Ik staak voorlopig de strijd tegen de Israël-laster van de mainstream-media

Screenshot_9

Rally van Hamas in 2013 met het symbool van de raket

(Door: Martien Pennings)

Er valt niet tegenop te knokken en ik raak uitgeput. Dezelfde “correspondenten” van dezelfde mainstream-media blijven rond Israël dezelfde lasterlijke waanzin uitbraken. In het NON-journaal van 8 uur van maandagavond 29 juli (kijk vanaf 12:55) liet Monique van Hoogstraten het lijden van de “Palestijnen” in Gaza maar weer eens zien met de impliciete beschuldiging dat Israël dit op zijn geweten heeft. Zoals altijd werd niet vermeld dat zo gauw Hamas ophoudt met terreur ook het lijden van de Gazanen ophoudt. De Palmaffia’s, Hamas en Fatah, zijn 100% verantwoordelijk voor alle ellende in Gaza en in Samaria-Judea.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Gazastrook, Hamas, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, mainstream-media, Nederland, propaganda, Rotzakken. Bookmark de permalink .

13 reacties op Ik staak voorlopig de strijd tegen de Israël-laster van de mainstream-media

 1. Joost Visser zegt:

  Ver weg van Nederland is het niet anders. Propaganda via kinderen doet het goed over de hele wereld. Het is een vorm van kindermisbruik, zoals kinderen eerst proberen te laten importeren in een land en daarna jij als ouder. Alleen is het hier erger. Kinderen worden gedood, mismaakt voor de rest van hun leven.

  Het lijkt wel of er weinigen door hebben dat ajs je buurman je jaren treitert en belaagt, het een keer tijd wordt om daar een einde aan te maken, en wel voorgoed.

  Net als Pennings kan ik mij hier erg over opwinden. En dat mag ik niet doen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Hoe begrijpelijk, uw vermoeidheid Martien. ook ik ervaar dat zo. Boks maar tegen de leugenachtige “linkse rode kerk”, en de meejankers “de goedmensen”, op, dat is haast een dagtaak aan het worden.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Maak dan eerst het Stockholmdualisme van Ari Shavit helemaal af en zie dan nog eens verder!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Beste Martien, Ga vooral door !!!!!!! Dat je opgeeft is juist wat het linkse fascistische tuig wil.
  Sterkte !!!!!

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Martien Pennings. Het is te begrijpen dat u op gegeven moment raakt uitgeput in de strijd tegen de “Pravda” – Main Stream – media. Zij zijn met zo velen en u bent in uw eentje. Hun Jakhalzen gejank over, het lot van de Palestijnen, heeft allang de grens van opzichtigheid en schaamteloosheid bereikt. Iedere leed in de wereld moet met harde valuta worden betaald; anders geen mediacover!. Zolang het geld vloeit, raken ZIJ nooit uitgeput. De “kleintjes in het spel” krijgen voor hun “Izwestia” een baangarantie (voorlopig). De zware jongens (en meisjes) aan de top worden slapend rijk. Hoe meer oorlog in Gaza, des te meer pecunia in hun genummerde bankrekeningen. Een oorlog daar betekent vette bonus hier. Ook de nieuwe aanwinst van de NOS, Monique van Hoogstraten, heeft natte dromen over klinkende kassa. https://www.youtube.com/watch?v=I8P80A8vy9I Dat is wat de Moniqueje’ in de zinderende zon van Gaza hoort, zodra zij voor de camera haar krokodillen tranen rijkelijk laat vloeien. Dat huilen over het leed van de arme Palestijnen, is booming business. Straks onderweg naar Nederland zou ze een stop maken in een prachtige Zwitserse stad om te zien hoe de zaken voorstaan? Hoe veel de impliciete beschuldiging dat Israël dit op zijn geweten heeft, kan opbrengen? Rechts van de prachtige chocolade toonbank van ‘Sprüngli’ (luchthaven Zürich) kan de nieuwe Rolex of Rado tax free worden gekocht en met daarbij een haute couture creatie van Yves Saint Laurent of Armani. Ze zijn daar allemaal. Alle luxe van de wereld onder een dak!. La Vita e Belle!. De Palestijnen zijn goudwaard… Niet enkel voor haar, maar voor iedere moderne geldbeluste politiek-correcte media BN’er. . .

  Like

 6. J. C. Th. Köhler zegt:

  Het zou werkelijk een gemis zijn, heer Pennings, als u besluit te stoppen met het verkondigen wat de wereld MOET horen. En inderdaad, u vervalt in herhalingen. Maar u kent het gezegde: herhaling is de kracht van reclame. Hetzelfde zal ook gelden voor uw berichten. Hoe langer ze, ongewijzigd en met dezelfde frequentie, gebracht worden, hoe groter de kans dat er ergens toch iets van blijft hangen.

  Hou de moed er in en ga aub door met schrijven wat geschreven moet worden. Eén fan heeft u in elk geval.

  j.c.th.kohler@online.nl

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik begrijp je ‘uitputting’ Martien Pennings, maar al te goed helaas, hopelijk kun je je weer hervatten en door gaan met het leggen van de vinger op de zere plek! Neem ‘éven’ rust en kom dan weer terug aub!
  Sterkte!
  Scar

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Niet staken, Martin, de linkse leugenaars stoppen nooit.

  Like

 9. breget zegt:

  Heer. Pennings begrijpelijk dat u er ook wanhopig van wordt ook vele op deze site maar aub laten we allen deze site blijven vullen met ons commentaar dan gaat de strijd verder en staat israel niet alleen .Misschien maken we het mee dat er honderdduizenden inzendingen komen voor pro israel.Op mijn leeftijd 76 geloof ik nog dat sprookjes uit komen als men er zelf ook in blijft geloven.Mvg

  Like

 10. helletocht zegt:

  De ware schuldigen zitten in Den Haag en op de bestuursposten in alle geledingen van onze maatschappij. Het moge lijken dat de linksen gedecimeerd zijn in de resp. polls, in de praktijk regeren ze ons land, en zitten ze op verantwoordelijke posities in de ambtenarij en de bestuurlijke sector. Het blijft helaas niet bij de invloed van de linksen. Ook onze eigen z.g. achterban is helemaal in de ban van de politiek-correcte ziekte. Kijk naar dhimmi Jozias, die zijn achtergrond als verdediger van vrijheid en democratie verloochent uit angst voor mogelijke vergelding. Deze mensen preferen de Nazi-symbolen, de haatzaaierij, de walgelijke lichaamsbedekking, en de leugens van een woestijnrat boven onze eigen normen en waarden. Het is schandalig dat zulk een mensen als onze bestuurders mogen functioneren. Ze worden ook nog eens uitgelachen door de baardmannen omwille van hun lafheid. Onze bestuurders hebben de plicht op te komen voor de belangen van de rechtgeaarde Nederlanders. Die plicht verzaken ze echter op een walgelijke wijze. Ze pamperen de moslims, de Balkaninstroom, de illegalen, de graaiers in eigen gelederen, de corrupte bestuurders, de criminele bankiers, de misdadige Nederlandse criminelen, de Hell’s Angels en laten ons stikken. Hoe kan een land zover wegzakken? De gedoogcultuur, het “laissez faire, laissez aller” is onze ondergang aan het worden. Ik spreek steeds meer bange Nederlanders die vrezen dat we binnen afzienbare tijd in een vijandige en onleefbare samenleving wonen, waar het recht van de sterkste geldt. Dat recht zal het recht zijn van de extreme islam, die we ook in Europees verband weigeren te tackelen, en het recht van onze eigen bandieten. Waar zijn de Rosenmöllers, de Sap’s, de Halsema’s, de Bossen, de Kok’s, de Vogelaar’s, en alle anderen linkse voormannen die ons uitgeleverd hebben. Zij hebben onze samenleving kapotgemaakt en op termijn getransformeerd tot een stuk Midden-Oosten.
  Zij genieten vooralsnog van hun goedgevulde portemonnees, en houden zich koest. Laf links verroert zich niet! Ook onze nieuwslezertjes zijn slechts “pawns in their game”, die na het politieke examen bij van Joole deze baan gekregen hebben, als ze tenminste links genoeg waren.

  Ik haat dit Nederland, de valse dominee’s, de slappelingen, de schijnheiligen, de incompetente lullen en trutten. Nederlanders, de staat is er niet voor u, zij is er voor zichzelf. Kijk om u heen, hoe vrijwel al uw rechten zijn afgenomen, hoe uw ouders behandeld worden, hoe de zorg is uitgekleed, hoe uw goed opgeleide kinderen geen baan meer krijgen, hoe uw pensioenrechten zijn aangetast, hoe de privatisering verwoestend heeft gewerkt, hoe vernietigend Europa te werk gaat, hoe de ivoren toren figuren steeds meer gaat verdienen,en u steeds minder, hoe u de misstappen van banken en overheid betaalt, hoe u door Zalm de euro bent in getoverd, hoe u niets meer te vertellen hebt. Nederlander u begint pas in juni van het lopende jaar voor eigen portemonnee te werken. Daarvoor sponsort u verplicht het Midden-Oosten en Noord-Afrika hier en daar. Is dit democratie? Nee, dit is de dictatuur van de heersende klasse! Als u het ooit anders wil, moet u het jammer genoeg bevechten.

  “Wie de vrijheid liefheeft, moet hem verdedigen”!

  Like

 11. opa Joop zegt:

  Niet opgeven Martien.
  Ik heb er alle begrip voor want dag in dag uit dezelfde bakken stront.
  Maar dit is jouw levens taak, waar je goed in bent.
  En als ik een advies mag geven, stop er een berg psygologie in, dat maakt het veel leuker.
  Zie elke reactie als een zet op een schaakbord.
  en wacht dan maar af op tegen zetten dan kun je lachen.

  Like

 12. topsporter zegt:

  Martien jouw scherpe analyses zijn absoluut noodzakelijk, zo probeer ik in mijn naaste omgeving helderheid in gelijksoortige kwesties aan te brengen en dat vergt veel energie. je weet dat “moeilijke analyses” voor velen pijnlijk zijn maar uiteindelijk is er sprake van enige indaling in het kupke van Jan, Piet en Klaas.
  Je kunt het vergelijken met zgn. moeilijke muziek, die vraagt ook om actief luisteren i.t.t. het hitje dat via enkele herhalingen indaalt. Vergelijk eens Arnold Schoenberg met Brahms, onzin natuurlijk.
  Ik ben overtuigd van jouw waarde in het debat, jij stimuleert het denken i.d. mens.

  Like

 13. Avidia zegt:

  Meneer Pennings, denk er nog eens over na, wij kunnen U niet missen, maar misschien kunt U ons ook niet missen, neem een tijdje rust en kom dan terug, U wordt dan met applaus begroet!!!
  Maar voor nu, bedankt voor al het prachtige schrijven waarvan wij genoten hebben, leuke en minder leuke berichten, als het van Martin kwam was het goed. Dank voor alles!!! Groetje van Avidia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s