De linkse Goedmensch, Abou JahJah, Alexander Pechtold en onze besluiteloze politici

Screenshot_26

(Door: Erik60)

U zult zich waarschijnlijk afvragen wat ik met deze intro bedoel? Wel, het is simpel: alle vier zeggen ze democraat te zijn in hart en nieren. Maar dat is maar schijn. Want innerlijk willen zij hun mening aan iedereen opdringen en iedereen verplichten om hun standpunten uit te voeren. Zij willen allen een uitzichtloze dictatuur vestigen, waarbij wij, de oorspronkelijke bewoners van West-Europa, volledig op een zijspoor gezet worden en niet als tweederangs burgers, maar als uitschot zonder mening behandeld zullen worden.

Het demoniseren van de West-Europese bevolking is al een tijdje bezig. Wie niet in het fabeltje van onze multiculturele samenleving gelooft, wordt al jaren weggezet als racist door de linkse goedmensch.  Natuurlijk werkt de linkse goedmensch hiermee duchtig samen met de extremistische antisemitische moslims die elke autochtoon die zich niet onderwerpt aan het islamitisch geloof graag een kopje kleiner wil maken. En onze linkse goedmensch kijkt graag weg van de problemen die de islam veroorzaakt. Zij die het hardst roepen dat ze tegen racisme zijn, zullen geen traan laten indien de extremistische moslims alle Joden uit West-Europa jagen of vermoorden. Zij denken hiermee de dans te ontspringen als de islamitische draak zich over het Europese continent zal uitstrekken en alles in vuur en vlam zal zetten.  Want hun gedachtegang dat moslims zielig zijn, krijg je er zomaar niet uit. Jarenlange indoctrinatie door de extreemlinkse media, politici en leraren krijg je zo maar niet uit je hoofd. Zij begrijpen ook niet dat als de vlam in de pan schiet zij tussen twee vuren zitten. De linkse goedmensch zal dan gehaat worden door zowel moslims als de autochtone Europeaan; zij kunnen zich dan maar beter gedeinsd houden.

Wat ik de linkse goedmensch ook kwalijk neem is de opkomst van de aanstichter van de opkomende Jodenhaat in West-Europa, Abou JahJah. Vanaf dat deze vent voet heeft gezet op het Belgisch grondgebied heeft hij zich ontpopt tot een voorvechter tegen het onrecht dat de moslims wordt aangedaan. Hij was bovendien de aanstichter van verschillende rellen in Antwerpen. Abou JahJah hitste de jonge Marokkanen op om rellen te schoppen in de straten van Antwerpen. Ik herinner me nog dat er groepen Marokkanen op straat in Antwerpen liepen en iedere autochtoon voor racist uitscholden. Wie iets terug zei, werd in elkaar gemept. Man, vrouw, oudere of kind, het maakte toen geen verschil. Dit kon allemaal omdat de linkse goedmensch achter deze meneer stond. Voor de linkse goedmensch had hij een goddelijks status, omdat hij in hun ogen de verlosser was van de onderdrukten (moslims) die voor links zo zielig zijn. Maar het Belgische gerecht was niet zo gemakkelijk om te praten en zij hebben hem dan ook terecht in de gaten gehouden. Uiteindelijk is hij in 2006 naar Libanon vertrokken om mee te vechten tegen Israël. Maar sinds een tijdje is hij terug in België. Hij schrijft voor de linkse krant De Standaard wekelijks een column en ook is hij actief terug in de politiek. Nog niet op hoog niveau, maar dat komt nog wel. En hij trekt weer van leer tegen de racistische autochtonen.  En weer staat de linkse goedmensch achter hem.

Abou JahJah is van hetzelfde kaliber als Alexander Pechtold. Veel bla bla bla en weinig geblaat. Maar als het erop aan komt om met het vingertje te wijzen naar de autochtonen en hen te beschuldigen van alles en nog wat, dan staan ze op dezelfde lijn. Want Alexander Pechtold is schone schijn van buiten, maar donker vanbinnen. Indien hij ooit minister-president van Nederland wordt, zullen onze laatste bevoegdheden naar Europa verdwijnen en zal hij alles op alles zetten om de oppositie de mond te snoeren. Nu er tot moord op Joden geroepen wordt in de straten hoor je hem niet. Maar als hij ook maar een klein vermoeden heeft dat er ergens een prinsenvlag te zien is dan schreeuwt hij moord en brand.  Neen dank u, voor mij mag D66 klein blijven.

En dan onze lesgevende politici. Die met hun vermanende vingertje steeds tegen de hardwerkende autochtonen tekeergaan en dachten dat zij met dat zelfde vingertje andere regeringsleiders bang konden maken. En zie: door dit slappe beleid krijgen we al onze doden niet terug en lachen alle drie de partijen in die strijd zich een deuk om Nederland. Want als ze eenmaal over je heenlopen dan blijven ze over je heenlopen. Een natie kan zich dat niet veroorloven. Dat heeft Venezuela goed begrepen. Het stuurde een paar oorlogsbodems naar Aruba en onze minister van Buitenlandse Zaken liet direct deze Venezolaanse drugsdealer vrij. Dat krijg je ervan als een lerarenkorps een land bestuurt. Daadkrachtige regeringsleiders zijn niet bang voor het vermanende vingertje van onze politici.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op De linkse Goedmensch, Abou JahJah, Alexander Pechtold en onze besluiteloze politici

 1. Theresa Geissler zegt:

  En dan te bedenken, Erik60, dat ooit iemand -ik weet niet meer wie- de ondergang van de LPF weet aan de achtergrond van haar leden. Want: “De meeste politici van andere partijen waren afkomstig uit het onderwijs en de zorg, terwijl de meeste politici van de LPF een eigen bedrijf hadden of in het bedrijfsleven werkten, zodat ze niet geschikt waren voor ‘teamwerk.’
  Wat dat teamwerk betrof zat er misschien wel iets in, maar nu zie je toch maar weer, dat een regering van louter onderwijzers toch ook niet alles is.
  Je komt er gewoon geen streek verder mee!
  Nu heeft het miezerige mannetje Pechtold weer een andere achtergrond -veilingmeester- maar de dociele schoolmeesterachtigheid van vele anderen binnen dat rotpartijtje zal dan ook wel de oorzaak zijn, dat ze hem in al zijn vileinheid blijven dulden.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  De LINKSKERK en de GOEDMENSKLIEK en een LANDVERRADER als PECHTHOLD, daar moet Nederland wel aan kapot gaan! Wat walg ik van deze groepen en mensen!

  Like

 3. hannah zegt:

  Waarom nog steeds de term “goed” menschen gebruiken?

  Like

 4. Dr.Kwast zegt:

  Zijn de hoger opgeleiden van onze maatschappij daar niet debet aan ? Het plebs weet niet beter. MAAR er zijn veel afgestudeerde mensen met titels van hier tot gunter. MAAR niet een vindt zich bekwaam om politiek de zaak te leiden en Nederland weer op te bouwen. BA BA BA politiek daar wordt ik ziek van. Beter de gewone man de schuld geven, zij kunnen niet kiezen ze weten niks zijn stom en hangen voor de buis voetbal en vermaak en zuipen zich vol. Wat let de geleerde om het roer over te nemen van de onwetende die nu aan het roer staan. En ons aan de meest biedende te verkwanselen. Er staan er genoeg in geschreven als hand ophouders gelijk de nieuwe instromers, wat let hen om het bijltje over te nemen. Waarschijnlijk zal de prijs van de salaris het vele ondankbare werk hen niet bevallen, liever mee liften en hand ophouden wachtgeld en Nederland verkwanselen wat een zekere Pechtold van plan is te doen. Hoge bomen vangen veel wind, maar in de top is het uitzicht bekoorlijker dan bij de grond. Ook de voeldoening lijkt me navenant voor hen die met eer hun werk doen.

  Like

 5. VarAway zegt:

  “Het stuurde een paar oorlogsbodems naar Aruba”….? heb ik iets gemist?
  Ik ben her verder GEHEEL eens met de schrijver van het stuk, daarover geen enkel
  misverstand.

  Like

 6. Erik:wederom een goed artikel!En Pechtold is het ultieme kwaad in het kwadraat!Hij maakt ons en ons land bewust kapot,tegen beter weten in,voor macht!En zijn volgers zien het niet en lopen van verwaandheid naast hun schoenen;kijk ons eens goed zijn!Nou in mijn ogen zijn het landverraders eerste klas!In deze internet tijd kan niemand meer wijs maken dat hij/zij het niet heeft geweten!

  Like

 7. Kan iemand uitleggen waarom jullie blijkbaar weigeren ‘goedmens’ zo in het nederlands te integreren? ‘Goedmensch’ werkt wat vreemd.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Het meest irritante is de arrogantie die deze hersenloze onbenul tentoon spreid !!
  Het is een landverrader pur sang !! Jammer genoeg loopt een groot deel van de Nederlandse tokkies achter hem aan.

  Like

  • Igor zegt:

   Waren het maar alleen de Tokkies koddebeier, maar D666 stemmers komen vooral voort uit de hogere ambtenarij, zoals rechters, politie officieren, leger officieren, professoren, en leerkrachten in het voortgezet en hoger onderwijs.
   Daarnaast zijn er massa’s Turken die op deze partij stemmen, omdat Pechtold de Armeense genocide niet erkent. Alleen al daarom vind ik hem een schoft, want vandaag zijn het de door Turken afgeslachte Armeniers en morgen, als het hem zo uitkomt, ontkent hij de holocaust met de afgeslachte Joden.
   Dit gore miezerige vileine mannetje zal nooit te vertrouwen zijn

   Like

  • Mr Talkie zegt:

   Het onderstaande Filmpje zegt genoeg denk ik !!!!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s