Waar komt het geld voor de Allah-strijders vandaan?

Screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

“Het is een schande”, zei de Syrisch-orthodoxe patriarch Ignatius Joseph III. Younan, nadat terroristen van de “Islamitische Staat” (IS) vorig weekend alle 25.000 overgebleven christenen uit Mosul hadden verdreven. Er is maar één manier om deze moorddadige commando´s te stoppen – ervoor zorgen dat ze geen geld meer krijgen. “Hoe komen de terroristen aan hun wapens? Van de fundamentalistische landen aan de Perzische Golf, met stilzwijgende instemming van de westerse landen, omdat die hun olie nodig hebben”, bekritiseert de geestelijke.

Inderdaad, de VS en de EU weten al heel lang dat de gekroonde hoofden van Koeweit, Qatar, de Emiraten en Saoedi-Arabië beide ogen toedrukken wanneer superrijke privépersonen salafistische instellingen en moskeeverenigingen en soennitische Allah-strijders financieren om tegen Baschar al-Assad in Syrië en Nuri al-Maliki in Irak ten strijde te trekken. Beide Arabische regimes zijn de soennitische emirs en koningen aan de Golf al lange tijd een doorn in het oog, omdat ze sjiitisch gedomineerd worden en nauwe contacten onderhouden met de aartsvijand Iran.

“Saoedi-Arabië blijft een beslissende donor van al Qaida, de Taliban en andere terreurbewegingen”, oordeelde volgens Wikileaks al in 2009 de toenmalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. 15 van de 19 daders van 11 september 2001 waren afkomstig uit het Saoedische koninkrijk, op dit moment zijn volgens schattingen van geheime diensten 3000 tot 40000 jonge Saoedi´s in Syrië op het heilige oorlogspad, de meesten van hen in de gelederen van de zwarte IS-commando´s…

Dit bericht de “Tagesspiegel”! Daar past een andere melding van vandaag bij:

Washington ontruimt de Amerikaanse ambassade in Libië.

Volgens een bericht van CNN verlieten ongeveer 150 medewerkers van de Amerikaanse ambassade in Tripolis de stad in de nacht naar zaterdag in een autokonvooi richting Tunesië. De ambassade kon gewoon niet meer “veilig werken”, werden ambtenaren van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken geciteerd.

Ja, Gadhaffi moest weg gebombardeerd worden en daarvoor moest de “Arabische Lente” in de plaats komen! Fantastisch resultaat! Het Westen maakt er overal alleen maar een puinhoop van!

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Arabische wereld, Barbarisme, EUSSR, Hypocrisie, Islam, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Libië, Moslims, oliebelangen, Qatar, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Terrorisme, VAE, VS, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Waar komt het geld voor de Allah-strijders vandaan?

 1. Maria zegt:

  Correctie de VS heeft er deze puinhoop van gemaakt en in de EU al zijn Loge slaafjes gezet…
  Het wordt tijd dat we allen gaan lopen ,naar Rusland en China dat zijn de enige 2 landen die ons kunnen helpen redden van die moordende Islam
  Ik begrijp met de beste wil van de wereld niet waarom men die islam met zijn moordend volk erin niet van de planeet met neutronen bommen afknalt, roei de islam uit en er is wereldvrede

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Maria: 12.27. uur. Amen!

   Like

  • Astrid zegt:

   Helemaal mee eens, alleen ebola en nucleaire bommen kunnen effectief en voorgoed met dit islamvirus afrekenen. Ze fokken als konijnen die moslims, puur voor de soldaatjes, de kinderbijslag en het beroven van niet-moslims. Die lui geven geen ruk om het leven, hun eigen kinderen en de planeet. Zij verdienen het dan ook niet om nog langer deel te nemen aan het aards-menselijke experiment. Zij zullen echter eerst teruggedreven moeten worden naar de zandbakken van herkomst, want nu besmetten ze al onze landen en grote steden met hun zwartgalligheid en agressie. Al ons geld en onze energie gaat op aan het proberen te beheersen van alle negativiteit die die lui van nature veroorzaken. Het probleem is niet de multiculturele samenleving, wij leven immers al decennia samen met Chinezen, Indo’s en vele andere nationaliteiten, waar we nooit ook maar een seconde last van gehad hebben. Die zijn namelijk geïntegreerd en geruisloos in de maatschappij opgegaan. De moslim daarentegen is een chronisch ontvreden dwaalgeest die niet verder komt dan het projecteren van zijn zelf gecreëerde ellende. Evolutionair gezien is de moslim dan ook in het kleuterstadium blijven hangen van janken, stampvoeten, schreeuwen, hakken en maaien, nimmer de hand in eigen boezem stekend. Volwassen communicatie vanuit redelijkheid is met die planetaire dwazen schier onmogelijk. We zijn dus uitgeluld, ze moeten weg. Dankzij onze falende, laffe en vooral ongehoorzame overheden die hun eigen dingen doen, tegen de wil van het volk in, heeft het zover kunnen komen. Ook zij zullen aangepakt moeten worden, want ze gaan maar gewoon door met de uitverkoop van onze landen aan de minderwaardige moslims. Moslims kunnen niet omgaan met democratie, moslims kunnen niet omgaan met vrijheid. Het zijn doorgefokte, dolle honden.

   Like

 2. Dot zegt:

  Qatar en Saoedi-Arabië zonder enige twijfel, de jihadistes in Syrië krijgen zelf een salaris en uiteraard volop wapens. Het zal wel hetzelfde toestand in Libyë en Irak zijn en overal in Afrika waar jihadistes aanwezig zijn.

  Like

 3. Het Westen (ook. de EU) financiert hun eigen moordenaars!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Realpredictor: 12.55. uur. Dat is 100% waar! Vooral door het werk van verraders en hun partijen in Nederland en Europa, de socialisten, de sociaal-democraten, de liberalen, de links-liberalen, en christen-democraten! Ik vertrouw daar niet een van!

   Like

 4. janfreak zegt:

  Ik denk dat de wapens uit Iran komen. Hamas zal wel gefinancierd worden door Qatar.
  Dat heb je met die oliestaten, die bulken van het geld en hebben ook allemaal de pest aan Israël, dus ze willen best organisaties die de strijd met Israël aanbinden geld verstrekken.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Alleen incompetente politici en het linkse journaille wist niet wat Arabische “lente” betekent (overigens de titel van een boek van Benoist.Mechin van een eeuw geleden).

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De Syrisch-Orthodoxe patriarch Ingnatius J Younan heeft gelijk als hij zijn vraagt stelt m.b.t. de financiering van de moordcommando’s van ISIS. Echter zijn stelling : “met stilzwijgende instemming van de westerse landen” is niet volledig. Ik denk dat de zaak is nog veel erger. Ook het stilzwijgen wordt via omkoping gefinancierd. Aan de ene kant is natuurlijk de olie, maar aan de andere kant is er actieve omkoping van corrupte politici, media en top intellectuelen in de universiteiten. Ze zijn allemaal “Kauflich und zu haben”. Ze zijn niet vies van een aardig sommetje onder de tafel. Khadaffi, bijvoorbeeld, heeft gigantische sommen geld geschonken aan Britse universiteiten. Lees: https://ejbron.wordpress.com/2014/02/08/de-linkse-pers-en-het-weg-met-ons-beleid/
  Bakken met geld gaan vanuit Saudi Arabië en de Emiraten naar de top Universiteiten van de Ivy League in de VS http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=13551
  Ook de westerse media is gesponsord door oliegeld http://www.informationclearinghouse.info/article37263.htm
  En onze Europese politici? Lees s.v.p. de volgende artikel uit Der Spiegel in het Engels
  http://www.spiegel.de/international/europe/the-world-from-berlin-in-norway-the-left-can-bribe-voters-with-oil-money-a-649402.html en deze:
  http://www.zerohedge.com/news/2014-02-10/breathtaking-corruption-europe

  De arme Syrische patriarch heeft geen poot om op te staan. Dezelfde geldt voor alle christenen in het Midden Oosten. Wat hebben zij aan hun westerse broeders te bidden? Geld om iemand in het westen om te kopen, hebben ze niet; en zonder geld interesseert zich geen Europese hond in hun bescherming. Voor het zwaar corrupte “monster Gutmensch van de politiek correct signatuur” geldt – nog steeds – de slagzin : ‘voor niks gaat de zon op voor de rest VISA, MASTER CARD en BAHNHOFSTRASSE.

  Like

 7. Dr.Kwast zegt:

  Wij doen daar allemaal aan mee…. Wij rijden op hun OLIE en spekken hun kas en de pislam

  Like

 8. Binnenkort blijft geen christen meer over in m.o,tenzij het westen hulp bied.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Syrier/Assyrier
   Uw volk bestaat al duizenden van jaren. Assyriërs zijn het volk die aan de wieg van onze beschaving staan. Het noorden van Irak is vol met archeologische vondsten uit de tijdperk van de Bijbel en uw mensen behoren tot de eerste christenen. Helaas de wereld van vandaag wordt geleid door mensen zonder historisch besef, zonder intellect, maar wel met ziekelijke geldobsessie. Hun sympathie gaat uitsluitend naar de gene die voor deze sympathie betaald. De Palestijnen zijn bijzonder rijk. Hun leiders zijn miljonairs en zelfs miljardairs. Ze hebben sponsoren met onmetelijke rijkdom. Wie hebben de Assyriërs? Dat de christenen in het Midden Oosten worden nu massaal door moslims uitgeroeid (inclusief door de Palestijnen!!!!) interesseert hier niemand. ZE BETALEN NIET ONDER DE TAFEL OM INTERESSANT TE ZIJN!. se lievelingetjes). De jankende jakhalzen van onze media laten mij herinneren aan vrouwen in een Arabische uitvaart. De vrouwen worden ervoor betaald om vooraan in de rouwstoet te lopen en de aanwezigen aan te zetten tot hysterisch huilen en schreeuwen van verdriet. Onze media is – voor geld – op dezelfde wijze bereid hysterisch te janken over het lot van de Palestijnen. Ze jankt niet over het lot van de kinderen in Donetsk, niet over de kinderen van Syrie, niet over de kinderen van Iraq en niet over de uitroeiing van de christenen. Net als mevrouw Vlodder in de film wordt gevraagd: wat schuift dat? Zo veel piek anders geen artiken (i.p.v. een foto).

   Like

 9. fleckie zegt:

  Columnist Hans Knoop, in hNIW 25.7.2014,Scoren met verbanning…….’Al Jazeera’.
  Liber,an ISS te midden van een afschuwelijke oorlog bezig met zijn immer durende verkiezingscampagne…………………Het was een klein nieuwsbericht dat ik afgelopen week oppikte uit enkele Israelische media en de internationale nieuwsagentschappen waar ik als journalist toegang heb.De Israelische minister van Buitenlandse Zaken Lieberman heeft in het kabinet voorgesteld het kantoor v”d.door QATAR gefinancierde Arabische nieuwszender Al Jazeera in Jerusalem te sluiten en de accreditatie van de betreffende journalisten in te trekken.Lieberman is boos op de zender omdat die zich naar zijn oordeel schuldig maakt aan ophitsing. Daar komt,aldus de minister,nog bij dat Qatar de belangrijkste financiele donor van HAMAS is.Lieberman vroeg zich af in New York een Al Qaida tv-station wel getolereerd zou worden……………Het lijkt een tamelijk onbeduidend bericht te midden v”d.raketten die dagelijks boven Israel worden neergehaald en de afschuwelijke beelden van dode kinderen in Gaza,die van ons tv-scherm afspatten.Maar het bericht is belangwekkender dan het op het eerste gezicht lijkt.Ik kijk regelmatig(en zeker in tijden van spanningen)naar de Engelstalige uitzendingen v.d.Qataraanse zender en ben puur professioneel van mening dat er op de berichtgeving weinig aan te merken valt. Akkoord,het wereldnieuws wordt gepresenteerd vanuit een Arabische optiek,zozeer als bijvoorbeeld de nieuwszender CNN dat vanuit westerse optiek doet…………Los v.d.optiek kan niet anders dan worden vastgesteld dat beide zenders zich houden aan de journalistieke mores en basisregels. Onbevestigde berichten worden onder voorbehoud gebracht en zo nodig later gecorrigeerd.Daar waar mogelijk wordt wederhoor toegepast en voorts is er een strikte scheiding tussen feiten en meningen……………….Ook onafhankelijke Al Jazeera-journalisten koken met water en professioneel zou de chef nieuwsdienst van deze zender zonder probleem bij de BBC of NBC aan de slag kunnen…………….Zozeer als vroeger een verslaggever v.d.PvdA-partijkrant Het Vrije. Volk professioneel zou hebben kunnen overstappen naar de Volkskrant en vice versa,zozeer geld dat ook voor de Engelstalige journalisten v.Al Jazeera. dat zijn overigens westerse Angelsaksische journalisten die door de zender zijn weggekocht bij Engelstalige nieuwszenders.Met nadruk verklaar ik hier dat ik natuurlijk geen zicht heb op de Arabische uitzendingen die vanuit Qatar het licht zien. Ik ga er echter op voorhand van uit dat de zender inzake het Israelisch-Palestijns conflict Ongenuanceerd anti-Israelisch zal zijn.Maar van collega’s die het Arabisch machtig zijn hoor ik immer dat zelfs in de Arabische uitzendingen het beginsel van hoor en wederhoor en scheiding van feiten en meningen strikt wordt nageleefd ook al zullen er ongetwijfeld uitglijders plaatsvinden.Waar het mij in dit specifieke geval om gaat is dat het verbannen v.d.zender uit Israel een principiële kwestie raakt. De toon van de zender bevalt Lieberman niet.Maar waarom schopt hij dan de totale staf v.d.New York Times niet eveneens het land uit en wat te denken van HAARETZ,die hij elke ochtend na h.ontbijt met diepe walging in de afvalbak zal smijten?
  De belangrijkste krant ter wereld,de New York Times,is ongemeen kritisch t.a.v.Israel en vormt dagelijks een bittere ergernis voor de spindoctors van BIBI en Lieberman die,terecht,zeer hechten aan de Amerikaanse publieke opinie. de politieke columnist en Midden-Oosten-deskundige v.d.krant,Thomas Friedman,zou men het liefst de toegang tot de Joodse staat willen ontzeggen:hij geldt als de meest gehate Amerikaanse journalisten in Israel. Wijselijk wordt hem door de regering echter geen strobreed in de weg gelegd als hij Israel bezoekt,zoals men evenzeer de als luis in de pels geziene journalist van HAARETZ Gideon Levy terecht het zwijgen niet wil opleggen,ondanks het feit dat de meerderheid v.publieke opinie dat wel zou toejuichen…………..Ook voor het sluiten v.h.kantoor van Al Jazeera zal Lieberman zeker de handen in het busstation in Tel Aviv en op de SJoek Hacarmel op elkaar krijgen.Lieberman is te midden van een afschuwelijke oorlog bezig met zijn immer durende verkiezingscampagne.Hij wil coûte Que coûte scoren,omdat hij weet dat deze regering op de laatste benen loopt en zijn onbesuisde uitspraken thans meer echo in Israel krijgen dan ten tijde van een echte ver,verkiezingscampagne. Zo presteerde hij het eveneens om aan het eind van de eerste oorlogswet op een door hem belegde persconferentie premier Netanyahu frontaal aan te vallen. BIBI was inzien ogen een softie die kennelijk ook al besmet was geraakt door het destructieve en defaitistische linkse virus. Israel diende,zo zei hij,Gaza opnieuw te bezetten,daar waar BIBI namens de regering net had verklaard daar geenszins op uit te zijn. In dit verwerpelijke partijpolitiek scenario moet ook zijn wens of voornemen worden geplaatst om Al Jazeera te verbannen.Ik heb niets met die zender,maar wie begint te tornen aan de persvrijheid zal niet stoppen bij Al Jazeera.En bovenal is het een stupide reactie,waar de beeldvorming over Israel in de wereld(niet alleen in de Arabische) geenszins beter v.wordt. Elke verstandige bewindsman met liberale opvattingen en inzicht in de werkwijze en invloed van de media zou de aanwezigheid van een Arabische nieuwszender in Jerusalem hebben gekoesterd i.p.v.te hebben misbruikt om te scoren bij de vox populi.Als ik de hoofdredacteur van Haaretz was zou ik me bij het stellen v.d.vraag’who is next’? Ernstige zorgen maken!.##########################################################################

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s