VIDEO: Ondertussen in Syrië… 50 soldaten gedood door ISIS en hun hoofden op palen gespietst (gruwelijke beelden!)

 

Lees hier meerwww.liveleak.com

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t PJ)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Syrië. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Ondertussen in Syrië… 50 soldaten gedood door ISIS en hun hoofden op palen gespietst (gruwelijke beelden!)

 1. Willie zegt:

  Djeezes , wanneer gooit men daar s eindelijk de bom ????

  Like

  • danny zegt:

   Oh wat zijn ze trots op hun daden, die misselijk makende bloeddorstige Isis idioten! Als de Europese regeringen dit soort filmpjes eens goed tot zich door laten dringen, zou men zeggen een gewaarschuwd mens telt voor twee en weet men wat de Europese bevolking te wachten staat . Dan zouden de Europese regeringen de noodzaak moeten zien om de grenzen te sluiten voor alle mensen uit islamtische landen en de aanwezige islamieten die gewelddadig handelen en daartoe oproepen per direct het land uitzetten, en tevens het defensiebudget flink opschroeven ter verdediging tegen Isis idioten e.d. , maar nee hoor de Europese regeringsleiders zijn alleen maar bezig om ons te dwingen tot 1 Europa en alle bijbehorende ellende.

   Dit las ik zojuist bij www. telegraaf.nl

   ‘Jihadistendating’ van start

   BEIROET –
   Jihadisten van de Islamitische Staat (IS) hebben een ‘datingbureau’ in Noord-Syrië geopend. In al-Bab, in de buurt van de Syrische stad Aleppo, is een bureau opgezet waar huwbare vrouwen inclusief weduwes zich kunnen inschrijven voor een huwelijk met strijders van de IS.

   Dit meldden waarnemers van de Syrische mensenrechtenorganisatie SOHR (Syrisch Observatorium voor de Mensenrechten) maandag. Via de ‘jihadistendating’ kunnen strijders in contact worden gebracht met de familie van een vrouw die zich heeft ingeschreven. Geïnteresseerden kunnen dan een huwelijksaanzoek doen.

   De soennitische extremisten van de IS zaaien dood en verderf in Syrië en Irak. Ze strijden voor een uiterst puriteinse islamitische heilstaat, een kalifaat. Eerder is er melding van gemaakt dat IS-strijders partners zoeken en vrouwen hebben gedwongen tot een soort huwelijk.

   Like

   • meneertje zegt:

    Ik neem aan dat u weet wat zo’n huwelijk in de islam kan betekenen (en nu het om huwelijken met strijders gaat bijna zeker zal betekenen):
    Gauw even een nummertje maken en dan wordt het huwelijk weer ontbonden en kan de volgende strijder met die vrouw “trouwen”.

    Like

   • cat zegt:

    Er is nog 1 groep waar we niet hebben over gehad: The Muslim Wannabes. De Westerse bekeerlingen. Ik heb er een in onze straat wonen. Polder Blanke Nederlandse Moslima. Compleet met hoofdvod, buggy met een kindje en er een kleintje naadt lopend. Husband? Moslim met dito baard. Er zijn gekke vrouwen bij, die voor een jihadist gaan. Ook Nederlandse vrouwen. Welles gekeken naar de level zero programma op sbs 6: ” grenzeloos verliefd? Legio Neder meisjes, die hun vakantie liefde hierheen halen. Waar vandaan? Uhh..Afrika, Turkije, Tunesie, Egypte, moslimlanden. Dus mannen daar zijn nog’s een export product voor de Westerse vrouwen.

    Like

  • Sylvia Groot zegt:

   De VS komt pas in actie als Sadat is vermoord, want die moet wijken van de amerikaanse leugenaars, gelijk ook met leugens Sadam Hussein uit Irak dood moest.

   Ik heb het akelige gevoel dat die hele isis-bende daarom vrij spel krijgt.

   Like

 2. cat zegt:

  Satanisch. Hier zit de demonische geest van Islam achter. Geciteerde gebeden uit de Duivels Verzen. Deze ” mensen” zijn bezeten door evil spirits.

  Like

  • Trucker zegt:

   Beste Cat dit is Dante’s inferno tot leven gewekt.
   Deze rechtoplopende wezens (daar is alles mee gezegd) gaan nooit voor de Allerhoogste verschijnen omdat ze onaards zijn.

   Like

 3. cat zegt:

  Er komt een dag dat ze zich moeten verantwoorden voor de AllerHoogste.

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ik had de video al eerder gezien. Vreselijk, en dat anno 2014! Maar ja, deze MONSTERS van ISIS zijn volgelingen van een waanzinnige en perverse DOODCULTUS!

  Like

 5. meneertje zegt:

  Wat vindt Alexander Pechtold, de grote moslimvriend, hier nu van?
  Blij dat zijn hoofd er (nog) niet bij is?

  Like

 6. OphEUffen zegt:

  Ja Gutmensch, een illustratie van ons voorland. Is dat de nalatenschap aan uw kinderen? Ligt u nooit wakker?

  Like

 7. guusvelraeds zegt:

  Wanneer komt het NOS met deze beelden en begeleidend commentaar? We wachten rustig af wanneer het eerste autochtone Nederlandse hoofd in een van de drie grote steden over straat rolt. Ik hoor en voel de volkse vulkaan uitbarsting die daarna komt al rommelen. Moslims leven in Europa in geleende tijd wordt meer en meer mijn overtuiging. Er hoeft maar iets te gebeuren en de Europese volkeren zullen land voor land opstaan en het islam schorem eruit gooien. Ga er maar gerust vanuit dat tegen die tijd geen onderscheidt meer gemaakt wordt tussen gematigde en niet gematigde moslims. Überhaupt is het woord gematigde moslim een farce en een uitvinding van de cultureel marxisten om iedereen zand in de ogen te strooien. We zijn de islam toch zo moe. Vandaag weer zo’n ingepakte broedmachine gezien achter een kinderwagen. Ze had alsof ze nog niet genoeg bedekt was ook nog zwarte handschoenen aan en dat met dit warme weer en de sultan liep ernaast in korte broek en los overhemd. Ik heb er geen moeite mee als een dergelijk figuur in een van de komende jaren gaat sneuvelen.

  Like

 8. Th.M. van Baarle zegt:

  Satanisch!
  Voorstel om over criminelen van ISIS nooit meer als mensen te spreken.
  Het zijn beesten en minder waard dan ratten.

  Like

 9. HUUBSAN zegt:

  en als het tegen zit komt het onze kant ook op ,,en we blijven maar buigen die kanker regering excuus voor dat woord ,maar zo is het wel

  Like

 10. Trucker zegt:

  Dit is het lot dat de eurabia regeringsleiders (en staf) het eerste gaan ervaren hun hoofd gespietst, pas dan de vijand van de islamiet: wij dus.
  Altijd eender eerst de verraders en handlangers, als zij dit filmpje zouden zien zijn ze in hun opperste islamofiele denkwereld best in staat om te geloven dat dit Hollywood is, maar ik denk dat ze eerder hun ogen toeknijpen en het dus niet gezien hebben, in Vlaanderen heten we dat struisvogel politiek.

  Like

 11. Pingback: Ooggetuigeverslag van bewoners Sderot; Netanyahu heeft aangekondigd door te gaan met Hamas op te ruimen | tora-yeshua.nl | Tora Yeshua | tora-yeshua.nl

 12. janfreak zegt:

  Walgelijke beelden. Daar draait je maag van om. Wat een duivelse barbaren zijn het !

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Lees vooral het commentaar eronder. Verder hoor je de VN en al die bleren over Israel, niet over deze slachtpartijen.

  Like

 14. Avidia zegt:

  cat zegt:
  28 juli 2014 om 21:10

  Wat schieten we daarmee op Cat, het moet NU bestreden worden, en NU is al veel te laat, dat hele circus moet ongedaan worden gemaakt, een grote bom erop, zij leven nog steeds in het verleden, hebben niets geleerd, kunnen ook niets leren, daar zijn ze te dom voor, het enige dat ze kunnen is moorden, en daar ook nog van genieten, achterlijk volk, afschrijven die hap, bom erop!!!!

  Like

 15. Dot zegt:

  Volledig mee eens met alle commentaren ! Hun vrouwen zijn net zo erg als de mannen. In 1962 in Algerije hebben zij stukken vlees uit Franse Joden met hun tanden gehaald en stenen in de oogkassen van de doden geplaatst. Islam maakt psychopaat, islam is een virus, islam is een ziekte. Bestond maar een virus dat islamisten uitroeide ! Door hen wordt het steeds erger in de hele wereld. En al onze westerse regeringen, links of rechts, en de EU van Brussels beschermen ze.

  Like

 16. skrheinlandmodell zegt:

  Religion of Peace and Tolerence…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s