LANDVERRADERLIJKE KUIPERIJEN

Screenshot_4

(Door: Driek)

In de nachtelijke uren is het mij soms bang te moede. Dan ga ik piekeren. Over iemand als Dries van Agt. Waarom die man er nog steeds is. Met zijn domme uitspraken over Joden en Palestijnen. Of over Lubbers. De man met die grote doorgegroeide wenkbrauwen. Of over de vraag of God bestaat. En waarom Hij niet ingrijpt. Het moet voor Hem een koud kunstje zijn ons te verlossen van al het geteisem dat onze steden onveilig maakt. Door dat soort vragen worden soms mijn nachten gekweld. Want nu een angstwekkende duisternis ons dreigt te overspoelen, een duisternis die ons bij wijlen met ontzetting vervuld en die de oudere lezer doet denken aan de bezettingsjaren toen het Nederlandse volk leefde onder de Duitse beulen, hebben vele Nederlanders de neiging het hoofd te laten hangen.

Maar, en dat is een lichtpunt, ondanks deze angstwekkende duisternis bestrijden en bekritiseren wij, lezers van deze site, met een bijna heroïsch te noemen heldhaftigheid de landverraderlijke kuiperijen van het linkse rapaille dat bezig is ons over te leveren aan heidense bevolkingsgroepen. Wij blijven met de bedrijvigheid van een beul tijdens de inquisitie inhakken op onze vijanden en trachten, evenals Voltaire en Rousseau gedurende de Franse revolutie, de ogen van het misleide Nederlandse volk te openen.

Gelukkig niet tevergeefs hebben wij op deze site felle waarschuwingen voor het naderende islamitische gevaar en de helse voornemens der Mohammedanen neergeschreven, met als gevolg dat er hier en daar al burgers zijn die opschrikken wanneer er op hun deur wordt geklopt. Neen, het is niet die aardige Turkse of Marokkaanse buurman met een zwaard in de hand. Nog niet. Maar wat niet is kan komen.

Want terwijl onze Haagse bewindslieden vakantie vieren, de koning er lustig op los leeft en in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam moslims met indrukwekkende toorn zich te buiten gaan aan Jodenhaat, moskeeën allang geen plaatsen meer zijn van gebed en bezinning doch tempels waarin haat gepredikt wordt tegen ons, aardige Nederlanders, hanteren wij, vurige strijders van ‘Het Vrije Woord’, desalniettemin de maatschappelijke slopershamer en vermorzelen alle geouwehoer van onze bewindslieden.

Want, zegt de apostel Paulus: “Wij geven de moed niet op. Al gaan wij ook ten onder aan de uitwendige mens, ons innerlijk leven vernieuwt zich van dag tot dag”. En dat kunnen die Mohammedanen niet van zichzelf beweren.

Niet ver meer is de Grote Dag dat wij het Mohammedaanse gepeupel met pieken en bijlen voorgoed uit onze maatschappij verwijderen. Hun schrille angstkreten zullen ten hemel stijgen door onze onvermetele moed. Deze Satansknechten die wensen te triomferen over onze Joods christelijke samenleving zullen wij tezamen drijven en ploeg voor ploeg afleveren op onze luchthavens, waar inmiddels reusachtige Boeings gereed staan voor vervoer naar elders. De woningnood zal meteen in één klap zijn opgelost.

Wij, Nederlanders, zijn met grote walging vervuld over de schijnheiligheid van deze Mohammedaanse gelovigen. Want gedurende de vastentijd der islamieten, een tijd waarin slecht gedrag zoals stelen en het koesteren van slechte gedachten en intense haatgevoelens eventjes niet zijn toegestaan, gingen deze duivelse afgezanten zich alsnog te buiten aan Jodenhaat, het uitbrengen van de Hitlergroet en het belagen van een vrouwelijke journalist.

Hebben zij nu werkelijk geen hogere gedachten? Confucius, de grote denker en filosoof die leefde van 551 v. Chr. tot 479 v.Chr. , zei het al: “Wanneer kleine mensen een overvloed aan tijd hebben, gaan zij onvermijdelijk allerlei slechte dingen doen”.

Goed, onze medelanders hebben Mohammed. En daar zijn we mooi klaar mee. Mijn geestelijk leven gaat zienderogen achterwaarts bij het lezen van koranverzen. Ik ga de lezer hier niet irriteren door wederom die verschrikkelijke passages aan te halen welke er op duiden dat het spoedig met ons is afgelopen, want het is een mooie zomerdag. Geniet er nog maar eventjes van. Straks kan het misschien niet meer.

Door:
Driek
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, landverraad, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op LANDVERRADERLIJKE KUIPERIJEN

 1. Yvonne van Cleef zegt:

  Driek,ik voel me al zo klote;ziek!Maar ik weiger me bij deze klote-situatie neer te leggen.Wat ik ook nog maar kan doen,zal ik doen!Alleen denk ik dat spoed geboden is,om die rotzakken het land uit te knuppelen!Wel met onze verraders-regering voorop!Die kunnen we missen als kiespijn;dat tribunaal komt nog wel!

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nee, in de hele Koran vind je geen hogere gedachten. Alleen maar permissie om zo beestachtig mogelijk tekeer te gaan.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Driek, uw bijdragen worden steeds beter! En terecht dat U Voltaire noemt, de grote filosoof van de Verlichting. Hij zei terecht: Ecresez l’infame!

  Like

 4. JooJootje zegt:

  De uitvoering daar gaat het om en ik zeg nee ze gaan niet per vliegtuig weg van schiphol omdat er geen land is waar ze mogen landen.
  Het gaat om de uitvoering ik stel voor we veroveren een stukje van noord Afrika dumpen daar het moslim tuig uit onze steden en dan stekken we ons gelijk terug en laten hun daar achter en de deur goed dichthouden daarna.
  Dit zou ook kunnen werken met de zogenaamde palestijnen het idf veroverd een buurland ontruimd gaza en dan terugtrekken en de deur dicht houden.

  Like

  • cat zegt:

   Er is een enorme uitbraak van Ebola in West Afrika? Heel slecht van me, brengt me op hele foute ideeen. Slik.!.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joojootje: 19.32. uur. Verhip, Joojootje, dat lijkt mij een heel strak plan! Ik ben voor!

   Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   JooJootje zegt:
   28 juli 2014 om 19:32
   …………we veroveren een stukje van noord Afrika dumpen daar het moslim tuig uit onze steden…………………….

   En dan wel graag een hek eromheen waarop stroom staat.

   Like

 5. cat zegt:

  Ik geef ook noet op. Het is wel “verdacht ” stil. Er hangt ” iets” in de lucht. Journaal wordt beheerst door MH17. Kijk naar CNN, Gaza/Israel conflict live op tv. Lybia on brand , sukkels hebben de oliebronnen in brand gezet. Niet te blussen. In Syrie rollen de recent afgehakte . Jodenhaat door import moslims.
  Er hangt iets in de lucht. Ik vertrouw de overheid en politie niet meer. Maar ik geloof dat Islam aan het sterven is, aan de buitenkant lijkt het allemaal stoer en sterk. Maar het is schone schijn. Eens worden ze massaal gedeporteerd in tankerboten…treinen, lopend. Vluchtend.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   cat zegt:
   28 juli 2014 om 21:02

   Eens worden ze massaal gedeporteerd in tankerboten…treinen, lopend. Vluchtend.

   Dan sta ik langs de weg ze uit te zwaaien met mijn Nederlandse vlag, en wens ze een prettige reis toe naar het land der zandkorrels en barbaren.

   Iedereen die zich tegen ons – de autochtonen – keert en ons dood wil, moet het land uit.
   Ook de politici, burgemeesters, politie, onderwijzers, bedrijven, linkse rode rakkers, de zogenaamde professoren, ambtenaren………………..Kortom: iedereen die ons land verkwanselt.

   Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  hadden wij maar wat meer van die Drieken
  het hielp tegen al dat verzieken
  en dat maakte ons blij,
  want we keken opzij
  en de haat zou maar mondjesmaat pieken !

  Like

 7. Avidia zegt:

  Ik vertrouw er ook geen reed van, er is stiekem iets van plan, maar ja wat???

  Like

  • fleckie zegt:

   Misschien zijn de ‘landverraders’ en ANDEREN hun ‘bedjes ergens anders aan het spreiden’,in een gebied, in de buurt waar men geen koppensnellers tolereert(onder de hoede van?.dus?),,,.,,,,.,’Sorge in der Zeit, so hast DU in der Not’, (is een Duits spreekwoord, ( dat gold vroeger, en geldt nu nog ) .

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s