anders de Koninklijke Shell minder winst zou maken. Wie heeft baat bij deze winst, denkt u? En dan nog de demonstraties van de extremistische moslims in Den Haag, die oproepen tot het vermoorden van Joden. Bij de laatste ISIS-demonstratie werd er bijna een journaliste gemolesteerd en verkracht. Gelukkig was er toch nog een slimme agente die een wagen liet komen om haar zo snel mogelijk van deze onheilsplaats te verwijderen. Maar volgens burgemeester Van Aartsen is er niks gebeurd en zijn er ook geen hatelijke leuzen geroepen. Terwijl beelden en getuigen anders beweren. Maar ja, deze getuigen zijn dan ook autochtone getuigen. 

Ik vraag me eigenlijk af waar de burgemeester van Den Haag zijn informatie vandaan haalt. Krijgt hij zijn informatie van Arabische politiemensen soms die hun neven in bescherming willen nemen? Of is de burgemeester zelf een antisemiet of gewoon een lafaard? In ieder geval, die vent moet zijn sjerp inleveren en zonder wachtgeld de deur gewezen worden. Hij heeft al meermaals bewezen dat Joden en christenen niet meer veilig zijn onder zijn bewind. Want maak jullie geen illusies, het is nog maar een kwestie van tijd voor er in het openbaar Joden terechtgesteld worden. Je ziet en voelt de haat tegen de Joden in de filmpjes. En dan durft deze slappe hap burgemeester het nog ontkennen ook?

Ik denk dikwijls wat er nou toch aan de hand is met onze burgemeesters. Pleiten voor een kinderpardon, illegalen beschermen, extremistische moslims veelvuldig laten demonstreren en de bouw van moskeeën onbeperkt toestaan. In dit geval lijken ze net op Rutte. Rutte is een rubberen Robby die zich in alle bochten kan wringen om niemand te provoceren. Hij doet dat met de separatisten en met de extremistische moslims in Nederland en het buitenland. Shell en andere multinationals hebben veel macht over de regering. Een normale regering had allang een vuist gemaakt tegen deze extremisten.  Alleen om de rest van de bevolking te beschermen tegen deze moordenaars in spe. Want dat zijn ze: wie met ISIS-vlaggen zwaait en ermee sympathiseert, sympathiseert ook met hun gruwelijke daden. Geef deze sympathisanten de vrije hand en ons mooie land staat in vuur en vlam. Zinloze moorden en onthoofdingen zullen dan dagelijkse kost zijn en geen Jood, homo, vrouw, christenen of andersdenkende zal dan meer veilig zijn. Dit kan toch niet de bedoeling zijn van de regering om dit zo ver te laten komen?

Daarom moet zij nu ingrijpen en de extremisten oppakken, opsluiten en uitzetten. Deze mensen zijn gemakkelijk te herkennen op de beelden. Want zij ruien de jongeren op, die maar al te graag meegaan in het gewelddadige islamitische programma van ISIS, omdat veel van deze rel schoppende jongeren van anarchie houden. Dat merken veel van onze vrouwen dagelijks op straat als zij zomers gekleed de straat opgaan en hen tegenkomen. Het moet nu afgelopen zijn. Rubberen Robby moet ingrijpen en rust in het land brengen door een krachtig antwoord te geven op extremisten die wij niet dulden.  Schop Van Aartsen buiten en laat die extremisten oppakken door commando’s als de politie te slap is om het te doen. De Nederlandse regering moet echt eens een vuist maken tegen onze vijanden. Want zowel ISIS-aanhangers als separatisten lachen ons uit, omdat zij kunnen doen wat ze willen met ons Nederlanders.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", antisemitisme, Islam, lafheid, landverraad, Nederland, Oekraïne, Overheid, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

38 reacties op Isis-aanhangers en separatisten lachen om het slappe Nederland

 1. janfreak zegt:

  Ja, vroeger hadden we houten schepen en bemanningen uit staal, nu zijn het stalen schepen en mannen met een groot bord hout voor hun kop.

  Like

  • janfreak zegt:

   groot houten bord had het moeten zijn. Zo zie je maar weer, haastige spoed is zelden goed.

   Like

  • jans zegt:

   Het is niet zomaar een stuk hout, het is een compleet tropisch regenwoud.
   De politiek leiders in Den Haag zijn verschrikkelijk slap.
   Straks kunnen die slappe politiek leiders lekker van de islam genieten vanuit de achtertuin van het Catshuis en het Binnenhof. Kunnen ze gezellig hun luch en dinner delen met haatbaarden en burka dragen broedmachines in buurt.
   Wat een stumpers daar in Den Haag, verschrikkelijk!

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  En ze hebben nog gelijk ook!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Ik sta volledig achter je zienswijze Erik60. Maar we hebben toch een groot probleem, namelijk het feit, dat de gehele Nederlandse politiek, van “links tot rechts”, danst naar de pijpen van zowel: de EUSSR, de BILDERBERGMAFFIA- waaronder ons zgn. Oranjehuis- en de NWO. Juist rubberen Rutte (VVD) was vorig jaar met “het miezerige kereltje Pechthold (D66)”, gast bij het OVERLEG van de BILDERBERGKLIEK. En daar wordt je niet voor gevraagd, als je niet HORIG wenst te zijn aan hun BELANGEN. Neen, van de POLITIEK hoeven we NIETS te verwachten, buiten de PVV dan!

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ja maar, ja maar, ja maar, heer Erik60, onze ‘regering’ WIL helemaal niet van de islam af.
  De dames en heren wéten wel wat er in de wereld gebeurt, maar het boeit hen niet.
  Het enige wat hen interesseert, is macht en een vet betaald luizenbaantje.
  Misschien zou het eventueel kunnen dat zij denken dat ZIJ gespaard blijven tijdens de massa-onthoofdingen die straks zullen plaatsvinden, maar dat zien ze dán wel weer.
  De ‘koning’ zal tegen die tijd wel allang de benen hebben genomen; vluchten zit immers in de genen van die laffe genotzuchtige hebberige ‘koninklijke’ familie.

  Overigens ben ik het met de inhoud van uw artikel eens.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ze hebben tenslotte niet voor niets een aardig onderkomen in Argentinië gekocht !!

   Like

   • Jean zegt:

    Koddebeier,
    Ook dat weten we te vinden als er afgerekend moet worden. Niemand ontspringt de dans ook die bende niet.

    Like

   • exter39 zegt:

    Ja ook toevallig Argentininië daar vluchten na ,45 ook de oorlogsmisdadigers naar toe .

    Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 15.40.uur. Zeker zal Willem de Overbodige met zijn Maxima de Tangogriet, de pleitmove maken, daar zorgen ze wel voor, evenals de vuile verraders van: PvdA,CDA,VVD , D66,GL,CU,SP, om de meeste maar te noemen.

   Like

 5. bigljohn zegt:

  Dat klopt volledig Tom. Ik denk dat we ons beter kunnen voorbereiden op de aanstaande burgeroorlog, dan te gaan discussieren over wat we nog tegen de Islamisatie kunnen doen. De Islamisatie werd door toedoen van kwade krachten een voldongen feit. En feiten liegen niet !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Mijn volledige instemming met uw artikel, Erik60! Eén klein dingetje: Het zal wel aan mijn dwarshoofdigheid liggen, maar zelf kan ik de actie van die ‘slimme’ agente niet zo slim vinden omdat op deze manier de verkeerde werd opgepakt, d.w.z. de gemolesteerde in plaats van de dader. Dat zal wel weer niet anders gekund hebben in verband met het gebrek aan mankracht, maar IK blijf het verkeerd vinden omdat daarmee aan die klootzakken een verkeerd signaal afgegeven wordt. In de toekomst moet dat doodgewoon anders. Verder: Hulde!

  Like

  • Willie zegt:

   Elders hier dit comment geplaatst : zegt dat genoeg??

   Willie zegt:
   Je reactie is in afwachting van moderatie.
   27 juli 2014 om 16:17

   Zo zie je maar dat zelfs de flikken in t vuile spelletje meedoen, dus dat is ook een vijand voor ons

   Like

 7. jitskesez zegt:

  Dit is op My Blog herblogd.

  Like

 8. Harry zegt:

  We weten het allemaal en iedereen hier is het met elkaar eens , het kan gewoon niet bestaan dat die labbekakken het zelf niet zien en begrijpen , dat laffe wegkijkbeleid .
  Zou nou wel eens precies willen weten wát die laffe rotzakken precies denken .
  En niet alleen van Aartsen , zeker ook Rutte met z’n club en het hele linkse zootje , Pechtold incluis .
  Is het een kwestie van zo lang mogelijk blijven zitten , totdat het helemaal niet meer gaat ?
  Zijn het zulke ratten dat ze denken ( of wéten liever gezegd ) dat de Hollanders ongeveer het laatste volk op aarde is om in actie te komen ?
  Feit is dat het een bende gevaarlijke imbecielen is die ondanks dat ze in het openbaar een verhaal op kunnen hangen dat door velen geslikt zal worden , de veiligheid , het welzijn en het levensgeluk van ons , oorspronkelijke bewoners volledig in de waagschaal stellen .
  Waar hebben ze zó leren liegen ?
  En waarvoor ???
  Hun volgende baantje bij de EU met haar geniepige rotbeleid ?
  Is het Beatrix met haar Bilderberg bende ?
  Is het groter ?
  Wie o wie ziet kans om van deze lui criminele volgers te maken ?
  Ik wou dat ik het wist !

  Dat nou één Erik 60 meer zinvols produceert in één artikeltje dan ik van de “heren” politici in een héél jaar hoor , dat is toch bloedstollend droevig ?

  Like

 9. van Aartsen en Rutte zijn mannen die totaal geen normbesef hebben gezien hun gebrek aan Godsbesef!Deze beide mannen ontkennen door hun doen en laten De God van Israel,Die Zich heeft geopenbaard door Yeshua Hamashiach(Zijn Zoon).Gelukkig is het op de valreep ook voor deze mannen nog steeds genadetijd !Hoe moeilijk is het voor een mens je eigen ik aan de wilgen te hangen of wel jezelf te laten begraven en wonderlijk opnieuw geboren te worden in Die Joodse Yeshua ! m.vr.gr. shalom leon van duren

  Like

 10. Ad van der Voort zegt:

  Kan er misschien een directe communicatie lijn opgezet worden in de vorm van bijvoorbeeld: issis radar of alarm, zodat we tijdig weten wanneer en waar er z’on demonstratie gaat worden gehouden en waardoor we genoeg echte Nederlanders kunnen optrommelen met allerlei soorten wapens om deze islamitische gekken eens voor nu en altijd duidelijk te maken dat ze op moeten rotten uit onze mooie Nederland

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Ad van der Voort: 17.43. uur. Dat is een heel goede suggestie van U meneer van der Voort. Laten we dan zorgen met enige honderden te zijn, dat doen de haatmossels namelijk ook altijd, dan zal de Politie niet zomaar partij kunnen trekken voor de ISLAM volgers, en hun LINKSE MEELOPERS!

   Like

   • een patriot zegt:

    Buurtwachten hebben we nodig.
    Ik zal géén iSiS vlag of Jodenhaat in mijn buurt tolereren.
    Over mijn lijk.
    Communicatie tussen diverse buurten, gemeentes en landelijk is een goed idee om elkaar bij te staan in de strijd tegen barbaren.

    Like

 11. Jean zegt:

  Moslimreetlikkers stinken uit hun bek, niet naar luisteren en beginnen met die moslimtroep op te ruimen zodat er terug welvaart, VEILIGHEID en leefbaarheid komt in onze samenleving, die barbaarse vuiligheid hoort hier net in thuis en zal hier ook nooit getolereerd worden, oprotten voor die barbaarse smeerlapperij.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Bedankt Erik60 “Pleiten voor een kinderpardon, illegalen beschermen, extremistische moslims veelvuldig laten demonstreren en de bouw van moskeeën onbeperkt toestaan.” Achter het handelen van deze burgemeesters zit gewoon een structuur, bijna overal het zelfde liedje. Door wie, wat worden burgemeesters geïnstrueerd? Vereniging van Nederlandse Gemeenten? Men weet dat de ene burgemeester de andere niet is. Steeds meer excessen die geïnitieerd worden door de burgemeester halen de pers. Een expliciet voorbeeld waar natuurlijk geen bewijzen voor te vinden zijn, is: in de gemeente waar ik woon hebben al een poosje een waarnemend burgemeester van PvdA huize, laat het toeval zijn of niet maar ik zie steeds meer van deze Somalische ‘dames’ kleurig van top tot teen verpakt, een kinderwagen voortduwend met een mobieltje tussen oor en hoofddoek geklemd. Maar dat er gestructureerd iets er achter zit dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid.

  Secretariaat van het Burgemeestersconvenant
  Het Secretariaat van het Burgemeestersconvenant, opgericht en gefinancierd door de Europese Commissie, is verantwoordelijk voor de coördinatie en het dagelijkse beheer van het initiatief. Het biedt ondertekenaars administratieve ondersteuning en technische begeleiding, faciliteert netwerken tussen belanghebbenden van het Convenant en zorgt voor de promotie van hun activiteiten. Het Secretariaat van het Burgemeestersconvenant wordt beheerd door een consortium van Europese netwerken die lokale en regionale overheden vertegenwoordigen, onder leiding van Energy Cities, bestaande uit CEMR, Climate Alliance, Eurocities en FEDARENE. >>>

  http://www.burgemeestersconvenant.eu/+-Secretariaat-van-het-+.html

  Like

 13. Igor zegt:

  Ben het bijna met je eens Erik60, maar dat je tussen neus en lippen door de proRussische seperatisten al beschuldigd terwijl er niets, maar dan ook nog niets bewezen is, begrijp ik dan weer niet.
  Dus ook jij laat je door de NOS en zijn Obama metgezellen in de luren leggen, spijtig.
  De enige bewezen schuldigen zijn de EU en de USA, met daarnaast hun oorlogshitsers BillyTurf van Baalen, Verhofstadt, rooie huichelaar Timmermans etc.
  Nogmaals spijtig.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Igor: 18.28. uur. Daar had ik niet zo op gelet, maar U heeft gelijk Igor. De RODEN van de EUSSR dragen de verantwoordelijkheid voor de ellende in de Oekraïne!

   Like

 14. breget zegt:

  Wanneer komen gezinshoofden nu eens in opstand tegen het in gevaar brengen van hun familie door de lafbekken op de pluzestoelen , het is dagelijks kokhalzen als je die uitgestreken dooie smoelen ziet die net doen of er geen beesten in heel Europa binnen wandelen .

  Like

 15. alidas1 zegt:

  tistochwat1540
  En de benen nemen ze dat zag je wel op de Dam ze wisten niet hoe gauw ze van de Dam weg moesten komen en dat gaat nu weer zo ..
  Al is het maar in de nacht want bang zijn ze ook.
  En er zitten teveel moslims bij de politie die hun ook niet pruimen.

  Like

 16. Als het echt zo zou zijn !!! dan geef ik ze gelijk..

  Like

 17. m-egelmeers zegt:

  Maak je maar niet te druk. Ik heb als Nederlander nog verplicht in dienst gezeten en als het moet kan ik ook wel Nederland beschermen en schieten met 3soorten geweren.
  Geen enkel probleem mee, zodra wij Nederlanders geprovoceerd worden!!
  Lang leve de PVV!!

  Like

 18. Fred zegt:

  Beetje kortzichtig stuk, en totaal gezien van een en nog zeer domme kant

  Like

 19. Jean zegt:

  Beste mensen vergeet niet dat het kwaad gekweekt wordt in die EU misdaadorganisatie, die moet aangepakt worden een opgeruimd worden dan zal snel terug vrijheid, veiligheid en welvaart volgen.

  Like

 20. Jan zegt:

  ISIS beëindigt ramadan met massa-executies (foto’s zeggen genoeg):
  http://www.longwarjournal.org/archives/2014/07/islamic_state_advert.php

  Like

 21. Jan zegt:

  Rutte: “Moslims zijn nazi’s”

  Het hoge woord is eruit. De Nederlandse minister-president brengt de militaire strijd tegen de islamitische terreurbeweging ISIS (of IS, Islamitische Staat) in verband met de strijd tegen de Nazi’s in de Tweede Wereldoorlog.

  Schuld is de armoede:
  Zonder dat Andringa, politiek verslaggever van de NOS, het zelf hoefde aan te kaarten vulde Rutte een en ander in door over “achterstelling of armoede” te beginnen, maar stelde wel dat dat geen rechtvaardiging mag zijn voor vreselijke daden en het ombrengen van mensen. De premier voegde toe: “Het is geen regio die per definitie als regio hele grote armoede kent, het is een regio met een hele grote ongelijkheid”.

  (om je te bescheuren, de zak begrijpt het nog steeds niet)

  Wat zegt de lul verder:
  “Ik ben historicus, je moet altijd moet oppassen om historische feiten met elkaar te vergelijken omdat dat op allerlei onderdelen (…) soms mank gaat. Maar de kern van de zaak, namelijk dat wij onze wijze van leven hier beschermen en daarvoor bereid zijn te vechten, daar zit wel degelijk een overeenkomst. In de kern gaat het hier om hetzelfde, namelijk het vechten tegen organisaties, mensen, die gebruik makend van de meest vreselijke wreedheden, en met onbegrijpelijk en onvoorstelbaar geweld, bereid zijn hun doelen te realiseren”.

  Dat verschillen in identiteit (als gevolg van verschil in ras, religie, cultuur etc.) een rol spelen, of misschien zelfs doorslaggevend zijn, bij conflicten blijft taboe voor de NOS. ….

  Lees het hele verhaal op:
  http://politiek.thepostonline.nl/2014/10/06/rutte-vergelijkt-strijd-tegen-isis-met-die-tegen-de-nazis/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s