Ierland: moslims en linkse sympathisanten zijn laaiend over Israëlische postercampagne “Israël is nu aan de beurt, jullie zijn de volgende!”

Screenshot_25

(Door: BareNakedIslam – Vertaling: Ekster)

De Israëlische ambassade in Dublin heeft feitelijke, maar zeer omstreden, posters op haar Facebook-pagina gezet. Hierin wordt gewaarschuwd voor de razendsnelle islamisering van Europa, terwijl Israël betiteld wordt als de “buitengrens van de vrije wereld”.

De ongelooflijk creatieve beelden, door Ierse media “grotesk” genoemd, tonen bijvoorbeeld het beeld “David” van Michelangelo, gestoken in een kopvod en met een bomgordel om. Er staat bij: “Israël nu, Italië volgt”.

Een andere poster, bedoeld voor Ierland, toont Dublins standbeeld van Molly Malone, van top tot teen gekleed in boerka. Op een andere zie je het bekende standbeeld van Kopenhagen waarop een moslim militant te zien is in plaats van de bekende zeemeermin.

Soortgelijke posters zijn gemaakt voor verschillende steden, steeds met dezelfde waarschuwing. Zie ook die voor Parijs, waarop de Mona Lisa te zien is als moslima.

Bron:
www.barenakedislam.com
Auteur: BareNakedIslam

Vertaald uit het Engels door:
Ekster
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Israël, Linkse Kerk, Moslims. Bookmark de permalink .

20 reacties op Ierland: moslims en linkse sympathisanten zijn laaiend over Israëlische postercampagne “Israël is nu aan de beurt, jullie zijn de volgende!”

 1. Niks mis mee;hopelijk gaan er veel ogen open!Gewoon de naakte waarheid als de domme diverse volken achter de islam aan blijven lopen!

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Deze posters moeten in alle landen van Europa verschjinen !
  Dit geld voor alle landen van Europa waar deze
  barbaarse tapijtvreters met hun vieze smoelwerken rondlopen !
  TJAKKA ! Midden in de roos(ette) van de geitenneukers !
  Overal ophangen deze plakaten tot in de laatste hoek van Europa !

  Like

 3. aquarius4422 zegt:

  Humor, maar dat is voor Linksmenschen en haatbaarden een onbekend fenomeen.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Dat is het plan, de ISLAM zal door de NWO PLOERTEN gebruikt worden tegen ONS! De wereldbevolking gereduceerd tot 500 miljoen mensen, en een vorming van een wereldregering onder bewind van de duivel!

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Dat is het plan dat door bijna niemand wordt geloofd omdat het te bizar is voor woorden.
   In een oorlog komt er gebrek aan bijna alles: medicijnen, schoon water, voedsel, geld.
   De eersten die daaraan ten onder gaan zijn: zieken en gehandicapten, oude van dagen, verslaafden, daklozen, de armen en hun kleine kinderen.
   Dat ruimt lekker op zullen de ploerten dan denken.

   Maar het parasiterende mohammedaanse tuig zal daarbij niet langer in luilekkerlandjes kunnen leven, en vermoedelijk vertrekken.
   Ruimt ook lekker op.

   Like

 5. dgneree zegt:

  En in Nederland: de Nachtwacht uitgedost als gemaskerde jihadisten, de ‘shariapolitie’.

  Like

 6. Erik Bink zegt:

  De strijd met af en toe enige humor voeren is ook niet gek….
  Die posters laten duidelijk zien hoe de zaken liggen – heel scherp, om die culturele monumenten van de betreffende landen zo te gebruiken, die staan voor de hele cultuur en de samenleving die worden bedreigd.

  Like

 7. FAN-TAS-TISCH !!
  DAPPER !!
  CREATIEF !!
  GEESTIG !!

  Like

 8. Jean zegt:

  Als puntje bij paaltje komt, en dat komt, dan wordt de EU bende verantwoordelijk gesteld met als eerste de totaal onbekwame vanRAMPuin ook al is hij op pensioen, wij weten hem te vinden.
  Wij Europeanen willen geen moslims die als waanzinnigen verkrachten en moorden in onze samenleving.
  Wat Israël betreft dat krijgt onze morele steun voor 100% en wij hopen dat het nu het werk afmaakt en die hele Gazastrook voor eens en voor altijd zuiver maakt zodat er geen moslim meer rondloopt.
  Die zwarte moslim in dat witte huis in Amerika moet snel gestopt worden want ook die zijn liefhebberij is geweld en oorlog liefst in heel de wereld en wij willen nergens oorlog
  Laten we ons nu focussen en maatregelen nemen tegen die verantwoordelijken van al die ellende en ze veroordelen voor hun misdaden tegen eigen volk. Willen we voorkomen dat alles wegrot dan moeten we de kop afsnijden.
  Al het gespuis onder eigen volk dat moslims steunt moeten we behandelen als moslims.
  Ter verduidelijking moslims staat voor kinderverkrachters, kinderverminkers, verkrachters, moordenaars, geweldplegers, oproertuig, parasieten, vrouwenhaters, vrouwenstenigers samengevat: achterlijke gewelddadige barbaren die verziekt zijn door die islam smeerlapperij.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De islamisten schreeuwen het uit over alle daken. Wat is er dan mis met dit soort posters? Dat dit soort poster niet goed valt in het straatje van de fundamentele moslim en extreem links is duidelijk. Twijfel over de bedoelingen van de jihadist hoeven we niet meer te hebben. Maakt niet uit of de jihadi uit de Haagse schilderswijk komt of vanaf het Arabisch schiereiland. Hun verbindende factor in het kwaad is in beide gevallen de onversneden islam. Hoe eerder Europa de islam buiten haar poorten kan werken hoe beter dit is voor de toekomst van dit continent. Een zwarte ISIS vlag op het 1940-1945 monument in Rotterdam spreekt voor zichzelf. Nederland heeft geen tijd meer om thee te zetten, laat staan drinken.

  Like

  • Die isis vlag op ons monument:zij weten dat zij zich van onze politie en politici alles mogen permiteren;daarom zullen wij zelf daar met spoed verandering in aan moeten brengen:dit land is van ons en blijft van ons!En wie dat niet bevalt trappen we er dadelijk eigenhandig uit!Met of zonder toestemming van de Haagse landverraders!

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Ik weet zeker dat als er geen maatregelen genomen worden tegen de islambarbaren dat Israël gelijk krijgt !!!!
  Welke regering verlost ons van deze verkrachters, moordenaars, geweldplegers, oproertuig, parasieten, vrouwenhaters, vrouwen stenigers samengevat: achterlijke gewelddadige islambarbaren die als een horde sprinkhanen onze sociale voorzieningen leegvreten en onze cultuur, normen en waarden verzieken.

  Like

 11. tjonge zegt:

  is er al een poster voor den haag, en speciaal 1 voor de hr Jozias van Aartsen ?

  Like

 12. Theodoor zegt:

  Geen opgeklopte zielige beelden van oorlog slachtoffers maar een keiharde vooruitblik in toekomstig Europa.

  Schut het volk maar wakker!

  Like

 13. Jade zegt:

  Hier een iets grotere versie van het plaatje…

  Like

 14. lucky bee zegt:

  Mij interesseert hoofdzakelijk hoe het Holland gaat.en alle partijen die de moslims naar ons land heeft gehaald verantwoordelijk houdt.Er zijn nu 1,5 Millioenen moslims bij ons.Dat is meer als genoeg.Ik wil minder van ze en niet meer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s