VIDEO: Verboden (!) “Pro-Gaza”-demonstratie in Parijs (zaterdag, 26-07-2014)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Trucker)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede". Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO: Verboden (!) “Pro-Gaza”-demonstratie in Parijs (zaterdag, 26-07-2014)

 1. Sjaak zegt:

  De polite zijn wegen de lakse links/groene politike zetelpoepers de handen gebonden !
  Ergo ! Bij deze vieze vuile gore tapijtvreters geeft het geen andere alternatieve als een
  burgeroorlog omdat de vieze vuile links/groene hun eigene bevolking in het open mes
  laten lopen !

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Sjaak: 17.51. uur. Dat is helemaal waar, beste Sjaak! Het is een grote schande, dat dit gebeurt 70 jaar nadat het Nazi Regime aan haar einde kwam. De moslim nazi’s zijn massaal onder ons!

   Like

   • Maria zegt:

    de socialisten zijn de Nazi’s, Hitler was een sociaal nationaal democraat, socialisten zijn de regelrechte nazaten van Hitler en compagnie verpakt in een netter jasje…
    Dit zal de Fransen zo wakker schudden dat het geen naam meer heeft… Moed mensen er komt een moment dat alles gaat draaien en keren, de walging tegen de islam groeit per dag per minuut per seconde… Kwestie van tijd en je zal zien dat die islam uitgeroeid gaat worden ongezien, de socialisten in de EU zijn in een zware minderheid, politie en legers mogen NIET optreden van die moslim lover socialist… Wacht maar af en je zal zien hoe alles gaat keren, ergens is dit een godsgeschenk dat de ware aard uitkomt van dat rucht islam…

    Like

  • realist zegt:

   ik denk dat de politie zich ook niet tot in de eeuwigheid als kanonnevlees zal laten gebruiken door een elite ubermenschen die hen machteloos het slachtveld insturen en ook de toekomst van hun dierbaren opofferen aan een uiterst racistische,gewelddadige “religie”.

   Like

   • Maria zegt:

    nagel op de kop! politie en legers zijn ons volk en bloed ook, die hebben ook kinderen en zien meer dan wij weten. Veel van hen zijn echt depressief opgebrand in hun job omdat ze als hersenlozen worden misbruikt door die elite… Hoeveel van hen er al niet zijn aangeklaagd in hun job omdat ze hun werk deden is niet meer te tellen… Het grenst aan de waanzin wat ze die islamieten allemaal niet laten doen, vroeg of laat ontploft dat, indien die islamieten effectief ons beginnen aan te vallen dan zal je zien hoe de elite hun macht gaan verliezen totaal. Die elite vergeet 1 belangrijk ding nl wanneer bevolkingen effectief geconfronteerd worden met open oorlog van hen en er aanslagen op ons gebeuren dan zullen bevolkingen samenklitten en dan is het hek van de dam…
    Het ligt niet in onze DNA om gedomineerd te worden door anderen..; Ze hebben de westerse mens nu wel lam gemaakt maar het moment dat westerlingen niets meer te verliezen hebben is het moment dat iedereen zich zal keren tegen de elite, dat is een vaststaand feit. en vergeet niet dat het enkel hier in het westen is dat ze die islamieten laten doen, elders is dat het geval niet hoor dat is enkel hier.

    Like

 2. lucky bee zegt:

  Dump Hollande zo snel mogelijk en vervang ze door Marine le Pen.Die weet hoe je de Algerijnen kwijt kan.

  Like

  • Maria zegt:

   dat zal ook zo gebeuren… Hollande zal nog voor zijn leven kunnen rennen uit Frankrijk met zijn minderheid aan socialisten, als dat moslimrucht zo verder doen in dat land haalt hij de verkiezingen niet meer… De Fransen zijn het meer dan zat die socialistische pro moslim regering die anti Fransoos zijn in dat land, overal in de EU zijn bevolkingen dat zat, in geen 1 EU land mag politie noch legers er niet tegen optreden, ken veel politie en militairen denk je nu echt dat die dit ook blijven pikken??? Niet hoor!!! zij zijn op de eerste rij toeschouwer van wat er allemaal gebeurd, denk je nu echt dat socialisten regeringen order kunnen geven aan hen om tegen eigen bevolkingen op te treden??? Niet hoor…
   Kwestie van tijd en die socialisten kunnen werkelijk overal gaan lopen voor hun leven samen met dat moslimrucht

   Like

 3. Cathja zegt:

  Dit komt ervan als je jarenlang geen maatregelen neemt, en je de immigratie ongestoord zijn gang laat gaan! Frankrijk kunnen we wel als verloren beschouwen binnen Europa, want de aantallen moslims nemen in rap tempo toe, ‘met dank aan’ de vele jonge gezinnen die als konijnen door fokken.
  Ik zou het leger inzetten, en alle raddraaiers oppakken. Die paar politieagenten zijn toch een lachertje tegenover zo’n enorme woedende menigte? Wat denken ze te beginnen met hun busjes pepperspray?
  Een zielige vertoning!

  Like

 4. dgneree zegt:

  Dit zijn natuurlijk geen demonstraties meer, maar gevechten om territorium: de straat.

  Like

 5. Anneke zegt:

  “Ach; de HUURLINGEN van de wereldwijde terroristische politiek NWO tussen haakjes….zijn HYPER-ACTIEF geworden in het Westerse Europa”. Zullen heus nog wel fanatieker gaan worden, hoe heter…hoe beter….is hun visie. Heerlijk opgehitst door de NSB-elite, volop omgekocht met ons belastinggeld. “Vandaar dat ‘k weer moeten terugbetalen aan de NL-staat”. Zij zitten ook al in geldnood, maar toegeven ho maar. Nou morgen onderneem ‘k verdere stappen….Heb ’t geld niet en van ’t spekloze vee valt niet te peuzelen.

  Like

 6. Latraviata zegt:

  Vandaag was er een palestijnse demo in Rotterdam. Tot grote ontzetting van mijn oudste zoon hebben ze palestijnse vlag aan het Rotterdamse oorlogsmomument voor de 3500 opvarenden van Nederlandse koopvaardijschepen ‘de Boeg ‘ gehangen.

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  De Val Van Frankrijk En De Multiculturele Oorlog
  Door Fjordman

  Brontekst: http://gatesofvienna.blogspot.nl/2006/04/fall-of-france-and-multicultural-world.html

  Let op deze tekst is gedateerd van 2006 en we zijn nu in 2014 en sinds die tijd is niets gedaan het tij te keren.

  In mijn essay over de terugtrekking van de Westerse wereldorde, noemde ik de mogelijkheid dat op hol geslagen immigratie zou zorgen voor burgerlijke conflicten in het Westen. Dit is niet langer een louter theoretische mogelijkheid. Het is vrij duidelijk voor iedereen die de ontwikkelingen in Europa heeft gevolgd dat de situatie in Frankrijk nogal ernstig begint te worden. President Jacques Chirac, die boog voor de intense druk van studenten en vakbonden, annuleerde een deel van het jeugdarbeidsrecht dat massale protesten en stakingen had veroorzaakt. De werkloosheid bij jongeren onder de 26 jaar is landelijk maar liefst 22 procent, maar stijgt naar bijna 50 procent in een aantal van die onrustige gebieden met veel islamitische immigranten. Franse Joden verlaten het land in steeds groeiende aantallen, op de vlucht voor een golf van antisemitisme. Nidra Poller, Amerikaanse ex-pat, schrijver en vertaler in Parijs, schreef een aantal vreselijke verhalen over agressief antisemitisme, zoals de moord op en brutale marteling van de Franse jood Ilan Halimi in het begin van 2006.

  Lees hier verder:

  http://eleanorthornton.blog.com/fjordman-articles/de-islam/de-val-van-frankrijk-en-de-multiculturele-oorlog/

  Like

 8. koddebeier zegt:

  De Gendarmerie speelde ook niet veel klaar, ze kunnen beter het Vreemdenlegioen inzetten en dan met een blanco volmacht !!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Gezien de rotzooi daar denk ik dat Frankrijk het eerste land wordt waar de €uro gaat vallen.
  De geest is daar helemaal uit de fles
  Dat vallen gaat echt niet duren tot 2029.

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  En wat deed het volk in onze dommocratie? Wakker worden en actie!

  Like

 11. windwens zegt:

  Valt me dat zo klein clubje politie ze uit elkaar kan krijgen met een beetje gas. Maar iets in mij zegt dat die ettertjes de volgende keer gewoon met een gasmasker op komen om toch de gram te halen. Dan is dat kleine clubje politie de mis tikker van de dag.

  Like

 12. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  BINNENKORT OOK IN NEDERLAND (DEN HAAG?)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s