Schaamteloze mediaspin van liegende Van Aartsen

Screenshot_28

(Door: A. Nanninga)

Jozias de Wegduiker duikt weg. Verrassend. In antwoord op de door de Haagse PVV gestelde vragen over de ISIS-demonstratie in de Schilderswijk stelt hij, Jozias, “diep geraakt te zijn door de onheuse en en onterechte aantijgingen.” Agossie! Joos toch! “Nimmer heeft hij, of is op zijn gezag gezegd, dat tijdens de demonstratie van 24 juli geen morele grenzen zijn overschreden“, aldus de gemeente dinsdag. Ehm. Jozias de Jokkende jokt. WELLES. Dat heeft zijn eigen woordvoerder WEL gezegd. Slim om het woordje ‘morele’ ertussen te frotten en te doen alsof iedereen hem verkeerd begrijpt, maar dit is zijn eigen straatje schoonvegen in plaats van die van de Schilderswijk. En er zijn aantoonbaar WEL grenzen overschreden. Jodenhaat en (dit noemt hij opzettelijk niet in de verklaring) het hinderen van de persvrijheid.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Schaamteloze mediaspin van liegende Van Aartsen

 1. Van Aartsen is de grootste lafbek van vandaag;geef die vent een lintje!Kan hij zichzelf stroppen en zo de eer aan zich zelf houden!Niet dat er noch eer aan te behalen valt!

  Like

 2. Republikein zegt:

  Mooi afscheidskado gevonden voor barre tijden.
  Het gaat je goed Jozias, pak nu maar uit!

  Like

 3. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wie Jodenhaters herhaaldelijk toestaat Jodenhaat te uiten en Nederlanders te bedreigen is ook een Jodenhater, en een landverrader.

  Like

 4. Nico Omen zegt:

  Zojuist stond de teller op 16.181…
  Tekenen kan nog altijd op: http://www.petities24.com/eis_het_ontslag_van_jozias_van_aartsen
  Wég met deze hondsbrutale en schaamteloze 19e-eeuwse regentenkliek die elkaar al honderden jaren lang de bal toespelen en de burgers laten verrekken!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Nico Omen: 22.57. uur, op 29/7. Ik heb vol overtuiging de Petitie getekend! Deze “burgemeester”, is geen haar beter dan de NSB burgemeesters, tussen 1940 en 1945. Bah, en de VVD is een waardeloze huichelpartij geworden! Inderdaad een SLAPPE REGENTENZOOI, en daardoor worden WIJ geregeerd. Arm Nederland…

   Like

   • Rick zegt:

    Nou Tom…het zal jou toch óók wel opgevallen zijn:
    Het merendeel tekent anoniem 😦 Ondermijnt de essentie en kracht van de petitie aanzienlijk. Persoonlijk vind ik dus dat er óók veel SLAPPE ondertekenaars zijn.

    Like

 5. jans zegt:

  Het hele OM, het rechtsysteem, de rechterlijke macht, de politieke bestuurders, eerste kamer, tweede kamer, het is allemaal zo soft, ziek, en slap.

  Like

 6. Jade zegt:

  Mooi, Al meer dan 16.000 handtekeningen tegen deze huichelaar…

  Like

 7. Rick zegt:

  NU in de Bioscoop!!!!
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/07/shouf_shouf_jihadi.html
  Laat die van Aartsen daar maar eens naar kijken. Oók hem staat dit lot te wachten.

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Dit is ook zo’n een akelige PVV-hater en nu komt dit erbij.
  Weg met die man.

  Like

 9. hans zegt:

  Wat iedereen schijnt te vergeten is dat deze pias met zijn vale klerkensmoel en typerende uitgestreken protestantenmuil enkele jaren geleden te gast was bij de BILDERBERG HÈ!!!
  Wakker worden!! Wel duidelijk waarom hij niet ingreep, allemaal onderdeel van de planning NWO. Is echt geen fabeltje mensen. Misschien handig als Dhr. J. van Aartsen daar ook eens mee geconfronteerd wordt. Hij is echter niet alleen verantwoordelijk voor dit uitgezette beleid.
  Hij is een radertje in een wereldwijd corrupt netwerk. Weg moet die! Dat staat vast!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ hans: 07.14. uur. Dat heeft U goed begrepen, Hans. De volgende twee ZAKKEN HOOI en VERRADERS waren er ook geweest, bij de NAZI BILDERBERG- RUTTE (VVD) en natuurlijk het “miezerige mannetje: PECHTHOLD (D66).

   Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Goed werk weer van de PVV. Helder ook dat de andere partijen geen probleem hebben van Jodenhaat en braaf de andere kant op kijken. Dat was met “minder, minder, minder” toch wel anders.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Als van Aartsen ook maar enig eer gevoel had stapte hij uit zichzelf op !!

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  En laten we niet vergeten dat van Aartsen de zwarte Piet krijgt, en terecht, maar dat Aboutaleb net zo erg is. En dan ook nog moslim. En toestond dat het monument voor de Nederlandse slachtoffers van de koopvaardij werd misbruikt door booslims.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, wie weet: Als de kop van van Aartsen mocht rollen is hij misschien om die reden de volgende, die aan de beurt komt.
   Als er één schaap over de dam is……

   Like

 13. Astrid zegt:

  Calimero van Aartsen is al aardig verislamiseerd, met zijn zelfbegaandheid en bijhorend kattengejank. Hand in eigen boezem steken, aartsie, en handelen zoals het hoort is er dus niet meer bij, jij grote lafbek! Jij verdient noch je functie, noch het veel te royale salaris dat je over onze ruggen opstrijkt voor je huidige wanprestaties.

  Like

 14. paulzwueste zegt:

  van Aartsen vecht om te overleven. Hij begrijpt natuurlijk dat hij aangeschoten wild is.
  Hij is niet competent genoeg om burgemeester van Den Haag te kunnen zijn.
  Hij weet dit donders goed. Hij zal t.z.t. worden weggepromoveerd om een andere ‘hampelman’ gelegenheid te geven het Nederlandse volk nog wat langer te kunnen bedriegen ten voordele van de top-landverraders! Geloof mij vrij!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s