Knack verwijdert Israëlkritisch artikel dat ‘alle rode lijnen overschrijdt’

Screenshot_8

Wie de website van Knack gisteren, zondag 27 juli, bezocht kon niet naast een prominent opiniestuk kijken van Yassine Channouf. Het stuk stelde zonder boe of bah dat Israël de laatste en enige echte antisemitische staat ter wereld is. Het vervolgde met de stelling dat ‘zionisme’ gelijk staat aan ‘nazisme’ en dat Israël de onrust tegen Joden uitlokt opdat meer van hen naar Israël zouden verhuizen.

“Zelfs de Palestijnse Hamas-supporter, Dyab Abou Jahjah, die op Twitter bezeten lijkt door de woorden ‘Hitler’, ‘nazi’ en ‘SS’, zou dergelijke tekst niet durven verzinnen”, aldus een e-mail reactie die bij ons binnenkwam.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, België, Desinformatie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, kwaadaardige opzet. Bookmark de permalink .

5 reacties op Knack verwijdert Israëlkritisch artikel dat ‘alle rode lijnen overschrijdt’

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Het wordt met de dag gekker. In wat voor waanzinnige WERELD leven wij thans?

  Like

 2. Jan zegt:

  Israël: de laatste antisemitische staat

  ‘Als Europa echt bezorgd is om het lot van de joden, zou ze de laatste antisemitische staat, Israël zelf, moeten boycotten’, zegt Yassine Channouf. ‘Het zionisme is een antisemitische ideologie. Israël heeft het antisemitisme nodig, want hoe meer antisemitisme, hoe meer joden migreren waardoor het voorbestaan van Israël gegarandeerd blijft.’

  Israël: de laatste antisemitische staat
  Israël is volgens mij de laatste antisemitische staat, want het zionisme is een antisemitische ideologie. In academische kringen is dit alvast geen ‘controversieel’ issue meer. Het is louter een vaststelling dat het zionisme heel wat gemeen heeft met andere Europese antisemitische ideologieën, waaronder het nazisme. Zowel binnen het nazisme als het zionisme gelooft men dat de joden niet thuis horen in Europa.
  ….
  Lees verder op: http://wijblijvenhier.nl/25508/israel-laatste-antisemitische-staat/

  Like

 3. Jan zegt:

  Yassine Channouf: “Het is absurd dat veel moslims nog worstelen met het integratievraagstuk. Zeker als je bedenkt dat het bestaan van Antwerpen te danken is aan de sharia.
  http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1625362/2013/05/02/Brieven-uit-Antwerpen-Waarom-ik-mij-nog-niet-wil-integreren.dhtml

  Jawel, ‘onze’ jongerenijn zijn makkelijker te mobiliseren voor een stomme voetbalwedstrijd dan voor een herdenkingsplechtigheid voor de Nakba. Hoe laag zijn we gezonken?
  http://joodsactueel.be/2009/05/05/ael-tegen-marokkaanse-jongeren-fck-you/

  Like

 4. Jan zegt:

  Sarcasme van ‘People’s Cube’, maar het geeft goed de verrotte mentaliteit weer van de media:

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  België is van oudsher het zorgenkind in Europa!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s