Frankrijk biedt uit Mosul gevluchte christenen asiel aan

Screenshot_2

(Door: Servaas van der Laan)

Christenen uit de Noord-Irakese stad Mosul die op de vlucht zijn geslagen voor de terreur van de tribale moslimorganisatie ISIS kunnen een veilig onderkomen vinden in Frankrijk. Het land biedt de christenen vrijblijvend asiel aan.

Dat lieten de Franse ministers van Binnenlandse- en Buitenlandse Zaken maandag weten in een gezamenlijke verklaring.

Ontheemden

‘We bieden hulp aan ontheemden die zijn gevlucht voor de dreiging van Islamitische Staat en hun toevlucht hebben gezocht in Koerdistan. Wij zijn klaar om hun asiel aan te bieden op Franse grond, als ze dat willen,’ zo luidde de verklaring.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", christenhaat, Christenvervolging, Frankrijk, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Frankrijk biedt uit Mosul gevluchte christenen asiel aan

 1. Driek zegt:

  Ik vind dit een fijn bericht. Wat ik alleen maar niet begrijp: in Frankrijk wonen islamitische vluchtelingen die op de vlucht zijn voor de islam. Er wonen nu dus christenen die op de vlucht zijn voor de moslims. Het wachten is nu op moslims die zijn gevlucht voor de christenen. Ik vind het een vreemde wereld. Maar goed, ik ben toch blij voor die christenen.

  Like

  • Land en haard verlaten is een tragedie.Niet alleen voor de Assyriers die aan de wieg van de beschaving hebben gestaan,maar voor de hele mesheid.Door de vernietiging van deze natie wordt de hele planeet getroffen .

   Like

 2. wim van rooy zegt:

  Frankrijk biedt zogenaamd een veilig onderkomen, terwijl men niet eens de eigen Joden kan beschermen en moslims de dienst uitmaken in heel wat banlieues!

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Prima initiatief van Frankrijk, en het zou nog beter zijn, om dan tegelijk een zelfde aantal moslims Frankrijk uit “te stampen”. Maar dat zal er wel niet inzitten, helaas.

  Like

 4. Erik Bink zegt:

  Zijn ze dan net zo veilig als de Joden in Frankrijk?

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Goede actie van Frankrijk. Nederland moet volgen vind ik. Vervolgde Christenen uit Irak of waar ook zullen geen problemen geven bij integratie. Ik voorzie voor deze groepen niet alleen integratie maar op termijn ook volledige assimilatie.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Voor echte vluchtelingen moeten we altijd ons best blijven doen. Dit zijn geen vluchtelingen voor armoe maar vluchtelingen voor lijf en leden. Typisch eigenlijk dat hier een evenwichtig opgebouwde stroom zal zijn en geen overdosis jonge mannen, zoals in Lampedusa en Granada….
  Om de bevolking niet te laten exploderen, stel ik voor om 1 op 1 te ruilen: een christen voor een haatbaard.
  Haha, ik lees m nog even terug… dat exploderen kun je op meer manieren opvatten….

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Pieter: 20.27. uur. Daar ben ik ook voor. Laat de Christenen maar gerust naar Nederland komen, dan stel ik net als U voor dat er voor 1 Christen, een moslim zijn biezen neemt!

   Like

 7. cat zegt:

  Goed van Frankrijk. Nu, als beloning mogen x zoveel aantal “Franse” oprui moslims richting de Kalifaat. Goeie deal toch?

  Like

 8. Republikein zegt:

  Een koerd voor 10 alebieren, win win.

  Like

 9. Cathja zegt:

  Een vriendelijk gebaar van Frankrijk, maar het is aan de vluchtelingen of zij naar Frankrijk willen verkassen. Ze zullen van de Joden daar geen last hebben, maar of de moslims hen met rust laten…?
  Deze mensen hebben al heel veel meegemaakt, en men moet zien te voorkomen dat ze van de regen in de drup terecht komen.
  Wat mij betreft mogen deze christenen ook naar Nederland komen, maar men zal hier wel weer geen voorkeursbehandeling willen geven aan christenen. Dat hebben we wel gezien met de christenen uit Syrië. Men ziet geen reden om hen anders te behandelen dan andere ‘vluchtelingen’.
  Laat ik er dit van zeggen: zeer velen die hier niets te zoeken hebben -zoals de illegalen die uitgeprocedeerd zijn en het vertikken om te vertrekken- zouden het land uitgezet moeten worden. Voor échte vluchtelingen moeten we de deuren open zetten.
  Hopelijk krijgen de Iraakse vluchtelingen binnenkort ook een uitnodiging van Nederland.

  Like

 10. Al meer dan 14 honderd jaren onder de juk van de islam.
  Wat een tragedie voor mijn volk.

  Like

 11. lucky bee zegt:

  Niet alleen Frankrijk moet voor de Asyrische volk asyl verlenen, maar heel het Christelijke Europa moet voor de asyriers een toevlucht zijn waar ze beschutting kunnen vinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s