VIDEO: VN-ambassadeur Ron Prosor veegt in de Veiligheidsraad de vloer aan met Hamas

(Door: Brabosh)

Israëls VN-ambassadeur Ron Prosor  bekritiseert de uitspraken van de president van de VN Veiligheidsraad, waarin deze oproept tot een onmiddellijk staakt-het-vuren en de ambassadeur roept de wereld op om Israël te steunen in de strijd tegen de terreur.

Prosor klaagt over de totale afwezigheid van maar de geringste verwijzing naar het raketvuur van Hamas in de verklaring: “De presidentiële verklaring slaagt er op een miraculeuze wijze in om Hamas niet te vernoemen noch zijn raketten noch Israëls recht om zijn burgers te verdedigen”, zei hij en maakte duidelijk dat hij geen oproep doet aan de wereldleiders, maar eerder aan het publiek om het gezond verstand te gebruiken.

“Vanavond wil ik spreken als de stem der redelijkheid tot de burgers van de wereld die de onverbloemde waarheid moeten kennen,” zei hij. “We zijn moe geworden van de laster en de demonisering van de enige democratie in het Midden-Oosten.”

Lees verder>>>
Brabosh

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hamas, Israël, Verenigde Naties. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: VN-ambassadeur Ron Prosor veegt in de Veiligheidsraad de vloer aan met Hamas

 1. Maria zegt:

  door het gedrag van die moslims wordt iedereen klaarwakker geschud…
  Behalve natuurlijk de elite met zijn verradende puppets politiekers, wij zijn zo verraden in onze landen en via de banken leeggeroofd zodat die elite met die verradende politiek in weelde kan leven ten koste van alles en iedereen… die elite vertegenwoordigd maar een 1-2% van de wereldbevolking. Zoiets blijft niet duren, overal waar je komt voel je de aversie en woede ten opzichte van die politiek die dit veroorzaakt heeft…
  Zoals ik al zei MOED mensen wanneer je het minste verwacht komt de kentering…

  Like

 2. Cathja zegt:

  Wat heeft deze man op een waardige en rustige manier uitgelegd hoe Israël omgaat met de constante raketbeschietingen door Hamas. Wie durft er op zijn eerlijke woorden nog kritiek te hebben? Wie het niet met hem eens is, steunt het terrorisme!
  Israël moet niet stoppen met het vernietigen van de terreurtunnels vanwege het suikerfeest, want waarom zou een islamitisch feest daarvoor de reden moeten zijn? Israël is genoeg bereid geweest om het vuren te staken, maar Hamas hield zich er nooit aan. Nu moet Israël maar eens laten zien dat ze niet meer in de leugens van Hamas trapt. Nu stoppen met het onklaar maken van de tunnels geeft de moslims een machtsgevoel en Israël verliest kostbare tijd. Die tunnels moeten vernield worden, in het belang van de Israëlische bevolking!
  De tijd dringt!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 15.52. uur. Israël is steeds bereid geweest om te overleggen Cathja, maar de islamlanden hebben duidelijk aangegeven, dat zij, de moslimlanden NIET BEREID zijn om in VREDE met Israël te leven. In Khartoum- Sudan- hebben ze in het verleden een manifest getekend, met DRIE KEER NEEN tegen Israël! Ze willen geen vrede, vandaag niet, morgen niet, en nooit niet!

   Like

 3. lucky bee zegt:

  de president van de VN Veiligheidsraad was een Ruwandeze.Hij kan de vrede niet eens in zijn eigenland garanderen; hoe zo kan hij wel in de VN voor vrede zorgen?Dat is een onmogelijkheid.

  Like

 4. Jan zegt:

  Netanyahu veerwerpt het voorstel van de VN om een eind aan het offensief te maken dat volledig ingaat op de eisen van de terroristen en op geen enkele van Israël
  “The statement did not deal with the harm done to Israeli civilians, nor to the fact that Hamas turned Gaza civilians into human shields,” he said. Netanyahu, who met Ban in Jerusalem last week, also complained that the statement made no mention of the fact that Hamas used UN facilities to attack Israeli civilians.
  “They are continuing to fire even now at Israel citizens,” he said. “Israel will continue to deal with the terror tunnels, which is only the first step in demilitarization.”
  http://www.jpost.com/Operation-Protective-Edge/Netanyahu-slams-UN-cease-fire-plan-for-not-addressing-Israels-security-needs-369170

  Afgelopen week had Kerry het al geprobeerd met zijn solo-aktie maar ook toen kreeg hij te horen dat ‘daar het gat van de deur is’
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4550587,00.html

  Overigens heeft Kerry een hekel aan Israël en grote bewondering voor Arafat (A great statesman):
  Flashback: John Kerry and Israel
  http://www.americanthinker.com/blog/2014/07/flashback_john_kerry_and_israel.html

  Vrienden van Kerry van Jimmy Carter, James Baker (Fuck the Jews)*, Sandy Berger**, Martin Indyk***
  * http://www.debbieschlussel.com/51153/yitzhak-shamir-zl-israeli-pm-was-hero-said-anti-semitism-is-poles-mothers-milk-family-murdered-by-poles/
  ** http://www.jta.org/2000/06/15/archive/flap-over-officials-remarks-spills-over-to-u-s-congress
  *** Kerry’s Arafat Yes-Man http://archive.frontpagemag.com/readArticle.aspx?ARTID=11971

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Israël zal doorgaan!!!! Met de totale vernietiging van HAMAS! Totdat HAMAS definitief zal zijn verdwenen. Wat daarna zal gebeuren is een heel ander verhaal.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @paulzwueste: 18.09. uur. Ik hoop ook dat Israël terug blijft slaan, Paul. Israël vecht om te overleven, dit in tegenstelling tot Hamas, die alle Joden wensen te vermoorden. Go, Israël go!

   Like

 6. Jan zegt:

  Amerikaanse juntaleider ziet zijn kind onderspit delven en eist onvoorwaardelijke wapenstilstand van Israël

  Israeli Politicians Furious After Obama’s Call for ‘Unconditional’ Cease-Fire
  Israeli politicians from the right and left are fuming at President Barack Obama following a late-night phone call with Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu calling for an “unconditional” humanitarian cease-fire, likening Obama to “background noise” and one Israeli lawmaker calling for a “cease-fire from Washington.”
  http://www.theblaze.com/stories/2014/07/28/israeli-politicians-furious-after-obamas-call-for-unconditional-cease-fire/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

  Like

 7. Yvonne van Cleef zegt:

  Rekening houden met het suikerfeest?Echt niet,gewoon die tunnels blijven vernietigen!Na het suikerfeest gaat Hamas met onverminderde moordlust weer verder met aanslagen!Moslims eisen van de hele wereld dat er rekening gehouden wordt met hun idiote gewoonten;andersom:nihil!Ze bekijken het maar!

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Free Gaza — from Hamas!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s