Officiële Suikerfeestwens president Barack Obama

Screenshot_11

(Vertaling: Wringer)

“Nu moslims in de Verenigde Staten en op de hele wereld Eid-al-Fitr vieren, wensen Michelle en ik hen en hun gezin alle goeds. De afgelopen maand is een periode van vasten, bespiegeling en geestelijke vernieuwing geweest, samen met dienstbaarheid aan minderbedeelden.

Terwijl Eid-al-Fitr de afsluiting van de Ramadan inhoudt, is het tegelijk een eerbetoon aan de gemeenschappelijke waarden die ons zowel verbinden in onze menselijkheid als de plicht van mensen van ieder geloof ten opzichte van elkaar, en met name ten opzichte van anderen die te lijden hebben van armoede, oorlog en ziekte, versterken.

In de Verenigde Staten herinnert Eid-al-Fitr ons ook aan de vele prestaties en bijdragen van Amerikaanse moslims aan het wezen van ons land en het verstevigen van de basis van onze democratie. Daarom staan wij hand in hand met mensen van ieder geloof, zowel in Amerika als op de hele wereld, om hun recht op voorspoed te garanderen en het terugkoppelen daarvan naar hun gemeenschappen, toe te juichen.

Uit naam van de regering wensen wij alle moslims in de Verenigde Staten en op de hele wereld een gezegend en blij feest. Eid Mubarak.”

Bron:
www.jihadwatch.org

Vertaald uit het Engels door:
Wringer
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Obama. Bookmark de permalink .

35 reacties op Officiële Suikerfeestwens president Barack Obama

 1. Joost Visser zegt:

  Dat heeft ie ook in 2008 beloofd. President zijn van alle amerikanen. Toch wel zielig voor die 25 miljoen amerikanen die leven van voedselbonnen die erbij gekomen zijn. Terwijl zij op ´hoop´ op hem gestemd hebben.

  Dacht eerst aan weer zo´n fotoshootergrap. Maar het is geen grap. Hij is zo.

  Like

  • OUDPAPIER zegt:

   Hij is zo ja!
   En zijn ware gezicht moet nog getoond worden!
   Pas maar op want dit mannetje zet de hele wereld in brand!
   Waar denken jullie hier dat die top in Den Haag goed voor was?
   Voor nucleaire dreigingen?
   Hoe kan dat nou?
   Een maand daarvoor was er geen aanleiding om de alarmfase voor veiligheid te verhogen!
   En dan is er ineens een nucleaire dreiging?
   Het mannetje kwam hier even vertellen wat rutte moest doen ten aanzien van Oekraïne!!
   En wat hier getolereerd moet worden ten aanzien van de moslim extremisten!
   Er mag hen niets in de weg gelegd worden!
   En dit schreef ik al eens vlak na de top in Den Haag!
   En kijk aan …
   Van Aartsen die de radicalen geen strobreed in de weg legt!
   En de politiek weet zogenaamd van niets?

   Like

 2. HansFire zegt:

  Zie hier de GROOTSTE KLOOTZAK van de wereld, de HEULER voor de ISLAMISTEN. OPROTTEN met deze IDIOOT.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  ONWEZENLIJK;
  Obama dwingt de U.S.Krijgsmacht zich te onderwerpen aan de sharia-wet tijdens de rammadan.
  Zoals afgelopen weekend bekend werd maakt de islam een dramatische opleving mee onder het bewind van Obama, aldus een gepensioneerd luchtmacht generaal in de US.
  Helaas kan het Obama niets schelen deze dramatische opleving, in werkelijkheid helpt hij zelfs mee om het te helpen verspreiden/
  Wat erger is: de regering van Obama verwijdert alle tekenen van “christelijheid” uit de krijgsmacht.
  Terwijl het Christendom moet verdwijnen, lijkt ,t erop dat de islam met open armen wordt ontvangen.
  ( zie Pamela Geller http://pamelageller.com/2014/06/us-military-personnel-forced-submit-sharia-ramadan.html/ )

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  DE GEK, en renegaat, meent het ook nog! Niet te geloven, dat deze smeerlap durft te stellen, dat de MOORDENAARS van de islam ook maar enige bijdrage zouden hebben geleverd aan de Amerikaanse samenleving. Wat mij betreft: ROT OP OBAMADRAMA!

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Is dit geen hoax? Heeft hij dit echt gezegd, de gore klootzak?!
  Juist nu moslims de halve wereld in brand zetten, zegt hij zoiets? Hoe is het, Godverdomme, mogelijk!
  En wàt vinden de Amerikanen daar nu van?!
  Het schoot me te binnen, dat er in Texas een kerkgenootschap is, geleid door een zekere Hagee, die zichzelf en zijn genootschap officieel tot ‘vrienden van Israël’ heeft verklaard, al wordt er beweerd dat het vooral is omdat hij gewoon een bloedhekel heeft aan moslims….
  Whatever! Ik heb het niet erg op die relifreaks, vooral niet op de Amerikaanse, maar in dit geval zou ik toch wel eens willen weten wat zo’n man nu híer van vindt.

  Like

  • delamontagne zegt:

   ………………..vooral niet op de Amerikaanse..!!!!!!!!!!!!!
   Hoezo dat, zou ik best willen weten ?

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Omdat, mijn beste Delamontagne, juist de Amerikanen een overmaat aan religiositeit weten te combineren met een dermate grote dosis aan hardvochtigheid, kortzichtigheid en stompzinnigheid, dat de argeloze waarnemer er kóud van wordt.
    Zeker in de wat meer afgelegen gebieden werkt dat nu, in de 21ste Eeuw, nog steeds door in het dagelijks leven en, wat misschien wel het ergste is, in de rèchtspraak.
    Het aantal slachtoffers, dat deze mentaliteit door de jaren heen heeft gemaakt vlt met geen pen te beschrijven. Kijkt U de ‘waargebeurde verhalen’ er maar eens op na, dan begrijpt U wel, wat ik bedoel.
    Vele van die geschiedenissen lopen aan het eind nog redelijk af, doordat “Washington” er op de één of andere manier lucht van kreeg en de zaak recht trok, maar je moet dan niet vragen, wat er in de tussentijd was -en is- aangericht.
    Preutsheid en hysterie, allemaal uit naam van de religiositeit, dàt is nog al te vaak de reli-praktijk in de VS.
    De enigen, die een strenge leer in praktijk weten te brengen op een manier dat het niemand schaadt, zijn de Amish, door hun combinatie van absolute geweldloosheid en een strikte scheiding van hun wereld en andermans wereld.
    Als er één religie respect verdient, zijn zij het, zó knap weten ze dat te handhaven.
    Maar voor het overige……”Religieus Amerika…..”….Brrrrr…..!

    Like

 6. Scarlatti Bombatti zegt:

  Ik had een paar zinnetjes gekopieer van dit ‘topic’ en dacht ze hier neer te zetten om daarmee mijn verbijstering uit te drukken…

  “De afgelopen maand is een periode van vasten, bespiegeling en geestelijke vernieuwing geweest, samen met dienstbaarheid aan minderbedeelden…. een eerbetoon aan de gemeenschappelijke waarden die ons zowel verbinden in onze menselijkheid als de plicht van mensen van ieder geloof ten opzichte van elkaar, en met name ten opzichte van anderen die te lijden hebben van armoede, oorlog en ziekte, versterken.”

  maar ik kan dan net zo goed het hele topic nog eens hier neer zetten…

  de VERBIJSTERING bij mij is zooo GROOT dat ik er gewoon geen woorden meer voor hèb dan dat ik NIET begrijpen kan hoe dit soort figuren nog steeds leven en dan bedoel ik obama, kerry, de huidige regeringen in Europa enz enz enz….

  Ik BEGRIJP gewoonweg NIET waarom er al niet allàng een REVOLUTIE is uitgebroken en dat er iig in onze eigen landen, koppen rollen… al denk ik dat het door de ‘blinde lamlendigheid v het overgrote deel van het volk’ komt… het zal ieder voor zich worden met héééél misschien een ènkele blijvend betrouwbare in je eigen omgeving…. ben er benieuwd naar… maar ga er van uit dat het gewoon ‘ieder voor zich’ zal zijn/worden…

  Helaas….

  Like

 7. Scarlatti Bombatti zegt:

  gekopieer moet natuurlijk gekopieerd zijn

  @geertwilderspvv I am SPEECHLESS about this criminal! Officiële Suikerfeestwens pres. Barack Obama http://wp.me/p1O7aM-hvy @wordpressdotcom

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Smeerlap !!!!!

  Like

 9. aquarius4422 zegt:

  Duidelijk dat zijn hersenen door de Islam aangetast zijn.

  Like

 10. meneertje zegt:

  Deze kleffe brij van clichés en pertinente leugens is dus afkomstig van wat wel de machtigste man van de wereld wordt genoemd.

  Een duidelijker signaal van de hopeloze toestand waarin de eens “Vrije Wereld” verkeert, had deze moslim nauwelijks kunnen geven.

  Like

 11. Bauernschmaus. zegt:

  Het bericht is blablabla maar de foto is prachtig.

  Like

 12. Ekster zegt:

  Moslims die de basis van de democratie versterken dankzij hun vele prestaties en bijdragen ???? Begrijp me goed, ik gun eenieder het recreationeel gebruik van drugs, maar niet onder werktijd! Een normaal mens krijgt dit toch niet bij elkaar verzonnen? Totaal gestoord, deze man, hij zou zich diep moeten schamen. Zo mogelijk nog idioter dan David Cameron en zeker veel gevaarlijker.

  Like

 13. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  For my American audience, 1. Do you know of anything any American Muslim did that strengthened America? I can only think of 9/11, Boston Bombings, Ground Zero Mosque, Dearborn….. And, 2. You should Google why the Marine Hymn contains the line, From the halls of Montezuma to the shores of Tripoli.

  Like

 14. Jade zegt:

  Wat een misselijkmakende kontlik-toespraak van Obama.
  Sluit een generator aan op Eisenhower, en men kan
  de hele wereld van stroom voorzien…

  Like

 15. Jean zegt:

  Sommige winkelketens voelen zich geroepen producten uit Israël te boycotten, hetgeen ik zal doen is die betreffende winkelketens boycotten.
  Als ik boodschappen oe heb ik steeds een lijstje in de hand met volgende barcodes, producten met de beginletters van de onderstaande barcodes zullen wij NOOIT kopen:
  485 Armenië
  528 Libanon
  594 Roemenië
  611 Marokko
  613 Algerije
  616 Kenia
  619 Tunesië
  621 Syrië
  622 Egypte
  624 Libië
  625 Jordanië
  626 Iran
  627 Kuweit
  628 Saudi Arabië
  629 Emiraten
  Kwestie van het voorkomen van het levensgevaarlijk islamvirus, dat ziekelijk en dodelijk virus.

  Like

 16. Igor zegt:

  KOTS!!!!!

  En zijn er nu nog mensen die twijfelen of hij een muzelman is???

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nee.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Igor: 12.49. uur. Dat heeft DE GEK, al jaren bewezen door zijn nefaste politieke handelen, beste Igor. Het begon ermee, dat DE GEK, in Caïro zijn masker tijdens een toespraak- op een islamitische universiteit- zelf zijn masker aftrok, toen hij zelf zei: ” Ik ben een van jullie”.

   Like

 17. cat zegt:

  Poetin komt niet eens op een idee! Haha…
  obama secret muslim

  Like

 18. cat zegt:

  Poetin zal niet eens op zo n idee komen
  Islam? Huhh?

  Like

 19. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat z’n moslimbroeders z’n hersenen hebben ‘besneden’, vandaar natuurlijk dat witte verband om z’n knar.

  Maar alle gekheid op een stokje: hoe kunnen wij er nu ooit nog op hopen dat die levensgevaarlijke islam uitgeband zal worden als de machtigste figuur in deze kromme wereld zelf moslim is en die krankzinnige ‘religie’ de hemel in prijst en alle goeds toewenst???!!!

  Like

 20. Trucker zegt:

  Wie zelfs maar een fractie (mijn gevleugelde uitspraak is nano)seconde twijfelt of moslimbroeder hussein barack een islamiet is is zeer fout bezig.

  Uitspraken van de moslimbroeder (en CAIR pion) wiens enige bestaansrecht is de islam faciliteren over de hele wereld en Israël van de kaart vegen.
  Dat laaste zal hem niet lukken maar het eerste is hij driftig aan het bewerkstelligen.
  #1 “The future must not belong to those who slander the Prophet of Islam”

  #2 “The sweetest sound I know is the Muslim call to prayer”

  #3 “We will convey our deep appreciation for the Islamic faith, which has done so much over the centuries to shape the world — including in my own country.”

  #4 “As a student of history, I also know civilization’s debt to Islam.”

  #5 “Islam has a proud tradition of tolerance.”

  #6 “Islam has always been part of America”

  #7 “We will encourage more Americans to study in Muslim communities”

  #8 “These rituals remind us of the principles that we hold in common, and Islam’s role in advancing justice, progress, tolerance, and the dignity of all human beings.”

  #9 “America and Islam are not exclusive and need not be in competition. Instead, they overlap, and share common principles of justice and progress, tolerance and the dignity of all human beings.”

  #10 “I made clear that America is not – and never will be – at war with Islam.”

  #11 “Islam is not part of the problem in combating violent extremism – it is an important part of promoting peace.”

  #12 “So I have known Islam on three continents before coming to the region where it was first revealed”

  #13 “In ancient times and in our times, Muslim communities have been at the forefront of innovation and education.”

  #14 “throughout history, Islam has demonstrated through words and deeds the possibilities of religious tolerance and racial equality.”

  #15 “Ramadan is a celebration of a faith known for great diversity and racial equality”

  #16 “The Holy Koran tells us, ‘O mankind! We have created you male and a female; and we have made you into nations and tribes so that you may know one another.’”

  #17 “I will stand with the Muslims should the political winds shift in an ugly direction.”

  #18 “We’ve seen those results in generations of Muslim immigrants – farmers and factory workers, helping to lay the railroads and build our cities, the Muslim innovators who helped build some of our highest skyscrapers and who helped unlock the secrets of our universe.”

  #19 “That experience guides my conviction that partnership between America and Islam must be based on what Islam is, not what it isn’t. And I consider it part of my responsibility as president of the United States to fight against negative stereotypes of Islam wherever they appear.”

  #20 “I also know that Islam has always been a part of America’s story.”

  —-> (eentje voor bobzelf) 🙂

  That’s all folks 😉

  Like

 21. Duinsnip zegt:

  Als dit de president van de USA is, heb je geen vijand meer nodig. Wat een duivelse regering.
  Werkt hij straks aan die onthoofdingscultuur mee? Openb.20:4

  Like

 22. Tienus Plotseling zegt:

  Het verstevigen van de Amerikaanse democratie door moslims? Mag ik ff een teiltje?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s