Vangen en afvoeren

Screenshot_8

(Door: Ton Nijhoff)

De demonstratie voor de Palestijnse zaak van donderdag 24 juli in Den Haag heeft veel losgemaakt in de samenleving. De emoties die naar boven komen zijn begrijpelijk. Daarbij is het van belang te schetsen wat de rol van de burgemeester is bij demonstraties. Het grondrecht om te mogen demonstreren is zo fundamenteel dat alle Nederlandse burgemeesters ervoor moeten zorgen dat ook mensen met een omstreden mening een demonstratie moeten kunnen houden. Ook als die door anderen als schokkend wordt ervaren. De wet bepaalt dat de burgemeester een beperking alleen in zeer uitzonderlijke situaties kan opleggen. Een eventuele beperking kan worden getoetst door de rechter. De wet beschermt daarmee de vrijheid van meningsuiting en de vrijheid van demonstratie, belangrijke pijlers onder onze vrije samenleving. Bij de onderhavige demonstratie konden geen beperkingen worden opgelegd.” 

Dat schreef de gemeente Den Haag naar aanleiding van de zoveelste optocht door ‘jihadfans’ onder het mom van demonstratie tegen de Israëlische reactie op het raketgeweld vanuit Gaza.

Volgens de gemeente Den Haag is het aan het Openbaar Ministerie om te onderzoeken of er bij de demonstratie ook strafbare feiten zijn gepleegd, zoals oproepen tot moord en het brengen van de Hitlergroet. Volgens een eerste verklaring van het OM ging het over een handjevol allochtonen (40 tot 50) die Arabische leuzen riepen. Een aanwezige politieagent die Arabisch sprak, had echter geen leuzen gehoord die (volgens hem/haar) niet door de beugel konden. Met andere woorden: een heleboel kouwe drukte om niets. Althans volgens het OM en de ‘Arabisch sprekende’ agent.

Maar nu de feiten. Verschillende journalisten en bloggers die ter plekke aanwezig waren, schetsen een totaal ander beeld. Zij spreken onafhankelijk van elkaar over een honderdtal mohammedanen van wie de leiders herkenbaar waren aan een zorgvuldige vermomming met Arabische vodden. Zwarte vlaggen met de islamitische belijdenistekst, de strijdvlag van de terreurbeweging ISIS, waren ook volop aanwezig. Volgens de groep moesten de Joden en de Haagse burgers de groeten hebben van Hitler, in hun ogen kennelijk een profeet die alsnog een standbeeld verdient. Maar vooral moesten de Joden dood. “Dood aan Israël, dood aan de Joden.” Een spreker citeerde zijn Grote Voorbeeld Mohammed: “Er komt een dag dat iemand zegt: ´Er zit een Jood achter mij verborgen, vermoord hem´.”

Een verslaggeefster van de website Geenstijl.nl kreeg verwensingen naar haar hoofd (“Kankerhoer” en “Jodenhoer, flikker op”) en werd overgoten met iets wat op frisdrank leek. Omstanders moedigden elkaar aan om “haar uit te kleden”, kennelijk met de bedoeling om de vrouw op islamitisch voorgeschreven wijze seksueel te misbruiken. Uiteindelijk werd ze door de 4(!) aanwezige politieagenten ontzet uit haar steeds benarder positie.

Achteraf liet de burgemeester van Den Haag desgevraagd weten dat er “geen grenzen waren overschreden”. Mocht de burgemeester op dat moment geen weet hebben gehad van de misstanden, dan is de stad Den Haag er bestuurlijk nog slechter aan toe dan eerder gedacht. Het is een keiharde klap in het gezicht van onze rechtsstaat en democratie. Een burgemeester die zijn stad nu al jaren laat teisteren door een handjevol nietsnutten, maakt een karikatuur van de functie. Dergelijk tuig namelijk heeft werkelijk nog nooit ook maar één zinnige bijdrage aan de Nederlandse samenleving geleverd en hoort niet op straat thuis maar in een werkkamp. Als dat fenomeen in Nederland niet meer bestaat, dan wordt het toch echt tijd dat we dat weer uitvinden. Al was het om aan het verlangen van deze moslims te voldoen om terug te keren naar de bloeiperiode van het nazisme.  Maar dan een nuance anders uiteraard.

Het verlangen van mohammedanen zoals in Den Haag bestaat er kennelijk uit om Nederland in net zo’n ontstellende chaos te storten als de landen waaruit hun voorouders maar al te graag vertrokken. Waarom dergelijke landen falen, zien wij nu ook hier in ons land: in de islam moeten zich componenten bevinden die de volgers geen andere keuze laten dan telkens de verkeerde keuze. De onwil om kennis te verwerven (zie islamitische scholen, die veelal opvallen door list, fraude en bedrog) en zelf hard te werken voor een fatsoenlijk inkomen (zie het beroep op sociale uitkeringen, toeslagen en gezondheidszorg) of Noord-Afrika. Chaos alom en al eeuwen lang niet in staat ook maar een glimp van een ordentelijke en vreedzame samenleving op te bouwen, niet in de lente, zomer, najaar of winter: nooit. En zij menen warempel ook nog te beschikken over een cultuur die ver verheven is boven die van het ‘decadente Westen’. Je vraagt je af wat deze miljoenen hier dan wel precies komen doen, al lijkt dat steeds duidelijker te worden voor burgers en Sociale Diensten, burgemeesters nadrukkelijk uitgezonderd.

De ongebreidelde Jodenhaat, die als op een afgesproken moment overal in Europa de kop opsteekt, is veel erger dan enkele uitspraken van een hoogbejaarde Franse politicus. Waar Le Pen een storm van internationaal protest oproept onder politici, presteren onze politici en gezagsdragers het in overgrote meerderheid te beweren dat vooralsnog geen ‘geen grenzen zijn overschreden’. Terwijl inmiddels 20 Joodse ondernemers in ons land zichzelf moeten zien te beveiligen (en bepaald niet op grond van uitlatingen door de bejaarde Le Pen), stuurt onze regering missies uit naar Mali en Oekraïne.

Als er al iets moet gebeuren, dan is dat niet in Oekraïne of Mali, maar in onze grote steden. Daar lopen types in het wild rond die in ons land absoluut niet thuishoren, evenmin in een vorm van ‘sociale opvang’. Het enige wat moet gebeuren is ‘vangen en afvoeren’ naar voor hen meer geschikte plaatsen elders in de wereld.

Door:
Ton Nijhof

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, Overheid, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

45 reacties op Vangen en afvoeren

 1. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 2. Pingback: Vangen en afvoeren | OSL-Stavast

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De enigste oplossing, het terugzenden van ALLE MOSLIMS naar Noord-Afrika, en onze grenzen dicht. Maar dat zal de EUSSR nooit toestaan, dunkt mij. Want volgens de RODE GEKKIN Malmström moeten we nog veel meer van deze mensen toestaan naar Nederland te komen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Ja beste Tom, het is toch onvoorstelbaar wat die zottin in haar dwaasheid bepaalt!
   Kan ze er niet een stuk of 50 in d’r eigen achtertuin onderbrengen? Allemaal een luxe chalet (moet Maldroom dan natuurlijk zélf betalen -ik moet tenslotte ook mijn eigen hobby bekostigen- ) en hoppa, weer een stel tevreden moslims!

   Like

  • Willie zegt:

   Mensen?????????????, ongedierte ja !!!Moordenaars en rapisten ,noem maar op

   Like

 4. Driek zegt:

  Duidelijke taal, meneer Nijhoff, en het blijft mij een groot raadsel waarom dat tuig de hand boven het hoofd wordt gehouden. Weg ermee.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Juist ja. Iedereen die bij die demonstraties aanwezig was en mee deed, oppakken en uitzetten. En de moskee afbreken daar.

  Like

 6. reageerbuis zegt:

  Natuurlijk wil de islam chaos, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat onze gezagsdragers dat ook willen. Ze werken er in ieder geval hard aan mee. De NWO moet immers uit de chaos oprijzen.

  Like

 7. sprx zegt:

  Die arabisch sprekende agent, legt dus een leugenachtige, meinedige verklaring af.
  Hij moet dus op staande voet oneervol worden ontslagen.
  Zijn loyaliteit ligt bij die straatterroristen en koppensnellers, niet bij de Nederlandse samenleving.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, ja, een “Arabisch sprekende agent…..”
   Wat mij betreft is hier sprake van corruptie van de bovenste plank!

   Like

  • Giny zegt:

   Dat Arabische tuig liegt altijd, zeker als het in hun voordeel is!

   Like

  • Igor zegt:

   Alweer een bewijs, hoe ontzettend leugenachtig en onbetrouwbaar moslims zijn. Het maakt niet uit op welke positie, of het nu een agent, militair, politici, lage en hoge ambtenaren.
   Als ze hun mede gelovigen moeten beschermen liegen ze er allemaal op los.
   Neem die fraudeur van Elatik (zijn de miljoenen al terugbetaald??), die beweerde met droge ogen dat die criminaliteit onder morocs kwam, omdat ze alleen al door hun naam niet worden aangenomen, zelfs niet als vakkenvuller in de supermarkt.
   Een journalist stapte n.a.v. dit verhaal de eerste de beste AH binnen en wat bleek, van de 8 vakkenvullers waren er 7 moroc en slechts 1 allochtoon.
   Het is en het blijft leugenachtig vullis en al die boerenlullen in den Haag, trappen erin,
   trapten ze die moslims maar het land uit.
   Er zijn geen goede en er zijn geen gematigde moslims. Er is alleen moslimvullis.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk een echte loyale betrouwbare ‘Arabisch sprekende’ agent ???????
  En waar haalt het OM zijn wijsheid vandaan ??? Die zelfde agent ????

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Ton Nijhof chapeau voor je stuk niks anders dan d waarheid.

  Like

 10. DonnaDolce zegt:

  Goed stuk, vooral de laatste alinea 😉

  Like

 11. Jean zegt:

  Politiek en politie moeten gescheiden worden zodat overal hetzelfde beleid komt nl. een beleid dat volledig gericht is tegen die barbaarse islam smeerlapperij.
  Welke partij neemt initiatief?

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Ik kan niet anders meer dan aannemen dat het tuig wordt beschermd door LINKS, net zo als de int. socialisten in de tijd van Janmaat beschermd werden.

  Elke partij in Nederland lijkt de oren te laten hangen naar de PvdA en GroenLinks.
  Deze partijen hebben samen met de VVD en het CDA meer kapot gemaakt dan je lief is.
  Toch blijven heel veel mensen op deze partijen stemmen vanwege de propaganda via media die afhankelijk is van de geldstromen vanuit de schatkist, belastinggelden betaald door de autochtonen, die om bescherming vragen.

  Like

 13. Cathja zegt:

  Ja, ik ben het voor 100% eens met de heer Nijhoff. Ook de opmerking die @ sprx maakt over de ‘arabisch sprekende agent’ zette mij aan het denken, en verdient nader onderzoek. Want wat deze agent(e) zegt over de aantallen extremisten die luid en duidelijk van zich lieten horen (maar volgens de agent(e) had hij/zij geen foute leuzen gehoord!) wordt tegengesproken door diverse journalisten die ook ter plekke waren. Dus geen 40 of 50 duivels, maar veel meer! Hiermee is aangetoond dat agenten van allochtone afkomst niet thuis horen bij de politie (in geen enkele belangrijke functie), want ze zullen nooit hun geloofsgenoten afvallen. Ze zijn zeer partijdig!

  Ik weet een heel goed adres voor al die jihad-aanhangers. Stuur ze naar Rusland. Daar hebben ze misschien nog plek in werkkampen. Poetin weet wel raad met dat gespuis, en zal ze leren hun grote smoelen dicht te houden! Als je profiteert van onze samenleving, heb je je maar gedeisd te houden!
  Dus enkele reis Rusland graag!

  Ik hoop dat Van Aartsen zijn functie moet neerleggen. Deze man is totaal ongeschikt om leiding te geven aan een stad en aan een politiekorps. Ik hoop ook dat de onvrede onder de Nederlandse bevolking over wat er vandaag de dag gebeurt, heel sterk zal groeien. Er komt een tijd dat ons volk het echt niet meer pikt, en als dán de vlam in de pan slaat en mensen voor eigen rechter gaan spelen, kan de overheid uitsluitend zichzelf iets verwijten. Ze laten alles maar sudderen, en geven geen acht op wat er in de samenleving mis is en gaat.

  Het is nog slechts een kwestie van tijd..!

  Like

 14. Marc Bouwman zegt:

  Het zal niet lang meer duren voordat de politieke ‘correcte’ elite zal worden afgelost.

  Like

 15. Sjaak zegt:

  Wie hat sich Deutschland verändert,
  seit sich der Islam breitgemacht hat.

  Ich will mein Deutschland wiederhaben!
  Ohne Islam, ohne Burkini und Kopftuchweiber,
  ohne Protztempelmoscheen, ohne Koran,
  ohne moslemische Unterschicht, ohne Hassprediger,
  ohne moslemische Gebärmaschinen, ohne moslemische
  Messerstecher und Vergewaltiger!
  Ohne Masseneinwanderung, kurz:

  Ich will mein Deutschland wiederhaben!
  Ich werde den Islam niemals in unserem Land akzeptieren!

  Raus mit diesem ganzen Müll!!!

  ———————————————————————————

  Hoe heeft zich Nederland verandert,
  en zich de Islam hier indoktrineert heeft.

  Ik wil mijn Nederland weer terug
  Zonder Islam, zonder burkini en kopvoddenwijven
  Zonder protsmoskeen, zonder koraan
  Zonder moslemse azozialen, zonder haatprediker
  Zonder moslim gebaarmaschinen,.
  Zonder massenemigrerende uit afrikaanse en moslimlanden.
  Zonder moslimse messteker en moslimse verkrachters

  Kort gezegt: IK WIL NEDERLAND WEER TERUG !

  ERUIT MET DEZE GEITENEUKERSAFVAL !

  ————————————————————————————–

  En dit geld voor ieder Europees land !

  Like

 16. cat zegt:

  Westerse Lente ?

  Like

 17. Jade zegt:

  Zeer sterk artikel…
  Helaas ontbreekt het de politiek aan de wil om er iets aan te doen.
  Wij, burgers van Nederland, worden gewoon voor de leeuwen geworpen.

  Like

 18. Ben het met het artikel en de reacties hartgrondig eens!Maar zolang dit stomme volk op hun handen blijft zitten,wordt dit alleen nog maar erger.Totdat het niet meer te keren is!Uit de Eu is de eerste prioriteit,en wel met spoed!Maar….hoe krijgen we dat voor elkaar?Ik weet wel dat ik inmiddels net zo hard haat als moslims dat doen;en dat had ik in mijn stoutste dromen nooit van mezelf kunnen denken!Met dank aan onze hypocriete zelfverrijkende regering en alle in den lande aanwezige nsb,ers,die een land,een volk,totaal en bewust ontwrichten;er is immers geen samenleving meer hier:iedereen voor zich!Machteloos,dat is hoe ik me voel,ontheemd en woedend!Zo voelt het dus om geen perspectief meer te hebben,wederom dankzij bovengenoemde varkens!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Yvonne van Cleef: 12.56. uur. Ik herken uw gevoelens, Yvonne. Ook ik voel haat van binnen, en daar worstel ik verschrikkelijk mee, daar ik ook tracht de weg van Christus te volgen. Ik vind het vreselijk dat ik dergelijke gevoelens koester, ten aanzien van de politici en ten aanzien van de islamvolgers. Ik sta daar erg dubbel in, en dat doet vreselijk pijn. In de grond van mijn aard zit HATEN feitelijk niet, maar door de vreselijke dingen die de volgers der Islam wereldwijd uithalen, en de intense lafheid van vele politici- met uitzondering van de PVV en Dhr. Wilders- maken dat deze gevoelens van haat bij mij ook komen bovendrijven. En daar ben ik niet blij mee. Ook de machteloosheid, en de ontheemdheid herken ik, een wees in eigen land!

   Like

   • Dank u wel voor het delen van uw gevoelens;soms denk ik dat ik de enige ben en dat is dus niet zo!Het is heel tegenstrijdig:je kende die gevoelens nooit en nu heb je ze door alle ellende toch!En dat neem ik mijn vijanden zeer kwalijk!

    Like

 19. johannes zegt:

  weg met die rotzooi

  Like

 20. kernrob4 zegt:

  Ton Helder en sterk geschreven . Mijn complimenten. Robert Kern

  Like

 21. paulzwueste zegt:

  Ton Nijhof. Goed geschreven artikel. Alléén ben ik het absoluut niet eens met jouw oordeel om islamterroristen, zoals daar de demonstratie in Den Haag domineerden, in een werkkamp te stoppen. De Nederlandse werkkampen bestaan niet, en als ze zouden bestaan lacht dit ongedierte er om. Wij moeten hier verder geen geld aan besteden. Alles afnemen wat zij bezitten en over een waterdichte grens zetten. Dat is de enige oplossing. Nooit in Nederland houden.
  Je kunt ze niet eeuwig in een inrichting houden en dit ongedierte zal nooit veranderen.
  Ik ben er overigens van overtuigd dat dit ongedierte in de naaste toekomst zal worden afgeschoten. Maar dan hebben we het over andere tijden!

  Like

  • Sjaak zegt:

   Helemaal mee eens ! Geen cent belasting voor het onderbrengen
   van deze geitenneukers ! Beter met een vrachtschip een enkele reis
   terug naar hun zandbak waar ze ook vandaan zijn gekomen !

   Like

 22. Jan zegt:

  Like

 23. alidas1 zegt:

  Nu zie je hoe gevaarlijk het is moslims bij de politie..
  Ik weet niet of ze allemaal zo zullen reageren maar gevaarlijk blijft het wel
  En ze dragen nog wapens ook.

  Like

 24. danny zegt:

  http://www.dichtbij.nl/ Rotterdam

  Leefbaar stelt vragen na extremistische uitingen Gazademonstratie

  ROTTERDAM – Leefbaar Rotterdam heeft aan het College van B&W schriftelijke vragen gesteld over de Gazademonstratie die afgelopen zondag in Rotterdam werd gehouden. De partij twijfelt, naar aanleiding van foto’s, filmmateriaal en ooggetuigenverslagen van aanwezige journalisten, of de optocht wel zo vreedzaam is verlopen als de Rotterdamse politie beweert.

  De Gazademonstratie, waar duizenden mensen bij aanwezig waren, werd georganiseerd door Nida, De Rotterdamse SP, Youth for Palestine, het Palestina Comité en Een Ander Joods Geluid. De Rotterdamse politie geeft in een eerste reactie op Rijnmond aan dat één persoon is opgepakt voor verstoring van de openbare orde en dat de demonstratie verder vreedzaam is verlopen.

  Jihad- en ISIS-terreurvlaggen
  Beeldmateriaal van aanwezige journalisten tonen echter een ander beeld. Zo werd het straatbeeld, net als eerder in Den Haag en Amsterdam, ontsierd door enkele jihad- en ISIS-terreurvlaggen. ‘De foto van een demonstrant die met een dergelijke vlag staat te zwaaien op het ’40-’45 monument roept walging op bij onze fractie’, aldus Luuk Wilson en Tanya Hoogwerf van Leefbaar Rotterdam.

  ‘Moderne Hitlers’
  Ook geven aanwezigen aan dat er antisemitische leuzen zijn geroepen, zoals ‘Dood aan de Joden, dood aan Israël’. Ook rapper Appa schilderde Israëliërs af als ‘moderne Hitlers’.

  Leefbaar Rotterdam wil weten wat er precies is gebeurd en of het College, net als de politie, vindt dat de demonstratie ‘vreedzaam is verlopen’. Ook wil de partij weten of er nog maatregelen worden genomen naar aanleiding van beelden van de demonstratie.

  Like

 25. Trucker zegt:

  Aaaaaaaaaaaaaah nu krijg ik verwonderde reacties te lezen over een fucking islamiet die bij de politie werkt en valse verklaringen aflegt…
  Wat krijgen we nu, als ik pen dat infiltranten overal zitten (zeker bij de overheid) geven de peipeltjes geen sjoega…
  Het is een oud zeer op Bron’s blog: niet wat wordt geschreven is belangrijk nee nee, WIE het scribbelt.
  Euh niet vergeten die infiltranten lezen ook alle gegevens die binnenkomen en zitten ook op afdeldelingen waar er dataverkeer (lees) “vitale informatie” wordt opgeslagen.
  Gisteren nog zo’n roeptoeter tegen mij die echt niet weet wat er gebeurd…ach ja moet ik daar wakker van liggen, nee toch, lol heb ik er wel in dat zeker.

  Like

 26. Trucker zegt:

  O ja on topic…
  perimeter instellen en vervolgens met … voorij.en.. waar…gemon…met …getrok…loop patr…k .50 p..onen zonder restricitie.
  haha heb problemen met men keyboard dus reactie met wat dots 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s