“VERBODEN VOOR JODEN!”

Screenshot_6

In het Belgische St. Nicolas bij Luik heeft een café-eigenaar op het raam van zijn café een antisemitische leus gezet, zowel in het Turks als in het Frans. Er staat: “Honden zijn toegestaan, maar Joden onder geen enkele omstandigheid!”
Inmiddels is de leus op initiatief van een organisatie tegen antisemitisme verwijderd. De organisatie eist eveneens een justitieel onderzoek. Lees hier meer: www.nydailynews.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t vederso)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, België, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op “VERBODEN VOOR JODEN!”

 1. Cathja zegt:

  Ik zei het eerder nooit voluit, maar nu wel een keer: wat een vreselijke klootzak is dit! Dicht met die rot tent!! Welk fatsoenlijk mens zou hier nog naar binnen willen?
  En is het de gebruikelijke gang van zaken dat een organisatie tegen antisemitisme hierop wijst en een justitieel onderzoek eist? Het is echt te schandalig voor woorden! Als ik de Burgemeester van Sint Niklaas was, liet ik meteen de tent sluiten. Ook Turken moeten zich aan de wet houden. Ze weten altijd haarfijn wat hun rechten zijn, maar als het op plichten aan komt zijn ze ontzettend onnozel. De leugenaars!
  Weer een dolksteek in de rug van de Joodse gemeenschap!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 19.26. uur. Precies Cathja, een DOLK in de rug van de Joodse gemeenschap! Ik kan wel janken, als ik verdorie gedwongen moet aanzien, dat het Joodse volk weer in haar bestaan bedreigt wordt!

   Like

  • Wans Horst zegt:

   De doelgroep van dit café is duidelijk niet die nette mens, maar de mens die zwak is. Antisemieten zijn zwak, socialisten zijn zwak en islamieten zijn zwak, je zal maar alle drie zijn! Dat maakt hen hersendood omdat zij enkel herinneringen hebben waarbij allah betrokken is en zij dus zich ook gaan identificeren met allah. Als klap op den vuurpijl komt een islamitische ‘geestelijke’ hen uitleggen hoe ze vooral fysiek allah kunnen dienen bijvoorbeeld door zichzelf op te blazen of bepaalde mensen te vermoorden.

   We moeten actief deze lui gaan weren uit de samenleving en als ze al onder ons zijn moeten we een maximale inspanning leveren om ze daarbuiten te plaatsen, daarbij dienen regeltjes en wetten enkel het doel van de agressors, die zien zich niet gebonden door wetten of regels, die zien zich slechts gebonden door de islamitische gedachte van het kalifaat.

   De groep mensen die hun wortels in Nederland (in casu Frankrijk) hebben liggen, maar die toch antisemiet zijn (geworden), moeten machtig intensief worden heropgevoed, maar dat kan niet als de basis van het Westerse antisemitisme niet met wortel en tak wordt uitgeroeid: het linkse onderwijs.

   Like

 2. Willie zegt:

  Die stad is een regelrechte KLOTESTAD ,allemaal gestampte boeren en nazis

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Schande, schande en dat plm. 70 jaar na Wereldoorlog II. Niet te geloven, ik trek het haast niet meer.

  Like

 4. volkegem zegt:

  Een Belgische eigenaar van een café? Jaja een nieuwe islamitische Belg zou een juistere benaming zijn. en het was niet in St. Niklaas maar in het Luikse St. Nicolas, een bolwerk van links.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Afgaande op het feit, dat de anti-semitische leuze zowel in het Frans als in het Turks was gesteld, heeft de café-eigenaar vermoedelijk een Turkse, dús waarschijnlijk een islamitische achtergrond.
  Als dat het geval is, zou het er wel duidelijk bij moeten worden vermeld; het verklaart veel.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Klopt ! Het zijn werkelijk alleen HONDEN die
  zich in deze konsperative theekooien treffen !

  Like

 7. Trucker zegt:

  Thanks voor het posten, ik wist het niet maar heb een goed excuus: ik woon in Vlaanderen en walenland idss voor mij buitenland dat ik niet volg wegens irrelevant.

  Tja het is een fucking islamiet, fucking breed… … …. en het is opgelost.

  Like

 8. Avidia zegt:

  ik kan alleen maar zeggen afschuwelijk.

  Like

 9. Igor zegt:

  Ik ga steeds beter begrijpen, dat de Vlamingen kotsen op de Walen. Het is niet alleen uit economisch belang, maar zo blijkt, ook uit het totale verschil in mentaliteit.
  De Vlaming als een hardwerkende, goedmoedige, tolerante bewoner van België en daar tegenover,
  de Waal als een linkse rode, profiterende, islam bewonderende, anti semitische bewoner.
  Dit kan niet goed blijven gaan, op een dag barst de bom.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s