Demonstratie tegen de salafisten op 10 augustus in Den Haag!

Screenshot_4

(Door: Pro Patria)

De ISIS-aanhang in Nederland kan al een tijd ongestoord demonstreren en zich manifesteren in de zogeheten Sharia Driehoek. Dit gebied ligt in de Haagse wijken Transvaal en de Schilderswijk. Een gebied waar de shariawetgeving in de praktijk wordt gebracht op straat.

Tijdens de laatste manifestatie op 24 juli 2014, waar ook de ISIS-aanhang aan deelnam, was er volgens burgemeester Van Aartsen niets strafbaars gebeurd.

Toch werd er opgeroepen tot het doden van Nederlanders, werden er journalisten geïntimideerd en bedreigd. En de politie? Die zag het, hoorde het en keek de andere kant op. Dit is Nederland anno 2014.

Op de politie hoeven wij als volk niet te rekenen. De politici in de ivoren toren kijken de andere kant op, terwijl delen van ons land worden ingepalmd. En het zijn niet een paar gekken. We hebben het over honderden salafisten in Den Haag alleen al.

Deze pagina is opgezet om zoveel mogelijk mensen te verzamelen. Een burgergroep die doet wat de politiek en de politie nalaat. Om een duidelijk signaal af te geven aan de salafisten in Nederland: Tot hier, niet verder en terug als het moet.

Want helaas grijpen de politiek en de politie pas in wanneer het volk zich roert. Wij moeten in verzet komen om onze vrijheid te behouden, om een toekomst veilig te stellen voor de generaties na ons.

Daarom roepen wij elke Nederlander op om op zondag 10 augustus mee te lopen in een mars door Den Haag. Om te laten zien dat ook de eerder genoemde wijken Transvaal en de Schilderswijk nog steeds Nederlands gebied is. Als signaal aan de salafisten: Dit is ons land, met onze regels. Bevalt je dat niet? Pak dan je spullen en vertrek!

Nodig jouw vrienden uit voor deze pagina en/of meld je aan voor de mars door Den Haag! Genoeg is genoeg! Geen woorden maar daden!

Screenshot_5

Bron:
www.facebook.com/ProPatriaNederland
(h/t Rick)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, ISIS, Islam, Islamisering, Islamkritiek, Justitie, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, politici, Rotzakken, Salafisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

36 reacties op Demonstratie tegen de salafisten op 10 augustus in Den Haag!

 1. Um Shmum zegt:

  Hehe, eindelijk actie!

  Like

 2. Rick zegt:

  Zijn er mede reaguurders die, nét zoals ik, naar deze demonstratie toe gaan?
  Zo ja; dan lijkt het mij leuk elkander eens in levende lijve te ontmoeten.
  Hoe zou zoiets discreet in het vat te gieten zijn?
  Met name het elkaar herkennen als “Bron Bloggers”.
  Iemand ideeën en/of suggesties?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hangt ervan af: We moeten allereerst te weten komen, waar het verzamelpunt voor die demonstratie is.
   Voorts: Wie gaat er op eigen gelegenheid? Wie gaat er met de trein? Diegenen die met de trein gaan, zouden misschien kunnen afsreken op Station Den Haag CS bij de informatiebalie of zo, rond een bepaalde tijd. Dan zouden we gezamen lijk verder kunnen gaan. Maar we moeten gewoon eerst méér weten.

   Like

   • Rick zegt:

    OK. Houden het in de gaten om uiteindelijk tot oplossing te komen.
    Weet wél dat ik met de trein kom.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Theresa Geissler: 09.21. uur, op 29/7. Ik ga dan met de trein, Theresa.

    Like

   • Rick zegt:

    Zeg maar á la “flashmob”. Horloges gelijk zetten en op exact het juiste moment op een markant punt aanwezig zijn. Al dan niet voorzien van e.o.a. klein kenmerkje of wachtwoord.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Rick: Misschien krijg je dit niet voor Dinsdag onder ogen, maar ik post het toch nu alvast maar.
    Ik heb intussen begrepen dat de aanvangsttijd om 15.00 uur is. Maar vanaf welk punt ze willen vertrekken, is mij nog niet helemaal duidelijk. En dat moeten we toch ook precies weten.
    Verder ben ik wel gestuit op het tweeslachtige geduvel van “Het-is-een-demonstratie-tegen-ISIS-en-niet-tegen-de-islam.” Begrijp me niet verkeerd, Ik bedoel niet, dat we het daarom maar meteen af moeten schrijven, maar je hebt dan bijvoorbeeld wel kans, dat er eveneens een paar ‘hoofddoeken’ deelnemen, die beweren, tot de ‘gematigde islam te behoren.’ -Vind ik persoonlijk quatsch, maar we zullen er rekening mee moeten houden: Wat doen we in zo ’n geval?
    Ik zal in de komende dagen nog proberen, meer aan de weet te komen; vind die facebookpagina trouwens niet erg concreet, maar misschien ligt dat aan mij.
    Ik zou graag nog vernemen wat jij ervan vindt, al wordt dat dan na Dinsdag a.s.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Is het geen idee om van die afbeelding ( enige tijd terug hier op blog )
   “We Stand With Israel”, een sticker te maken en die in de hoogte te houden, zodat men gelijkgezinden herkent.?
   Of is dit REEDS te gevaarlijk in NL. ?

   Like

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nutteloos verhaal, Pro Patria. Een mars door Den Haag? Dat heeft alleen zin als Het Binnenhof het eindpunt is. Op vrijdag, dan vergadert zowel de Tweede Kamer als de Ministerraad. Het hele zootje eruit rammen. De zogenaamde “volksvertegenwoordigers” die allang het volk niet meer vertegenwoordigen, maar de partij waartoe ze behoren. Volgende halte is de Trèveszaal. De hele landverraderlijke bende met pek en veren de stad uit jagen. Dát is het enige dat nog helpt. En vergeet vooral niet kereltje Pechtold te arresteren en de eerste weken op water brood te zetten. Als er één een subversieve misjponem is, dan is hij het. Al is zijn das nog zo netjes gestropt. Ze moesten hem er aan ophangen.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ik zou de “Prefect” hier kunnen vragen of jullie de guillotine een poosje mogen huren/lenen.
   Zover ik weet, zijn die er niet in NL.

   Like

 4. Avidia zegt:

  Wat zou ik daar graag bij aanwezig zijn, helaas moet ik werken, ik heb een bedrijf en kan de mensen niet voor een gesloten deur laten komen, hoop dat jullie ook uit mijn naam gaan.

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben het geheel eens met de strekking van dit artikel.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Ik wil ontzettend graag, maar hoe meld je je aan? Waar verzamelen? Wat meer details, dan doe ik het graag!
  (Die facebookpagina gaf ook niet meer informatie.)

  Like

 7. Pingback: HET NAZIÏSME IS TERUG IN EUROPA! | eunmask

 8. vanhetgoor zegt:

  Mijn financiën staan het niet toe dat ik er heen ga, verder kan ik niet zo ver lopen. Daarnaast ben ik van mening dat wij op een intelligente manier moeten actievoeren. Demonstreren is zo jaren zestig. En dat had toen ook al geen zin.

  Ik denk dat het beter is om persoonlijk in contact te treden met de huidige Burgemeester in Oorlogstijd van ‘s-Gravenhage. Even opbellen, een mailtje of een berichtje op zijn facebook zetten, er zal toch wel iemand zijn die zijn Linkedin / Twitter of Facebook pagina kent!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  En dan nog dit, sinds wanneer is het zinvol om tegen een bepaalde vorm van geestesziekte te protesteren, er is verpleging nodig tegen het salafisme, demonstreren tegen ebola helpt ook niet.

  Like

  • caesar1 zegt:

   ben bang dat je nog gelijk hebt ook….

   Like

  • Rick zegt:

   That’s the spirit. ZO gaan we er zeker komen 😦
   Vooral vanachter het toetsenbord blijven “strijden”…
   Je moet er toch niet aan denken, dat je dáádwerkelijke actie zou moeten ondernemen. Neen…de excuses om niet te gaan borrelen massaal op!!
   “Te duur”, “Te ver”, “Bedrijf kan niet sluiten”, “Zo jaren ’60” enz. etc.
   Met dit soort “mede-strijders” heb je eigenlijk geen vijanden meer nodig 😦

   Like

 10. cat zegt:

  Ik ben met de” tekst oproep” niet mee eens. Er zit voorzichtigheid schuil. Salafisten? Wat nou Salafisten? Bare Naked Islam ! Islam= Islam. Punt.
  Moedrate Moslim bestaat niet, dat weten we nu wel. BAN ISLAN, NO MOSQUES, FORBID ISLAM IN THE EU, FORBID THE QURAN, CLOSE MOSQUES.FORBIL HALAL MEAT.
  EUROPE IS JUDEO CHRISTIAN. MOSLIMS GO HOME TO YOUR MOSLIM LANDS, WE DON’T WANT ISLAM. ….Plus een spreker die NIET politiek correkt te spreken. Eindpnut Den HAAG. Pers moet aanwezig zijn. ..

  Like

 11. cat zegt:

  ” Karim ” mede reageerder wil dus oorlog. Kom maar op zand termit, ik ook. Halen we de jongens uit Rusland , Polen enz. Erbij. Kom maar op.

  Like

 12. Jacco Jasca zegt:

  Aartsen stond met zijn beschuldigende vingertje vooraan met het gevalletje Duindorp, maar nu laat die zak niets van zich horen. Typisch VVD!

  Like

 13. Rick zegt:

  Hmm. Die groep ADO supporters baart mij wel zorgen:

  “Volgens het AD zijn er al 200 tot 300 aanmeldingen, onder andere van een groep ADO-supporters.”

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/22907972/___Anti-ISIS-mars_in_Den_Haag___.html

  Like

 14. Mijnheer Kohler;dat is inderdaad het enige dat iets oplevert!Jammer dat ik er door ziekte,deze keer niet bij kan zijn,maar in mijn hart ben ik dat wel!

  Like

 15. Vederso zegt:

  Op Joost Niemöller’s website staats iets meer aan informatie;

  http://joostniemoller.nl/2014/07/op-10-augustus-zet-nederland-punt-tegen-jodenhaat/

  Like

 16. marjan zegt:

  Jammer dat het op zondag zal worden gehouden. De christenen die mee zouden willen lopen zullen thuis blijven.

  Like

 17. eu hater zegt:

  @ yvonne v cleef , voor ado hoef je niet bang te wezen zijn dus namelijk geboren Echte Haagse jongens . het is meer denk ik zelf wat voor rottigheid uit de kast word gehaald als je langs het oranjeplein loopt.. na 12 uur daarvoor slapen ze nog ivm nachtwerk hahaha

  Like

 18. caesar1 zegt:

  ik ben heel benieuwd wat “meneer” van Aartsen voor reactie gaat geven bij dit koekje van eigen deeg….

  Like

 19. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Als er iemand uit het Noorden gaat, wil ik graag meerijden

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s