Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is

Screenshot_2

Vladimir Poetin

(Door: Joost Niemöller)

Ik geloof niet dat ik, geboren in 1957, ooit heb meegemaakt dat er in de wereld zoveel gevaarlijke conflicten tegelijkertijd speelden. In willekeurige volgorde:

 1. De openlijke Jodenhaat onder moslims in Europa.
 2. De niet aflatende burgeroorlog in Syrië.
 3. De overwinningen van ISIS en haar tentoon gespreide wreedheden.
 4. MH17
 5. De groeiende oorlogszucht in de VS (maar ook in bijvoorbeeld Nederland) tegen Poetin.
 6. Gaza/Israël.
 7. Moslimterrorisme in de Saharastrook.
 8. Beginnend imperialisme van China in Azië.
 9. De almaar toenemende migratiestromen naar het Westen, zowel in Europa als in de VS.
 10. Afghanistan/Pakistan.
 11. Het einde van de democratie door de groeiende EU-bureaucratie.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Poetin, Westen. Bookmark de permalink .

37 reacties op Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is

 1. Jean zegt:

  En dan wordt er nog niet gesproken over de stijgende corruptie binnn de politiek! De overbodige totaal nutteloze en waardeloze instellingen die de burgers handen vol geld kosten! De gesubsidieerde linkse media die als doel heeft de burgers zand in de ogen strooien!
  Nogmaals ik haat niemand maar ik walg van bepaalde mensen en ik zal blijven strijden tegen elke vorm van geweld, een van die waardeloze instellingen die geweld handhaven als hobby zoals kinderen verminken en verkrachten, vrouwen mishandelen, verkrachten en vermoorden enz. is die barbaarse islam smeerlapperij een vuiligheid die VERBODEN & VERBANNEN moet worden in heel Europa zo niet komt er een oorlog tegen tot de laatste kankercel verdreven of vernietigd is.
  Wij eisen onze vrijheid en onafhankelijkheid op, wij eisen onze bescherming tegen die gewelddadige barbarij, doet de politiek of de politie het niet dan zullen we het zelf doen, iedereen die met bedekt gezicht op de openbare weg komt is voor ons een vijand en zal als zodanig behandeld worden, wij weten intussen dat lafaards en geweldplegers steeds met bedekt gezicht rondlopen.

  Like

  • cat zegt:

   Mee eens. Ieder aanhanger van de Islam is vijand. Maar we hebben al wat ideologien gewonnen. Facisme, communisme, nu nog Islamisme. De grootste ziekte onder de mensheid. Ik heb vertrouwen in…maar vrijheid is niet gratis.

   Like

  • koloth zegt:

   Er gaat niets veranderen met het huidige regeringsbeleid, ze blijven gewoon zo doorgaan.
   Dat is de oorsprong/oorzaak van al die bende.
   De enigste oplossing is een staatsgreep en het hele zootje er uit trappen

   Like

  • John Wolf zegt:

   Inderdaad gemaskerd vandalenstreken plegen en de boel vernielen ,als je dat soort hun uitkering afneemt want werken doen die ‘progressieven ‘ niet zingen ze wel een toontje lager , daarom dat masker natuurlijk.
   Als ze Poetin blijven jennen zal hij wachten tot de winterkou intreed en dan de gaskraan dichtdraaien ,dus de oorlogstaal tegen Rusland zal in de EU zwendelaars hun smoel ontploffen ,misschien is dan het moment daar om ons van dat zooitje nooit verkozen zakkenvullers te ontdoen ,desnoods met geweld.

   Like

  • Harry zegt:

   Helemaal mee eens

   Like

 2. Frans Brassens zegt:

  ‘Nederland’ is grosso modo dom. Ontstellend dom.
  ‘Nederland’ lijdt daarbij maar al te makkelijk aan hysterie.
  ‘Nederland’ is niet geneigd onderzoek te doen (of af te wachten) naar de waarheid, maar richt zich het liefst op een door bedenkelijke figuren en instanties aangereikt slachtoffer in de vorm van een persoon of een land om te kunnen beschuldigen en te haten.
  ‘Nederland’ is verontrustend beïnvloedbaar.
  ‘Nederland’ gebruikt zijn verstand niet, maar zijn losgeslagen emotionaliteit.

  Zie ook de Hondenpoll van vandaag: https://n0.noties.nl/peil.nl/

  Like

 3. Jan zegt:

  Alle oorlogen in het MO zijn veroorzaakt door de EU en VS, idem die in Noord-Afrika.
  De instroom van illegalen in de VS was opzet maar wordt verkocht als niet tegen te houden, wat ook geldt voor Europa.
  Hamas wordt sinds vorige week openlijk door de Amerikaanse dictatuur gesteund toen Netanyahu zei dat hij kon oplazeren door Hamas in bescherming te nemen. Vervolgens ging hij spoorslags naar twee financierders van Hamas, Turkije en Qatar.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  En dat -de woede- opgestookt door “de rode linkse kerk”, de meelopers van CDA,VVD, D66,GL,SP, 50+,CU! Zo rolt dat dankzij de RODE KERK en OMROEPEN in Nederland!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk heb ik dat boek niet nodig: Poetin zal zeker zijn mindere kanten hebben, maar het moge duidelijk zijn, dat de hele problematiek waar de wereldorde momenteel voor staat veroorzaakt wordt door de islam en niets dan de islam. ISIS dus.
  En alles wat in dit verband tegen andere wereldleiders wordt aangedragen dient, zeker op dit moment, louter ter afleiding van dat feit omdat zowel de EU als Amerika -dat wil zeggen: Obama- hun redenen hebben om de moslimwereld de hand boven het hoofd te houden.
  Doodeenvoudig niet intrappen!

  Like

  • koloth zegt:

   De Islam was vrij stabiel tot dat het westen zich ermee ging bemoeien om de zittende (sterke) gematigde leiders te vervangen door fundamentalistische Islamitische leiders.
   Sindsdien is het hek van de dam, bovendien ook hier in Nederland wordt de Fundamentalistische Islam geen strobreed in de weg gelegd, ik zou bijna zeggen geholpen door onze westerse regeringen.
   Dus ik leg de schuld bij het westen die de extemistische Islam op alle fronten helpt..
   Nu ook weer: Russisch gas wordt straks geboycot om plaats te maken voor arabische olie/gas, met dat geld wordt de extremistische Islam weer geholpen en tekenen we onze eigen ondergang.
   Als je de Islam van het begin af aan geboycot had was het allang verdwenen, maar dit is een kind van het westen.
   En het begint er al meer op te lijken dat dit de bedoeling is.

   Like

 6. Mijn reactie in the Voice of Russia
  http://voiceofrussia.com/uk/news/2014_07_27/Russia-forms-investigation-team-into-MH17-aircraft-crash-in-Ukraine-5601/
  As a citizen of the Netherlands I welcome this initiative. Dutch minister of foreign affairs socialist Frans Timmermans is co-responsible by not protecting passengers flying from Amsterdam over the notorious Kiev mafia’s war zone that mr. Timmermans, Hans van Baalen and Guy Verhofstad instigated months ago in Kiev.
  Minister Timmermans blatantly lied when he – playing a Titanic survivor – begged for the UN resolution saying that the Donetsk Republic acted barbaric.
  But instead the Donetsk Republic have been proven very respectful with the MH 17 casualties.
  But Obama’s pawn minister Frans Timmermans, Victoria Nuland, Zbigniew Brzezinski etc for various and complex reasons are playing a monstrous game trying to provoke a war between secular christian Europe and secular christian Russia to favor Hussein Obama’s instigated world wide jihad against the west that started with his Cairo apology speech on the 4th of June 2009.

  Like

 7. vanhetgoor zegt:

  De mensheid is de afgelopen tienduizend jaar niet veranderd. Het enige verschil dat er nu is, dat bestaat uit het gebruik van de media. Duizend jaar geleden waren er oorlogen, alleen toen kostte het maanden voordat een bericht bij de geallieerden was, daarom bleef alles beperkt. Tegenwoordig is het gebruik van social media veel democratischer, iedereen kan zijn mening geven, iedereen kan oproepen om iets te doen.

  Het basisprincipe van het onrecht is en blijft wat het al tientallen eeuwen geweest is, namelijk onrecht. Er zijn mensen die luxe willen eten en drinken zonder er voor te werken. De enige manieren om dat in gang te zetten is middels een religie of middels een staat. Daarom is er Hamas en zijn er de pro-Russische terroristen in de Oekraïne. Omdat er meer geld valt binnen te harken in tijden van oorlog dan in tijden van rust. De grootste omzetten zijn gemaakt in tijden van oorlog, de wapen industrie loopt als nooit tevoren, en als de wapens verkocht zijn dan verkoopt men er alleen nog maar meer. Google, facebook en Microsoft staan wat omzetten betreft nog niet eens in de schaduw van het geld dat gegenereerd wordt met onzekerheid. Er zijn honderdduizenden Amerikanen die voorraden aanleggen en in zelfgemaakte bunkers opslaan. Het is het beste voor de economie als al die voorraden ongebruikt blijven en vernietigd worden, want dan koopt men weer nieuw. Na een kleine opstand in Afrika moeten miljoenen mensen weer opnieuw hun huis inrichten. Elke opstand levert een klein aantal fabrikanten en een aantal handelaren weer heel veel geld op.

  Alles draait om geld, onrust is omzet. Duizenden mensen op de vlucht betekent dat er duizenden nieuwe inwoners weer aan een huis moeten worden geholpen, en dat betekent omzet! Zodra er niet meer betaald gaat worden houdt het vanzelf op. De oorzaak is de lust naar geld, er zijn geen andere principes meer.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Die arrogantie waarmede de Russen geheel onterecht door de E.U. weggezet wordt als agressor (o.a dat rampvliegtuig), en als zouden ze een zwak leger hebben. Wel, met diezelfde zelfoverschatting en arrogantie liepen Napoleon en Hitler ook rond. Zij zouden het karwei wel snel even klaren. Vergeten werd de enorme uitgestrektheid van Rusland, en zijn mogelijkheid om in no time een gigantisch, tot op de tanden bewapend leger op poten te zetten. Ze kunnen de Russische beer wel eenmaal een duw verkopen, maar krijgen vlak daarna een enorme optater van zijn klauwen. Dus E.U. en U.S. opgepast; Ook u pleegt zelfmoord door te denken dat er met Rusland te sollen valt, en dat Rusland een watje is !

  Like

  • koloth zegt:

   Reken maar dat Putin de fabrieken nu op volle toeren laat draaien uit voorzorg en terecht.

   Like

  • bobzelf zegt:

   Ja, ik weet zeker , dat iedereen letterlijk en figuurlijk van een “””KOUWE KERMIS “” THUIS GAAT KOMEN !!!!
   MAAR JA , de aanstokers hebben heel lang kunnen oefenen op :

   WIR HABEN ES NICHT GEWUSST !!!

   dus met een beetje meer stoken, kunt u PUTIN DID IT, BLIJVEN ROEPEN STRAKS

   STUURT U TEGEN DIE TIJD UW KINDEREN RAZENDSNEL NAAR VEILIGER OORDEN ??

   LAAT VAN BAALEN , VERHOFFSTADT EN TIMMERMANSIEEEEEE INCL UW GEWELDIGE BENDE LANDVERRADERS EN BSBERS MAAR VOOROPLOPEN ,

   MET HUN KRUIWAGENS MET HOOIVORK , !!!

   WILT U ZO VRIENDELIJK ZIJN DE FOTO’S DOOR TE STUREN !!!

   deze massaslchting moet in mijn plakboeken , voor eeuwig !

   GR. BOB

   Like

 9. Monalisa zegt:

  Waarom Poetin het nieuwe mikpunt van de haat is.
  Neem alleen die Engelsen maar eens, die hebben ook die oorlog in Irak gesteund met die grote bek van Blair weet u het nog hij wist voor 100% dat Irak chemische wapens had, alleen maar om USA te steunen.

  Advocaten werken aan claim tegen Poetin

  LONDEN –
  Britse advocaten zijn naar Oekraïne gegaan om met betrekking tot de crash van de Maleisische Boeing 777 een schadeclaim voor te bereiden tegen de Russische president Poetin. De juristen van het kantoor McCue & Partners hebben volgens The Daily Telegraph laten weten dat ze de familie van slachtoffers zullen uitnodigden deel te nemen aan de zaak tegen Poetin.
  De Russische president is hun doelwit, omdat in hun ogen niet alleen de separatisten in Oost-Oekraïne verantwoordelijk zijn voor het neerschieten van vlucht MH17, maar ook „staten, individuen of instellingen die de separatisten middelen verschaften”.

  Kunnen we ook gaan claimen aan de USA voor de crisis in Europa die wel veroorzaakt is door USA.
  Hoe zou de mens reageren als die sancties nog erger worden en je baan op de tocht ziet komen, dat geld alleen voor jan met de pet geen ambtenaar heeft daar last van.

  Maar de vraag luit heeft Rusland het gedaan ja of nee.
  ook kunnen we USA boycotten om geen producten van hun te kopen.
  Wand Obama geeft ook wapens aan de rebellen in Syrië en dat mag wel?????

  Like

 10. Jaantje zegt:

  Na gister Bolkestein in Nieuwsuur gehoord te hebben begrijp ik dat men hoe dan ook van ons af wil.
  De bedoeling is gezamenlijk binnen de EU een leger te vormen(gaan met de pet rond)en tja dat heeft zijn weerslag op de bevolking die dat opbrengen moet.
  Tevens beantwoorde hij de vraag hoe dat leger er dan uit komt te zien.
  Grondtroepen had hij het over…..ze willen van ons af liefst 2 vliegen in een klap Rusland eraan en wij ook.
  Is er weer ruimte voor deze of gene.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jaantje: 17.18. uur. Dat is inderdaad de bedoeling Jaantje! De duivelse EUSSR werkt daarom ook graag samen met de ISLAM en de BILDERBERGBENDE!

   Like

  • windwens zegt:

   Werkelijk grondtroepen die man is geestelijk niet in orde. Dat is pure harakiri ik denk dat deze meneer alzheimer aan het ontwikkelen is, dan ga je ook terug naar andere tijden in de bol. Of hij heeft zijn leven lang gezopen en begint korsakov te ontwikkelen.

   Like

 11. Nog wat over Bolkestein gisteravond tegenover Derk Sauer en Joost Karhof
  Een week geleden heb ik als eerste mogelijkheid geopperd dat de MH 17 vrijwel intact op de grond is ingeslagen en pas daarna ontploft en de brokstukken verspreid geraakt n.a.v een video

  waaruit dat aannemelijk leek.
  Nu zei journalist Williy Bouman gister bij Joost Karhof dat grote delen zoals cockpit en vleugels 10 kilometer uit elkaar liggen.
  Maarl het toestel vloog op 10 kilometer hoogte. Brokstukken zouden dan in een soort honden muilkorf achtige vorm naar voren en buigend naar beneden vallen en toch bij elkaar blijven..
  Uit snelheidsberekeningen blijkt dat het vliegtuig aanvankelijk met 890 km/uur uiteindelijk met 200 kilometer per uur verticaal is neergestort.
  Er is een video waarop de exploderende brandstof te zien is die in de intacte vleugels zat.
  Dat toont aan dat het toestel vrijwel intact op de grond is neer gestort.

  Timothy Garton Ash mag (via Eelco Bosch van Rosenthal) vervolgens weer veel van Willy Bouman over het respect van de Donetsk verdedigers toch hebben opgebracht totaal tegenspreken.
  Frits Bolkestein sluit zich nu tegenover Sauer en Karhof aan bij de maanden eerder gedane uitspraak van Hans Hillen dat Timmermans van Baalen en Guy Verhofstad niet in Kiev oorlog hadden moeten stoken.

  Sauer begon de discussie dat de sancties al vanaf het begin concludeerden dat de schuld bij de Donetsk mensen en bij Rusland lag terwijl het onderzoek nog maar net is begonnen.
  Wat later zei Sauer op aangave van Karhof dat Putin al schuld had moeten erkennen nadat Bolkestein had gezegd dat het 98 % zeker was dat de Donetsk en Rusland schuldig waren.
  Sauer corrigeerde zijn eigen tegenspreking later weer door de Russen los te zien van Putin en dat Oekraine bij Europa moet komen maar dat de Russen beloofd moet worden dat er in Oekraine geen Nato wordt opgersteld. .

  Het macabere aan die draai van Sauer is juist dat Bolkestein tegen Europa en voor kernenergie is terwijl Karhof dagen eerder al windenergie verbond aan de MH 17
  Ik vind dat alles abject.

  Rusland noch de Volksrepubliek Donetsk heeft belang bij een neerhalen van een neutraal vliegtuig Period.
  De ramp met de MH 17 wordt door Obama, McCain, Cameron, thugs gebruikt om een (handels)oorlog te stoken tussen het seculier christelijke Europa en het seculier christelijke Rusland ten faveure van de islamitische jihad worldwide die weer is aangestoken door Obama met de Cairo apology speech op 4 juni 2009 voor de MB .

  Like

  • Monalisa zegt:

   Obama, McCain, Cameron, thugs gebruikt om een (handels)oorlog te stoken tussen het seculier christelijke Europa, Daar komen de werknemers vanzelf wel achter het kost hun baan, kijken of je dan nog schreeuwt van een boycot.

   Like

  • Igor zegt:

   Sauer is een gore communist, die dankzij zijn Sovjet vriendjes miljonair is geworden met zijn uitgeversimperium in begin 90ér jaren.
   Iedere andere investeerder toendertijd werd door de communisten tegengewerkt. Pas toen alles verdeeld was, kregen andere Westerlingen een kans.
   En wee, als het het lef had zonder hun toestemming iets te ontwikkelen, dan kon je wachten op de consequenties, zelfs multinationals.
   Voorbeeld??
   Die Philips directeur die in Moskou in het openbaar bij de Metro vermoord werd. En zo zijn er nog vele voorbeelden.
   Het moorden stopte pas, toen, ja,ja, Putin president werd.

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @Igor: 15.31. uur. Dat is de waarheid, Igor. Ik laat mij door dat ROOD en LINKS GESPUIS geen oor meer aannaaien, ik heb ze door. Ik kijk bewust niet meer naar de RODE NOS en de RODE OMROEPEN! Een en al socialistische agitprop!

    Like

 12. Vederso zegt:

  Obama’s “Leading from behind” was misschien toch niet zo’n goed idee;

  http://pjmedia.com/tatler/2014/07/26/has-obama-already-checked-out-of-the-presidency/

  Like

 13. windwens zegt:

  Waarom wordt er nooit gesproken over het feit dat er een Belg met een dubbel paspoort in the plane aanwezig was waarom wordt de tweede nationaliteit angstvallig achter wegen gelaten. Dan wordt er al op voorhand gezegd wellicht zullen we nooit weten wat er echt gebeurt is.
  Zolang er hier mensen niet veroordeeld worden in Nederland omdat dit maatschappelijk enorme onlust zou veroorzaken geloof ik geen niet van de zogenaamde emotionele Timmermans de pure narcist. Die heeft het uitgevonden en een gegeven is dat zulke mensen enorm weinig over empathie of gevoel beschikken. Ik zal niet zeggen dat de koude kikker Poetin een lieverd is, maar die steekt het tenminste niet onder stoelen of banken.
  Dan ons Rusland/Nederland jaar, waarom zou Poetin toch zo enorm vijandig zijn geweest tav Nederland. Zou Timmer Frans ook op een aantal punten aan het doorzagen zijn geweest. Want daar staan socialisten om bekend om andere altijd de maat te nemen.

  Like

 14. Monalisa zegt:

  Rutte gaf aan dat hij ervan overtuigd is dat de beslissing om geen gewapend onderzoek op de rampplek te willen doen de beste is. „Ik voel me niet machteloos. Wij menen met deze variant sneller te kunnen handelen”, sprak hij vastberaden.
  Opvallend is dat Rutte zei dat er een deadline is voor de repatriëringsmissie. Na drie weken zal het kabinet de pogingen om slachtoffers en hun bezittingen terug te halen staken.

  Dus met andere woorden hij lulde al twee weken weer uit zijn nek.

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/mh17/22903214/__Verlammende_onzekerheid__.html

  Like

 15. Monalisa zegt:

  vandaag Rusland nieuwe sancties belegt, duitsland exporteert voor 40 miljard en nederland 20, 5 miljard dit gaat de werknemer voelen, niet de rijke stinkers. Dus poetin DRAAI de gas kraan maar dicht naar europa dan voelen de Europeaan het ook in hun portemonnee.
  Dit gat zeker banen kosten in europa.

  http://www.express.be/business/nl/economy/een-op-elke-drie-inwoners-van-europa-voelt-zich-geen-europeaan/206703.htm

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s