Die wezenloze robotrotkop van Annechien Steenhuizen past goed bij het NOS-journaal

Screenshot_13

Annechien Steenhuizen

(Door: Martien Pennings)

Ik moet mijn collectie odes aan het NON-journaal alweer met een lofzang uitbreiden. Israël is in het nieuws en dus is het liegen en verzwijgen nu dagelijkse kost. Ook in het 8-uur-journaal van zondag 27 juli 2014.

Op 24:58 begint een aitum waarin gemeld wordt dat in Libië de bloedigste dagen sinds de val van Khadaffi zijn aangebroken en alle blanken het advies hebben gekregen er niet naar toe te reizen. De beelden die we zien, zouden ook zo maar in Gaza opgenomen kunnen zijn. De oorlog in Gaza zou inderdaad het volgende onderwerp na Libië zijn geweest als niet iemand ter redactie – Annechien zelf? – op het idee gekomen zou zijn om de aankomst van de Tour de France in Parijs tussen Libië en Gaza te wurmen. Voor een normaal mens is dat niet logisch, maar de redactie en Annechien hebben natuurlijk gedacht dat de mensen thuis niet op het idee gebracht moesten worden dat er een verbindende factor zou kunnen zijn tussen Libië en Gaza. Zoals de islam bijvoorbeeld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, demoniseren, Desinformatie, Israël, Israël-vijandigheid, NOS, Rotzakken. Bookmark de permalink .

21 reacties op Die wezenloze robotrotkop van Annechien Steenhuizen past goed bij het NOS-journaal

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Door meer dan 40 jaren infiltratie van de RODEN, in de media, pers en maatschappij, is Nederland een land zonder waarden geworden, een waardeloos land. Het NOS JOURNAILLE is daar een van de gevolgen van, liegen, en bedriegen, veinzen en wegkijken, dat in de beste traditie van het socialisme. Neen , van de NOS, de dagbladen en de omroepen hoeven we geen objectiviteit meer te verwachten, geheel gelijkgeschakeld door de RODEN! Het is precies als tussen 1940 en 1945, tijdens de Duitse bezetting. Uiteraard ben ik het geheel eens met het artikel!

  Like

 2. Lis zegt:

  Meneer Pennings, ik bewonder het feit dat u er telkens in slaagt naar deze propaganda te blijven kijken en een gedegen analyse te geven. Mij lukt het al jaren niet meer; ik kots van de misselijkmakende agitprop die op zo’n slinkse wijze wordt gepresenteerd. Mensen worden gewoon gehersenspoeld.

  Ooit heb ik een discussie gevoerd met iemand die van mening was dat het belangrijk was om het journaal te kijken en de krant te lezen; dat was nodig voor je algemene ontwikkeling. Hij begreep niet dat ik het hier niet mee eens was en dat ik liever achtergrondinformatie las om me een mening te vormen die betere argumenten gaf.

  Dank voor uw werk.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Ze is wel blij met haar baantje.
  Die lui hebben ook allemaal van die aansprekende namen.
  Ik kan er niets aan doen, Annechien bij het journaal,dat is lachen.
  Wel erg kortzichtig, maar zo ben ik.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zou Annechien geslaagd zijn voor de cursus?

   Like

   • Tom Hendrix. zegt:

    @ Republikein: 16.19. uur. Volgens mij is ze daarvoor gezakt. Bekend is dat LINKSEN een verkeerd draaiend gen hebben, Republikein. En met het RODE ONDERWIJS van tegenwoordig, loopt de taalkennis ook met mijlen achteruit!

    Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Nou, Martien, wat die Steenhuizen betreft: Zodra ik op die afbeelding stuitte, daarnet, was -ongelogen- mijn eerste gedachte: “Jezus, een kleindochter van Mies Bouwman!”
  Het stíkt bij de NOS van die trutten -van Hoogstraten is er ook één- maar dit is er toch wel één in optima forma: De Jaren ’60 herleven gewoon!
  Maar hoe kan het ook anders: In een tijd waarin ze zoveel feiten moeten zien te verdraaien, te verzwijgen of weg te moffelen, kun je maar beter teruggrijpen op de sfeer van het tijdperk toen TV nog ‘leuk en gezellig’ was, compleet met een replica van de ‘huiskamermoeder’ van Nederland.
  Zal heus wel werken: Het klootjesvolk trapt toch overal in!
  Een ouwe rotkop hééft ze, maar waarschijnlijk versterkt dat alleen maar het ‘huiskamermoeder-gevoel.’
  En da ’s mooi meegenomen.

  Like

 5. Igor zegt:

  Hilversum is één incestueuze bende. Zo houdt men elkaar aan de vreet.

  Like

 6. Jan zegt:

  “De noodtoestand is een direct gevolg van het opruimen van de smokkeltunnels door de Egyptenaren. Die tunnels zorgden ervoor dat de tekorten die Israel met de blokkade van Gaza had veroorzaakt, werden opgevangen. Nu de tunnels niet meer functioneren, wordt in alle gruwelijkheid duidelijk hoe Israel erin slaagt de bewoners van Gaza terug te dringen tot in een soort stenen tijdperk.”
  (J-M.Hijmans)

  ‘De meeste mensen zullen Annechien Steenhuizen wel “knap” vinden.’
  Steenhuizen staat op mokkels punt en el.

  Wat echt heel erg is zijn haar zogenaamde dialogen/dialeugens met een deskundoloog ter plekke in Gaza of elders. Domme vragen en en even domme antwoorden:
  Annechien: “Maar de Gazastrook is klein”. Dus waar moeten al die tienduizenden mensen heen?”
  “Ja, Annechien, das een probleem en daarom vallen er zoveel slachtoffers. Israël zégt wel dat het van tevoren waarschuwt, maar blijkbaar toch niet duidelijk genoeg. Ook nu weer zie je veel, zelfs heel veel slachtoffers naar die naar ziekenhuizen worden gebracht, en dan vooral kinderen, die, ook nu weer het slachtoffer worden van de gruwelijke Israëlische bombardementen. Dus bij die zogenaamde waarschuwingen mag men een groot vraagteken zetten en zeker als het het bombarderen van ziekenhuizen en scholen betreft, want ook die worden niet ontzien door het leger. Men mag dus gerust stellen dat Israël op grote schaal mensenrechten schendt”

  Like

 7. Jean zegt:

  Stuur dat kutwijf naar Syrië met een enkele reis ticket, probleem opgelost.
  Hoe ze ook blijven liegen en bedriegen wij steunen Israël want zij beschermen hun eigen volk iets wat die smerige EU troep volledig onbekend is, die halen de misdadigers/vijand met duizenden naar hier want hun bankrekening moet gespekt worden.
  Waarom wordt dat krapuul nooit gecontroleerd ls ze naar of terug komen van zo een barbarenstaat? Onschendbaar? Nooit van gehoord, trek ze desnoods horizontaal door de scanner en pluis hun valiesjes goed na, weigeren ze dan return to sender.

  Like

 8. Jan zegt:

  De smerige rol van de Amerikaanse media in de oorlog van Israël tegen Hamas

  Did News Outlet Deceptively Edit Video of Israeli Airstrike?

  http://www.theblaze.com/stories/2014/07/28/was-viral-video-of-israeli-airstrike-on-hamas-target-deceptively-edited-to-make-israel-look-bad/

  Krauthammer over de rol van de media in deze oorlog:

  Like

 9. Louisa zegt:

  Beste mensen, met dit schelden verlagen jullie je tot het zelfde niveau als de door jullie verafschuwden……

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Vertel dan maar eens, hoe Ú het onder woorden zou willen brengen.
   (Kritiek is prima, maar alleen als men zelf met iets beters komt.)

   Like

  • johannes zegt:

   beste Louisa je zal wel gelijk hebben,
   maar toch vind ik dat ze dat gore kut wijf ,met haar stomme kut praatjes het land uit moeten flikkeren

   Like

 10. Yvonne van Cleef zegt:

  Een leer fetish????Sadistisch ingesteld,vandaar dus!

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Wellicht de enige manier om de NOS en haar vuilspuiterij aan te pakken.

  Like

 12. Vederso zegt:

  De BBC kan er ook wat van;

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s