Johnny Quid is een antisemiet (II)

Screenshot_14

Ja, sie sind zurück. Met spelfouten en al.

(Door: Martien Pennings)

Tsjonge, wat kan een mens overdonderend gelijk krijgen. “Johnny Quid is een antisemiet“, schreef ik op 23 juli jongstleden. Dit is een column van gisteren 28 juli van diezelfde Quid op GeenStijl. Ik heb er niets aan toe te voegen:

“Wie nog nooit van zijn leven een blote piemel heeft gezien, doet er goed aan met de NS te reizen. Eerste klas, als het kan. In de elitecoupé zit namelijk elke dag wel een lul, lijkt het. Hadden we eerder deze week het topik over de blote treinfriemelaar, vandaag valt er weer een filmpje in de bus van een eerste klas oppoetsert van de Duitse vleeshelm. Besneden, lijkt het, dus uit de veel opties die we dan hebben kiezen wij nu zeer tendentieus voor het label ‘jood’. En als wij het zeggen, is het zo.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

5 reacties op Johnny Quid is een antisemiet (II)

 1. Driek zegt:

  Ja, ik heb het gelezen, en ik vond het een walgelijk stukje, het schijnt dat Joden vernederen en in de zeik nemen ineens mode is geworden. Ik ben blij, meneer Pennings, dat u het hier aanroert, dank.

  Like

 2. opa Joop zegt:

  Inderdaad Martien
  Ook alle PVVers moeten van hem dood.
  Voor zijn GS periode ontmoette ik hem regelmatig en ik moet zeggen, een grotere IMBECIEL zal je niet gouw vinden.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Johnny Quid is een rasechte antisemiet uit de dertiger jaren!!!!!
  Als hij het tegendeel wil bewijzen dan komttie maar op! Ik lust hem rauw!!!
  Het feit dat de site; “GEEN STIJL” deze klootzak alle ruimte geeft, bewijst eens te meer dat zij niet deugen! Het draait bij deze site gewoon om de poen, net als bij DDS! Ik blijf het herhalen!!!!

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  De man die speelt met zijn piemel die verfraait is met een circumcisie kan alles behalve een Jood zijn. Naast dat er inmiddels in Nederland honderdduizenden besneden moslim mannen rondlopen zou het ook zomaar mijn eigen zoon kunnen zijn. Jawel mijn eigen zoon, want die is ook besneden. Weliswaar niet als Jood maar doordat het noodzakelijk was in verband met zijn bedeling van een te nauwe voorhuid. Als Johnny Quid bij het zien van deze video als eerste meteen denkt aan een Jood en er tevens alle moeite en tijd voorneemt een artikeltje te schrijven dat zonder bijschaven zo in “”Der Stürmer”” van Julius Streicher geplaatst kan worden dan is Johnny Quid niet meer en minder dan een vuile vieze smerige antisemiet. Zo dat lucht heel even op.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Der_Stürmer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s