VIDEO: Menselijke schilden van Hamas

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Hamas, lafheid, Rotzakken. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Menselijke schilden van Hamas

 1. Dorith zegt:

  Dank voor de info! Verwijderd!!

  Webmaster

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Wat moet je er van zeggen? Die ‘menselijke schilden’ stemmen er zelf mee in:
  Van jongsafaan ingeprent gekregen, dat ze dààrvoor op de wereld gezet zijn en dat de dood uiteindelijk iets moois is…. En dat krijg je er van z’n levensdagen niet meer uit ook…..
  Gooi toch voor mijn part een atoombom op dat hele gebied: Dat zooitje bewijs je er een dienst mee, zoals zij denken, en het hele gedonder is in één keer afgelopen…..
  Er is ons, humanisten, altijd geleerd, dat we de kinderen moeten zien te sparen, maar dit zijn op de eerste plaats al jong geen onschuldige kinderen meer, maar kleine ètters; totaal verpest door de indoctrinatie, en ten tweede: WIJ zijn het niet, die die kinderen in gevaar brengen, dat doen ZIJ.
  Ruim ze toch uit de weg! Wat is dat voor een volk, dat z’n kinderen leert om te leven voor de dood en het doden?!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 10.24. uur. Helaas is het waar wat je zegt in jouw reactie, Theresa. De HAMAS en de andere MOSLIM MOORDENAARS vechten om de Joden te kunnen vermoorden, en de Joden vechten om te overleven. Maar zeg dat maar eens tegen de “rode linkse kerk”, en de narcistische “goedmensen”, dan worden ze kwaad, niet te geloven.

   Like

 3. lucky bee zegt:

  Palestijnse volk bestaat niet. Palestina hebben de Romeinen Kanaan genoemd toen ze de Joden in de Diaspora hebben gestuurd.
  Jasser Arrafat de Oer palestijn was in Egypte geboren.Naar Palestina vertrokken met zijn strijd naam Arrafat, de Berg waar moslims de duivel stenigen. ( Onze God JHWH heeft de gewoonte als hij met ons wil spreken een berg op te zoeken.) Wie stenigen de moslims eigenlijk op Arrafat? onze God of de duivel?Hoe dan ook het is alleen symbolisch , want in de werkelijk heid heeft onze god allang van de Duivel gewonnen.

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Islam is de religie van de dood. Die figuren die voor menselijk schild dienen, kozen er zelf voor om als kanonnenvoer te fungeren. Ze hebben zelf Hamas een platvorm gegeven in Gaza, en nu word er beweerd dat Hamas ze dwingt al menselijk schild te fungeren. Op dit moment zouden ze dus weer ANTI Hamas gezind zijn. Islamieten zijn in hun logica niet te volgen, maar zijn wel zeer vals en barbaars. Israel, wat ben je toch een lulletje met je wapenstilstand (misschien wel definitief)en je waarschuwen vooraf bij een naderend bombardement. Wil je deze oorlog eigenlijk wel winnen ? Als jullie grote vriend raad ik jullie aan geen enkele medelijden te betrachten met zowel Hamas, alsmede de bevolking van Gaza. Zowel deze bevolking, alsmede de wereld lacht, haat en bespot jullie ! Dus kies voor de bikkelharde aanpak ! Dat God jullie toch naar de eindoverwinning mogen voeren. Shalom !

  Like

 5. windwens zegt:

  Bij een moslim zijn het altijd de anderen die het gedaan hebben. Niet zij maar wij zijn de schuldige van al hun ellende. Zelfs in gebieden waar het westen nooit komt, tenzij via handel dan nog als ze elkander afslachten dan hebben wij het gedaan. De redenatie van deze mensen is niet meer van deze tijd. Tevens zijn zij de gene die het altijd over eer hebben, ( ze kennen zelfs de eerwraak waarachtig) terwijl ze totaal geen eer of moraal in de sodemieter hebben. Ze kennen maar een modus en dat is moorden.

  Like

 6. Jan zegt:

  Hamas schiet met raketten vanaf begraafplaats

  Raketten vanaf school in Gaza

  Like

 7. Jan zegt:

  Hamas gebruikt verslaggevers als menselijk schild

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s