De immigratieramp: deel 1

Screenshot_20

“Dan maar ik afgemaakt. Oké. Prima. Maar het probleem, meneer, dat blijft”. (Citaat van Pim Fortuyn)

De massa-immigratie raakt elke sector in onze samenleving. Wie dit benoemt als one issue, kan niet tellen. Minister Donner zegt dan wel: “Ik ben inderdaad van mening dat Nederland steeds heeft welgevaren bij immigratie, onverminderd de problemen die er zijn”. DE REALITEIT IS ANDERS. “Ook het onderwijs is er door bemoeilijkt”, zegt de oude Drees in 1984 over de massa-immigratie. Een kwart eeuw later zijn er nog steeds weinigen in Den Haag die dat durven te beamen. Dat speelt extreem rechts maar in de kaart. Toch spreken de cijfers voor zich. In Amsterdam maken zeven van de tien Marokkaanse jongens hun school niet af. Volgens het Amsterdamse bureau voor Onderzoek en Statistiek verlaat ruim zestig procent  van de Marokkaanse jongeren tussen de 17 en 23 de school voortijdig zonder “STARTKWALIFICATIE”.

Het opleidingsniveau van de Turkse en Marokkaanse huwelijksmigranten is bijzonder laag. Een groot deel van deze huwelijksmigranten heeft zelfs geen enkel diploma. Dit geldt vooral voor de MAROKKAANSE HUWELIJKSMIGRANTEN: van deze groep is zestig procent ongediplomeerd.

Een half miljoen allochtonen spreekt niet of nauwelijks Nederlands. Citaat uit kabinetsbrief over inburgering: “Echter nu de inburgering op orde raakt, zien we onvoldoende inburgeraars hun verantwoordelijkheid nemen om de taal te leren. Voorzieningen aangeboden door gemeenten worden te vaak afgewezen of niet afgemaakt”. En als het gaat om leerprestaties is taalbeheersing essentieel. Tussen de zeventig en tachtig procent van de Turken en Marokkanen spreekt soms tot nooit Nederlands met de eigen kinderen. Volgens onderwijssocioloog Jaap Dronkers zijn de slechtere leerprestaties van islamitische leerlingen niet te verklaren uit sociaaleconomische achtergronden of discriminatie. De islamitische leerling blijft achter, ook met hoogopgeleide ouders.

In de vier grote steden is meer dan de helft van de basisscholen een ZWARTE SCHOOL. Bij een derde van deze scholen is zelfs tachtig procent van de leerlingen niet-westers allochtoon. In de vier grote steden is 54 procent  van alle leerlingen in het basisonderwijs niet-westers allochtoon.

Bovenmatig veel allochtonen hebben een verstandelijke beperking, iets wat ook niet bevorderlijk is voor het onderwijs. ’s Heeren Loo, een christelijke zorginstelling, stelt zelfs dat mogelijk een op de vijf allochtonen verstandelijk gehandicapt is. Bij de organisatie IJlanden, die de meeste kindercentra voor verstandelijk gehandicapte in Amsterdam heeft, is zeventig procent van de populatie van NIET NEDERLANDSE AFKOMST. Ook kindercentra in andere grote steden van de Randstad bevestigen deze cijfers. In oktober 2009 bestrijdt de OESO in een breed internationaal rapport een hardnekkig vooroordeel, namelijk dat dochters van immigranten het beter doen op school dan jongens. Verhoudingsgewijs is het aantal “drop-outs” onder scholieren met buitenlandse ouders bij zowel jongens als meisjes driemaal groter dan onder hun Nederlandse klasgenootjes van gelijke sekse.

Wordt vervolgd.

Bron:
“De schijn-élite van de valse munters”.
Auteur: Martin Bosma

h/t Tom Hendrix

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Immigratie, Multiculti, Nederland, Overheid, politici, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

41 reacties op De immigratieramp: deel 1

 1. bobzelf zegt:

  JOHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH ????????????????

  RESPECT , WA IESSS BIESTANDLOKET ?? IKKE NIE WERKE NIE !!! ,WAARUM JIE NA MIJ KIJKE, IK HEBBE MES , IK GA JOU PRIKKE HOR ! EN KANKERHOER , EN DAT DAN ZONDER TAALFOUTEN ,

  MOET GENOEG ZIJN VOOR EEN SUCCESVOLLE SOLLICITATIE ,

  KOMT TIE

  WHAHAHAHAHAHAHA

  OOK MOOI TOCH ??

  nee allemaal niks mis mee !!

  LAAT MAAR KOMEN DIE ORKAAN , OPEN DIE GRENZEN ,

  MAAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ZWARTE PIET , DAAR MOETEN WE NIKS VAN HEBBEN !!

  Like

 2. CJ zegt:

  Godsallemachtig….

  Like

 3. Duinsnip zegt:

  Lees onderstaand artikel en je beseft hoe ongelofelijk diep de USA al is gezonken. In dat linkse kielzog vaart Europa mee en werkt aan de eigen ondergang. En ook nog een oorlog met Rusland proberen uit te lokken. Ik hoop dat Poetin zijn verstand blijft gebruiken.
  “Obama dankt moslims voor opbouwen Amerika; Hillary Clinton verdedigt Hamas”
  Te lezen op Xandernieuws.punt.nl

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Duinsnip: 16.59. uur. Ik had dat vuil MESTSTUK van de renegaat, en zandhapper Obama al gelezen, Duinsnip. Ik ging gelijk over mijn nek! Wat een vieze smerige leugenaar!

   Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ik snap niet dat er nog mensen op de PABO zitten, je wilt toch niet met zulk volk moeten werken.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Ja, in dat hardnekkige vooroordeel, dat allochtone meiden het op school beter zouden doen dan allochtone jongens geloof ik ook niet zo. Al snap ik wel, waar het vandaan komt: Die meiden zijn vanhuis uit al onderworpener en gedragen zich daarom natuurlijk al beter. Plús dat school voor hen vaak de enige mogelijkheid zal zijn om überhaupt het huis uit te mogen.Maar verder? Hoeveel ruimte wordt die meiden thuis gegeven om met hun schoolwerk bezig te zijn in plaats van met “Moeder helpen?” Ik heb daar een hard hoofd in. Misschien dat sommige allochtone ouders wel de intentie hebben, maar halverwege dient zich dan waarschijnlijk weer de kippendrift aan, dat de dochter op de eerste plaats toch aan de màn gebracht zal moeten worden. En vervolgens de angst dat daar niets van komt als ze vanwege dat diploma té lang op school blijft. En verder zullen ze althans eén ding met de jongens gemeen hebben en dat is, dat de ouders niet in staat zijn, ze te begeleiden bij het school/huiswerk. Als islamitische schólen niet eens in staat zijn om die kinderen een toereikende studie te bieden, hoe zouden die óuders het dan moeten doen?

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Wat ook meespeelt, denk ik omdat ik het wel meer gezien heb, dus mag ik niet al te genererend bezig zijn, is, dat een intelligent meisje een gemiddeld moslimjongetje verbaal alle hoeken van de kamer kan laten zien en daar houden ze niet van, want ´rezzzzpect´.

   Like

 6. Roger Catrysse zegt:

  Het is een probleem voor ons land en voor gans Europa maar niet voor de linkse partijen zij leven van hun stemmen

  Like

 7. Nico zegt:

  Ik heb dat boek van dhr Bosma in 1 dag uitgelezen. Aan te bevelen voor iedereen die gelijkgestemd is met de inhoud van de artikelen op deze website.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Chapeau, Martin Bosma !!
  Ja, slinkse mensen de waarheid doet zeer !!
  Jammer dat een groot deel van de politici geestelijk zwaar gehandicapt zijn en bovenstaande feiten blijven ontkennen en de ingestroomde horden met hun barbaarse geloof blijven verheerlijken.

  Like

 9. Volgens mij zijn ze allemaal verstandelijk gehandicapt;geen een uitgezonderd!

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Obama heeft een doctorsgraad in de grondwet, of zoiets. Nu is rechten studeren niet het meest intellectueel uitdagende curriculum, maar toch. Dus ik kan er een vinden die op papier niet echt verstandelijk gehandicapt kan zijn. Zijn kracht ligt in het van de autocue aflezen wat een ander geschreven heeft en doet dat overtuigend. Heb je toch enig sociaal intellect voor nodig. Als het om het echte werk gaat, zet ie volgens mij zijn verstand op nul. Maar dat zei ik al in 2008. Ik krijg toch meer medestanders in de loop der tijd. Zie de pollcijfers in Amerika. Enkel in Nederland dwepen politici nog met hem. Zegt voldoende over het niveau weer van hen.

   Like

   • bobzelf zegt:

    INDERDAAD, ALS ER IEMAND DOOR DE MAND IS GEVALLEN IN DE WERELD , DAN IS DAT HOESSEIN ISLAMBAMA WEL !!!
    MAAR VLAK ZIJN VOLGERS DE NEDERLANDSE LANDVERRADERS VOOR 90 % NIET UIT ,
    DAT BLIJKT INTEELT VANONDER DE HUNNEBEDDEN !!
    FOLLOW THE LEADER EN LOOP HEERLIJK MEE, , OP NAAR DE LAATSTE NIEUWE WERELDOORLOG ,DANKZIJ UW VRIEND ISLAMBAMA !!!
    en dat allemaal opgestart in een straatarm land, met grotendeels straatarme lieve mensen waar het de laatste 5 jaar , rustig en doodstil was .

    TOTDAT DE PRESIDENT MET EEN COUP WERD WEGGEJAAGD MET EEN PISTOOL OP ZIJN HOOFD , DE RUSSISCHE PARTY DOOR DE SVOBODA EEN DAG LATER DE REGERING WERD UITGESLAGEN EN ER INEENS WAT SNIPERS KWAMEN , WAAR NU OOK NIEMAND NOG IETS VAN HEEFT VERNOMEN !

    allemaal geheel volgens de USA regels van , hoe start ik een oorlog !!!

    en daarna overal roepen , in de kranten op TV , door Kerry , Bidden, euqualypta Clinton en mc. cain , tevens onze ”VRIENDEN vab Baalen , en Verhoffstadt ” niet vergeten :

    PUTIN DID IT, PUTIN DID IT ,

    mocht Putin uw kant opkomen ?? , ik denk erover om mee te lopen , doe ik met wat
    hulp BRUSSEL EN DEN HAAG wel !!

    gr. bob

    Like

   • Trucker zegt:

    Hey Joost, in Vlaanderen dwepen ze niet met de moslimbroeder hussein barack daar is het regelrechte afgoderij.
    Op de openbare KRomroep BRT is het voldoende dat hij een scheet laat en de goegemeente zal het geweten hebben : “president barack obama doet zus of zo” (als deze topic is gepend ga ik eens lekker rochelen om de vieze smaak uit men bek te krijgen).
    Indertijd als er nog een echte president in The Oval Office verbleef, te weten de grote (letterlijk en figuurlijk) Ronald (Ronny) Reagan was het als volgt :”…Reagan…” meest van de tijd wisten we niet dat ze over de president van de US (één van de beste ooit trouwens) praten want de ambtenren hadden de gewoonte om zo vaak als mogelijk enkel zijn naam te noemen. Dit deden ze bij de Geoge W Bush senior en jr ook (opzettelijk om zo hun misprijzen te duiden).
    Als het een democraat is en zeker met de neger mosslimbroeder hussein barack hebben ze ongetwijfeld een stijve paal in de broek.

    Like

  • Trucker zegt:

   @ bobzelf 30 juli 2014 om 10:19

   videootje gepost op een ander topic ik geloof over de mosimbroeder hussein barack in carnaval kostuum misschien heb je het al gezien is van de man die geen meedogen heeft met islamieten en ze vakkundig opruimd : mijheer Poetin dus.

   Like

 10. cat zegt:

  Het komt ook door”incest”. Trouwen van neef en nicht, 1 ste graad familie. Jij krijgt kronkels van in de hersenen.

  Like

  • Joost Visser zegt:

   Zie ik ook waar ik woon. Platteland is slecht een 20-tal jaren geleden begonnen met ontsluiten. Percentage mongooltjes vrij groot en, opmerkelijk, een hoop vrouwen lopen moeilijk vanwege rare inzet van de heupen gekoppeld met enorme x-benen.

   Like

  • ien zegt:

   plus verkrachtingen door vader- of broerlief

   Like

 11. Igor zegt:

  Inteelt en nog eens inteelt. Alles moet binnen de familie blijven.
  Resultaat = verstandelijk gehandicapten.
  Gevolg = torenhoge ziekte- en zorgkosten van niet westerse allochtonen die wij met ons allen moeten opbrengen.
  Neem daarbij het gigantisch hoge aantal allochtone wanbetalers en u begrijpt waarom u zich het kleplazerus betaald.
  Leuker kunnen we het niet maken.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Dit kan geteleporteerd worden naar Vlaanderen, de cijfers schelen iets (zes miljoen Vlamingen islamiet tel ik niet als wat dan ook).
  In Vlaanderen is er een tekort van opvangplaatsen voor hulpbehoevenden omdat de islamiet voorrang krijgt, de islamiet komt naar de dienst voor arbeidsbemiddeling en krijgt onmiddelijk !!! een kaart die hetzelfde is als Win For Life (hij zoij zal nooit opgeroepen worden voor een verplichte sollicitatie en krijgt geen kontrole) Let wel deze FUCKING islamieten (zitten de geregulariseerden (HONDERDDUIZENDEN ex illegalen) ook tussen)hebben NOOIT een dag gewerkt en bingo kassa levenslang.
  Dit is één van de vele voorbeelden die de islamiet duiden als de plunderaar van onze sociale zekerheid.
  Een student die de school verlaat en niet onmiddelijk werk vind heeft een wachttijd van meer als een jaar voor hij/zij iets krijgt, iemand die zijn werk verliest en problemen heeft om een job te vinden kan een sanctie krijgen lees mindere uitkering
  Weduwen, wezen, gehandicapten, langdurige zieken…budget op jongens mmeestal in het midden van het jaar reeds dus trek jullie plan.
  De fucking islamiet krijgt altijd geld want krijgen ze niks bedreigen ze het personeel die de sociale diensten bevolken en die kiezen eieren voor hun geld lees belastinggeld uitdelen aan tuig en uitschot.

  persoonlijke rreflextie minimi works fine

  Like

  • cat zegt:

   Sad but true. Speciaal onderwijs voor “moeilijke ” kids, pubers: 9 vd 10: islamitische achtergrond. “Childeren from hell”.

   Like

  • bobzelf zegt:

   he trucker
   heerlijk stukkie
   er zijn van die dagen , dan kan je het zo alle jezus duidelijk uitleggen !!

   whahahahaaha, mijn dank

   gr. bob

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Trucker: 20.39. uur. Zo is het ook in Nederland, Trucker. Geholpen door de RODE LANDVERRADERS wordt de Nederlandse burger achtergesteld, en de moslim voorgetrokken. En dat is allemaal een gevolg van het VERRAAD in Europa, door aanname van DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG in 1975. En hier gaven de RODEN/SOCIALISTEN, de LIBERALEN en de CHRISTEN-DEMOCRATEN hun steun aan. De grootste schuldigen zijn de politici, Trucker, met voorop de smeerlappen van SOCIALISTEN!

   Like

 13. Perfide Albion zegt:

  De oorzaak en de symptomen zijn bekend. Ik ben meer geinteresseerd in de oplossingen.

  De verzorgingsstaat moet worden afgebroken. Simpel gezegd: geen bijstand, dan ook geen of minder immigratie. Omdat dan ook alle autoctone Nederlanders niet kunnen terugvallen op de bijstand is het aan te raden om vooral vreemdelingen uit te sluiten van sociale zekerheid. Buitenlanders zijn welkom maar dan als toerist of om te werken. Na het werk is het: opkrassen!

  Je zou ook buitenlanders om een borgsom kunnen vragen. Een bedrag van € 300.000 en meer is een goede start.

  En dan onze nationaliteit. Het moet veel en veel moeilijker worden om die te mogen ontvangen. Minimaal 10 jaar hier woonachtig, een smetteloos strafblad en elk jaar een netto belasting afdracht.

  Blijft over het probleem met die zogenaamde vluchtelingen. Die blijven lekker daar. De VN mag ze beschermen. En als dat niet in hun eigen land kan? Dan het eerst volgende land.

  Voorts staat het iedereen vrij om zijn eigen huis en inkomsten te besteden aan wie hij of zij maar wil. Het linkse tuig wil ” vluchtelingen” opvangen? Dan ook zelf betalen en huisvesten. Dan is het zo klaar met deze maatschappij ontwrichtende onzin.

  Like

 14. Pingback: NEDERLAND DEGENEREERT DOOR MASSA-IMMIGRATIE | eunmask

 15. lucky bee zegt:

  Hopeloos er zijn zooooooo veel nederlanders die de moslim omhelsen; ondasnks de 10 geboden Exodus 20 ver1-26.

  Like

 16. Tom Hendrix. zegt:

  @bobzelf: 10.19. uur. Zo is het, Bob!

  Like

 17. Jean zegt:

  Lieve rageerders en reageersters,
  Luister en noteer wat ik nu op 30 juli 2014 zeg en schrijf.
  “De 3de wereldoorlog staat voor de deur en de veroorzakers zijn de politiekers in hoofdzaak de EU misdadigers door die onverantwoorde immigratie politiek.”
  Mijn visie is en blijft:
  Marokkanen horen thuis in Marokko.
  Afrikaners horen thuis in Afrika.
  Europeanen horen thuis in Europa, enz.
  Volkeren onder mekaar mengen lukt nooit en zal ook nooit lukken daarom moeten wij nu ingrijpen en een HALT eisen aan die levensgevaarlijke misdaad want daar komen vodden van.
  Alles nu controleren en zien wat die vreemdelingen hier uitvreten, hebben ze een strafblad, zijn ze illegaal en/of kunnen ze niet voor zichzelf zorgen dan opsodemieteren met dat zootje idem dito voor diegenen die ONZE normen, waarden en wetten niet respecteren.
  Ik zeg steeds tegen vreemdelingen, als je de voordeur van je huis BINNEN gaat leef dan hoe je zelf wilt op voorwaarde dat je onze wetten respecteerd, als je de voordeur BUITEN gaat respecteer dan onze normen, waarden en wetten idem dito in klederdracht, heb je daar problemen mee lazer dan op.
  Dat heeft al vele opmerkingen geleverd maar tot op heden nog geen conflicten.
  Momenteel zijn er veel te veel vreemdelingen in onze landen en dat gaat botsen m.i. wordt 2016 het jaar van de waarheid en de eersten die de rekening gaan bealen zijn de lafaards van politiekers dadelijk gevolgd door de moslims, daar hebben ze het zelf naar gemaakt door hun achterlijke geweddadige barbaarse waanzin die als hoofddoel heeft “geweld”, op elke actie volgt steeds een reactie en die reactie zal zich uiten in het verdrijven van alle moslims uit Europa en de lafaards an politiekers op te pakken en te veroordelen voo hun gepleegde misdaden tegen eigen volk, niet door vriendjes rechters maar dor een volkstribunaal en de straffen zullen niet min zijn en met onschendbaarheid houden wij ons niet bezig.

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  @Trucker: 13.11. uur. Inderdaad, Trucker, Reagan had tenminste nog “ballen”. En kijk eens wat de Amerikanen nu in huis hebben, een volger van de meest perfide doodscultus, de ISLAM! Obama wat hoop ik, dat je heel gauw optieft!

  Like

 19. Tienus Plotseling zegt:

  Even terugkomend op marokkaanse meiden die wel op school zitten en later gaan studeren: ze studeren bijna allemaal zonder uitzondering rechten, dat om hun broertjes en neefjes die in de criminaliteit zitten uit de gevangenis te kunnen pleiten, want dat is hun eer te na.

  Like

 20. Pingback: De immigratieramp: deel 2 | E.J. Bron

 21. Pingback: De immigratieramp: deel 3 | E.J. Bron

 22. Pingback: De immigratieramp: deel 4 | E.J. Bron

 23. Marc Bouwman zegt:

  Als Donner zegt “dat Nederland steeds heeft welgevaren bij immigratie”, bedoeld hij niet hij Nederland, maar die bedrijven die voordeel hebben bij ongeschoolde arbeid. Kosten en nadelen van ongeschoolden uit een vreemde cultuur met hautaine inslag zijn voor de samenleving en belastingbetaler.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s