En nu even iets heel anders…

Screenshot_10

Dr. Lida M van den Broek: trainer, adviseur, onderzoeker, coach, mediator gespecialiseerd in het omgaan met (culturele) verschillen. Specialties: etnische diversiteit, pesten op het werk, verandermanagement.

(Door: Trein Trien)

“Het probleem is duidelijk: witte Nederlanders passen zich niet aan aan de multiculturele samenleving en houden hun racistische reflexen in stand.” – Lida van den Broek Een kort stukje om aan te geven hoe rot onze samenleving inmiddels is. Hoe erg de hersenverweking al heeft toegeslagen. Hoe misselijk die ‘nieuwewereldburgerpropagandisten’ nou eigenlijk zijn. En om heel misschien ook even aan te stippen hoeveel geld daarmee wordt verkwist. Ik wil bij voorbaat noemen dat ik op het spoor kwam door twee reaguurders op GS, met twee linkjes. Ik kan de 2 reaguurders niet meer vinden (bloost: weet niet meer welk artikel het onder stond), maar jullie weten wie jullie zijn! Voor degenen die GAZA- en MH17-moe zijn: weest gerust. In de rest van het stukje zal ik de woorden ‘moslim’, ‘Gaza’ en ‘vliegtuig’ niet meer noemen. Beloofd!

Ik wil u allen om te beginnen laten kennismaken met mevrouw Lida van den Broek. http://nl.linkedin.com/in/kantharoslidavandenbroek

Deze mevrouw werkte samen met de bekende heer Stapel van de Tilburgse Universiteit. (De heer Stapel maakte een bende van zijn onderzoek door met data te rommelen. Hierdoor raakten er een heleboel onderzoeken in opspraak. Hierna schreef hij een jankerig boekje over dat hij zich zo onder druk gezet voelde om te presteren en dat hij er toch eigenlijk weinig tegen kon doen. Is volgens mij nooit zo goed verkocht, dat boekje. ) Zij publiceerde haar proefschrift in 2009: DE IRONIE VAN GELIJKHEID: Over etnische diversiteit op de werkvloer, Proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Universiteit van Tilburg, etc. Als men dit proefschrift nu leest via internet, dan staat daar (sinds 2012) een aantekening bij:

“Deze publicatie is door de commissie Levelt ter onderzoek van de publicaties van de heer D.A. Stapel in 2012 aangemerkt als frauduleus en voldoet daarmee niet aan de gangbare eisen van wetenschappelijke kwaliteit zoals ook Tilburg University die hanteert. De publicatie wordt getoond om maatschappelijk en wetenschappelijk meta-onderzoek mogelijk te maken.” https://pure.uvt.nl

Ik wil hier zelf nog aan toevoegen dat de Tilburg University (ik vond Katholieke Universiteit Tilburg veel treffender, proest) een tien gaf voor een stukje dat Wilders vergeleek met Hitler. Of zoiets. Dus zó hoog kunnen die eisen niet zijn.
http://universonline.nl

Het komt er op neer dat de vragenlijsten die ze heeft gebruikt waarschijnlijk even op de achterbank in de auto zijn ingevuld door de heer Stapel en consorten. Waardoor haar hele onderzoek waardeloos is. Nou kun je je afvragen hoeveel zin het heeft om een aantal mensen vier verhaaltjes te laten lezen met minimale veranderingen, ze daarop lijstjes te laten invullen en die dan te gebruiken om de reactie van échte mensen op de werkvloer te ‘voorspellen’. Ik denk dan: is het niet slimmer om dan gewoon op een echte werkvloer je doppen eens uit je aars te halen? Maar dat is voor een academicus natuurlijk vér beneden peil.

In mijn wereld zou een academicus, die een bijelkaargedikkeduimd onderzoek inlevert, daarbij ook zijn geloofwaardigheid inleveren. Zo iemand moet toch niet serieus genomen worden? Daar denken ze bij het platform WIJ blijkbaar anders over. Die plaatsen op 27 juli 2014 een nogal kritiekloos interview met mevrouw van den Broek. Over dat wij Nederlanders ons zo slecht aan kunnen passen aan diversiteit. Zucht. “Het probleem is duidelijk: witte Nederlanders passen zich niet aan aan de multiculturele samenleving en houden hun racistische reflexen in stand.” Ze zegt het echt! Weg met ons. En ál deze boude taal onder de vlag van, jawel, het hierboven beschreven frauduleuze stukje nonsens. Zo een mens is toch volslagen mesjogge?

De reaguurder op GS zei dat het zó van de Speld kon komen… en hij had gelijk.
www.nieuwwij.nl

Nou waren onder andere de genoemde twee rommelaars Stapel en van den Broek werkzaam in de sociologie. En ik heb de indruk dat de meeste mensen dan denken: “Oh, die geitenwollensokkenjongens”, met een besmuikt lachje er bij liefst. Dat die gasten toch nergens wat te vertellen hebben en zo.

Helaas is het tegendeel het geval. Omdat we hier in Nederland al jarenlang een hele horde nieuwe werkelozen binnenhalen is er een structureel tekort aan banen. Die banen worden dus verdeeld door de HumanResource afdelingen. Die laten zich dus en masse ook ‘adviseren’ door dit soort volledig wereldvreemde mafklappers. Zie haar huidige functies bij Linkedin:

kantharos, specialist in (etnische) diversiteit bij KANTHAROS

lid bij klachtencommissie Politie-eenheid Noord-Nederland

bestuur bij noordelijk initiatief voor Mama Cash (noot treintrien: verzin ik niet he, zij zelf)

Als laatste laat ik jullie déze pagina zien: kantharos.com

En ik nodig u allen uit om deze instellingen eens te googelen:

Pantar Amsterdam en fraude, bijvoorbeeld.

https://www.youtube.com/watch?v=wToDBzP9QKw

Gelderse Vallei was zeer recent nog in het nieuws: www.geenstijl.nl

KPMG hoef ik niet uit te leggen, denk ik?

Windesheim, ring a bell?

Etc etc…

Bij www.sophiarevalidatie.nl/ kon ik helemaal niks vinden.

En de Nederlandsche Spoorwegen, die deugen natuurlijk ook 🙂 Dat spreekt voor zich LOL  😉

Raar land geworden dit. Dan denk ik wel eens: “Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig…” Ah, stik, toch nog een vliegtuig… en ik had het nog zó beloofd!

Door:
Trein Trien
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Elite, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Racisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op En nu even iets heel anders…

 1. bobzelf zegt:

  ALLEEN AL DAT ARROGANTE HOOFD !!!

  misschien een quiz van welke partij ze lid is ??

  dus doe een gok , !!!

  Vuilnisman , mag deze zak ook mee ???

  gr. bob

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De Christen Unie misschien? Ik vind het net zo n reli-trut vol goeie bedoelingen.
   De EVP is al jaren opgegaan in GroenLinks, anders had dàt goed gekund.
   Nog wel, misschien: GL is voor mij nog steeds het rariteitenkabinet, dus daar past ze wonderwel in: Als ‘perkamenten goedmenschelijke freak’ of zoiets.

   Like

  • Jean zegt:

   Sorry Bob,
   Dergelijke vuiligheid wordt opgehaald via containers die het dadelijk pletten en vermalen, de container is momenteel in de herstelplaats a.g. v. het vele werk want is moet nog veel smeerlapperij opgehaald worden.

   Like

 2. gerrit zegt:

  wat hebben al dat soort wijven toch een rotkop (sorry,wordt persoonlijk)

  Like

  • Mr Talkie zegt:

   Zij heeft waarschijnlijk vroeger een trap van een paard gehad,ze heeft nu een hoofd als model hoefijzer,en door die trap zijn haar hersenen nooit ontwikkeld….van daar zulke gedachten gangen…diep triest..

   Like

 3. Lis zegt:

  Haar opmerking over Nederlanders is puur en onvervalst racisme. I rest my case.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Natúúrlijk nemen we dit mens niet serieus. Wie kan er nou waarde hechten aan deze onzin? Mogen we het alsjeblieft nog zelf uitmaken of we ons ‘willen aanpassen’ (uiteraard willen we dit NIET!), aan al die binnensluipers? Ik heb altijd gedacht dat ik mij moet aanpassen aan het land waar ik te gast ben, of met vakantie ben, of wat dan ook. Niet zij aan mij, maar ik aan hén!
  Nieuwkomers zullen zich dus moeten schikken naar ónze waarden en normen. Doen ze dit niet, dan zullen ze met de nek worden aangekeken (door een deel van ons volk).
  Australië heeft sinds kort een nieuwe president, en dit is een man die heel duidelijk heeft gemaakt dat nieuwkomers welkom zijn, MITS je iets toevoegt aan de samenleving (!!), en je de Australische waarden en normen respecteert. Doe je dat niet, dan mag je vertrekken.
  Zouden de Australiërs ook hun ‘racistische reflexen in stand houden’?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 12.15. uur. Keurig verwoord Cathja! En ook nog 100% waar, door toedoen van de RODEN en GOEDMENSEN, en uiteraard de GROENE DWAALLICHTEN! De hele universitaire wereld is zo rood als een tomaat!

   Like

 5. nikontino zegt:

  Dit is op Nikontino's Blog herblogd.

  Like

 6. Dus daarom lukt het maar niet:wij moeten ons aanpassen aan de multiprut?Verrek,zit hem daar de knoop!Nou,doen we toch even……mooi niet!Wat een achterlijk mens,ziekelijk of misdadig?Een van de twee toch in ieder geval!

  Like

 7. wim van rooy zegt:

  Ik ben beslist geen Lombroso-fan, maar het moet gezegd: het gelaat van deze Lida (dus niet die van Leda en de zwaan) geeft uitdrukking aan de domme goedmenselijkheid zelve. Ze zal blijven lachen, ook al staan de islamofascisten op het deurtje (van haar kleine huisje) te kloppen. Zielig mens.

  Like

 8. Hendrick M. zegt:

  Als het niet zo erg was, dan zou ik nu schaterend van het lachen, over zó veel onbenul, op de grond liggen.
  Arm Nederland, hoe heeft het zo ver kunnen komen ….. (behoef ik niet uit te leggen; daar heeft men het hier telkens over). Maar er is altijd maar één antwoord op deze misstanden mogelijk: LINKS !

  Like

 9. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  En maar weigeren te bekennen dat Islam geen ras is, maar een religie. Wij hadden in Nederland nooit een rassenprobleem, de problemen met Marokkanen zijn dat ze zich als Islamieten gedragen. Vandaar dat ze dus misdaden tegen de blanke bevolking plegen, liefst met geweld.

  Like

 10. Jean zegt:

  Gelukkig kunnen we dergelijk kankerwijf missen als kanker zelf.
  Dat ze maar verder rotzooit met die vreemdelingen, wij moeten die niet, hier niet daar niet en nergens niet.
  Staat ergens een kopvod of baardaap dan blijven de aangekochte producten gewoon liggen en ga ik via de kortste weg naar buiten.
  Wij zullen eerst rust, vrijheid en veiligheid kennen als heel die troep verwijderd is van het grondgebied, de laffe politiek kan er nu nog iets aan doen mar wachten ze nog lang dan zullen zijzelf de eersten zijn die klappen zullen vangen want wij zijn die islamietische smeerlapperij kotsbeu en spuugzat.

  Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  Goed geschreven Trein Trien, en ons hele onderwijs, is door de RODEN naar de kloten geholpen. Daardoor kunnen dergelijke gestoorden, zoals deze trut van den Broek, een baantje krijgen aan de RODE UNIVERSITEIT TILBURG. Het hele wetenschappelijke veld, de maatschappelijke organisaties, en de ambtenarij in Nederland zitten vol met deze BREINGESTOORDE LINKSEN! Bah, wat is Nederland afgezakt!

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Racistische reflexen? Ik zal d’er…, een racistisch reflex geven; als ik; zelfstandige Nederlandse vrouw in een paar leuke kleren loop en dan doel ik op nette schoenen, mooi en zeker niet te kort rokje en een fraaie, edoch alles verhullende blouse loop, dan wordt ik voor hoer uitgemaakt!

  Ach, u zegt het al; mafklapper (gniffel…).

  Ik blijf helemaal niet hangen in een racistisch reflex, ik ben de laatste jaren juist zo racistisch als de pest geworden!

  Als alles maar dan ook alles wel altijd kan wijken voor de ongebreidelde en totaal niet van enig nut zijnde import, maar als je als Nederlandse eens ergens om komt, de inmiddels bekende bietenbrug op kunt!

  Overal waar die islam zich manifesteert, is het een grote bak ellende en worden zorgvuldig opgebouwde leefgemeenschappen met de grond gelijk gemaakt. Vernietiging alom, ik kan er niets anders van maken.

  Dat is niet racistisch, dat is met normaal verstand redeneren dat het zo niet langer gaat! Dat er grenzen zijn en die grenzen zijn allang overtreden!

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Trein Trien
  je bent een kanjer. Zo zien de criminelen van ons tijdperk er uit. Dank voor je noeste vlijt. Wil ik er nog aan toevoegen dat gezien haar pretbanen en policor gedrag mevrouw ongetwijfeld lid is van de PvdA.

  Like

  • treintrien zegt:

   Ik wíst dat ik nog een dingetje was vergeten 🙂
   Dat heb ik dus niet uitgezocht 😉

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Ambtenaar, bij de politie werken met een pretbaan, KPMG, allemaal typisch PvdA. Maar de ledenlijst van de PvdA is geheim en ik kan haar niet vinden op kieslijsten, dus bevestigen kan ik het niet. CPN, zou ook nog kunnen.
    In de zorg struikel je over dit soort wijven en dan zijn ze allemaal van het CDA, Walgelijk volk.

    Like

 14. treintrien zegt:

  De link bij nieuwwij doet het bij mij niet:
  dit is het artikel waar het om gaat:
  http://www.nieuwwij.nl/interview/het-lukt-nederlanders-niet-om-te-integreren

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Aangepast! Nu wel?

   E.J.

   Like

  • Harry zegt:

   Iedere dag word je toch maar weer gesterkt in je overtuiging dat die hele linkse kliek onderhand stapelgek is geworden .
   Waarschijnlijk dankzij hun contacten met de islam , dat op de hersenen eenzelfde invloed heeft als ebola op je onderbroek .
   Ze heeft het over “selectieve waarneming” , als er nou godverdomme één groep imbecielen is die NIET in staat is iets objectief te bezien , dan zijn het wel de “misdeelde stakkers” waar het hier over gaat !
   De volslagen omgekeerde beweringen en de meest bizarre uitleg over zaken die glashelder zijn proberen ze over ons heen uit te storten en ze geloven het waarschijnlijk zelf nog ook !
   Liegen kunnen ze als de beste , maar mogelijk zien zij het als hun waarheid .
   Net zoals een dier met hondsdolheid niet in staat is te zien wie er een bedreiging voor hem is , aangezien een dergelijke kwaal ook de hersenen aantast .
   Hoor die verrotte palestijnen roepen over de agressie van Israël !
   Wie is er nou begonnen ? Wie heeft de wapenstilstanden geschonden ?
   Hoeveel achterlijker kun je het bedenken ? Helemaal niet , dus !

   Aangetaste hersenen . Een veel te grote bek en moderne wapens ter beschikking .
   Handgranaten uitdelen aan kinderen !
   En dan de illusie willen wekken dat ze normaal zouden zijn ???
   En maar raketten af blijven schieten .
   Gelukkig missen de Israëli’s meestal niet . En dan weer jammeren !

   En dan over verpersonificatie van die lui .
   Het is toch helemaal niet gek dat je met de dagelijkse berichtgeving over criminaliteit en overlast , moord , doodslag , drugshandel , mensenhandel , etc, etc , en de beelden van “opsporing verzocht” nog op je netvlies gebrand , dat je die lui niet hetzelfde kunt zien en waarderen als je omaatje ?
   Je kunt toch geen knop omzetten om gek te worden ?

   Ik ben het punt van enig begrip of empathie voor die gasten al tientallen jaren geleden verloren .
   Het kan me helemaal niks meer schelen of ze uitdrogen , verhongeren , afgeknald of opgeblazen worden , want ze wensen ons hetzelfde in het kwadraat toe .
   Valt daar nog wat te nuanceren , mevrouw v.d. Broek ?

   Bagger die hele gaza strip toch los van Israël , zo’n twintig meter diep , kijken of die soepjurken ook zo goed zijn in natte tunnelbouw .
   En tot die tijd : gewoon blijven schieten , IDF !

   Like

 15. Jade zegt:

  Goed artikel, dit soort lieden zijn funest voor ons vaderland…
  Mevrouw zelf heeft waarschijnlijk nog nooit een marokkaan gezien.
  En maar maandelijks geld harken met deze wetenschappelijke shit.
  Opmerking: ik kreeg link 2,3 en 4 niet geopend.

  Like

  • treintrien zegt:

   Die link van het proefschrift (2) lag er uit omdat de Tilburg University onder water stond, vermoed ik. Die link van (3) komt daar ook vandaan. Die zullen het wel weer gaan doen, denk ik.
   (4) is als het goed is nu gefixed.

   Like

 16. Monalisa zegt:

  Ik heb er best vrede mee als deze vrouw, en al haar geestverwanten, mij een racist vinden. Als dit soort types mij in dat vakje willen stoppen prima, het begrip verloor toch al zijn waarde. De werkwoordvorm van het begrip “zwartepieten” wordt door deze mensen trouwens weer nieuw leven ingeblazen.

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Haar en vele anderen van gelijke strekking gun ik het kalifaat zo intens van harte dat het voor mezelf in dat geval ook niet meer veel uitmaakt. In Nederland is inmiddels alles mogelijk op universitair niveau. Maar dat Nederland op deze manier door het putje gaat zal duidelijk zijn.

  http://www.intermediair.nl/carriere/cv-en-sollicitatie/assessment/universitair-geschoold-maar-lbo-niveau-de-iq-test

  Like

 18. Sylvia Groot zegt:

  Ze ziet er uit als een Hollandse Hoer. Ik zie haar blote hals.
  Wat een aan de multicul samenleving onaangepast mens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s