Den Haag: kalifaat achter de duinen

Screenshot_9

(Door: trias politica)

De Nederlandse overheid meet met twee maten, zoveel is duidelijk geworden na de zogenaamde #gazademo’s afgelopen week. Tijd voor het opmaken van een tussenbalans.

Laat ik beginnen om te zeggen dat dit meten met twee maten mij met grote zorg vervult. Als dit zo door gaat vormt de houding van de Nederlandse overheid juist een bedreiging voor de stabiliteit van onze samenleving. Over de demonstraties zelf, zowel in Den Haag als Rotterdam is al het nodige geschreven op dit forum, onder andere vanochtend nog door Bart Schut. In deze bijdrage wil ik wat dieper ingaan op de consequenties die dit lafhartige twee-maten beleid kan hebben op onze rechtsstaat als hoeder van de veiligheid van haar burgers, het bewaken van de (pers-)vrijheid van meningsuiting en de scheiding van Kerk en Staat. Deze zaken worden toch geacht enkele kernwaarden van onze Westerse cultuur te zijn?

Vandaag, honderd jaar na het uitbreken van de Eerste Wereldoorlog, kunnen we vaststellen dat puur antisemitisme en Jodenhaat, driekwart eeuw na dato, weer helemaal terug is in Nederland. Het wordt in alle openheid verkondigd en onze overheid doet niets. Laat dit feit eens even goed tot u doordringen. Uw overheid doet niets aan openlijk beleden, niets ontziende Jodenhaat. Hoe veilig denkt u dat onze Joodse medeburgers zich nog voelen in dit land?

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Islam, kalifaat, lafheid, landverraad, Overheid, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Den Haag: kalifaat achter de duinen

 1. Vederso zegt:

  Een scherpe pen, dat valt me in de laatste artikelen van Trias meer op. De situatie is er dan ook naar.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Goed gesproken, Trias!
  En het eerste wat er veranderen moet bij volgende gelegenheden is echt: Bij dreigende molestatie meteen de dader oppakken in plaats van het slachtoffer af te voeren. Standaard moet dat worden!
  Anders, ik zei het al eerder, wordt het verkeerde signaal afgegeven en gaat het van kwaad tot erger.
  En géen draai er aan geven van ‘in het kader van de de-escalatie’ of van de ‘beveiliging,’ want dat zijn allemaal rótsmoezen en niets anders!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Trias Politica, ik ben het geheel eens met de strekking van uw artikel. Ik vrees echter, dat de politiek dat niet zal gaan oplossen, en wel om reden, dat PvdA,CDA,VVD, en D66, door mee te stemmen met: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, in 1975, in het toenmalige Europese Parlement SCHULDIG zijn aan deze SITUATIE! Daarom zullen zeker deze partijen NIET MET EEN OPLOSSING KOMEN. Zij zijn schuld aan de instroom en massa-immigratie van MOSLIMS naar Nederland! Landverraders dat zijn het, niet meer en niet minder. En zolang ons stom kiesvolk blijft stemmen op deze partijen, en op meelopers als GL,CU,50+,SP,PvdD, VERANDERT HIERAAN NIETS!!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Men kan al beter spreken van; Zuid Holland, Sharia kalifaat boven de grote rivieren. Met stijgende verbazing constateer ik hoe snel compleet Zuid Holland ver-islamiseert. De alom aanwezige linkse politiek in Nederland (waar veel gekken alsmaar op blijven stemmen), zorgt er wel voor dat de rest van Nederland alras zal volgen…..

  Like

 5. Peter Klaasing zegt:

  De simpele gekken die nu nog links stemmen, zullen binnekort met een schok wakker schrikken, als de eerste bom aanslagen door islamities gebroed gepleegd word. dan is het natuurlijk telaat. Al wat dan voor hen over blijft, is huilen en jammeren, we hebben dit niet geweten!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Peter Klaasing zegt:
  28 juli 2014 om 23:58

  Volgens mij zijn ze te dom om een bom te kunnen maken, het is het meeste domme volk in de wereld, de natuurvolkeren zijn intelligenter dan dat woestijnvolk die worden geboren in haat, de haat van de vrouwen die gedwongen worden om te huwen met een of andere barbaar die hen misbruiken, zoals ze alles misbruiken, gewelddadig!!! Dus de vrucht van die verkrachtingen zal die gewelddadigheid in zich hebben en er mee door gaan, zo ook de overlevering, oorlog, verkrachtingen, gewelddadigheid zit in hun aard. Om van te janken.

  Like

 7. lucky bee zegt:

  De Haag residentie van het Kalifaat? vergeet het Nederland is de koud te nat en te waaierig, daar krijgen Arabieren heel snel rheumatiek.Vergeet het.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s