Hamas verbiedt journalisten om Shifa- ziekenhuis te bezoeken waar 10 doden vielen door eigen, slecht afgevuurde raket

Screenshot_10

Hamas in Gaza – de Belgische pers toont geen beelden van Hamas-strijders en raketten

Gisteren vielen tien burgerslachtoffers in een speeltuin nabij het Shifa-ziekenhuis in Gaza. Israël laat nu weten dat het niet actief was in het gebied en dat het over informatie beschikt dat een Palestijnse raket gevuld met honderd kilogram explosieven neerkwam en ontplofte bij het afvuren richting Israël.

Volgens de woordvoerder van het IDF viel één raket op Shifa en één op het Al-Shatikamp. Het zou niet gaan om raketten van Hamas maar van de zusterorganisatie ‘Islamitische Jihad’.

Hamas, dat altijd graag beelden laat maken van dode Palestijnen heeft nu TV-ploegen verboden om de plaats te bezoeken en te filmen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Hamas, Hypocrisie, Islam, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

7 reacties op Hamas verbiedt journalisten om Shifa- ziekenhuis te bezoeken waar 10 doden vielen door eigen, slecht afgevuurde raket

 1. Jade zegt:

  Eerst moet het bewijsmateriaal worden afgevoerd, net als bij de MH17.

  Like

 2. tjonge zegt:

  het zou mij niet verbazen als hamas BEWUST eigen burgers opoffert/vermoord om aan de zielige plaatjes te komen voor de gretige pers.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Zo klaar als een klontje, mohammedanen liegen vaak voor eigen gewin, de zieligheidsindustrie trapt daar in en met hun vele Nederlandse schaapjes.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  België zorgenkind van Europa!!!!

  Like

 5. Jan zegt:

  Italiaanse journalist bevestigd IDF-onderzoek: Hamas vuurde op het ziekenhuis:

  Like

 6. Jan zegt:

  Hamas-commandocentrum onder Shifa-ziekenhuis

  The idea that one of Hamas’ main command bunkers is located beneath Shifa Hospital in Gaza City is one of the worst-kept secrets of the Gaza war. So why aren’t reporters in Gaza ferreting it out? The precise location of a large underground bunker equipped with sophisticated communications equipment and housing some part of the leadership of a major terrorist organization beneath a major hospital would seem to qualify as a world-class scoop—the kind that might merit a Pulitzer, or at least a Polk.
  http://www.tabletmag.com/scroll/180730/top-secret-hamas-command-bunker-in-gaza-revealed#undefined

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s